Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benım sevgilisi kendisine o.... diyen bir bır arkadaşım var kızlar hatta banada kalkıp bütün kızlar o..... ben bılkentte okudum bıtane şimdiye kadar o....olmayan kız görmedim demişti ve cocuk 1 sene sonra evlenme teklıfı ıle kapısına geldi şimdi teklif etmedıyse belkı 100 defa etmiştir ama arkadaşım lafı çok güzel gediğine oturtuyor inan bana canım erkekler bı anlık kıskançlıklarıyla diyorlar ama sana o dıyen ınsandan sana ne hayır gelir tartışılır.

canım inan bana sözümü yemek umrumda olmadı dayanamadım ve gerçekten baya koymuş adama ben açıkcası bu kadar koyacağını hiç düşünmemiştim.

canımo maili onun attıgını düşün kendi yeren koy bi .
Ben bazen yerine koyuyorum .
Ama hayata seninkadar agır degildi.
Bendekide unutcam seni falan filan senide takmıcam.
Hayatında mutluklar dilerim yazmıştım en son öyle hatırlıorum.
Orta şekerli yazdım ben ne çok kötü nede iyi.
Canım ama sen cidden aşşalamıssın valla acı gerçekler bunlar
..

haklısınız kızlar ve ona bu kadar koyduktan sonra bu hyaftasonu gıdıp yazlıkta iskelenin ortasına yatmak geliyor içimden iyicene görünce kudursun diye.nedense bende ters tepki mailin ona koymuş olması anlamıyorum kendimi.

hayata bende okudum kızın yazısını sinir oldum yaa valla.....kendimi yerine koydum kız laflaramı yansın sevdiginemi yansın hadi bakalım ...

oku canım ama boŞver ya olan oldu zaten yapacak bıŞey yok.
Ama pıŞman hıssetmene gerek yok.
Sana sÖylemıŞ sÖylıcegnı Şeker.

canım şuanda olsa gene aynı maili yazardım yanlış bırsey yazmamışım dıye düşünüyorum ve yazdıklarım gerçekten dogru olan seyler dıye mı bılmıyorum ama bır kac kelıme dısında yanlış gelen bsy yok bana ama sebebini hala anlamadım neden böyle düşündüğümü ve nedense kendimi şuanda mutlu hissediyorum.

BıZ BıR AYDIR AYRILDIK ıŞTE.
BıLEREK AYNI TAKILDIGIMIZ CAFEYE GıTTıM KIZLARLAR ONU SıNıR ETMEK ıÇıN .
BAKIODUDA KIZLAR Bı ARA DEDı DERYA GÖZ HAPSıNDESıN SıNıR OLMUŞTUR BANA.
AMA TEPKı VERMEDı ŞıMDı BıTTı YETER ONA OKADAR.
NE CAFEYE GıDERıM NEDE ORTAMINA NE HALı VARSA GÖRSÜN..
BEN YAPTIM YAPICAGMI KIZ ARKDAŞIM DEDıKı PıŞMANIM FALN DESE DÖNERMSı YOK DEDıM BıTTı.
DEMEKKı ORDA ÖYLE Bı ıZLENıM BIRAKMIŞKı KIZ ARKADAŞIM ÖYLE Bı SORU SORDU BEN KIZA BŞEY SORUP ÜSTELEMEDıM 1 SSAT DURUP KAÇTI HEHEHHE
NEYSE ARTIK YENı SEVGıLıSıYLE GELEBıLıR RAHAT RAHAT.
GRDÜM YA KIZLA BıDA KIZLA GELDGıNı GÖRMDıM KIZLAR DEDıKı KORKMUŞ KIZIM ÇOÇUK SENDEN ...
BAKTIM HAFTA SONLARI YALNIZ TAKILIO YADA ARKDAŞLARIYLA....
ARTIK BENı BıDA GÖREMıCEK SADECE PıŞMALIGIYLA O KALICAK BAŞBAŞA
şutarafagitti

mutlu oldugunu düşünüosan canım boşver ozaman hayata bida ne ara nede sor bırak gitsin sende herşeyi atlatmaya çalışş

canım boşver takmamak sanırım en ıyısı .
ama varya aynısını yapcam onların ıskelesıne gıdecem ıskelenın ortasında güneşlenıcem ablası kuzenı görcek kesın söyleyecekler hatta ıstanbuldan bırde erkek arkadaşımı götürürsem maıl bu kadar koyan ınsan kudurur sanırım düşünmüyor değilim :)

hayata neden mutlusun bılıyomuusun o senın yaptıgın bısey ııcn uzuluyo ya ondan...

deryacım ne halı varsa gorsun...hıc ustune gtmemek en ıyısı...zaten bıttı demıssın...ınsallah cok daha ıyı olursun

bencede takmamak en iyisi hele karsına geçip guluosun yaa nasıl sinir oluolar.
Bak biz bunla bi ara ayrıldık bir ay kızlarla cafeye gittik ama ben onu farketmmemiş gibi yaptım bana hemen ms geldi ben burdayım bakıorumda gayet mutlusun keyfin yerinde.ben çıkaana kadar çıkmadı cafeden .artık sen düşün gerisini.
Emin ol senin mutlu olam onu delirtcek canım
ve bırak gitsin aklından beyninden

canım iyi olmaya çalışıorum durumum okadarda kötü degil 24 saat onu düşünmüorum en azından bende tamamen bitti ama artçı depremle oluo arada oda normal.
Sadece tek stedigim karşıma geçip pişmanım demesi peşime düşmesi oda sanıorum tanıorum kendisini ama zaman bilemem .
2 hafta sonra başka hatunla cafeye gelio hafta içiydi kızla fazla kalmadı ama beni görünce şok oldu çıkarken baktım arabaya binerken kızla beraber baktılar ben çok takılmadıgım için cafeye benm orda olcagmı bile tamin etmemşştir ben görmeseydim bile kızlar gelir söylerdi yani çok ii bilio.
Her hafta gittim tek geldi cafeye oturdu gitti.
Allaha havale ettim yaa bida ne karsına çıkmam
bile

senı gorunce gercekten sok olmustr derya..
Artcıular olur arada canım...sen masalah ıyısın..aman hıc takma ....artcılarda gecıcek

iyi olmaktan başka yapıcagım bişey yok canım neden biliomusun bir ümidim falan kalmadı çnki tamamen kapandı bu mevzu o herşeyi mahfetti konumu okuduysan bilmiorum orda herşey yazıo çok karışık durumlar sadece cafede gördügüm kız mevzusu olsa neyse olan oldu.
Ben braz daha takarım sonra oda biter ben rahatım suçlu olan o çünki benim yuzumden bitmedi.ama cidden gene bu durumlara ragmen iyiyim hemde baya .
Aslında onun benim gözümde nekadar kötü duruma düştügünü bile yediremiodur kendine bence o içi içini yemiştir çoktan...allaha havale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…