böcüküm evet dogru tanımışsın ama bu sefer mantığım ön planda 2.ci mesaj benim için önemli çıldırtabilirmiyim hala benımkını dıye dusunuyorum .evet hala aklımda benımkı var yazlığa sırf buyüzden gıdemıyorum ama bu cocuk tanışmasak bıle bırlıkte gıdelım korkularınla yüzleşebil diyor buyüzden bu mantıktayım.
işte canım bunada dayanabılırmıyım bılmıyorum ben geçen sefer nerdeyse asker yolu bekledığımı anlamadım bıle benımkısı zaten cok yogun çalışıyordu.sadece pazar görüşüyorduk yakın oldugu ıcın askerı bırlıgı gene aynı ya cumartesı ya pazar görüşüyorduk unı falan derken ben anlamadım hem bu sefer amaç farklı olacak aklımda başka şey var ama emın degılım kafam karışık.
hayata lütfen kendini bu çocuğun yerine koy ve öyle karar ver...
Istermisin birisi eski sevgilisini kıskandırmak için seni kullansın...
Hatta birisi değil seni bunca hatana rağmen sevmeye devam eden birisi...
Aslına bakarsan yaşının küçüklüğünden diyeceğim ama birazcık da büyüsen fena olmaz sanki... Açık açık söylüyorum... Kızdım sana ... Böyle bir yanlış yapılmaz...
kızlar çok mutluyum biraz evvel msnde yazdı , küs müyüz falan diye dedim nie küs olayım , dedi ki işte geçen gün sınavda gözünün içine baktım selam vereyim diye ama sen bakmadın hiç dedi neyse sonra dedi ki arayaym mı konuşur muyuz tamam dedim aradı konuştuk yarım saat , hayatlarımızdan bahsettik , güldük falanneyse sevindim sesini duyduğuma dedi özlemişim senle konuşmayı dedi ben de dedim ben de oyy sesini duyunca anladım hala çok sevdiğimi :))))
bılemıyorum ya belkıde mantıklı bır sekılde konuşmam lazım ama benım korkularımla yüzleşmemi benden daha çok istiyor belkide herşeyi onunla açıkca konuşmalıyım ona da bsy dıyemıyorum bılıyorsunuz ben lay lay lom gıttım dün buluşmaya hıc bırsey ummadım beklemedim.sadece arkadaşca görüşmek için gittim ve bir sürü şey çıkardı karşımda ve kızlar inanın ki bu cocuk salak bısey degıl külahını ters gıydırın cınsten ama neden benı bu kadar önemsiyor bılmıyorum buda kafamı karıştırıyor.acaba denesemmi sadece dıye dusunuyorum.
canım eskisiyle 17 nisanda bitti.
Hala bana göre olsa bıraraya gelebiliriz vede cok mutlu oluruuz ama ona göre yok telefonlarıma cıkmıyor.belkide yazlıkta ulaşabilirsem konuşmayı dusunuyorum ama bsy değişceğinide sanmıyorum..
Canım ben onu çok sevıyorum hala ve bılıyorumkı hayatıma kım gırerse gırsın onun gıbı olmayacak ve bılıyorumkı onun da benden farksız durumu.bız 3 sene bırlıkteydık eşten öteydık tek kelımemle tek bakışımla ne olcağını bılırdı üzerime titrerdi benı benden fazla seven tek ınsandı.ben bugün okulumu bitirdiyesem serseri mayın gıbı ortalarda gezmiyorsam onun benım velim gibi gelmesinden okuluma onun bana yaptıklarını kımse yapmaz yapamaz.bız ona göre karı-kocaydık ve gerçektende öyle biz evlenmedik ama bırbırımızın yüreğinde bırbırımızın ılk eşiyiz.
yanı demek istediğim buydu buyuzden bu durumu kullansam acaba tepkisi değişirmi diye düşünüyorum veya ben bu cocuga karşı gerçekten içimde azda olsa bsy var zamanla artarmı bılmıyorum ama .
Ve bılmıyorum acıklama bıle yapmadı en azından açıklama yapmasını beklerdım bu kadar şeyin hatrına bitirirken yapmadı o yüzden yazlıkta konuşmak istiyorum en azından neden niçin bu kadar sever rolü yaptın dıye sormak istiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?