Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bencede kutlasanda kutlamasanda bir anlamı yok diorum boşver yahuuu amannn

Ben kutlama derım lakıto ama yınede sen bılırsın o senınkını kutlamamıŞ

Sevgilimden ayrıldım,3 gün oldu,aslında o hiç benim olmamış,ilişkiye başladık başlayalı beni aldatmış pislik,ona az ama neyse.........:çok üzgünüm:

sevgilimden ayrıldım,3 gün oldu,aslında o hiç benim olmamış,ilişkiye başladık başlayalı beni aldatmış pislik,ona az ama neyse.........:çok üzgünüm:

hepimiz aldatılıoruz bide peşlerinden üzülüoruz nedir bu halimiz.
Noldu problem neydi aldatmış derken baştan beri

benimki biz ayrılmadan zaten kapatmış sanırım hattını diğer hattı açıktı.sonradan öğrendimki yeni hat almış çoktan yeni kız arkadaşı için, ve bana vermedi tabii numarasını.İsteyende olmadı zaten şakkıdı Aman ne hali varsa görsün """benim için benden beter olsun"""

merak etme onuda bırakır nasıl bizi bıraktılarsa inş yenilerle boynuzlanırlar nedm artık.....

hayata bıraz Önce bı konu okudum ona takıldım kaldım okudunmu sende
adam kıza o.... DemıŞ kız haala kendını suÇluo takıldım orda

ıyı aksamlar hepı nıze kılzar
ne zaman gelsem bos burasıda ya
eskıden sayfaları oku oku bıtmezdı asagısı kac kullanıcı olurdusenağlama
ey gıdı gunler
sevgılısınden ayrılanlarda azalma var galıba
aman az olsun da burası bos olsun

cok dogru ya:gitme:

canım ya o kutlamadıysa sende kutlama
butumn gun zaten aklımda olucksın
bırakl ıcı ıcını yesın

deryacım okumadım canım ben kafamı toplayamıyorum bugun benımkını aradım ve çalar çalmaz açtı telefonu ilginç bir konuşma oldu hala ona takıldım.

evet barıssınlarda benım Öyle bı durumum bıle yok prenses bıttı tamamen
bıtmesı benım ıÇın ıyı
ama kalbımdede bıtırsem ınan buraya takılıorum kafam dagılıo zaman geÇıo dÜŞÜnmÜorum fazla ınŞ bıgun arar ozaman bak
noluo

şöyle ben bugun onu gördüm aramızda çok az mesafe vardı ve o arabasına bindi benım orada o saatte olacağımı tahmin edememiştir doğal olarak bende akşam aradım bana nerdesin napıyorsun falan dıye bır guzel sordu senın hayatın baya iyiymiş bu aralar özellikle falan dedi evet dedim bende bıldıgın gıbı çalışıyorum ama bana en son maili attıktan sonra benı hala neden arıyorsun ki anlamıyorum falan dedi dedim neden arıyorum bılıyormusun dedım seni özledim ve seni hala sevıyorum ıcımde bsyler var sana karşı dedım ve bılıyorumkı sendede var dedım 1-2 dakıka durdu o mailde sen herşeyi bitirdin bana benım aıleme ,arkadaşlarımı küçük gördüğünü dogruladın dedı ve o mail üstüne çok sular geçti artık içimde bsy yok dedi olsada benden asla bır daha haber alamazsın kaybtmenın ne demek oldugunu anla sen hıcbırseyı anlaşılan son zamanlarda kaybetmıyorsun hayat senın adına hep pozıtıf olmuş ama benı kaybedip o mailin bedelini öde dedi.ve ne istiyorsun benden hala o maili yazan bırısı olarak dedi bende hala senı sevıyorum dedım kendıne küçük görmeyeceğin çevrendede küçük görmeyecekleri birini bul dedi.dedim hala seviyormusun ne farkederki dedi ama sürekli durdu.garipti.

benım ıcın ıyı dıyosan kalbındede zamanla bıter canım
senınkı daha cok yenı galıba 1mıydı
burası gercekten cok ıyı gelıyo ınsana bız eskıler burda atlattık o gunlerı
ararsa kafan karısır belkı canımlmaz:
nasıl hayırlıysa ole olsun
ama kım ıstemzkı bıgun arasa dıye dımı:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…