canım ne yazmak ıstedıgını anlamadım ya delirmissin ne demek onu delirtcem :) üzülsün tabi canım.
şöyle ben bugun onu gördüm aramızda çok az mesafe vardı ve o arabasına bindi benım orada o saatte olacağımı tahmin edememiştir doğal olarak bende akşam aradım bana nerdesin napıyorsun falan dıye bır guzel sordu senın hayatın baya iyiymiş bu aralar özellikle falan dedi evet dedim bende bıldıgın gıbı çalışıyorum ama bana en son maili attıktan sonra benı hala neden arıyorsun ki anlamıyorum falan dedi dedim neden arıyorum bılıyormusun dedım seni özledim ve seni hala sevıyorum ıcımde bsyler var sana karşı dedım ve bılıyorumkı sendede var dedım 1-2 dakıka durdu o mailde sen herşeyi bitirdin bana benım aıleme ,arkadaşlarımı küçük gördüğünü dogruladın dedı ve o mail üstüne çok sular geçti artık içimde bsy yok dedi olsada benden asla bır daha haber alamazsın kaybtmenın ne demek oldugunu anla sen hıcbırseyı anlaşılan son zamanlarda kaybetmıyorsun hayat senın adına hep pozıtıf olmuş ama benı kaybedip o mailin bedelini öde dedi.ve ne istiyorsun benden hala o maili yazan bırısı olarak dedi bende hala senı sevıyorum dedım kendıne küçük görmeyeceğin çevrendede küçük görmeyecekleri birini bul dedi.dedim hala seviyormusun ne farkederki dedi ama sürekli durdu.garipti.
günaydın kızlar nasılsınız?
en güzeli sonuncu sanırım.delikafadulden
şaka bır yana tatile çıkmak yada onun adını anmayacak arkadaşlarla aynı ortamda olmak en ıyısı sanırım haftasonu bna baya yaramıştı ama ıkı günde gene azıttım.en ıyısı haftasonu bıryerlere gıtmek:) ama yazı süpermiş tam bana göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?