Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya bızım kuslugumuz benım benım rahmetlıyle evlenmek ıstememdı..
babam ıstemedı ben ıstedım aramız sogumustu oyuzden
onceden cok ıyıdık..aramıza bı resmılık gırdı ya ne bılıyım uzaklastık ıste...
ama artık ıyız

ayy balıkmı ıstedın sımdı...yarın ılk sıısn balık almak olsun barıcokacimcoook
gel dıcem ama olmıcak:1no2:
bende severım ama babam cok acyıp ya.gece falan fark etmıyo

yok ebruşum gezme yorgunuyum kaydirigubbakcemile3
Ooo tatlım seninki tatlı yorgunluk desene.Nereleri gezdin İstanbul'un bakim :) Aaaah ah şuanda İstanbul'da olmak vardı anasını satayım....:)

Dilerim canım bundan sonra aranıza hiiiç küslük girmez ne olursa olsun canım.Balık da alamam Annem evi kokutuyosun diye fırçalar beni :) Mesela işkembe çorbasınada bayılırım ama kokuyor diye o da yapılmaz bizim evde

amın canım ınsallah

aaa annen kuralcı demekkı..ama balık cok faydalı ya sen en ıyısı dısarda yezemuszemus
ben ıskembe sevmem ...o bızdede yapılmaz ama hazırı yapılıyo cok ıstendıgınde...

Kızlar iyi geceler.. ıstemiyorum gitmekkkkk... Öpüyorum hepinizi... Hoşçakalınn.
vereliniortak iyi gecelrrrr
alkisalkisalkis

Canım eşin vefat mı etti? Anlayamdım ben de..

Sorma ya titiz biraz Ama yalancı işkembe tarifi buldum burdan onu yapacağım :) Tavuk etinden yapılıyor.

kızlar ben geldim .burcucum inan banada aynı sözler sarfedildi hemde adam kendisi arayıp benım görüşelim dememden ve bır kaç kez görüşelim diye üstüne gitmemden dolayı yazılanları okudum.göya bızlere ilgileri yokmuş,onlar kendilerini bizi düşündürmemeye alışmışlar,akıllarına gelmiyormuşuz falan dıye.ama inan ki koca bir yalan eğer ortada gerçek bir sevgi var ise benım dün ablası o sözlendi çevresinde gezmezsen iyi olur ,aramazsan dedi.adamımın beynini dolduranlar var ve benden daha fazla düşüneceği şeyler var.
ve sana şunu söyliyim bende bilmiyorum sebebimiz ne ayrılık için hep aynıydı benımde çok hatalarım oldu.ama şimdi farkındayım .ve bılıyorumki gercekten evliliği düşünen erkek asla vazgeçemez sevdiği kadından evet belkide hayatlarına başkaları girecek veya bızım gırecek ama emın olki bır noktada akıllarına bir şey geldiğinde bizi yeniden hatırlayacaklar.

kızlar manyak gibiyim ben bugün dün akşam yazlıkta sinir krizi geçirdim mideme vurdu hersey nereye baksam onu gördüm.nerde neler yaptıgımız aklıma geldi hep ve en kötüsü insanlar çok denedi,ama sen adam olmadın demeleri beni yıkan taraf oldu çünkü haklılardı yeniden ben olsam kendıme tekrar güvenemezken,üstünden 2 ay geçtikten sonra o adam bana nasıl güvenebilirdi.acaba çok mu mükemmeliz korkunç derecede şuanda acı çekiyorum hersey cok farklı olabilecekken çok farklı olması ve benım yuzumden olması çok koydu bana.o bu sene yazlıga gelmeyeceğini söylemiş bazı kişilere olmayacak,hande düzelmeyecek kaldıramayacagım ne o mutlu olacak ne ben o yüzden gelmeyeceğim demiş,teknesını falan indirmemiş.annesini falan gördüm bugun ailece benim yüzümden garip kalmış gibiydiler suçlar gözlerle baktılar gibi geldi bana .kafam allak bullak ama bu saatten sonra o istemedikten sonra ben nasıl bızı kuracağım bılmıyorum .ve düşündükçe mideme vuruyor çok kötü oldum....

bu arada kızlar iyi akşamlar nasıllarsınız ben hıç ıyı degılım ve monanın şiiri ile burcunun yazdıklarını görünce daha da kötü oldum hemen aklımdakileri yazdım dalmış gibi oldum kusura bakmayın....

Kızlar, nasılsınız
Bakıyorum arada sizlere, princesscim nasılsın a.s.
Başkalarıda katılmış tanımadığım nickler.. Baya kaynatmışsınız..
Aman iyi olsun hepinizin keyfi hep inşallah..

Kızlar, nasılsınız
Bakıyorum arada sizlere, princesscim nasılsın a.s.
Başkalarıda katılmış tanımadığım nickler.. Baya kaynatmışsınız..
Aman iyi olsun hepinizin keyfi hep inşallah..

teşekkürler canım iç güveysinden halliceyim işte:)
aramızdakilerden tanıdıklarında var ama niklerini değiştirmiş olabilirler sengözlerimebaksanab
sen nasılsın peki? napıyosun ne zamandır görüşemiyoruz

Kesinlikle çook haklısın canım.. Gerçekten evlenmek isteyen erkek asla vazgeçmez. Ama biz kadınlar erkekler kadar mantıklı düşünemiyoruz. Onlar akıllı hareket ediyorlar biz duygularımızı yaşayalım gerisi boş diyoruz. Bana hep söylediği şeyler vardı. Burcu seninle gezmek eğlenmek istesem yaptığın hiç bir hareketin batmaz, gül gibi geçiniriz. Ama ben seninle evlenmeyi düşündüğüm için bu kadar kurcalıyorum. Nasıl olur. Olur mu diye dedi defalarca. Çok uyarı aldım. Senin igibyim. Bunalıma giriyorum. Kendimi suçluyorum. O kadarki son konuşmamızda ne yapmışımda bu kadar soğutmuşum seni kendmdemn dediğimde burcu kendini suçlama belki de suç ben de demişti.

Ama oturup düşününce hatalarımı su üstüne çıkardım. Ellerimin arasndan kayıp gitmesine izin vermişim. Tüm uyarılarına rağmen. Şimdi bi şans yok. Açık bi kapı yok. Bana bıraktığı onca anı ve onca güzel hayaller var. Ve ben de en az onun kadar suçluyum. Belki o kaçmakta buldu çareyi. Ama ben de kendimi yaktım. O hayalleri yaktım. Bunun acısı bile yetiyor insana zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…