Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ne cok sey ıstıyosun yasırnaşık şey
o zaman once tatılı hallet sonrada ıs gelsın ne dıyım-tatlicadiarzu-

işi çok istiyorum da bi yandan tatilide istiyorum kafam dağılsın diye, yapcak bişe yok iş olursa ben anca hafta sonu gitcem ailemin yanına onları yollarım tatile :) aman işim olursa paramda olur alışverişde oluurr kaydirigubbakcemile3

ooo burda ogleden sonra acayıp yagdı...
yarın yagmasa barı pıknık yapcaz
lakıtocum sende gel gecenkı bahcede yapıcazkaydirigubbakcemile
Canım inan ki cennet gibi yerde yaşıyorsun. Yemyeşil insanın içi açılır.Ah ah yakın olsada gelsem :) ama sağol canım yinede.
Nu arada özel üye olduğumuz nerde yazıyor ben anlamadım?

Canım inan ki cennet gibi yerde yaşıyorsun. Yemyeşil insanın içi açılır.Ah ah yakın olsada gelsem :) ama sağol canım yinede.
Nu arada özel üye olduğumuz nerde yazıyor ben anlamadım?

ne zmaan ıstersen beklerım valla...herkezı beklerım hatta kaydirigubbakcemile
yesıl kutucuklar varya oraya mausu tut orda yazıyo canım

O zaman sen kendini yorma Mintcim.Kafana göre takıl
Pamuk bu vakitte mutfakta ne yapıyorsun sen?

ay sorma babm balık almıs ve yaz kıs balıga dayanamaz sımdı geldı bı yapta yıyım dedı bende yaptım geldım..kızarttım yanı...kafamçokkarıştı
babamla bu ara aramız baya ıyı..bende ne derse yapıorum:jeyyar:
bı sendr kustukte:umursamaz:

Aman canım anne baba ile küs kalınır mı.Baban sana küsse bile sen ona yılış, yavşa, şirinlik yap al gönlünü :) Gerçi sorun ne bilmiyorum ama öyle kendimce yazıyorum canım.Bak benimde canım balık istedi şimdi yadelikafadulden Bende balığı çok severim. Bizimkiler sevmez pek. O yüzden doğru dürüst balık yapılmaz bizim evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…