of aramayıncada bişi degişmio ben aramıom o aramıo e nolcak böle unutamıormda
canım benim başarılar sana ... :1hug:
sen de ye bişiler güzelim ... kaydirigubbakcemile3
bu arada ben de yatıyorum... az önce elektrikler kesildi... tekrar kesilmeden ben yatayım...
iyi geceler diyeyim diye açtım tekrar bilgisayarı...
mintimin dediği doğru oyalanmadan güzel güzel çıkın tünelden.. ama hız sınırını da çok aşmayın yerimseniben
bunlar çok normal ... mümkün olduğunca vaktini dolu dolu geçirmeye ; yalnız kalmamaya çalış... geceleri zaten kendinle kalıyorsun... gündüzleri yalnız kalma; hep oyalan bişeylerle... geceleri de uykun gelir gelmez yat ... yoksa uzadıkça uzuyor o gece...
şarkı filan dinleme bir süre ... komedi filmi izle ... mizah dergisi oku...ben hep böyle yaptım... amacım iyi olmaktı çünkü... kendini kötü hissetmek ; dibe vurmak hiç de zor değil çünkü... buna izin verme...
çok da fazla ağlama... benim gözlerimin altı gözyaşımdan yanık yanık olmuştu...
bak bu tavsiyemi dikkate al ; lakitom ve umudumun da öyle oldu çünkü... yerimseniben
:çok üzgünüm:sizler unutma yöntemleri geliştirmiişsiniz ve dişe dokunur şeyler işe yarar bncede ama ben unutmak istemiorum sorun burda insan sevgiyi kaçkere yakalarki ondan daha yakışıklısı ilgimi çekmio ben onu istiorum unutmayı degildolaysıyla herşey beyinde bitio ve benim durumum çok zor içimdeki umut sönmüo ha bugün ha yarın arar diye düşünmek kötü ama elimde degil
:çok üzgünüm:sizler unutma yöntemleri geliştirmiişsiniz ve dişe dokunur şeyler işe yarar bncede ama ben unutmak istemiorum sorun burda insan sevgiyi kaçkere yakalarki ondan daha yakışıklısı ilgimi çekmio ben onu istiorum unutmayı degildolaysıyla herşey beyinde bitio ve benim durumum çok zor içimdeki umut sönmüo ha bugün ha yarın arar diye düşünmek kötü ama elimde degil
Benim bu pazartesi tam 5 ay olacak. Kesinlikle hiç unutmadım.Ha evet acım hafifledi.Hafifledi demeyimde alıştım biraz ama özlemek acı çekmekten daha betermiş . Yani zaman bende böyle işliyor.Ama umarım sen benden olmazsın.Benim aslında moral vermem lazımdı ama :))):çok üzgünüm:sizler unutma yöntemleri geliştirmiişsiniz ve dişe dokunur şeyler işe yarar bncede ama ben unutmak istemiorum sorun burda insan sevgiyi kaçkere yakalarki ondan daha yakışıklısı ilgimi çekmio ben onu istiorum unutmayı degildolaysıyla herşey beyinde bitio ve benim durumum çok zor içimdeki umut sönmüo ha bugün ha yarın arar diye düşünmek kötü ama elimde degil
Kızlar erkekler o kadar karaktersiz ki!!!Şuan acaip sinirliyim. İstanbul'dan bi arkadaşım vardı.Arkadaşım erkek. Herneyse birbirimizi severiz değer veririz.Ayrıca günlerdir msnde bana salak ve kıskanç sevgilisinden dert yanıp duruyordu.Bende işte sıkıntılarını dertleşiyordum onunla.Az önce farkettim beni msnden ve facebooktan silmiş arkadaşlar!!! Resmen silmiş!!! Gerizekalı kıskanç bi kız için beni, lafta çok önemsediği arkadaşını sildi attı!!!Bu kadar karaktersizmiş işte.Ama helal olsun kıza iyi avcunun içine almış.
Kızlar erkekler o kadar karaktersiz ki!!!Şuan acaip sinirliyim. İstanbul'dan bi arkadaşım vardı.Arkadaşım erkek. Herneyse birbirimizi severiz değer veririz.Ayrıca günlerdir msnde bana salak ve kıskanç sevgilisinden dert yanıp duruyordu.Bende işte sıkıntılarını dertleşiyordum onunla.Az önce farkettim beni msnden ve facebooktan silmiş arkadaşlar!!! Resmen silmiş!!! Gerizekalı kıskanç bi kız için beni, lafta çok önemsediği arkadaşını sildi attı!!!Bu kadar karaktersizmiş işte.Ama helal olsun kıza iyi avcunun içine almış.
