haklısın deryacım.ama bu ne yaman çelişkidir yahu-tatlicadiarzu- hem allah'a kadere bırakıyorum hemde doğumgününü mü kutlasam diyorumkaydirigubbakcemile3 hem boşver o beklesin beklesin aklına geleyimde ben kutlamayımzemuszemus
Hanımlar, bana da şaka gibi geliyor ama cidden böyle bir kulüp kurmak gerekecek herhalde artık.
Şu son bir haftada ben dahil sevgilisinden ayrılan, terk eden ya da terk edilen hiç duymadıysam 5 kişi duydum öğrendim. Neler oluyor bize Allah aşkına?
Aşk anlamını mı kaybediyor artık? Daha mı kolay pes eder, vaz geçer olduk? Gururumuza mı yeniliyoruz, hep yanlış insanlar mı çıkıyor karşımıza? yoksa hep günah keçisi olmaya mahkum olan şu mevsim, bu havalar mı bunun sorumlusu?
Neden dökülüyor bu aşklar böyle patır patır... :çok üzgünüm:
sevgilimden ayrıldım,3 gün oldu,aslında o hiç benim olmamış,ilişkiye başladık başlayalı beni aldatmış pislik,ona az ama neyse.........:çok üzgünüm:
o teli numarasını senın için aldğını bilmek vede şimdi başkaları için kullandığını bilmek kadar kötü birşey yoktur sanırım...
o da 1-2 ay once özele kapatmış....
numarayı silin diyorsunuzda beyinden nasıl silicez onun yolu yokmu....
benimki biz ayrılmadan zaten kapatmış sanırım hattını diğer hattı açıktı.sonradan öğrendimki yeni hat almış çoktan yeni kız arkadaşı için, ve bana vermedi tabii numarasını.isteyende olmadı zaten şakkıdı aman ne hali varsa görsün """benim için benden beter olsun"""
o teli numarasını senın için aldğını bilmek vede şimdi başkaları için kullandığını bilmek kadar kötü birşey yoktur sanırım...
numarayı silin diyorsunuzda beyinden nasıl silicez onun yolu yokmu....
Benimkinin doğumgünüde bu ay.Bende kararsızım aslında kutlasam mı kutlamasam mı?O benimkini kutlamadı.Fakat ayrıldıktan 2 haftasonraydı.Neyse işte bende kararsızım.Açıkçası benim tekrar birlikte olabilme umudum var,öyle hissediyorum,bekliyorumda biliyosunuz.Yani bu durumda sessiz kalmam mı daha etkili olur yoksa kutlayıp kendimi hatırlatmam mı? Birde ona bi şiir yazdım daha tam bitmedi şiirim ama acaba şiirimi mi göndersem etkilenir mi?Of yaa ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :)
deryacım okumadım canım ben kafamı toplayamıyorum bugun benımkını aradım ve çalar çalmaz açtı telefonu ilginç bir konuşma oldu hala ona takıldım.
evet fazla kİmse yok barıŞtılarmı ne
deryacım okumadım canım ben kafamı toplayamıyorum bugun benımkını aradım ve çalar çalmaz açtı telefonu ilginç bir konuşma oldu hala ona takıldım.
evet barıssınlarda benİm Öyle bİ durumum bİle yok prenses bİttİ tamamen
bİtmesİ benİm İÇİn İyİ
ama kalbİmdede bİtİrsem İnan buraya takılıorum kafam dagılıo zaman geÇİo dÜŞÜnmÜorum fazla İnŞ bİgun arar ozaman bak noluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?