Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ıyi geceler kızlar

Bugün okulda karşılaştık MORON la , önce görmemezlikten geldim yine , sonra bir kaç dakika sonra bi şekilde karşı karşıya geldik göz kırptı bana ben de dayanamadım yanak yanağa öpüştüm (yani ilk hamleyi ben yaptım napim dayanamadm ) sınıf dolu yer yok falan filan dedim o da çantamı getirmiş sonunda onu vereyim dedi aldım

hiç mi yer yok ya sınıfta dedi ayrıldık ben başka sınıfa gittim o dolu sınıfta yer buldu heralde neyse ben sınavdan erken çıktım o da erken çıkmş sanırım yine gördüm ama bu sefer hiç selam vermedim onun da tanıdığı samimi bir erkek arkadaşımla neşeli neşeli muhabbet ede ede kantine gittim , sonra o da geldi kantine arkadaşlarının yanına yine hiç görmemiş gibi geçip gittim yanndan

inşallah böyle uzak durmam onu bana yakınlaştırır kızlar benim de doğum günüm geliyor acaba birşey yapar mı , inşallah yapar ya

hatta dediki o maili yazan insanın en son düşünceği insan ben olmalıyım dedi sence beni bu kadar üzmesen yazarmıydım neden o açıdan bakmıyorsun dedım bsyler söyledi hadı sımdı gene yazsana nasıl olsa naptıgın belli değil sevmek sana göre sadece kazanmak veya küçük görmek ben nasıl böyle bir insanla zaman geçirdim onu düşünüyorum falan dedi.sen hastasın en son aklına gelecek insan olmak istriyorum ben artık o maili bana yazan insanın dedi ama ben teli kapatmadıkça bu kez kapatmadı ve ben aradıktan sonra sesi değişti sonrada tam teli kapatmadan önce eminim ağlamaya başladı ama neden bılmıyorum.

hayata bİraz Önce bİ konu okudum ona takıldım kaldım okudunmu sende
adam kıza o.... DemİŞ kız haala kendİnİ suÇluo takıldım orda

Bahsi gecen sahis benim, benneyaptımki
Vallaha derya'cigim cok haklisin, adam resmen onu kiskandirmak icin yaptigim bi kücük saka yüzünden or..... dedi...
Ama ne yapayim daha bugün yasadim bunlarin hepsini, unutmak cok zor, hala onu seviyorum kolay degil bir seneyi böyle unutmak....

Neydin,neden hayatıma girip 3 yılımı aldın,beni bu kadar mahvedip sonra bir anda çekip gittin bilmiyorum.Hayatımı yol geçen hanına çevirdin.Ve kimse değil,ailen değil biliyorum ki sen beni kendine uygun görmedin.Peki neden 3 yıllık bir birliktelik yaşadık,hayatında kimse yok iken,arkadaşların bile yanında olamazken ben vardım ,en azından sana askerlik gibi bir dönemde destek oldugum için yüzyüze bir açıklama yapabilirdin.Burcu 'dan nefret ederken Burcu sana yakın insan oldu.Ama değilmi onun nitelikleri senin niteliklerine benziyor.Bana bu kadar mı uzaktın ,msnden ve faceden engelleyecek kadar mı uzaktın yada hiçbir açıklama yapmadan arkanı dönebilecek kadar mı uzaktın? sevgililiği geçtim ,biz bu kadarmı içi boş bir ilişki yaşadık ,görüyorum ki ben seni zerre kadar tanıyamamışım,insanları haklı çıkardın.Ben sana güvenmiştim.Bebişimdin sen benim,ben senin karındım,her telefonu seni seviyorum cümlesi ile kapatan adama ne oldu?bu muydu senin kendi 3 yıllık hayat dilimine verdiğin değer.Ben bitirmeyi denedim sen vazgeçirdin hep diye düşünüceksin eminim sen bitirmeyi gerçekten denedin mi kendi vicdanına sor bunu.

