Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

selam arkadaşlar, öğlen 3 te bi yatmışım 2 saat uyumuşum ne güzel yaaaa
yemek yicem şimdi, dün gece bıraktığım yerden okudum hepsini, kaçırdığım bişey de yok

SOLUCAN cım sakın ARAMA onu, güvenmiş ve herşeyi paylaşmış olabilirsin ama bu kendini
ezdireceğin anlamına gelmez, bu bi imtihandı geçemedin, bundan sonra gururlu ol bari

of aramayıncada bişi degişmio ben aramıom o aramıo e nolcak böle unutamıormda

devamlı bunu düşünmeyeceksin güzelim, gündüz işin yoksa yapacak bişeyler bulacaksın
kafanı dağıtman lazım bir nebze de olsa, hepimiz böyle yapmaya çalıştık
çok zor günler geçirdim ben de, 3 ay aramadı sormadı, ben çok ağır hasta oldum kaç kere doktora gittim, tüberküloz şüphesi vardı ama şükürki bronşit olmuştum, bunları bildiği halde aramadı, zaten düşünüyorum da geçmişte zorluklardan hep kaçmıştı
hep sabrettim, kendimi kötü hissetsem de sabrettim
Kendi üstüme düşeni sonuna kadar yaptığımı düşünüyorum, gurursuz değilim, artık yalvarmasının hiçbir anlamı yok benim için, herşey zamanında olursa bi anlamı oluyo

sağol canııım :) fena geçmedi ama alamam herhalde yeterli puan, 2010 nasip bakalım yerimseniben

böcüğüm aynen katılıyorum bizzat denenmiştir :)
**uykun gelince yat (genelde sabah ezanı oluyor ama en azından kafayı koydun mu öğleni **buluyorsunsırnaşık şey)
**gündüzleri yalnızım evt zor geçiyor ama haftasonu dışarda olmaya çalışıyorum
**gece düşünemeyecek duruma gelince uyuyosun zaten olmazsa 2-3 kaşık pasiflora :)
**komedi filmi televizyon dizileri süper vakit geçirtiyor bi kaç tane edin
**dergi olarak mizah dergilerinin bi ara takipçisi oldum arada alıyorum yine kafa dağıtıyor **ne zaman boş kalsam elimde bi dergi kitap
**ve ağlama krizleri ee bunlar azaldı ama ara ara çok kötü vuruyor sanki biriktirmiş gibi,bunun içinde bie sonraki gün iyi bir krem ve bakım sonrasında şakkıdı
**haber almamaya çalışın ben genelde aldığımda bişe duyduğumda krizlerdeyim ama bi yandan işede yarıo belki üzülüyorsun ama sonrasında daha iyi topluyorsun
**evde yalnızken söylenmek de işe yarıyor istediğini söle tıpkı karşındaki gibi hatta bazen hediye aldığı şeylerden çıkarabilirsin hıncını dikkat et zarar görmesinler sonra bişe olursa bide onun üzüntüsü gelio kafamçokkarıştı
benden tavsiyeler bu kaaadar delikafadulden

:çok üzgünüm:sizler unutma yöntemleri geliştirmiişsiniz ve dişe dokunur şeyler işe yarar bncede ama ben unutmak istemiorum sorun burda insan sevgiyi kaçkere yakalarki ondan daha yakışıklısı ilgimi çekmio ben onu istiorum unutmayı degil dolaysıyla herşey beyinde bitio ve benim durumum çok zor içimdeki umut sönmüo ha bugün ha yarın arar diye düşünmek kötü ama elimde degil

Canım kendini ve şu an içinde bulunduğun durumu herkesten farklı sanma. Burdaki çoğu insan öyle sanıyodu. Herşey zamanla olacak. Zaten şu an istesen de kafandan atamzsın onu. zamanla aklına gelmediğini başka şeylerle de mutlu olabildiğini göreceksin.

:enbuyukkk:

Bu topicteki anahtar kelime :___ZAMAN___:CüvCüv:

cnm bende unutmak istemiyorum artı bunlar unutmak için değil sadece acını hafifletmek için öneriler, benimde 3,5 senelik ilişkim bitti ve erkek arkadaşım şuan başka bir kızla çıkıyor ve benden heemn sonra başladı benleyken belki vardı...benim yaşadığım acııyı düşün..ve bi anda bitti herşey söylediği sözler şuan sarfetmek istemiyorum burda ama sevmiyorum dedi denesem nolcak bir daha dedi yani başka bi sürü şey var kırıcı buna rağmen seviyormuyum evt gerçi bu araalr çok mutluymuş biraz nefret duygumda gelişti ama özlem daha çok hala,ama yapcak bişey yok canım onlar bir karar verdi ve bırak seçimlerini yaşasınlar sende bu süre zarfında kendine dön bi bak bakalım,benim özgüvenim sıfırdı bi süre kendimden nefret ettim şimdi tamir etmeye çalışıyorum.adam orda mutlu elimizden geleni yapıyoruz sonrası artık senden çıkıyorrr.ondan biraz kaderci ol, bekleme demiyorum ama beklerken acını hafiflet biraz..yapmazsan benim gibi kilo kaybedebilirsin başığıklık sistemin zayıflar sonra benim gibi hastanelik olursun. eğer tecrübeden yararlanmak istiyorsan biraz kafanı dağıtcak şeyler yap,biliyorum zor ama biz onlarsızda ayakta durabiliriz aşkı herşeyiyle yaşıyoruz ve daha çok etkileniyoruz kabul. senden sakin olmanı istiyorum inan korkuyorum bu topiktekiler için :)

