Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben ne bıkere facebo baktım ne aradım zaten dırek telı sıldım hıÇbıŞey kalmadı bende onla ılıgılı hayata onun telını sılmekle baŞlasana bu ıŞe canım

kızlar neden aradım bılmıyorum ama sesini duymanın bana ıyı geleceğini düşündüm ama ulaşamadım bıde su var gızlı numaraya dırek kapalı dıyor belkı hattı kapalıdır yada tamamen degıstırdı ama özel numara kullanıyor sanmıyorum değiştirceğıni ben bugun yeniden çok özlemeye başladım.

hayata canım özel numaraları kapatmış zaten çoçuk özelden arayamaz onu kimse bence bu seni tamameb engellemiş şeker

hayır ya özel numaraları degıl her numaraya kapalı dıyor sanırım telefonunun şarjı falan bitmiş.

hım ozaman başka hat almıştır canım ....
Bilemicem artık üzme be gulum kendini özelde arasanda anlar zaten senin oldugunu neden üstüne düşünüosun daha fazla kendini onun karşıında zaafın oldugunu göstreme canım ya

bır gun daha gıttı ÖmrÜmÜzden ve bız hala baŞkaları ıÇın ÜzÜloruz hala ÇÖzÜm yolu arıoruz sonuna kadar ugraŞıoruz.ama olmuo olmuo ıŞte onlar ÜzÜlÜomu bıızım ıÇın

bende evde netteyim napim sizin sayenizde zaman geçio o.... Nu düşünmorum ya vallla burası iyi geldi baana sizin hayatınızı okuorum yorum yapıorum saolun kızlar kafa dagıtıoruzs işte

hmm ortamdaki elektrik vız gelsin tırıs gitsin inşallah o kız artık kendi hayatına baksın, x doğru söylemiş bende sana karar vermen gerektiğini söylemiştim dün,önerdiği buluşmada karar vermek için uygun bir öneri,u.. gelince ona da bizzat notum şu ""Geçti bolu pazarı sür eşeğini niğdeye"""delikafadulden

o teli numarasını senın için aldğını bilmek vede şimdi başkaları için kullandığını bilmek kadar kötü birşey yoktur sanırım...

o da 1-2 ay once özele kapatmış....

numarayı silin diyorsunuzda beyinden nasıl silicez onun yolu yokmu....

iyi geceler kızlar ben de msnde bnmkiyle konuştum yarın aynı sınava gircez de sorular sordu bana falan , yarın iki tane finali var onun , şimdi de tv izlicem dedi , sorumsuz hala tv izlior

yarınki sınavdan korkuorm dior ortak gireceğimz içimden gel sabah beraber çalışalım demek geliyor ama dememeliyim biliyorum beklemeye devam canı istediğinde yazsın bana , zorlama yok . Ama niye hiç barışmaktan bahsetmiyor Ona o kadar yardımcı oldm msnde , elimden geldiğince konulardan bahsettim ama o kadar başka hiç bir şey yok barışmak isteseydi olurdu sanırım sadece ben onun alttan aldığı dersi alan herhangi bir kzıım onun gözünde

aynen ve deryacım dün akşam ben şirketten 11de çıktım.yazmışsın cevap yazamadımda.
damla sana katılıyorum ama kızlar sanırım her ıste bır hayır var dün tekstil işi yapan birisi geldi depoya bende tanıyormusun falan dedim verilmiş sadakan varmış o aileyle yapamazdın dedi.sebeplerini falan anlattı sanırım benimkisi doğru karar vermiş belkide verdiği kararda ailesinden kaynaklanan bir mecburıyet vardı bılmıyorum dun akşamdan sonra nedense böyle düşünmeye başladım ama çok özlüyorum onu.
nasılsınız bu arada şekerler ben bomba gibiyim:)

gunaydın şeker evet cidden her işte bir hayır vardır kızlar öyle düşünmek lazım ayrılsak bile hep iyi tarafından düşünsek demekki böylesi iyi demkki kötü yanlarını kendi gözlerimizle görüsoak onların allah bize gösterio yanlış insanlar bize göre bence bende hala üzülüorum bakmayın içime atıorum ama napim elimden bişey gelmio
hayata kolay gelsn iyi çalışmalar

canım kesınlıkle böyle hayırlısı hakkımızda belkide böylesiydi kim bilir.Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.sanada canım ıyı çalışmalar.

oyyy bende neler yaşadım yazmaya bile gücüm kalmadı :1shok: güç bulursam sizlede paylaşmak istiyorum ama kimseye güvenim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…