Neden ayrıldık diye sana sormayacağım çok şükür ki ayrılmışız senin gibi 5 paralık etmeyen bir insana daha fazla değer vermeden ,gerçek yüzünü görmüşüm.Senin vazgeçmenin sebebine gelince adım kadar eminim ki benım Bayrampaşada oturmam,babamın şirketi olmaması vb. nedenler başka hiçbirşey değil.Peki sen çok mu mükemmelsin? Baban olmasa nerede çalışablirsin? ,üniversite terk bir insan olarak babanın şirketi yada babanın tanıdıklarının işyerleri hariç hiçbiryerde aynı koşullarda çalışamazsın.Bahçeşehir mezunuyum,xde çalışıyorum ve bir arkadaşımla Bağdat Caddesinde yaşıyorum.Yani kim kimden daha üstün artık sanırım ortada.Ama haklısın ne düşünceksin ki ekmek elden su gölden yaşayan,babasına hesap vermek dışında hayatında hiçbir gayesi olmayan babası şu kızla evlen dediğinde evlenecek güdülmemiş sığırdan farksız,bir asalaksın..Şimdiye kadar hiç yüzüne vurmadım ama tip olarak bile hangimiz daha üstünüz düşün istersen.

Doğumgünümde bana dediğin birşey vardı senin düşündüğün kadar renkli değil benim hayatım istediklerini veremem,haklısın benim istediğim en önemli şey karakterli,sözünün eri adam gibi adam ama doğru veremezsin.Çünkü olmayan birşeyi kimse veremez,gösteremez.Askerdeyken yardımcı olmaya çalıştım.Geldin ekonomik kriz var diye yardımcı olmaya çalıştım .Ama içimde ki birşeyler benim sana gerçekten yardım etmemi engelledi.Allah bir işaret olarak bunu engelledi bana göre.Kendini ne sanıyorsun bilmiyorum ama yanlızca Fason ımalat yapan bir işyerinin 3 ortağından birisinin oğlusun,Sizin şirketiniz gibi 50 tane şirket biliyorum bizim depolamasını yaptığımız firmalara iş yapabilmek için her yolu deneyen tipler hepsi.Onlardan birisisin daha fazlası kendini kassanda olamazsın.Ben ise p,y,z,x vb. yerlerin depolamasının iş süreçlerini geliştirmesini yapan birisiyim.Yani kim kimden üstün gene ortada ve o şirketlerdeki insanlarla konuşup,iş verdiktirebilecekken yapmadım,değmezdin çünkü.Kendimi düşürmek istemedim.Benim erkek arkadaşım fason işi yapıyor diyemedim.Ama sen bir konuda haklısın sen benim istediklerimi veremezdin.Çünkü verebilecek birşeyin yok.Baban olmasa yada babanın cüzdanı olmasa koca bir hiçsin.Bunu birlikte kaldığımız akşam zaten gördük.

Bana hani derdin ya bir gün bu sözlerini sana hatırlatıcam diye hani biz evlenicektikte sen bana hatırlatacaktın,ama ben haklı çıktım biz hiçbir zaman evlenmeyeceğiz,çünkü sen kendi sevdiği insanın bile arkasında duramayacak kadar aciz birisisin.Adım gibi emindim bunları yaşayacagımızdan Bora 'dan biz Kaan'ın numarasını isterken bizi uyarmıştı.Gökçen bunun üzerine sana mail atmıştı.Ama o kadar salağım ki anlamak istemedim.Uyarıları kulak arkası yaptım.Ama ilk ayrılığımızda aslında bitmesi gereken ilişki için 3 yılımı harcadım.Acıyorum 3 yılıma.Biz hiçmi iyi bir zaman geçirmedik diyeceksin,geçirdik çok mutluyduk,hayatımın en güzel dönemini geçirdim ama acı çektiğim ağladığım zamanlar,hayatımın en güzel dönemi diye nitelendireceğim zamanlardan çok daha fazla.Ve iyiki hayatı yaşamışım en güzel şekilde ne istediysem onu yapmışım ki senin arkandan daha fazla yıkılmadan toplanabildim.

Aklımın almadığı askerde bitmişti neden sonra geri geldin ,ve 1 ay sonra gittin aklım almıyor bunu .Ve sana teşekkür ederim ki senin gibi bir adiden beni kurtardığın için.
(Hala sana aşığım da o yüzden bu maili attığımı düşünme,sadece içimde kalanları yazmak istedim.)

canım bitmiş cidden attıgın maili hatırlıorum hatta yazmıştım sen benden daha acımasız yazmıssın.
Belki bende bizimkine omaili atmasaydım düzelirdi bende çogu zaman o mailden kaynaklı bidaha karşıma çıkmaz dedim çıkmadı çıkmazda karşıma bidaha çıkma dedim öldün dedim sen benim için bissürü şey.
Canım biz farkında degiliz ama onları kırarken sinirlerimize hakim olamıoruz ve kaybedioruz.
Sana bişey söylimmi çoçukta cidden bitmiş bence artık sende bitir

