Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

KIZLAR ZıYNET SALı HAVA HOŞ ŞARKISI SıZE GELSıN ÇOK GUZEL PARÇA DıNLıORUM DEVAMLI
:teytey:

selam sizde ankara sanırım. heepimiz aynı çoıldıracağım valla. bende dün hayatanın yaptığını yaptım bürosuna gitiim

slm kızlar uzun zmndr yoktum teyzemin yanına gittim hawuza falan girdim az birazcık bronzlaştım sizler nasılsınız warmı yeni gelişmeler yada barışanlar bende şöle bi gelişme war bnm odunun taraftan birileri engel oluyormuş bizim oduna akıl veriyormuş barışma die oda böle gitgeller yaşıyormuş bi kızda ona sarıyormuş ama bu onu sevmiyormuş kaçıyormuş kızdan yani anlayacğınız engeller mafediyor bni

canım onu bana diyenler de çok , yani sakın barışma , o şöyle kötü böyle kötü , ama hala düşünüyorum ki o barışmak istese bir dakika düşünmem yani demem o ki arkadaşlarının akıl vermesinin onu engellememesi laazım , ama onlar erkek çok çabuk fikirleri değişebiliyor
ben de benimkine akıl verenler olduğunu düşünüyorum ama eğer haklıysam yani onlara göre karar veriyorsa zaten hiiç barışmak istemesin , zayıf karakterli biriymiş demek ki . . .

evet haklısın ama akıl veren değer verdğini bi insansa eğer etki altında kalabiliyor bizimki bnde eskisi gibi üstüne düşmüyorum facebookmda bile ilişkisi war yazıo bnm srf odunum görsün die.. o gerçekten zayıf karakterli olabiliyor bazen etki altında çok çabuk kalıyor umarım kendi için doğru kararı verir umarım.

canım hakkında hyırlısı olsun onun bunun lafıyla bi yere gidilmez. Kendi aklı yokmu ...kafanı karıştırma bence

canım hakkında hyırlısı olsun onun bunun lafıyla bi yere gidilmez. Kendi aklı yokmu ...kafanı karıştırma bence

bana bunları ortak arkadaşlarımız sölede zaten hayırlısı olsun bnde bazı şeyler bitti kızlar unuttum gibi bişey gerçktn acı çekmiyorum üstüne düşmeyin unutrsunuz bn unttum bu sefer gerçekten allah bıraktm herşeyi hayrlısı ile gelsin diyorum üstüne düşerseniz kendinze yazık edersiniz değer mi bizi bırakıp giden biri için gözyaşları dökmek?? bn 3 buçuk yıl çıktım ama 1 yıl çıkıp kendini paralayanlara göre gayet iiyim sizde düşünmeyin bırakın herşeyi oluruna değmez bizi üzeni hala sevmeye

ee kızlar anlatın ya nasıl gidiyor napıyorsunuz

hava çok güzel ama benim ders çalışmam lazım cuma son finalim var

canım önemli olan onla yaşadıgın zaman degilki kısa zamanda bile insnalar sevip asık oluolar önemli olan o kısa zamanda bile çok guzel gunlerle geçirmek.
Bencede üstüne düşmeye degmio onlar bize üzülüomu hayır....
Ben bile unutmaya başladım cidden gayette iyi olmaya çalışıorum en zından eskisi kadar kafamda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…