kızlar neden aradım bılmıyorum ama sesini duymanın bana ıyı geleceğini düşündüm ama ulaşamadım bıde su var gızlı numaraya dırek kapalı dıyor belkı hattı kapalıdır yada tamamen degıstırdı ama özel numara kullanıyor sanmıyorum değiştirceğıni ben bugun yeniden çok özlemeye başladım.
hayır ya özel numaraları degıl her numaraya kapalı dıyor sanırım telefonunun şarjı falan bitmiş.
doğru canım üzülmüyorlar ya kızlar işkence gibi ben hala şirketteyim.
kizlar ben geldim. bugün okula gittim sınav için.
sınavım iyi geçti,
artı o kizi gördüm
kiz resmen ateş saçıyor
bir iki kez karşılıklı geçtik, ortamdaki elektriği görmeliydiniz :)
dün gece x.le konusmamız gayet iyiydi. ama bana bi karar ver dedi.
ya benlesin yada silelim buraya kadar olsun dedi.
haftaya benle bi kere buluş bişiler içelim oturalım sakin kafayla konusalım dedi
bugun arıcak kararımı bildircem.
ama bi kararım yok.
artııı bu tam saçma bişiydi,
u.. geldi ve slm verdi.
bende sadece gülümsedim
arkadaşıma hadi gidelim dedim gittik.
aynen ve deryacım dün akşam ben şirketten 11de çıktım.yazmışsın cevap yazamadımda.
Damla sana katılıyorum ama kızlar sanırım her ıste bır hayır var dün tekstil işi yapan birisi geldi depoya bende tanıyormusun falan dedim verilmiş sadakan varmış o aileyle yapamazdın dedi.sebeplerini falan anlattı sanırım benimkisi doğru karar vermiş belkide verdiği kararda ailesinden kaynaklanan bir mecburıyet vardı bılmıyorum dun akşamdan sonra nedense böyle düşünmeye başladım ama çok özlüyorum onu.
Nasılsınız bu arada şekerler ben bomba gibiyim:)
canım kesınlıkle böyle hayırlısı hakkımızda belkide böylesiydi kim bilir.allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.sanada canım ıyı çalışmalar.
oyyy bende neler yaşadım yazmaya bile gücüm kalmadı :1shok: güç bulursam sizlede paylaşmak istiyorum ama kimseye güvenim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?