Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet ama ben ona hiçbir zaman yalan söylemedim ki hep dedim böyle böyle diye dün bıle evlenme teklıfı ettıkten sonra caddede askerden sonra ev tutmayı dusünüyorum dedı bende gecen seneden oncekı 3 yıl yaşadım yazları nasıl ve ne zaman dedı bende dedım onda kalıyordum yazları akşamları gelıp benı alıyordu veya akşam dısardaydık sonra bıze geçip bizde kalıyorduk dıye hep söyledim.hiçbir zaman yalan söylemedim ama benimkinin canı bu durumda cok yanar gıbı gelıyor oyuzden düşünüyorum.ve cocuk zaten herseyı bılıyor belkıde zamanla sevebılırım.

hayatacım bence asker donusune bırakın..bıraz bole devam edın eger mantıgın ıstıyosa..bence cok erken..sen daha duygularında karısıksın..askerden gelene kadarda netlesrsın..bı asker yolu daha beklemeye varmısın sen ya...
ıyı karar ver canım...

işte canım bunada dayanabılırmıyım bılmıyorum ben geçen sefer nerdeyse asker yolu bekledığımı anlamadım bıle benımkısı zaten cok yogun çalışıyordu.sadece pazar görüşüyorduk yakın oldugu ıcın askerı bırlıgı gene aynı ya cumartesı ya pazar görüşüyorduk unı falan derken ben anlamadım hem bu sefer amaç farklı olacak aklımda başka şey var ama emın degılım kafam karışık.

hayata lütfen kendini bu çocuğun yerine koy ve öyle karar ver...
istermisin birisi eski sevgilisini kıskandırmak için seni kullansın...
hatta birisi değil seni bunca hatana rağmen sevmeye devam eden birisi...

aslına bakarsan yaşının küçüklüğünden diyeceğim ama birazcık da büyüsen fena olmaz sanki... açık açık söylüyorum... kızdım sana ... böyle bir yanlış yapılmaz...

sakin ve mantıklı karar alman lazım bence askerden sonra olabiir hem tanırsın ıısınırsın seversin herşey bir andan degişebilir

ben tam dediklerini yazıodum sen kelimleri almıssın agzımdan haklı böcük hayata çok haklı yazık olurr

sanırım sabırlı olmak işe yaradı hihoyyyt

bılemıyorum ya belkıde mantıklı bır sekılde konuşmam lazım ama benım korkularımla yüzleşmemi benden daha çok istiyor belkide herşeyi onunla açıkca konuşmalıyım ona da bsy dıyemıyorum bılıyorsunuz ben lay lay lom gıttım dün buluşmaya hıc bırsey ummadım beklemedim.sadece arkadaşca görüşmek için gittim ve bir sürü şey çıkardı karşımda ve kızlar inanın ki bu cocuk salak bısey degıl külahını ters gıydırın cınsten ama neden benı bu kadar önemsiyor bılmıyorum buda kafamı karıştırıyor.acaba denesemmi sadece dıye dusunuyorum.

sana bi kaç bişey sorim
eskisi nekadar oldu btti
eskisiyle hala bi umut varmı.

canım eskisiyle 17 nisanda bitti.
hala bana göre olsa bıraraya gelebiliriz vede cok mutlu oluruuz ama ona göre yok telefonlarıma cıkmıyor.belkide yazlıkta ulaşabilirsem konuşmayı dusunuyorum ama bsy değişceğinide sanmıyorum..
canım ben onu çok sevıyorum hala ve bılıyorumkı hayatıma kım gırerse gırsın onun gıbı olmayacak ve bılıyorumkı onun da benden farksız durumu.bız 3 sene bırlıkteydık eşten öteydık tek kelımemle tek bakışımla ne olcağını bılırdı üzerime titrerdi benı benden fazla seven tek ınsandı.ben bugün okulumu bitirdiyesem serseri mayın gıbı ortalarda gezmiyorsam onun benım velim gibi gelmesinden okuluma onun bana yaptıklarını kımse yapmaz yapamaz.bız ona göre karı-kocaydık ve gerçektende öyle biz evlenmedik ama bırbırımızın yüreğinde bırbırımızın ılk eşiyiz.

Son düzenleme:

hım işte dedgim bu konuydu canım senle konuşmuştum ben hatırlıorum az çok konunu.
Onun ilgisini alakasını sevgisini başkasında bulamıcagna inanıosun ama yanlış düşünüosun inan daha iyileri çıkar.
Ve o insan bugun okadar sevseydi zaten çıkar knuşurudu telime bile bakmıo diosun yazlıkta yakalrsam konuşurum diosun onun ve hala onu düşünüosun sen hala peşindesin canım adam seni umursamıo bile belli.
Ayrlalıla 1.5 ay falan olmuş sizin ya zamana bırak kendini egerki istiosan o çoçugu yakından tanımaya çalş
anlaşıldı eskisinden sana hayır yok boşuna bekleme canım dönse dönerdi bence

yanı demek istediğim buydu buyuzden bu durumu kullansam acaba tepkisi değişirmi diye düşünüyorum veya ben bu cocuga karşı gerçekten içimde azda olsa bsy var zamanla artarmı bılmıyorum ama .
ve bılmıyorum acıklama bıle yapmadı en azından açıklama yapmasını beklerdım bu kadar şeyin hatrına bitirirken yapmadı o yüzden yazlıkta konuşmak istiyorum en azından neden niçin bu kadar sever rolü yaptın dıye sormak istiyorum.....

bence o yazlıga git gözünün önünde eylen gul keyfin yerinde havası ver bakalım noluo.
Konuşmak sebep sormak yerine bence hiçte ugraşma bence soru işaretlerini sil kafandan sen elinden geleni yapmıssın sakın arama sorma bile yoluna bak hiç bidaha olmıcakmış gibi bak ilişkiye karşındaki çoçuguda kullanmış olursun ondanada olursun

canım bıde su var korkularımla yüzleşmemi istiyor mutlu olmamı istiyor surekli gerçekten yanında kendimi çok hzuurlu hıssediyorum ben bır demeden anlıyor ıcımden geçenı yapıyor kendımı cok farklı hissediyorum ona karşı.ama sevmıyorum zamanla severmıyım bılmıyorum ama emınımkı ben oraya gıttıgımde kesınlıkle bırılerı görcek ve söyleyecekler böyle böyle dıye sadece ne kaçırdıgını anlarmı dıye dusunuyorum ve gerçekten acaba sevebılırmıyım dıyorum cunku ben bsyler var ıcımde ama ne bu bılmıyorum belkıde zamanla sevgıye dönüşebilir diyede düşünüyorum.ama kafam cok karışık canım.

kizlar ben geldim. bugün okula gittim sınav için.
sınavım iyi geçti,
artı o kizi gördüm
kiz resmen ateş saçıyor
bir iki kez karşılıklı geçtik, ortamdaki elektriği görmeliydiniz :)

dün gece x.le konusmamız gayet iyiydi. ama bana bi karar ver dedi.
ya benlesin yada silelim buraya kadar olsun dedi.
haftaya benle bi kere buluş bişiler içelim oturalım sakin kafayla konusalım dedi
bugun arıcak kararımı bildircem.
ama bi kararım yok.

artııı bu tam saçma bişiydi,
u.. geldi ve slm verdi.
bende sadece gülümsedim
arkadaşıma hadi gidelim dedim gittik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…