Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Çok güzelmiş canımm Şiir sen mi yazdın ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tercüman olmuş içimdeki duygulara. a.s

Yaaa.. Dışarda çok güzel bi hava var. Cıvıl cıvıl. Millet geziyo eğleniyo... Düğün davul zurna sesleri geliyooo...
Ama benim hiç bişey yapasım yok.. Harcanıp gidiyorum valla. Gençlik elden gidiyo umutsuz bi aşk yüzünden. Ben de gülmek eğlenmek gezmek istiyorum artıkk.mafoldumben

dısarda cok guzel bi hawa war ama ben çalışıorum((((((((
kızlar tatile gidicek warsa yardımcı olabilirim.acentada çalışıorum:)

Offf Offf... Ben burda böyle onu düşünürken. Ne olacak. Bir daha dönecek mi diye beklerken. Ondan bi haber gelsin isterken. O kim bilir nerde kimlerle neler yapıyo. Nasul mutlu. Offf offffffffffffff

Kızlar inanın bende çok özlüyorum.Her an aklımda o.Ama arayamam.Zaten mail attım bişey yazmadı.Keşke bişey deseydi. Benden nefret ettiğini söyleseydi, beni sevmediğini, benle dalga geçtiğini...Hiç umut kalmasaydı içimde.Ama 5 ay oldu arar mı aramaz mı bilmiyorum.Bakın bana bir açıklama bile yapılmadı, doğru dürüst neden ayrıldık bunu bile bilmiyorum. Hiç hesabını bile sormadım ben.ıçim içimi yiyor.ışim hakkında bi karar vermem lazım inanın onu bile veremiyorum.Bende bazen aramak istiyorum.Ama kızlar arasam ne olacak.Sizde aramayın.Bırakın seviyorlarsa zaten gelirler...Dua edin bol bol. Ben hep dualara sarılıyorum başka çarem yok.Eğer bilsem hayatında biri var beklemem ben.O yüzden Allahım diyorum eğer o bana dönmeyecekse tez vakitte acı haberini alayım diyorum. Acı haber derken düğün, nişan gibi.Bunu bile istiyorum çünkü bıçak gibi keserim o zaman.O bana akışına bırak dedi,dedi ama belki öylesine dedi. O orda hayatına devam ederken o akışına bırakmak beni yoruyor, burda olan bana oluyor.

Canım aramakla hiçbirşey değişmeyecek tabi. Ben de aradım ama herşeyi daha da berbat ettim. Mailler yazdım daha dönülmez oldu. Kendimi küçülttükçe küçülttüm. Bana da zamana neden bırakmıyosun demişti. Ben de saf gibi beklemiştim. Sonra aradım. Böyle böyle demiştin dedim. Anlaman lazımdı onu öylesine söylediğimi demişti.

Sanki ben ondan vazgeçersem, hayatıma devam edersem dönecekmiş gibi geliyor bana. Sanki ben böyle beklerken oda bunu hissediyor ve emin olduğu için daha çok kaçıyor gibi geliyor. Ama vazgeçemiyorum.

Bir insan hep mi en güzel anıları hatırlar, düşünür. Hiç kötü şeyleri düşünmüyorum. Bu da beni mahvediyo...:gitme::gitme::gitme:

Bucuuu eğer hatırlayacak kötü anılarınız varsa onları hatırlamaya çalış canım.Belki biraz rahatlatır bu seni.
Bak ben düşünüyorum düşünüyorum en ufak kötü bi anı bulamıyorum :) Çünkü en ufak kötü bi anımız yok yok yok!!!Anlaşmazlığımız yok.Kötü söylenmiş bir sözümüz yok...

Giden giderken ardında birsürü soru işareti bırakıp gittiyse, hiç bir açıklama yapmadan,söylemeden birden bire ansızın gittiyse inan çok zor. Ben öyleyim işte.Sessizce, hiçbir açıklama yapılmadan terk edildim. Öyle acı ki...

Canım anı olarak bizimde yok. Yani hep tartışmalarımza bakıyorum. Çook saçmalamışım. Gerçekten alttan almış beni. Ve ayrldıktan sonrada üstüne çok gitmişim. Kötü hatırlayacağım şey benden ayrılması, bu kadar kolay vazgeçebilmesi. Bir anda silebilmesi. Ve ben her seferinde unutup bunları, sanki daha dün yanımdaymış gibi onu özlüyor onu istiyorum. Zaman çare mi. Geri döner mi merak ediyorum. Şu an ne yapıyo çok merak ediyorum. Sanki gününü gün ediyo, çok mutlu diye düşünüyorum ve kahroluyorum. Eski günlerimiz çok düşünüyorum. Herşeyimde bi hatırası var.

Ve bizim en kötü tarafıda hayal çok kurdurttu bana. Evlendiğimizde neyi nasıl yapacağımızı herşeyiyle ayrı ayrı konuşmuştu benimle. Ve o kadar emindi ki. Ben korkularım var dediğimde o bana ben eminim neden böylesin diye kızıyordu. Çok çocukça davranmışım. Zaten büyüktü benden ama bende çok çocukluk etmişim.

Yani anlayacağın Lakitocum. Benim içimdeki pişmanlık. Ben kendi ellerimle mahvetmişim. kendi ellerimle onu soğutmuşum kendimden.

Evet canım gerçekten o da çok kötü. Bana da hiç bir açıklama yapılmamıştı. Gerek görmüyorlar herhalde. Ama ben sormuştum. Sen sormadın mı neden diye. Yani bilmeye hakkın vardı bunu.

Buucuuu hatalarn varsa hatalı buluyorsan kendini neden affettirmeye çalışmadın kendini?

Canım çook çalıştım. Benn çabalıdkça gözüne battım.Hatalıyım diye üstüne gittim daha çok kendini çekti. Ya daha önce de yazdım. Adam beni alıyo. Yemeğe götürüyo. Evlenme teklifi ediyo. Ben de kabul ediyorum. Mayısada nişan yapalı diyo tamam diyorum. Eve geliyoruz mesaj atıyorum mayı erken diye. Ve daha devamını da toplayamıyorum. Gözünde en tepedeyken gittikçe düşüyorum. Bocalıyorum. Çırpınıyorum. Ve en sonunda zorladığını fark ediyo ve burcu ne seni üzmeye hakkım var ne de kendimi zorlamay yapamıyorum diyo ve bitiyo. Kendini benimle olamayacağına inandırıyo ve bitiriyo işte. Önce kafasında sonra kalbinde. Ben çok defa şans istedim. Toparlamaya çalıştım. Heder ettim kendimi yawww...fisfisfisfisfisfis:1shok:

Buucuuu hatalarn varsa hatalı buluyorsan kendini neden affettirmeye çalışmadın kendini?

Yani Lakitocum tüm kapıları yüzüme kapattı. Çıkış yolu bırakmadı. Ve beni mahveden de dedğim gibi pişmanlıkkk. Yine çok kötü oldum ya. senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…