Kızlar erkekler o kadar karaktersiz ki!!!Şuan acaip sinirliyim. ıstanbul'dan bi arkadaşım vardı.Arkadaşım erkek. Herneyse birbirimizi severiz değer veririz.Ayrıca günlerdir msnde bana salak ve kıskanç sevgilisinden dert yanıp duruyordu.Bende işte sıkıntılarını dertleşiyordum onunla.Az önce farkettim beni msnden ve facebooktan silmiş arkadaşlar!!! Resmen silmiş!!! Gerizekalı kıskanç bi kız için beni, lafta çok önemsediği arkadaşını sildi attı!!!Bu kadar karaktersizmiş işte.Ama helal olsun kıza iyi avcunun içine almış.

unutma yöntemi değil canım, acıyı hafifletmek için saplantılı olmamak için vs..
yoksa kim unuttum diyebilirki..
acı çekmek istersen acı çekersin psikolojin bozulur, biz acımızı hafifletmek anlamında
bişeyler yazmıştık..

Benim bu pazartesi tam 5 ay olacak. Kesinlikle hiç unutmadım.Ha evet acım hafifledi.Hafifledi demeyimde alıştım biraz ama özlemek acı çekmekten daha betermiş . Yani zaman bende böyle işliyor.Ama umarım sen benden olmazsın.Benim aslında moral vermem lazımdı ama :)))

Canım, dün akşam da bir ara lafı geçmişti millet neler yapıyor da hala kıymetleri biliniyor diye..Aynen öyle..Böyle tanıdığım birkaç kişi var benimde..Hatta midesi olan bir adamın kabul edemiyeceği şeyleri bile kabul edip sevgililerine tekrar dönüyorlar kölesi oluyorlar adeta...Midesiz adamlar..
Arkadaşım dediğin adam da bırak sahte dünyasında yaşasın, bu kadar adii olunmaz
Senin kadar hassas ve iyi niyetli insana da bu yapılmaz

haklısınızda işte kendi adıma herşey sözde kalıyor o ayrılırken okadar kırıcı konuştki bana belkide sizlerin bile olmadıı bna aşık olmadıını söledi ciiddi degildi zaten ben sadce düzenli manita olsun diye çıktıgını söledi bunlar en hafifi daha neler dedi ama işte ilk zamanlar nefert ettm çok snirlndim aradan zaman geçti yne o nefret kendini sevgiye bıraktı hepsinden öte benden önce çıktıgı kıza döndü ayrıldıktan iki gün sora şifresi vardı okudum kız dogum günü die ms attı buda sni hala seviorum dedi 7ay oldu bitti en son 3ay önce aradı arama dedim dahada aramıo bilmiorm şuan unutablcek gbi görnmorm ama inş başarıcam allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Yaa ben de merak ediyorum bu kızları. Ne yapıyorlar ne ediyorlar avuçlarının içine alıveriyolar... Ben de kaçırmak için yaratılmışım sanki. Gelen kaçıyo :mymeka:

Evet canım günlerdir dinledim ben onu. İşte SEvinç, Emine şöyle kıskanç böyle kıskanç ne yapacağım falan ya günlerce dinledim.Bide sinir ola ola. çünkü dediğin gibi canım bakıyorsun arkadaşın hiç değmeyen birine kul köle.Hani bizde acılıyız ya, iyi olduğumuz için terkedildiğimiz için :) Birde kız buna bi güzel sallamış.Şöyleki, kız özel üniversite mezunu 30 yaşında,oldukça güzel bi kız. Bankada çalışıyor ayrıca. Hatta fotosundan anladığım kadarıyla da rahatça da bi kız. Neyse benim arkadaşım da ben ilk ilişkisiyim o yüzden beni çok kıskanıyor diyo ya ölür müsün öldürür müsün!!!ama gerçekten bozuldum Esincim, üzüldüm gerçekten.Ben ona günlerce destek olmaya çalışırken şu yaptığı çok kırdı beni hemde çok...

benzeri benim başıma geldi kız arkdaşından ayrılmıştı kötülüodu asla dönmem diodu güzin abla gibi derdini dinledik sora silmiş beni mail attım noldu nie sildin tabi silerim barıştım o benim karım saylır ne konuşcam daha senle dedi düşünebliomusunz güsemmi ağlasammıkafamçokkarıştı

Kızlarr sizinle Yılmaz Erdoğan ın bi yazısını paylaşmak istedim..:tomato::tomato:

Aşk
Yılmaz Erdoğan

Başından büyük bir aşk geçmemiş her kadın için, bu bir eksikliktir;
Başından büyük bir aşk geçmiş her erkek için ise, bu bir fazlalıktır.
Erkeğin hayatında belki bir aşka yer vardır. Kadının ise aşkında belki bir hayata...

