Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım ne yazmak ıstedıgını anlamadım ya delirmissin ne demek onu delirtcem :) üzülsün tabi canım.

yani mailden baya etkilenmiş şeker ondan dedim.
Kapak olsun ona nedim canım üzme kendni.
Konuşmalarındada kafanda kurma boşyere söylemş söylicegni.
Kendiini ümitlendirme boşuna ..
Benim gibi bitti bidaha dönmicek de dua et hergu allaha sevgisini içinden alması için

:1shok: canım mail ağırdı bu bir gerçek ama senin onu arayabileceğini tekrar bende ihtimal vermmemiştim yani çocuk aramayacağını düşünmekle haklı :bbo:

günaydınn kızlarrr kaydirigubbakcemile2

hayatacım canım sen ne yapmışsın öyleee :1shok:
çok şaşırdım gerçekten, Galateia arkadaşımıza katılıyorum, bende arayacağını hiç düşünmemiştim
umarım bundan sonra içini pişmanlık kaplamaz tatlım

günaydın kızlar sm naslsın canım
hayata sen naptın canım o mailli yazdın şimdi dönüşü olmadığını bilmen lazım kendine gel bakalım hem oda vicdan yapıyor sence bu safhadan sonra dönse ne anlamı var eskisi gibi asla olmazsınız kırılan bir camı yapıştır aynı olurmu olmaz izleri kalır artık yoluna bakmalısın canım

günaydın kızlar gerçektende öyle ama içimdeki nefreti ben o mailde kustum kendi açısından bakıldıgında kesinlikle haklı ben haksız demiyorum ama kızlar inanki duramadım çok özlemiştim sesini duymaya ihtiyacım vardı duydum sanki ne oldu bilmiyorum artık onda bitmiş ve bendede artık bıtmeli her ılıskı bıter belkide sımdı bıtırmek bızım ıcın en ıyısıydı bilmiyorum o maili yazmakta haklı nedenlerim vardı ama onunda var hem kımın ne nedeni var ne olursa olsun bazı ilişkilerin başlangıç ve bitiş zamanları var ve bizim ilişkimiz artık bitti dediği gibi bunu kabul etmekten ve hayatıma başka bır yön çizmekten başka çarem yok.umarım başarabilirim bunu.

en güzeli sonuncu sanırım.delikafadulden
şaka bır yana tatile çıkmak yada onun adını anmayacak arkadaşlarla aynı ortamda olmak en ıyısı sanırım haftasonu bna baya yaramıştı ama ıkı günde gene azıttım.en ıyısı haftasonu bıryerlere gıtmek:) ama yazı süpermiş tam bana göre:)

nasılsın hayata bakalım
size bi tavsiyem var burayı izleyin.
Uzman tv oraya girin ooo psikologlarla anlatıo cdden yararı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…