evet ya yapmayın valla kızlar bu kadar bunalım takılmak iyi değil cidden ya kendınızı bsylere verin bende buraya daha az girmeyı dusunuyorum artık yanı tamam ayrıldıysak ayrıldık elden gelen bsy varmı yok evet üzülüyoruz ama kendımıze hayatı mahvetmeyede hakkımız yok bunu kabul edin artık.
benim taktiğim şu.sabrediyorum,dua ediyorum.sonrasını allah'a kaderime bırakıyorum.ne yapayım yani?amaaaaaannnn-tatlicadiarzu- tabi ökzü gibi seviyor muyum?seviyorumkaydirigubbakcemile3 fakat gerçekten acı çeksek üzülsekte hayatı kendimize zehir etmeye hakkımız yok.ara sıra depreşiliyo o ayrı ama ya kızlar farzedin ki 24 saat ağlasak zırlasak ne oalcak ki?adam biz zırlıyoruz diye mi gelecek?ben mesela önceden pek dua etmezdim hatta son zamanlarda hiç dua etmezdim.ama şimdi canım mı sıkıldı mutsuz muyum.dua ediyorum hemen içimden,sonra allaha bırakıyorum.aaaaah ah bu ayrılık bana sabır etmeyi,beklemeyi,dua etmeyi öğrettikaydirigubbakcemile3 çünkü dünya'da 10 tane en sabırsız insan varsa, onlardan biri kesin benim.o kadar sabırsızdım yani bebeklikten beri,annem dernaniknanik
derya benim senesi dolacak ben bile geldik yaşıyorken senin acın yeni gelgit yaşaman normal
Merhaba canım.Bende iyi gibiyim bugün işte.Hep PC başında değilim o yüzden cevaplarım gecikiyor canım.Sen nasılsın?Doğumgününü kutlamadın değil mi?Naber lakİto
iyyim canım napım yok kutlamadım kutlanacak bişiyi yokki doğduda bana faydasımı oldu
aslında muhakkak beklemiştir mesaj ama o benimkini kutlamadı bir gün sonra ben deyince kutladı o gün içim içimi yedi o kadar ay geçmesine rağmen ama o gün kızlar iyiki varlardı beni yalnız bırakmadılar:) onların sayesinde tuttum kendimiiyiiki kutlamamıssın ama son kelimen guzel dogduda bana fazydasımı oldu :)
aslında muhakkak beklemiştir mesaj ama o benimkini kutlamadı bir gün sonra ben deyince kutladı o gün içim içimi yedi o kadar ay geçmesine rağmen ama o gün kızlar iyiki varlardı beni yalnız bırakmadılar:) onların sayesinde tuttum kendimi
Benimkinin doğumgünüde bu ay.Bende kararsızım aslında kutlasam mı kutlamasam mı?O benimkini kutlamadı.Fakat ayrıldıktan 2 haftasonraydı.Neyse işte bende kararsızım.Açıkçası benim tekrar birlikte olabilme umudum var,öyle hissediyorum,bekliyorumda biliyosunuz.Yani bu durumda sessiz kalmam mı daha etkili olur yoksa kutlayıp kendimi hatırlatmam mı? Birde ona bi şiir yazdım daha tam bitmedi şiirim ama acaba şiirimi mi göndersem etkilenir mi?Of yaa ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :)aslında muhakkak beklemiştir mesaj ama o benimkini kutlamadı bir gün sonra ben deyince kutladı o gün içim içimi yedi o kadar ay geçmesine rağmen ama o gün kızlar iyiki varlardı beni yalnız bırakmadılar:) onların sayesinde tuttum kendimi
benimkinin doğumgünüde bu ay.bende kararsızım aslında kutlasam mı kutlamasam mı?o benimkini kutlamadı.fakat ayrıldıktan 2 haftasonraydı.neyse işte bende kararsızım.açıkçası benim tekrar birlikte olabilme umudum var,öyle hissediyorum,bekliyorumda biliyosunuz.yani bu durumda sessiz kalmam mı daha etkili olur yoksa kutlayıp kendimi hatırlatmam mı? Birde ona bi şiir yazdım daha tam bitmedi şiirim ama acaba şiirimi mi göndersem etkilenir mi?of yaa ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :)
Haklısın Deryacım.Ama bu ne yaman çelişkidir yahu-tatlicadiarzu- Hem Allah'a kadere bırakıyorum hemde doğumgününü mü kutlasam diyorumkaydirigubbakcemile3 Hem boşver o beklesin beklesin aklına geleyimde ben kutlamayımzemuszemusbence canım sessiz kal derim bana tuaf gelio ayrıyken kutlamak gelirse zaten gelir lakito .....hatırlatmana gerek yok derim sen blirisn tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?