Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Geç olsun temiz olsun milka, ben sana demiştim
sende bişeyler olcak, yavaş yavaş diyee

evet canm sen demiştin bana sabret az bişeyler olcak sende diye gerçektende oluyor.. ben şok oldum gerçekten yapılanlara bizim gibi 2 masum insandan ne istediler çocuğun resmen elini kolunu bağlamış bu kadın.. ben hala inanamıyorum duyduklarım bni büyük bi hüsrana uğrattı düşünebiliyormusun o kadın yüzünden ben ve bnm erkek arkadaşım ayrıyız oda bnde acı çekiyoruz ama çok dua ettim allaha etmedğim dua kalmadı inş sonuna geliyorum artık yüzüm gülücek inss:Saruboceq:

Ne yapmış da ayırmış canım. Ben anlamadım.opuyorumnanaktan

Kadının amacı ne ki, sizi ayırmak için bu kadar uğraşmış?

bilmem bende bilmiyorum canım ama ayırdı kına yaksın afedersiniz ama bizim lalede aptal yani neyse ben bu hafta düzene sokmaya çalışcam bazı şeyleri halledim gelip yazıcam kızlar size ama şuan bi açıklama yapamam ama kadın öyle bişey yaptıki öbür dünyada yatacak yeri yok

zemuszemus Gittiğin gün hayat bitti sanmıştım
Gittiğin gün ölümü yaşamıştım
Gittiğin gün zaman durdu sanmıştım
Meğerse ben yanılmışım
İşte hayat yine akıp gidiyor
İşte hayat sensiz de yaşanıyor
İşte hayat böyledir deniyor
Zaman herşeyi siliyor
İşte hayat yine akıp gidiyor
İşte hayat sensiz de yaşanıyor
İşte hayat böyledir deniyor
Zaman herşeyi siliyor
Öyle uzak şimdi bana, yaşadığım hatıralar
Bir bulanık film sanki, senle dolu dakikalar
Bak yinede zaman zaman, düşünürsem gözlerini
Her yanımı anlatılmaz, yemyeşil bir sızı kaplar
Bence artık sen sönmüş bir güneşsin
Bence artık sen yankısız bir sessin
Bence artık soluksuz bir nefessin
Bence artık herkes gibisin zemuszemus

Ay sorma bende de kına göndersem yakacak kişiler var ayrıldık diye..
Hallet bakalım da, çocukcağız da sen de böyle ayrı gayrı acı çekmeyin yanii..

Anladım ama nedennnn.. Yani niye yapar ki elin kadını sizden ne istiyor. Yani sizin ayrılmanızı neden bu kadar istiyorki öyle bişey yapacak kadar...yasakkelimeyasakkelime

Anladım ama nedennnn.. Yani niye yapar ki elin kadını sizden ne istiyor. Yani sizin ayrılmanızı neden bu kadar istiyorki öyle bişey yapacak kadar...yasakkelimeyasakkelime

şöle söliyim o aile belki bu zmna kadar bizimki gibi büyük bi aşk görmedi bizden snra evlenenler bile bizim gibi uzun bi birliktelk yaşamdı hepsi bosandı anlasamadılar gerçek bi ask warsa ortada oda bizimkiydi kıskandılar istemediler belki hiç bi bilgim yok söylemiyorlar bana neden yaptğını hangi amacla yada ama ben hiç pes etmedim hep üstüne gittim ilsikimn kesip atmadım iyikide öle yapmısım simdi daha bi sıkı sarıldım biten iliskime kimsenin yzünü güldürmiycem ayrıldık diye o kadınada hakettği cezayı ilk ben snrada allaha havale ederk vereceğim..

Canım Allah zaten onu perişan eder. Ama eğer yaptıysa öyle bişeyi bence de herşeyi hakeder o kadın. Allahından bulsun mikrop.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Canım Allah zaten onu perişan eder. Ama eğer yaptıysa öyle bişeyi bence de herşeyi hakeder o kadın. Allahından bulsun mikrop.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

inşşş ben eminim artık neyin ne olduğuna şüphelerim wardı bzı şeyler netleşti tam oldu nyse üstünde durmak istemiyorum bu sorunu ins allahın izni ile çözeceğim yeter çnkü artık çektğim acılara

Milkacım senin adına sevindim canım. ınşallah herşey yoluna girer hayırlısıyla.
Sanırım bende hep böyle üzüleceğim :)

Milkacım senin adına sevindim canım. İnşallah herşey yoluna girer hayırlısıyla.

Canım sonsuza kadar sürecek değil ya. Biter elbet. Ben de bazen git kes yolunu çık karşısına diyorum. Ama işte. Elim kolum bağlı. sositosositosositososito

Böyle benim gibi bu kadar insanı da görünce bi sihirli değnek olacak aslında... Ohhh istediğimizi yaptıracağız. Ne güzel olur. Topic şen kahkahalarla gürler valla. Ama okki hiç değneğimiz. Bizim de Allahımız var napalım ((

Kızlarrr nerdesinizz yaaa....
Dün ne güzeldi yavrularım burası... zemuszemuszemuszemus

ya onu borç isteme bahanesiyle arasam olurmu sizce hem konşmş olurum hem bu bahaneyle hala bana deger verip vermediiğini anlarım offisfisfis

Milkacım senin adına sevindim canım. İnşallah herşey yoluna girer hayırlısıyla.

ben hiç sevinmiyorum ama fibritcim aylardır çektğim acılar bi kadın yüzünden mi?? kendinede alacağı yok annem yaşında ama neden??? neden ben ve bnm sevgilim dünyada başka ayıracak çift mi yok hadi bnm lale olanları bilmiyor ama ben ilerde onunla barıştığımda içimdeki bu şüphe hep olacak böyle nasıl mutlu olayım uada barıştğımda bunu ona nasıl açıklayayım?? çok zor bi druum allah kimsenn başına vermesinmafoldumben

ya onu borç isteme bahanesiyle arasam olurmu sizce hem konşmş olurum hem bu bahaneyle hala bana deger verip vermediiğini anlarım offisfisfis

hayırrr..
değer veriyor mu vermiyor mu anlamak istiyorsan bekle.
değer veriyorsa zaten kolay kolay vazgeçmez,en azından bi yerlerden duyarsın x buujuuyu çok özlemiş çok seviyomuş falan diye kulağına gelir..

ortak arkadşımız yok canım o beni aramazsa beni özleyip özlemediğini asla öğrenemem sürekli onu düşünüp aramak için bahane arıorum en son borç geldi aklıma of sıyırcam:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…