hayata bİraz Önce bİ konu okudum ona takıldım kaldım okudunmu sende
adam kıza o.... DemİŞ kız haala kendİnİ suÇluo takıldım orda
şöyle ben bugun onu gördüm aramızda çok az mesafe vardı ve o arabasına bindi benım orada o saatte olacağımı tahmin edememiştir doğal olarak bende akşam aradım bana nerdesin napıyorsun falan dıye bır guzel sordu senın hayatın baya iyiymiş bu aralar özellikle falan dedi evet dedim bende bıldıgın gıbı çalışıyorum ama bana en son maili attıktan sonra benı hala neden arıyorsun ki anlamıyorum falan dedi dedim neden arıyorum bılıyormusun dedım seni özledim ve seni hala sevıyorum ıcımde bsyler var sana karşı dedım ve bılıyorumkı sendede var dedım 1-2 dakıka durdu o mailde sen herşeyi bitirdin bana benım aıleme ,arkadaşlarımı küçük gördüğünü dogruladın dedı ve o mail üstüne çok sular geçti artık içimde bsy yok dedi olsada benden asla bır daha haber alamazsın kaybtmenın ne demek oldugunu anla sen hıcbırseyı anlaşılan son zamanlarda kaybetmıyorsun hayat senın adına hep pozıtıf olmuş ama benı kaybedip o mailin bedelini öde dedi.ve ne istiyorsun benden hala o maili yazan bırısı olarak dedi bende hala senı sevıyorum dedım kendıne küçük görmeyeceğin çevrendede küçük görmeyecekleri birini bul dedi.dedim hala seviyormusun ne farkederki dedi ama sürekli durdu.garipti.
benım ıcın ıyı dıyosan kalbındede zamanla bıter canım
senınkı daha cok yenı galıba 1mıydı
burası gercekten cok ıyı gelıyo ınsana bız eskıler burda atlattık o gunlerı
ararsa kafan karısır belkı canımlmaz:
Nasıl hayırlıysa ole olsun
ama kım ıstemzkı bıgun arasa dıye dımı:sinifsinif:
iyi geceler kızlar
bugün okulda karşılaştık moron la , önce görmemezlikten geldim yine , sonra bir kaç dakika sonra bi şekilde karşı karşıya geldik göz kırptı bana ben de dayanamadım yanak yanağa öpüştüm (yani ilk hamleyi ben yaptımnapim dayanamadm ) sınıf dolu yer yok falan filan dedim o da çantamı getirmiş sonunda onu vereyim dedi aldım
hiç mi yer yok ya sınıfta dedi ayrıldık ben başka sınıfa gittim o dolu sınıfta yer buldu heralde neyse ben sınavdan erken çıktım o da erken çıkmş sanırım yine gördüm ama bu sefer hiç selam vermedim onun da tanıdığı samimi bir erkek arkadaşımla neşeli neşeli muhabbet ede ede kantine gittim , sonra o da geldi kantine arkadaşlarının yanına yine hiç görmemiş gibi geçip gittim yanndan
inşallah böyle uzak durmam onu bana yakınlaştırır kızlar benim de doğum günüm geliyor acaba birşey yapar mı , inşallah yapar ya
canım gerçekten yazdıgım mail çok mu ağır ve hakaret içerici?
hatta dediki o maili yazan insanın en son düşünceği insan ben olmalıyım dedi sence beni bu kadar üzmesen yazarmıydım neden o açıdan bakmıyorsun dedım bsyler söyledi hadı sımdı gene yazsana nasıl olsa naptıgın belli değil sevmek sana göre sadece kazanmak veya küçük görmek ben nasıl böyle bir insanla zaman geçirdim onu düşünüyorum falan dedi.sen hastasın en son aklına gelecek insan olmak istriyorum ben artık o maili bana yazan insanın dedi ama ben teli kapatmadıkça bu kez kapatmadı ve ben aradıktan sonra sesi değişti sonrada tam teli kapatmadan önce eminim ağlamaya başladı ama neden bılmıyorum.
biraz kaç bakalım nolcak bence hiç konuşma
bahsi gecen sahis benim, benneyaptımki
vallaha derya'cigim cok haklisin, adam resmen onu kiskandirmak icin yaptigim bi kücük saka yüzünden or..... Dedi...
Ama ne yapayim daha bugün yasadim bunlarin hepsini, unutmak cok zor, hala onu seviyorum kolay degil bir seneyi böyle unutmak....
1 ay oldu biteli bende hayata gibi bi mail attım ama onun kadar agır degil aramaz onu iyi tanıorum kaçkaere karşsına çıktım ses yok yani aynı oartamda bulunduk bakıodu ama sesi çıkmadı önceden olsa gördügü yerde ayrı olsak ms falana atardı ama ms da tamamen bittigii ima ettm arayamaz yanii
kaçıyorum canım zatn hiç konuşmuyorum ki , sadece daha önce selam vermedim diye bana küs müyüz falan yazmıştı o yüzden sadece bir selam verdim , o da bana çantamı verdi
ama onun dışında hiç bir şey yapmayacağım
ben işte özür dilemek yerine bu maili yazdıgım için kendimi haklı gösterdim hala dediğim şey şuydu belkide özür dilememedi bekledi susmalarında bende dedımki yazdıgım seylerde hıçmi haklılık payı yok hiç mi doğru değil aynen bugunde aynı şeyleri düşünüyorum hep suskun kaldım ama doğrusu bu sen beni üzgün ve kırgınlıkla içimdekileri sana yazdım diye yazdım acaba mail adına şımdı özür mesajı çeksem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?