Okurken çok eğlendimzemuszemus Sağol canımopuyorumnanaktanEski sevgiliyi unutmanın 25 yolu - Hürriyet
okumanızı tavsiye ediyorum ... özellikle düşünmekten kafayı yiyip de ne yapacağını şaşırmış olanlarımıza faydası olur gibi :)
günaydın bu arada...
Benim taktiğim şu.Sabrediyorum,dua ediyorum.sonrasını Allah'a kaderime bırakıyorum.Ne yapayım yani?Amaaaaaannnn-tatlicadiarzu- Tabi ökzü gibi seviyor muyum?Seviyorumkaydirigubbakcemile3 Fakat gerçekten acı çeksek üzülsekte hayatı kendimize zehir etmeye hakkımız yok.Ara sıra depreşiliyo o ayrı ama ya kızlar farzedin ki 24 saat ağlasak zırlasak ne oalcak ki?Adam biz zırlıyoruz diye mi gelecek?Ben mesela önceden pek dua etmezdim hatta son zamanlarda hiç dua etmezdim.Ama şimdi canım mı sıkıldı mutsuz muyum.Dua ediyorum hemen içimden,sonra Allaha bırakıyorum.Aaaaah ah bu ayrılık bana sabır etmeyi,beklemeyi,dua etmeyi öğrettikaydirigubbakcemile3 Çünkü Dünya'da 10 tane en sabırsız insan varsa, onlardan biri kesin benim.O kadar sabırsızdım yani bebeklikten beri,annem dernaniknanik
selam sizde ankara sanırım. Heepimiz aynı çoıldıracağım valla. Bende dün hayatanın yaptığını yaptım bürosuna gitiim
Ne oldu peki???selam sizde ankara sanırım. heepimiz aynı çoıldıracağım valla. bende dün hayatanın yaptığını yaptım bürosuna gitiim
Sanada hayırlı günler canımzemuszemushayıorlı gunler hepımıze hatunlar....
Merhaba Umudumzemuszemusee sonuç ne o ne dedi
selam sizde ankara sanırım. Heepimiz aynı çoıldıracağım valla. Bende dün hayatanın yaptığını yaptım bürosuna gitiim
slm kızlar uzun zmndr yoktum teyzemin yanına gittim hawuza falan girdim az birazcık bronzlaştım sizler nasılsınız warmı yeni gelişmeler yada barışanlar bende şöle bi gelişme war bnm odunun taraftan birileri engel oluyormuş bizim oduna akıl veriyormuş barışma die oda böle gitgeller yaşıyormuş bi kızda ona sarıyormuş ama bu onu sevmiyormuş kaçıyormuş kızdan yani anlayacğınız engeller mafediyor bni
canım onu bana diyenler de çok , yani sakın barışma , o şöyle kötü böyle kötü , ama hala düşünüyorum ki o barışmak istese bir dakika düşünmem yani demem o ki arkadaşlarının akıl vermesinin onu engellememesi laazım , ama onlar erkek çok çabuk fikirleri değişebiliyor
ben de benimkine akıl verenler olduğunu düşünüyorum ama eğer haklıysam yani onlara göre karar veriyorsa zaten hiiç barışmak istemesin , zayıf karakterli biriymiş demek ki . . .
canım hakkında hyırlısı olsun onun bunun lafıyla bi yere gidilmez. Kendi aklı yokmu ...kafanı karıştırma benceslm kızlar uzun zmndr yoktum teyzemin yanına gittim hawuza falan girdim az birazcık bronzlaştım sizler nasılsınız warmı yeni gelişmeler yada barışanlar bende şöle bi gelişme war bnm odunun taraftan birileri engel oluyormuş bizim oduna akıl veriyormuş barışma die oda böle gitgeller yaşıyormuş bi kızda ona sarıyormuş ama bu onu sevmiyormuş kaçıyormuş kızdan yani anlayacğınız engeller mafediyor bni
canım hakkında hyırlısı olsun onun bunun lafıyla bi yere gidilmez. Kendi aklı yokmu ...kafanı karıştırma bence
bana bunları ortak arkadaşlarımız sölede zaten hayırlısı olsun bnde bazı şeyler bitti kızlar unuttum gibi bişey gerçktn acı çekmiyorum üstüne düşmeyin unutrsunuz bn unttum bu sefer gerçekten allah bıraktm herşeyi hayrlısı ile gelsin diyorum üstüne düşerseniz kendinze yazık edersiniz değer mi bizi bırakıp giden biri için gözyaşları dökmek?? Bn 3 buçuk yıl çıktım ama 1 yıl çıkıp kendini paralayanlara göre gayet iiyim sizde düşünmeyin bırakın herşeyi oluruna değmez bizi üzeni hala sevmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?