ne cok sey ıstıyosun yasırnaşık şey
o zaman once tatılı hallet sonrada ıs gelsın ne dıyım-tatlicadiarzu-
bende tuzlada akrabamdaydım giderken yağdı ama dönüştee hava günneşliydi bizim buraya hiç yağmamış gibi zaten
:dance: :dance: :dance::dance::dance::teytey:özel üyelıgınız hayrlı olsun kızlar:)
işi çok istiyorum da bi yandan tatilide istiyorum kafam dağılsın diye, yapcak bişe yok iş olursa ben anca hafta sonu gitcem ailemin yanına onları yollarım tatile :) aman işim olursa paramda olur alışverişde oluurr kaydirigubbakcemile3
Canım inan ki cennet gibi yerde yaşıyorsun. Yemyeşil insanın içi açılır.Ah ah yakın olsada gelsem :) ama sağol canım yinede.ooo burda ogleden sonra acayıp yagdı...
yarın yagmasa barı pıknık yapcaz
lakıtocum sende gel gecenkı bahcede yapıcazkaydirigubbakcemile
Canım inan ki cennet gibi yerde yaşıyorsun. Yemyeşil insanın içi açılır.Ah ah yakın olsada gelsem :) ama sağol canım yinede.
Nu arada özel üye olduğumuz nerde yazıyor ben anlamadım?
ana gecelerın mıntı gelmıs...ver coskuyu mınt:))
hos geldın sefa geldın
Oooo Mintcim hoşgeldin :)
Ver coşkuyu ver coşkuyu
aman kızz papaz herzaman yahni yermi:umursamaz:
yorgun ablanız bakınıyom öle :bbo:
O zaman sen kendini yorma Mintcim.Kafana göre takıl
Pamuk bu vakitte mutfakta ne yapıyorsun sen?
O zaman sen kendini yorma Mintcim.Kafana göre takıl
Pamuk bu vakitte mutfakta ne yapıyorsun sen?
Aman canım anne baba ile küs kalınır mı.Baban sana küsse bile sen ona yılış, yavşa, şirinlik yap al gönlünü :) Gerçi sorun ne bilmiyorum ama öyle kendimce yazıyorum canım.Bak benimde canım balık istedi şimdi yadelikafadulden Bende balığı çok severim. Bizimkiler sevmez pek. O yüzden doğru dürüst balık yapılmaz bizim evdeay sorma babm balık almıs ve yaz kıs balıga dayanamaz sımdı geldı bı yapta yıyım dedı bende yaptım geldım..kızarttım yanı...kafamçokkarıştı
babamla bu ara aramız baya ıyı..bende ne derse yapıorum:jeyyar:
bı sendr kustukte:umursamaz:
nıye yorgunsun mıntcım..bırımı yordu senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?