Evet canım günlerdir dinledim ben onu. İşte SEvinç, Emine şöyle kıskanç böyle kıskanç ne yapacağım falan ya günlerce dinledim.Bide sinir ola ola. çünkü dediğin gibi canım bakıyorsun arkadaşın hiç değmeyen birine kul köle.Hani bizde acılıyız ya, iyi olduğumuz için terkedildiğimiz için :) Birde kız buna bi güzel sallamış.Şöyleki, kız özel üniversite mezunu 30 yaşında,oldukça güzel bi kız. Bankada çalışıyor ayrıca. Hatta fotosundan anladığım kadarıyla da rahatça da bi kız. Neyse benim arkadaşım da ben ilk ilişkisiyim o yüzden beni çok kıskanıyor diyo ya ölür müsün öldürür müsün!!!ama gerçekten bozuldum Esincim, üzüldüm gerçekten.Ben ona günlerce destek olmaya çalışırken şu yaptığı çok kırdı beni hemde çok...Canım, dün akşam da bir ara lafı geçmişti millet neler yapıyor da hala kıymetleri biliniyor diye..Aynen öyle..Böyle tanıdığım birkaç kişi var benimde..Hatta midesi olan bir adamın kabul edemiyeceği şeyleri bile kabul edip sevgililerine tekrar dönüyorlar kölesi oluyorlar adeta...Midesiz adamlar..
Arkadaşım dediğin adam da bırak sahte dünyasında yaşasın, bu kadar adii olunmaz
Senin kadar hassas ve iyi niyetli insana da bu yapılmaz
benzeri benim başıma geldi kız arkdaşından ayrılmıştı kötülüodu asla dönmem diodu güzin abla gibi derdini dinledik sora silmiş beni mail attım noldu nie sildin tabi silerim barıştım o benim karım saylır ne konuşcam daha senle dedi düşünebliomusunz güsemmi ağlasammıkafamçokkarıştıKızlar erkekler o kadar karaktersiz ki!!!Şuan acaip sinirliyim. İstanbul'dan bi arkadaşım vardı.Arkadaşım erkek. Herneyse birbirimizi severiz değer veririz.Ayrıca günlerdir msnde bana salak ve kıskanç sevgilisinden dert yanıp duruyordu.Bende işte sıkıntılarını dertleşiyordum onunla.Az önce farkettim beni msnden ve facebooktan silmiş arkadaşlar!!! Resmen silmiş!!! Gerizekalı kıskanç bi kız için beni, lafta çok önemsediği arkadaşını sildi attı!!!Bu kadar karaktersizmiş işte.Ama helal olsun kıza iyi avcunun içine almış.
30 yaşında ve ilk ilişkisi kafamçokkarıştı e olabilir tabii..Tabii ben buna gülerim de adam fena inanmış, şeytanii hemcinslerimiz bunlar napalım kötükedihüsoEvet canım günlerdir dinledim ben onu. İşte SEvinç, Emine şöyle kıskanç böyle kıskanç ne yapacağım falan ya günlerce dinledim.Bide sinir ola ola. çünkü dediğin gibi canım bakıyorsun arkadaşın hiç değmeyen birine kul köle.Hani bizde acılıyız ya, iyi olduğumuz için terkedildiğimiz için :) Birde kız buna bi güzel sallamış.Şöyleki, kız özel üniversite mezunu 30 yaşında,oldukça güzel bi kız. Bankada çalışıyor ayrıca. Hatta fotosundan anladığım kadarıyla da rahatça da bi kız. Neyse benim arkadaşım da ben ilk ilişkisiyim o yüzden beni çok kıskanıyor diyo ya ölür müsün öldürür müsün!!!ama gerçekten bozuldum Esincim, üzüldüm gerçekten.Ben ona günlerce destek olmaya çalışırken şu yaptığı çok kırdı beni hemde çok...
benzeri benim başıma geldi kız arkdaşından ayrılmıştı kötülüodu asla dönmem diodu güzin abla gibi derdini dinledik sora silmiş beni mail attım noldu nie sildin tabi silerim barıştım o benim karım saylır ne konuşcam daha senle dedi düşünebliomusunz güsemmi ağlasammıkafamçokkarıştı
kızçelerim ben geldi bnm bayah bi gelişme oluyor bnm odunum bana bu ara sık sık gizli nodan çaldırıyor hepte iş saatlrinde yani aralarda ayrıca bizi ayıran şeyin ne olduğunnuda öğrendim onların aileden çok yakın deil ama uzak bi akrabası 4 ay ben o kadın yüzünden acı çekiyorum ama bu hafta başı onunla hesaplaşıcam inş ben kazanıcam o odunda görücek gününü çok sinirliyim kızlar annesinin babasının haberi olmadan ayırmış kadın biizi bnm lalenin annenesine anlatsam öldürür herhalde o kadını.. offf offf nedir şu 3. sahıslardan çektğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?