teşekkürler canım iç güveysinden halliceyim işte:)
aramızdakilerden tanıdıklarında var ama niklerini değiştirmiş olabilirler sengözlerimebaksanab
sen nasılsın peki? napıyosun ne zamandır görüşemiyoruz
Doğrudur, nickleri değiştirenler oluyor :)
Bende pek bakmadım buraya, 15 gündür sınavlarla uğraşıyordum zaten.. Sonunda bitti sınavlar tatile girdi okul, oh rahatladım modundayım -tatlicadiarzu-
Sen iyi gibisin iyisindir inş. Bir senin olayı biliyordum gibi doğru düzgün, napalım çok hızlı ilerliyor topik yetişemiyoruz şakkıdı
ehehe, buranın ilginç smileylerini bile özlüyor insan :)
herkese iyi geceler:)
yine topiği ben kapatıyorum. garip hissettim kendimi:)
eskidende hep böyle yapardım:)
yarın güzel bi gün olsun hepiniz için kızlar..
günaydın kızlar hayırlı haftalar
ben bu sabah yine seni hatırladım bitanem deyiişini gülüşünü aklıma gedikçe hala gülümsüyorum ben bu sabah özledim seni özledim bana kızmasını sitem etmeni özledim işte sende beni özledinmi diycem özlemedin senin sevdiğin var kalbim dolu ve o kadar mutlusunki bana seni nasıl silerim diyordun öyle güzel sildinki bir paröamı alarak sildin gelmeyeceğini bile bile seviyorum seni bu kelimeyi bana sola söyletmen aklıma geldi çektiğimiz çile bunlar içinmiydi hani ac sıkıntı çekerken bana ilerde beraber yaşayacağımız günleri düşününce mutlu olurdun yalancı
ben bu sabah hıçkıra hıçkıra uyandım canım çok acıdı sanki bunun içinmiydi peşimden gelişin her telefonu kapatırken senı sevıyorum dıye kapatman.bensız yapamayacagını düşündüğünü söylemen bunlar içinmi diye ağladım.aynaya bakmak bır ınsana acı verırmı bana artık acı verıyor.aynaya her bakışımda ağlayan gözlerle bakan bır ınsan görüyorum karşımda beni bu halde nasıl bıraktın aklım almıyor neden dıye soramıyorum karşına geçip,bıttı içimdeki sevgiyi öldürdün sen artık bır yabancıdan farksızsın bende böyle olsun istemezdim bu ilişkiyi bitiren taraf olmak istemezdim ama aklıma gelmiyorsun,sevgim bitti deyişin kulaklarımda sürekli.Allahım al bu canımı artık ben dayanamıyorum onsuzluğa.her geçen gün canım daha fazla acıyor.
kızlar günaydın....
böcüğüm hadi okumadınmı hala yorumla artııkkkdelikafadulden
bide kızlar bundan sonra benim nasıl bi yol izlemem gerekir sizce:sm_confused:
oluyor böyle tatsız durumlar böcüğüm, ama bunun üzüntüsü de geçecek emin ol,gücünü ve azmini hep takdir etmişimdir kaydirigubbakcemile5bunu da sarışın çocuğa bile gerek duymadan atlatacaksın 1-2 gün üzülüyor insan sonra yeniden toparlanıyorsun :1hug:bence o seni görmüştür cafenin önünden geçtiysen. benim arkadaş da sevgilisine zarf atmış,k...'i (benimki) görür gibi olduk bahçelide demiş benimki gelmeden önce.halbuki gördüğümüz falan yok zarf atmış resmen.sonrada heralde çocuk benimkini aradı bahçelidemisin diye o da fırsat bildi bunu geldi, hani sanki bahçelideymiş gerçekten gibi :roflol:
hiçbişi yapmayı düşünmüyorum aynen devam deilmiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?