kizlarr birsey sorucagim msn sifreyi kirmadan nsl ogrenebilirim sifresini?
canım benim, ben de sevindim valla opuyorumnanaktan
hala sana saygılı sevgili konuşmasına sevindim... ne güzel işte...
Evet canım ya inanki bende çok sevindim.Bu bi işaret bana.Allah diyor ki bana "Otur oturduğun yerde bişey yapmakaydirigubbakcemile3"
Yok canım bişey yapmayacağım ben.Yani yapmamam gerek bence.Ay "abla" bile demiyor "Ablacım" diyorhihoyyytcanımcım...senın adına cok sevındım..ne guzel bısey dımı..kendını ıyı hısstmıssındır..
sende bı klabahat yookı ....musadenle senın essekte kabahatdelikafadulden(bak musade aldım)kaydirigubbakcemile3
abla demesıde cok hos ya...
sen azcık daha sabırlı ol canım belkı bu bı ısıktr bellımı olur..neden 4ay slmlasmadınızda sımdı slm verdı
bence ılskılerde ılk 4ncü 5nci ay cok agır gecıyo..ozlem artıyo..bıse yapma cabası oluyo..kaybetme korkusu....
sen sımdı tam bu donemdesın...
bende hep bu dobnemde hep bıseler yapmak ıstemıstım...azcık daha sabret bakalım mınısımvereliniortak
Böcük herşeyi yazmış.Bana burda susmak düşer:1ninca: Böcüküm seni "Bilirkişi" atıyorumnaniknanikhayata bence bu teklifi düşünme bile... sen daha küçük deelmisin yavrucum ya ...
hem bu ne hız böyleee... azcuk yavaş git derim ben ... hiç de kafan karışmasın... bakarsın ; tartarsın durumu ; şahsı ona göre karar verirsin...
Canım boşver ya artık valla çabalama bişey yapma.Hem bak bu yaptığın resmen suç söyleyimdelikafaduldenkizlarr birsey sorucagim msn sifreyi kirmadan nsl ogrenebilirim sifresini?
mrb kızlar..
Ben burda yeni sayılırım...
Sevgisilinden ayrılarlar...ya aşk bu kadarmı can yakıyo...
Hem nefret edıyorum dıyorum hemde hayırlı olursa yıne o olsun dıyorum...ben kafayı yedım sanırım...
hep aklıma o gelıyo herseyde şarkılarda müziklerde herhangı bır konuda hep o gelıyo aklıma bundan kurtuluşum varmıdır caba...
Tamamen unutmak istıyorum...bazen dusunuyorumda ben onu nasıl severım kı bana yaptıgı seyler aklıma geldıkçe çıldırıyorum ama yinede kahretsınkı onu sevmekten onu düşünmekten kendımı alamıyorum...bu duygu okadar zorkı anlamam size...
Onu unutmak amaçlı başka alternetifler dusunuyorum ama hep onla kıyaslıyorum...
Toplam 2 yıl kadar konuştuk ama toplasan 2 ay grsmemıszdır...26.02.2007 ve 01.04 2007 yı yaşamamk için neler vermezdimki....
Her barısmamız en fazla 15 gun suruyordu..her seferınde özim sana herseyı unutturucam sünger cek derdı ama daha sonra özi ben yapamıcam ilerıde senı uzmektense burda bıtsın.... bırakta ilerısını ben dusuneyım
oda bensız yapamıyo askere gıdıp geldı bu sure zarfında ayrıydık ama beyfendı saolsun tam unutı,uyorum dıyorum yıne kendını hatırlatıyo bı sekılde...askerden gelır gelmez facbooga ekledı ve ben salak gıbı kabul ettım...sonra konusmadım ama baktımkı olmucak sıldım onu...
Bu seferde msnye ekledı...
Bir akşam ustu msnde konustum uzun uzun...off offf ne istıyokı duygularımdan sankısonra ne yazdı ne aradı ses seda kesıldı yıne... ben yıne gurursuzluk yapıp çok güzel bir msj yazdım ona sonunada telını silmedıgımı sılsemde aklımdan sılemedıgımı felan yazdım...ama cvp gelmedı... msnyede gırmıyodu...yıne ben salak facden bır mesaj attım ona ozel murat incenın çık git şarkısı-şiirini yazıp artık benım duygularımla oynama tam hayatımdan çık git yazdım..tabi cvp mevap gelmerdi...
sizce ben çokmu aptalım...halen onu sevıyorum halen dualarımda o varhayırlısıysa allahım o olsun hayırsızcada neolur al onu gonlumden
aşk kalbi doldururken beyni boşaltırmış...
deryacım ya ben cok kötü oldum bugun aradım ama teli sürekli kapalı oluyor sence turkcellin direk arayana kapalı deme özelliği varmı yanı telefon açıkken yoksa hattını falan değiştirmiş olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?