Erkekler deli gibi aşık olurlar, zamanla akıllanırlar. Kadınlar ise akıllı gibi aşık olurlar, zamanla delirirler. Aşk, kadını ve erkeği farklı etkiler. Aşık olan kadının gözünde başka hiçbir şeyin değeri kalmaz. Aşık olan erkeğin gözünde ise herşey yeniden değerlenir. Çünkü aşık kadın "nasıl olsa bitecek" sezgisi ile hareket eder.. Aşık erkek ise "nasıl olsa sonsuza dek sürecek" yanılgısıyla... Aşık kadınlar bu yüzden hep endişeli ve huzursuzdurlar; Aşık erkekler ise melekler gibi dingin ve aptallar gibi bön. Aşık olmak erkeğe yakışır. Kadına asla. Kadına yakışan sadece aşktır.

Aşksız bir erkek kendini kölesiz bir efendi gibi hisseder, Aşksız bir kadın ise efendisiz bir köle. Kadın ne ister? Ne mi ister? Hepsini ister. Ve aynı anda.

Peki erkekler ne ister? Hem sevgili karıları hem de haremleri olsun isterler. Peki neden korkarlar? Hem karısız hem de haremsiz kalmaktan korkarlar. Kadın erkeğinin kendisine kul köle olmasını ister; olunca da ondan nefret eder. Erkek ise kadının kendisine köle olmasını istemez; olunca da onu sever. Bir erkek kadından bıktığı için onu terk eder; Bir kadın ise erkeğinden sıkıldığı için. Arada çok önemli bir fark var. Bir erkek doyduğu için kadınından bıkar. Bir kadın ise doyamadığı için erkeğinden sıkılır. Kadın terk edildiği ve aldatıldığı zamanlarda, bir de boşanırken hiç tereddüt etmez. Kararlı, şuurlu ve son derece akıllı biçimde bütün strateji ve nokta hücumu taktikleriyle delirir. Delilik, kadınların aklıdır.. Ve sadece bu özellikleri bile, onların erkeklerden daha üstün kabul edilmeleri için yeterli bir sebeptir.
Kadınlar, sezgileriyle her şeyi bilirler. Erkekler ise akıllarıyla hiçbir şeyi bilemezler...
Kadınlar her şeyi görürler. Göremediklerini duyarlar. Duyamadıklarını ise sezerler.

Dişilik yalnız algı kapılarını değil, bütün telepati, sezgi, altıncı his ve üçüncü göz kapılarını açan, Mescaline, Psilosibin kadar güçlü bir iksirdir.Kadınların sezgileri o kadar olağanüstüdür ki, onları erkeklerden çok daha üstün saymamak için hiçbir neden yok. Sezgi de neymiş mi dediniz? Aklın eli, kolu, gözü, kulağı ve burnudur. Aklın dürbünü, pusulası ve radarıdır. Şahini ve tazısıdır. Kapanı, tuzağı ve oltasıdır. Sezgi en kurnaz avcıdır. Sezgi olmasa ne bilim, ne felsefe, ne sanat olurdu. Akıl mı? Akıl sezginin uşağıdır. O kadar.. Sezgileri yerine bilgileri ile hareket eden bilgiç kadınlar kadar itici yaratıklar düşünemem. Akıllıları ve kültürlüleri ise itici değillerdir, ama sıkıcı olurlar çoğu zaman. Kadına en çok yarayan ne akıl, ne bilgi, ne de kültürdür. İnce ve şuh bir zekadır...

a.s. :enbuyukkk: :enbuyukkk: a.s.

kızçelerim ben geldi bnm bayah bi gelişme oluyor bnm odunum bana bu ara sık sık gizli nodan çaldırıyor hepte iş saatlrinde yani aralarda ayrıca bizi ayıran şeyin ne olduğunnuda öğrendim onların aileden çok yakın deil ama uzak bi akrabası 4 ay ben o kadın yüzünden acı çekiyorum ama bu hafta başı onunla hesaplaşıcam inş ben kazanıcam o odunda görücek gününü çok sinirliyim kızlar annesinin babasının haberi olmadan ayırmış kadın biizi bnm lalenin annenesine anlatsam öldürür herhalde o kadını.. offf offf nedir şu 3. sahıslardan çektğimiz

30 yaşında ve ilk ilişkisi kafamçokkarıştı e olabilir tabii..Tabii ben buna gülerim de adam fena inanmış, şeytanii hemcinslerimiz bunlar napalım kötükedihüso

lmaz:

Geç olsun temiz olsun milka, ben sana demiştim
sende bişeyler olcak, yavaş yavaş diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…