hımmm...hayırlısı canım ya ...kısmet...
bıde buna uzulme sakın...gıdısıne bırak...
onu dusunmende daha normal canım...ama bırının ılgısı hosuna gtmıssın ınsallah o olmassada karsına senı bole heycenlendırcak bırı cıksın tez zamanda...
nasılsınız kızlar bu aksam
buucuuu galetem
cnm iyi olmaya çalışıyorum ama bu gece pek iyi değilim sanırım yorgunumda,yarın görüşmem var yine ama benim tek istediğim tatile bir an önce gitmek, istanbulda nefes almak istemiyorum artık :çok üzgünüm:
İnşallah canım ya. Zaten damat biliyor herşeyimi. Burcuya söyle erkeğin üstüne çok düşülmez onun hatası bu demiş. Gerçekten de haklı. Bu sefer daha tecrübeli olmalıyım. Hayırlısı artık. Olacaksa olur. Ne isteyeceğimi şaşırdım artık.süprizzzzz
Aynne canım yaa. Bu şehir üstüme üstüme geliyo sanki.. Çok bunaldım ben de hayatımdan. Değişiklik iyi gelir aslında. Keşke gidebilsekk bir yerlere...Ben de ay sonu istanbula gelmeyi düşünüyorum.CADIARZU
Ah Galatam aslında o yorgunluğumuz daha çok psikolojik bence.Bende evdeyim bişey yapmıyorum bedensel olarak ama hep yorgunum.Bende tatile gitmek istiyorum ama daha bir ay var.İnşallah yarın ki görüşmen senin için hayırlı olur canım. Evde olmak çok zor gerçekten. Evde olmamız çektiğimiz aşk acımızı bile çoğaltıyor nerdeyse.cnm iyi olmaya çalışıyorum ama bu gece pek iyi değilim sanırım yorgunumda,yarın görüşmem var yine ama benim tek istediğim tatile bir an önce gitmek, istanbulda nefes almak istemiyorum artık :çok üzgünüm:
cnm iyi olmaya çalışıyorum ama bu gece pek iyi değilim sanırım yorgunumda,yarın görüşmem var yine ama benim tek istediğim tatile bir an önce gitmek, istanbulda nefes almak istemiyorum artık :çok üzgünüm:
Ah Galatam aslında o yorgunluğumuz daha çok psikolojik bence.Bende evdeyim bişey yapmıyorum bedensel olarak ama hep yorgunum.Bende tatile gitmek istiyorum ama daha bir ay var.İnşallah yarın ki görüşmen senin için hayırlı olur canım. Evde olmak çok zor gerçekten. Evde olmamız çektiğimiz aşk acımızı bile çoğaltıyor nerdeyse.
Ya sorma canım bugün çok sıkıcıydı. Hep evdeydim. Öyle sıkıldım ki...Hava da yağmurluydu dışarı çıkamadım. Sen ne yaptın?Nasılsın canım?ıyı aksamlar lakıtocum hosgeldın sende naptın bugun nasıl gectı
sen buraya gel bende oraya gelim :) ankarayı bi dövesim bir özleyesim varrsırnaşık şey
dusunmemeye calıs canım ya
sende baya yol katetın ınsallah daha da ıyı olucaksın ınsallah hayırlısıyla bı ıs kur kendıne de..kafan mesgul olsun...
Ya sorma canım bugün çok sıkıcıydı. Hep evdeydim. Öyle sıkıldım ki...Hava da yağmurluydu dışarı çıkamadım. Sen ne yaptın?Nasılsın canım?
cnm işi istiyorum ama tatilide istiyorumm :)
ıyım canım bende vedeydım burda acayıp sekılde yagmur yagdı ...cok sert ruzgarlı sakır sakırbenneyaptımki
ama gun cabuk gectı ama nedense...bı ara mısafr geldı onunla takıldımkaydirigubbakcemile2
ole ıste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?