Aman canım anne baba ile küs kalınır mı.Baban sana küsse bile sen ona yılış, yavşa, şirinlik yap al gönlünü :) Gerçi sorun ne bilmiyorum ama öyle kendimce yazıyorum canım.Bak benimde canım balık istedi şimdi yadelikafadulden Bende balığı çok severim. Bizimkiler sevmez pek. O yüzden doğru dürüst balık yapılmaz bizim evde
yok ebruşum gezme yorgunuyum kaydirigubbakcemile3
gezdın gezdın bıze bıse bırakmadın demılmaz:
bı bıskrem versemlülülülülülü
Ooo tatlım seninki tatlı yorgunluk desene.Nereleri gezdin İstanbul'un bakim :) Aaaah ah şuanda İstanbul'da olmak vardı anasını satayım....:)yok ebruşum gezme yorgunuyum kaydirigubbakcemile3
Dilerim canım bundan sonra aranıza hiiiç küslük girmez ne olursa olsun canım.Balık da alamamya bızım kuslugumuz benım benım rahmetlıyle evlenmek ıstememdı..
babam ıstemedı ben ıstedım aramız sogumustu oyuzden
onceden cok ıyıdık..aramıza bı resmılık gırdı ya ne bılıyım uzaklastık ıste...
ama artık ıyız
ayy balıkmı ıstedın sımdı...yarın ılk sıısn balık almak olsun barıcokacimcoook
gel dıcem ama olmıcak:1no2:
bende severım ama babam cok acyıp ya.gece falan fark etmıyo
hemen yerimmmmmcokacimcoook
nerden bildin kız yumuşak karnımı :)
Dilerim canım bundan sonra aranıza hiiiç küslük girmez ne olursa olsun canım.Balık da alamamAnnem evi kokutuyosun diye fırçalar beni :) Mesela işkembe çorbasınada bayılırım ama kokuyor diye o da yapılmaz bizim evde
Ooo tatlım seninki tatlı yorgunluk desene.Nereleri gezdin İstanbul'un bakim :) Aaaah ah şuanda İstanbul'da olmak vardı anasını satayım....:)
:)))))) bi istanbul'da olanlar bide olmayanlar pişman zaten
gezdim eski arkadaşlarımı gördüm hasret giderdik falan iyi geçti yani
ya bızım kuslugumuz benım benım rahmetlıyle evlenmek ıstememdı..
babam ıstemedı ben ıstedım aramız sogumustu oyuzden
onceden cok ıyıdık..aramıza bı resmılık gırdı ya ne bılıyım uzaklastık ıste...
ama artık ıyız
ayy balıkmı ıstedın sımdı...yarın ılk sıısn balık almak olsun barıcokacimcoook
gel dıcem ama olmıcak:1no2:
bende severım ama babam cok acyıp ya.gece falan fark etmıyo
vallahı dogru dedın canım bende hergun sevıyom ıstanbulu asık oluyom ama her dakkada bıkıyom:)))) sen nerelerı fet ettın:)..keşkle bıleydım bı kk bulusması patlatırdım:)..Ooo tatlım seninki tatlı yorgunluk desene.Nereleri gezdin İstanbul'un bakim :) Aaaah ah şuanda İstanbul'da olmak vardı anasını satayım....:)
Sorma ya titiz birazamın canım ınsallah
aaa annen kuralcı demekkı..ama balık cok faydalı ya sen en ıyısı dısarda yezemuszemus
ben ıskembe sevmem ...o bızdede yapılmaz ama hazırı yapılıyo cok ıstendıgınde...
Bende 6 sene İstanbul'da kaldım canım. Orda okudum.İstanbul'da olsam hiç sıkılmazdım galiba...Eğer Vecihim beni gelip Salihli'ye götürmezse (inş götürür :)) belki İstanbul'a yerleşebilirim.Sen İstanbul'un neresindensin?/B]Ooo tatlım seninki tatlı yorgunluk desene.Nereleri gezdin İstanbul'un bakim :) Aaaah ah şuanda İstanbul'da olmak vardı anasını satayım....:)
kızlar ben cıkıyorum cok opuyorum sızlerı ıyı uykular hepınıze
İyi geceler tatlı rüyalar kızlar. Öpüyorum bende sizi. allah rahatlık versinopuyorumnanaktanKızlar iyi geceler.. İstemiyorum gitmekkkkk... Öpüyorum hepinizi... Hoşçakalınn.
vereliniortak iyi gecelrrrr
alkisalkisalkis
Kızlar, nasılsınız
Bakıyorum arada sizlere, princesscim nasılsın a.s.
Başkalarıda katılmış tanımadığım nickler.. Baya kaynatmışsınız..
Aman iyi olsun hepinizin keyfi hep inşallah..
kızlar ben geldim .burcucum inan banada aynı sözler sarfedildi hemde adam kendisi arayıp benım görüşelim dememden ve bır kaç kez görüşelim diye üstüne gitmemden dolayı yazılanları okudum.göya bızlere ilgileri yokmuş,onlar kendilerini bizi düşündürmemeye alışmışlar,akıllarına gelmiyormuşuz falan dıye.ama inan ki koca bir yalan eğer ortada gerçek bir sevgi var ise benım dün ablası o sözlendi çevresinde gezmezsen iyi olur ,aramazsan dedi.adamımın beynini dolduranlar var ve benden daha fazla düşüneceği şeyler var.
ve sana şunu söyliyim bende bilmiyorum sebebimiz ne ayrılık için hep aynıydı benımde çok hatalarım oldu.ama şimdi farkındayım .ve bılıyorumki gercekten evliliği düşünen erkek asla vazgeçemez sevdiği kadından evet belkide hayatlarına başkaları girecek veya bızım gırecek ama emın olki bır noktada akıllarına bir şey geldiğinde bizi yeniden hatırlayacaklar.
kızlar manyak gibiyim ben bugün dün akşam yazlıkta sinir krizi geçirdim mideme vurdu hersey nereye baksam onu gördüm.nerde neler yaptıgımız aklıma geldi hep ve en kötüsü insanlar çok denedi,ama sen adam olmadın demeleri beni yıkan taraf oldu çünkü haklılardı yeniden ben olsam kendıme tekrar güvenemezken,üstünden 2 ay geçtikten sonra o adam bana nasıl güvenebilirdi.acaba çok mu mükemmeliz korkunç derecede şuanda acı çekiyorum hersey cok farklı olabilecekken çok farklı olması ve benım yuzumden olması çok koydu bana.o bu sene yazlıga gelmeyeceğini söylemiş bazı kişilere olmayacak,hande düzelmeyecek kaldıramayacagım ne o mutlu olacak ne ben o yüzden gelmeyeceğim demiş,teknesını falan indirmemiş.annesini falan gördüm bugun ailece benim yüzümden garip kalmış gibiydiler suçlar gözlerle baktılar gibi geldi bana .kafam allak bullak ama bu saatten sonra o istemedikten sonra ben nasıl bızı kuracağım bılmıyorum .ve düşündükçe mideme vuruyor çok kötü oldum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?