1 ay oldu biteli bende hayata gibi bi mail attım ama onun kadar agır degil aramaz onu iyi tanıorum kaçkaere karşsına çıktım ses yok yani aynı oartamda bulunduk bakıodu ama sesi çıkmadı önceden olsa gördügü yerde ayrı olsak ms falana atardı ama ms da tamamen bittigii ima ettm arayamaz yanii

biraz kaç bakalım nolcak bence hiç konuşma

canım gerçekten yazdıgım mail çok mu ağır ve hakaret içerici?

yada şöyle sorıyım gerçekten bir insanın ne kadar canı acırsa acısın seven insanın asla çekmeyeceği bir mail mi bu yanı benımkısı aslında bır hırs mı o benı terkettıgı ıcın nedense ben onunla konuşmam bittikten sonra acı çekmek yerine garip tarif edilemez bır duygu hıssedıyorum da .

canım gerçekten yazdıgım mail çok mu ağır ve hakaret içerici?

yazdığın mail her insanın bir anlık kızgınlıkla atabileceği bir mail , ama seninki bir anlık kızgınlık değildi ki , uzun zamandır var olan bir kızgınlıktı, içinde dolanları , herşeyi göze alarak ona kusmuşsun adeta , bence ağır kaçmış evet ama demek ki yazdıklarından dolayı çok kızmış sna,gururuna yedirememiş , hala kendisini haklı görüyor , bence unut gitsin artık , bir gün gelir de dönerse sana güzel bir sürpriz olur zaten

canım o lafları tabiki kızgınlıkla yazmıştın bende öyle yaptım şimdi diorumki ne yazdıgı ms cvp verseydim nede mail atsaydım yani gerek yoktu diorum ama biranlık üzüntü ve kızgılıkla yazdık.
Onun hazmetmesi inan zor bak okudm ben bile tuaf oldum.
Bırak bakalım zaman hamle atıcakmı keşke bi özür dileysedin .
Olsun ilişkiniz olmasın sen dileyip kapasaydın.
Bırak bakalım

hayata ...
maıl baya koymus senınkıne..
bence o maıldn sonra keske aramaasydın..sozunu yemıs oldun bıraz ama ..ask herseye degıyo ıste...
bence suan senı o maılle sucluyo...bahanesı oldu gıbı

biraz kaç bakalım nolcak bence hiç konuşma

kaçıyorum canım zatn hiç konuşmuyorum ki , sadece daha önce selam vermedim diye bana küs müyüz falan yazmıştı o yüzden sadece bir selam verdim , o da bana çantamı verdi

ama onun dışında hiç bir şey yapmayacağım

ben işte özür dilemek yerine bu maili yazdıgım için kendimi haklı gösterdim hala dediğim şey şuydu belkide özür dilememedi bekledi susmalarında bende dedımki yazdıgım seylerde hıçmi haklılık payı yok hiç mi doğru değil aynen bugunde aynı şeyleri düşünüyorum hep suskun kaldım ama doğrusu bu sen beni üzgün ve kırgınlıkla içimdekileri sana yazdım diye yazdım acaba mail adına şımdı özür mesajı çeksem mi?

tabiki canım seviosun hepmiz yasıoruz anlıorum seni yaşa acını üzüntünü ama inan bitir kafanda 1 yıl az bi zaman degilim .
Bende 1.5 yılllık lşkimi bitirdim 1 ay önce ama suçlu oydu.
Ama insanın unutması zaman alıo belliki sen baya onu sevmissin nedim canım lafıda agır geldi bana yaa.
Sakın bidaha muhattap bile olma kendini ona karşı guçlu göster.
Gul eylen geç onun karşısına

daha cok yenı senınkısı
allah hayırlısını versın yadım etsın
sen kesın bıttı dedıysen suan bıse yapamaz bencede..neden ayrılmıstınız
ya ben cok karstrıyorum hıkayelerı kızlar kusutra bakmayın..

canım inan bana sözümü yemek umrumda olmadı dayanamadım ve gerçekten baya koymuş adama ben açıkcası bu kadar koyacağını hiç düşünmemiştim.

yok kızın sakın çekme bende bazen dioru çekim ama hiç gerek yok bence olan oldu yapı bi kere dilesek nolcakki.
Iyice bişey sancaklar iyice lafımızı yicez bu sefer bırak sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…