Geç olsun temiz olsun milka, ben sana demiştim
sende bişeyler olcak, yavaş yavaş diyee
evet canm sen demiştin bana sabret az bişeyler olcak sende diye gerçektende oluyor.. ben şok oldum gerçekten yapılanlara bizim gibi 2 masum insandan ne istediler çocuğun resmen elini kolunu bağlamış bu kadın.. ben hala inanamıyorum duyduklarım bni büyük bi hüsrana uğrattı düşünebiliyormusun o kadın yüzünden ben ve bnm erkek arkadaşım ayrıyız oda bnde acı çekiyoruz ama çok dua ettim allaha etmedğim dua kalmadı inş sonuna geliyorum artık yüzüm gülücek inss:Saruboceq:
evet canm sen demiştin bana sabret az bişeyler olcak sende diye gerçektende oluyor.. ben şok oldum gerçekten yapılanlara bizim gibi 2 masum insandan ne istediler çocuğun resmen elini kolunu bağlamış bu kadın.. ben hala inanamıyorum duyduklarım bni büyük bi hüsrana uğrattı düşünebiliyormusun o kadın yüzünden ben ve bnm erkek arkadaşım ayrıyız oda bnde acı çekiyoruz ama çok dua ettim allaha etmedğim dua kalmadı inş sonuna geliyorum artık yüzüm gülücek inss:Saruboceq:
bilmem bende bilmiyorum canım ama ayırdı kına yaksın afedersiniz ama bizim lalede aptal yani neyse ben bu hafta düzene sokmaya çalışcam bazı şeyleri halledim gelip yazıcam kızlar size ama şuan bi açıklama yapamam ama kadın öyle bişey yaptıki öbür dünyada yatacak yeri yok
bilmem bende bilmiyorum canım ama ayırdı kına yaksın afedersiniz ama bizim lalede aptal yani neyse ben bu hafta düzene sokmaya çalışcam bazı şeyleri halledim gelip yazıcam kızlar size ama şuan bi açıklama yapamam ama kadın öyle bişey yaptıki öbür dünyada yatacak yeri yok
Anladım ama nedennnn.. Yani niye yapar ki elin kadını sizden ne istiyor. Yani sizin ayrılmanızı neden bu kadar istiyorki öyle bişey yapacak kadar...yasakkelimeyasakkelime
şöle söliyim o aile belki bu zmna kadar bizimki gibi büyük bi aşk görmedi bizden snra evlenenler bile bizim gibi uzun bi birliktelk yaşamdı hepsi bosandı anlasamadılar gerçek bi ask warsa ortada oda bizimkiydi kıskandılar istemediler belki hiç bi bilgim yok söylemiyorlar bana neden yaptğını hangi amacla yada ama ben hiç pes etmedim hep üstüne gittim ilsikimn kesip atmadım iyikide öle yapmısım simdi daha bi sıkı sarıldım biten iliskime kimsenin yzünü güldürmiycem ayrıldık diye o kadınada hakettği cezayı ilk ben snrada allaha havale ederk vereceğim..
Canım Allah zaten onu perişan eder. Ama eğer yaptıysa öyle bişeyi bence de herşeyi hakeder o kadın. Allahından bulsun mikrop.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Milkacım senin adına sevindim canım. İnşallah herşey yoluna girer hayırlısıyla.
Sanırım bende hep böyle üzüleceğim :)
Milkacım senin adına sevindim canım. İnşallah herşey yoluna girer hayırlısıyla.
Sanırım bende hep böyle üzüleceğim :)
ya onu borç isteme bahanesiyle arasam olurmu sizce hem konşmş olurum hem bu bahaneyle hala bana deger verip vermediiğini anlarım offisfisfis
ortak arkadşımız yok canım o beni aramazsa beni özleyip özlemediğini asla öğrenemem sürekli onu düşünüp aramak için bahane arıorum en son borç geldi aklıma of sıyırcam:gitme:
hayırrr..
değer veriyor mu vermiyor mu anlamak istiyorsan bekle.
değer veriyorsa zaten kolay kolay vazgeçmez,en azından bi yerlerden duyarsın x buujuuyu çok özlemiş çok seviyomuş falan diye kulağına gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?