Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

1 ay oldu ayrıldık kızlar hala aklımda kendmımı kandırıorum acaba avutuyomuyum yoksa bıgun ıyıyım bıgun kÖtÜ kurtulmak ıstıorum ondan artık dÜŞÜnmekten napıcm ya daha nekadar guÇlu gÖzÜkÜcem bılmıorum.
DÖnÜŞÜ falan hıÇbıŞeyı yok bıdaha hketmııyo benı ben hıÇbızaman affedemem.
Offff yaa gene canım sıkıldı bıktım ya artık

evet ya yapmayın valla kızlar bu kadar bunalım takılmak iyi değil cidden ya kendınızı bsylere verin bende buraya daha az girmeyı dusunuyorum artık yanı tamam ayrıldıysak ayrıldık elden gelen bsy varmı yok evet üzülüyoruz ama kendımıze hayatı mahvetmeyede hakkımız yok bunu kabul edin artık.

haklısın canım yaa cidden insan artık ne düşünecegini bilmio valla burayada girioz iyicenş aklımıza yazıları okudukca bilmem bi nevi dertleşioruz ama elimizden bişey gelmioooo

Benim taktiğim şu.Sabrediyorum,dua ediyorum.sonrasını Allah'a kaderime bırakıyorum.Ne yapayım yani?Amaaaaaannnn-tatlicadiarzu- Tabi ökzü gibi seviyor muyum?Seviyorumkaydirigubbakcemile3 Fakat gerçekten acı çeksek üzülsekte hayatı kendimize zehir etmeye hakkımız yok.Ara sıra depreşiliyo o ayrı ama ya kızlar farzedin ki 24 saat ağlasak zırlasak ne oalcak ki?Adam biz zırlıyoruz diye mi gelecek?Ben mesela önceden pek dua etmezdim hatta son zamanlarda hiç dua etmezdim.Ama şimdi canım mı sıkıldı mutsuz muyum.Dua ediyorum hemen içimden,sonra Allaha bırakıyorum.Aaaaah ah bu ayrılık bana sabır etmeyi,beklemeyi,dua etmeyi öğrettikaydirigubbakcemile3 Çünkü Dünya'da 10 tane en sabırsız insan varsa, onlardan biri kesin benim.O kadar sabırsızdım yani bebeklikten beri,annem dernaniknanik

Son düzenleme:

lakito inana bende çok dua ediorum sabretmeye çalışıorum elimden zaten bşey gelmio amacım ondan tamamen kurtulmak beynimden kalbimden silmek başarıyorumda yavaş yavaş.
Bazen fazla düşünmüorum bazende bi düştümü aklıma çıkmak bilmio bu gel gitleri yasıcam heralde biraz daha neyse yaa dedigin gibi amannn giden gitti ileriye bakmak lazım ...

Derya benım senesı dolacak ben bıle geldık yaŞıyorken senın acın yenı gelgıt yaŞaman normal

derya benim senesi dolacak ben bile geldik yaşıyorken senin acın yeni gelgit yaşaman normal

1 yıldır bekliomusun yoksa kafanda bitirmek içinmi ugrasıosun so durumun nasıl .umudum
bde bidaha olmıcagı için ondanmı bukadar taktım bilmiorum onun bukaadar rahat olmasımı düşündürüo bilmiorum.
Herşey kafamda okadar karışşıki sadece tek istedigim ondan onu düşünmekten kurtulmak..

ıyyım canım napım yok kutlamadım kutlanacak bıŞıyı yokkı doĞduda bana faydasımı oldu

iyiiki kutlamamıssın ama son kelimen guzel dogduda bana fazydasımı oldu :)
aslında muhakkak beklemiştir mesaj ama o benimkini kutlamadı bir gün sonra ben deyince kutladı o gün içim içimi yedi o kadar ay geçmesine rağmen ama o gün kızlar iyiki varlardı beni yalnız bırakmadılar:) onların sayesinde tuttum kendimi

yani boşver iyiki atmamısssın tutmussun kendini o daha çok bekler.
Biizimkide geçenlerdeydi beklmiştir die düşünorum çünki ondan önçeki sene spriz yapmıştım dogum gunun pastafalan kestik ya ogun bile kavga etmiştik aklıma gelioda bazen kendimi hareketlerimi çok suçluorum neyse sonuçta bende kutlamadım ama özel gunlerde ayrı olurduk atardı ms oda zaten barışmak amaçlı atardı sanırsam....
Sizinde 1 yıl olmuş hala bekliomusun onu yoksa kafandan silip atıomusun

Benimkinin doğumgünüde bu ay.Bende kararsızım aslında kutlasam mı kutlamasam mı?O benimkini kutlamadı.Fakat ayrıldıktan 2 haftasonraydı.Neyse işte bende kararsızım.Açıkçası benim tekrar birlikte olabilme umudum var,öyle hissediyorum,bekliyorumda biliyosunuz.Yani bu durumda sessiz kalmam mı daha etkili olur yoksa kutlayıp kendimi hatırlatmam mı? Birde ona bi şiir yazdım daha tam bitmedi şiirim ama acaba şiirimi mi göndersem etkilenir mi?Of yaa ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :)

bence canım sessiz kal derim bana tuaf gelio ayrıyken kutlamak gelirse zaten gelir lakito .....hatırlatmana gerek yok derim sen blirisn tabiii

bence canım sessiz kal derim bana tuaf gelio ayrıyken kutlamak gelirse zaten gelir lakito .....hatırlatmana gerek yok derim sen blirisn tabiii
Haklısın Deryacım.Ama bu ne yaman çelişkidir yahu-tatlicadiarzu- Hem Allah'a kadere bırakıyorum hemde doğumgününü mü kutlasam diyorumkaydirigubbakcemile3 Hem boşver o beklesin beklesin aklına geleyimde ben kutlamayımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…