ya insanın elinin kolunun baglı olması ne kötü hiç aklımdan çıkmıo hep bişiler yapmak istiyorum ama en gel oluyorum kendimeen iisi unutmak başka çarem yok çünkü dönmicek boşa bekliorum bıktım acı çekmekten
inş cnm aynen aynı duyguları paylaşıorm rabbim yardımcmz olsnben de acı çekmekten bıktım ya.
ağlıyorum yine.yeter wallahi herseyden nefret ettim.
bana dönsün istiorum,sarılsın istiorum,bu olayların hiç biri yaşanmamış olsun istiorum
çok özledim onu cok nolur arasın beni
ben de acı çekmekten bıktım ya.
ağlıyorum yine.yeter wallahi herseyden nefret ettim.
bana dönsün istiorum,sarılsın istiorum,bu olayların hiç biri yaşanmamış olsun istiorum
çok özledim onu cok nolur arasın beni
ya özledim die aramak istemdm die öle uç şeyler gelio aklıma .. sıkma olayına gelnce hiç sıkmadım çünkü her ayrılıkta dönen arayan o oldu ben aramazdm 7aydır btti en son 3ay önce aradı dahada aramı o kızla mutludr beni unutmuştur die çok korkuorm çünkü ben unutamıorm:gitme:ya buju borç istemek çok çok uç bişi.
adamı başka şeyi düşünmeye sevk edersin
yani şey diye düşünemez o zaman, aa buju beni aradı ne güzel demez, borç versem mi vermesem mi o kadar param var mı vs vs der.
eğer illa bişi yapacaksan uç bişi olmalı, çok rahat bi şekilde aramalısın mesela:
ya x gece biri arabama gül bırakmış sen misin de, yada iş yerime bi çiçek geldi senden mi gibi
ama bence bunu da yapma. bi süre kendine bırak.
senden sıkılmış belli,sıkmışsın.
yapıyorz hepimiz bunu üzerlerine çok gidiyoruz. ama biraz süre geçince onlar unutuyor. güzel yanlarını hatırlamaya başlıyor. daha kolaylaşır o zaman.
bende unutamam solucan of gruru bıraksam arasam dönse bile yine bitcek benim istmemle başlasın istemiorm önmli olan onun istemesi dönmicek bliorum aynı senin gibi çaresizim resmen sana aşık degildim dedi kabullnemiorum o söze bile inanasım gelmio çok mutsuzum ben yaaramicak princess olmicak duaya amin diorum.
sevdigim için kabullenemiorum bittini we dolayısıyla aricak die saf saf beklıorum.
off ben napıcam kendımle?
hepiniz unutursunuz ama ben unutamam.çok takıorum deliricem
bende unutamam solucan of gruru bıraksam arasam dönse bile yine bitcek benim istmemle başlasın istemiorm önmli olan onun istemesi dönmicek bliorum aynı senin gibi çaresizim resmen sana aşık degildim dedi kabullnemiorum o söze bile inanasım gelmio çok mutsuzum ben ya
benimkine benzer cümleler kurmuş ama bende şunu anlamıorum madem aşık degilmiş ayrılınca yine nie arayan o oldu insan sevmediini nie arar dengesiz şey yok ben unutamıcam ya kabullenmiorum herşei rolmüş okadar içtendeki hep özler gibiydi sevmemiş hiç ya of delircem:çok üzgünüm:sana sevmıyorum dedıyse yalan sölemıodur cnm bence,üzülme ama kabullenmelisin..arasanda cevabı pek farklı olmicaktır.ısrarla bi yere warılmıo sadece kendımızı düşürdümüzle we karsı tarafı sıktıgımızla kalıoruz.bırak dönucegi warsa senın de dedıgın gıbı kendı ıstegıyle donsun.
benımkıde bana senden vazgectım artık,bitirdim seni içimde unut benı unut unut unut unut dedı kaç bin kez.:gitme:
herkesın sevgilisi bi gun gerı doner ama benımkı asla dönmez,tamamen bitti.yıkıldım ben,yaşayan ölüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?