Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

şöyle öğrenebilirsin gizli soruyu bulmayı dene.onun için önemli şeyleri bulmayı dene şifresi genellikle öyle şeyler oluyor erkeklerin.

suç evet lakitocum ama ne bileyim iste merak ettim kirmadan, gizli sorusuna da annesinin dogum yerini koymus ben nerden bileyim :s bi kaç yer denedim olmadi
sadece mail kutusuna bakmakti amacim

kizlar evet eskiler yeniler herşey karışıyor.
en azından kafam da karışıyor.
tek istediğim artık b.. yi aramayım diyordum.
aramıyorum çok şükür.

elacım annesinin doğum yerini köy ismi olarak da dene.
bence en kolay öyle bulursun.
msn şifresini kırdırtmak da öyle kolay iş değil. onu yapabilecek çok kişi de yok.
alternatif mail adresinin şifresini bliyorsan oraya göndert şifreyi.

hayata,bi yerden başlanıyor sanırım.
ben şunu dedim bi çocukla ilk buluşmamızda,
ki aramızda cok bi samimiyet de geçmedi
ama ben bugün b.. yi aldattm dedim.
düşünüyorum ben başkasıyla cıkmasam o cıkacak zaten.

kesinlikle öyle canım onlar bızım hayatlarımızdan çıkmak yeni hayata başlamak istediler sanırım bızımde kendimiz için,kendi mutluluğumuz için biryerden başlayarak aynı şeyi yapmamız lazım.

Mrb kızlar..
ben burda yeni sayılırım...
sevgisilinden ayrılarlar...ya aşk bu kadarmı can yakıyo...

hem nefret edıyorum dıyorum hemde hayırlı olursa yıne o olsun dıyorum...ben kafayı yedım sanırım...

hep aklıma o gelıyo herseyde şarkılarda müziklerde herhangı bır konuda hep o gelıyo aklıma bundan kurtuluşum varmıdır caba...
tamamen unutmak istıyorum...bazen dusunuyorumda ben onu nasıl severım kı bana yaptıgı seyler aklıma geldıkçe çıldırıyorum ama yinede kahretsınkı onu sevmekten onu düşünmekten kendımı alamıyorum...bu duygu okadar zorkı anlamam size...
onu unutmak amaçlı başka alternetifler dusunuyorum ama hep onla kıyaslıyorum...
toplam 2 yıl kadar konuştuk ama toplasan 2 ay grsmemıszdır...26.02.2007 ve 01.04 2007 yı yaşamamk için neler vermezdimki....
her barısmamız en fazla 15 gun suruyordu..her seferınde özim sana herseyı unutturucam sünger cek derdıama daha sonra özi ben yapamıcam ilerıde senı uzmektense burda bıtsın....bırakta ilerısını ben dusuneyım

oda bensız yapamıyo askere gıdıp geldı bu sure zarfında ayrıydık ama beyfendı saolsun tam unutı,uyorum dıyorum yıne kendını hatırlatıyo bı sekılde...askerden gelır gelmez facbooga ekledı ve ben salak gıbı kabul ettım...sonra konusmadım ama baktımkı olmucak sıldım onu...
bu seferde msnye ekledı...
bir akşam ustu msnde konustum uzun uzun...off offf ne istıyokı duygularımdan sankısonra ne yazdı ne aradı ses seda kesıldı yıne... ben yıne gurursuzluk yapıp çok güzel bir msj yazdım ona sonunada telını silmedıgımı sılsemde aklımdan sılemedıgımı felan yazdım...ama cvp gelmedı...msnyede gırmıyodu...yıne ben salak facden bır mesaj attım ona ozel murat incenın çık git şarkısı-şiirini yazıp artık benım duygularımla oynama tam hayatımdan ÇIK GıT yazdım..tabi cvp mevap gelmerdi...
sizce ben çokmu aptalım...halen onu sevıyorum halen dualarımda o varhayırlısıysa allahım o olsun hayırsızcada neolur al onu gonlumden

AŞK KALBı DOLDURURKEN BEYNı BOŞALTIRMIŞ...

Son düzenleme:
canım hala sevıyorsun sadece ınan benzeri şeyler yaşadım ve 3 yıllık ılıskı askerden geldıgınde 1 ay görüştük ve bitti hala onu sevıyorum ve özlüyorum keşke yanımda olsaydı ıdyorum çok özlüyorum ama bılıyorumki geçecek ve bu aptallık degıl sadece sevmek.

ADAM BANA OZAMAN DÖNDÜ DEDıKı TARTIŞMIŞTIK ŞıFREM OKUL ŞıFREM AKLIMDA KALMIŞTI.
BıLGıSAYARIM ARIZALI DEDı KENDı KENDıNE BEN ÖYLE KILLANDIM DA BAKIM DEDıM YOKSA BEN BAKMAK AKLIMA BıLE GELMEMıŞTı HUYUMDA DEGıL KARIŞTIRMAK.
NEYSE BU DIŞARIYA KADAR ÇIKTI DEıDM CıDDEN BOZUKMU DEGıLMı BUNUN BıLGıSAYARI.
BAKTIM ıLK BıLGıSAYARIN AÇILMASINA BıLE ŞıFRE KOYMUŞ OKADAR ŞıFRE DENEDıM AÇILMADI OKUL NUMARASI GELDı ORDA EVAKLAR BAKTIM GıRDıM VE HERŞEY AÇILDI vVE HERŞEY ORTAYA ÇIKTI ERKEKLER KENDıLERıNı AKILLI SANIOLAR SONRADA ıLıŞKıM BıTTı BANA HıÇBı AÇIKLAMA YAPAMADI

anladıgım kadarıyla ilişki biteli 2 yıl olmuş nerdeyse hiçmi umut yok sebep nedr. Ve hala sevdigin kesin oda senin ona karşı zaafın oldugunun farkında ve bunu iyi kullanıo canım kendini üzme onun tekrar senin karşına çıkmasına izin verme

deryacım ya ben cok kötü oldum bugun aradım ama teli sürekli kapalı oluyor sence turkcellin direk arayana kapalı deme özelliği varmı yanı telefon açıkken yoksa hattını falan değiştirmiş olabilirmi?

var canım turkcelin öyle bişeyi
arayanı engelleyebiliyorsun
benim bi arkadaşım başka biri için yapmıştı hayata

evet hayata ama telefonda öyle bi özellik var aradıgın kişi seni engelli ve kapalı dio hatta o senin aradıgını görüo canım hatta degişmiş olabilir.boşver ya neden aradınki haytaa kendie eziyet ediosun

canım ms vede aramada engelleme varmış bende bilmiodum ögrendim telini karışıtır hayata belki senin telin özelliklerindede vardır boşver be canım yaa üzüosun kendini baksana hattı bile kapalı adam olayı direk bitirmiş yahuu valla ben ayrıldım birkere dahi aramadım aramamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…