Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ve sana şunu söyliyim bende bilmiyorum sebebimiz ne ayrılık için hep aynıydı benımde çok hatalarım oldu.ama şimdi farkındayım .ve bılıyorumki gercekten evliliği düşünen erkek asla vazgeçemez sevdiği kadından evet belkide hayatlarına başkaları girecek veya bızım gırecek ama emın olki bır noktada akıllarına bir şey geldiğinde bizi yeniden hatırlayacaklar.

hayata arkadaşım kesinlikle .ok haklısın. Ben de içimde bi umut var bir inanç var hiç sönmedi. Dilerim geç olmaz bu unuttukları seven kalpleri hatırlamak...

canım inan bende aynı şekilde nasıl ailemin karşısına çıkarcam dıye sureklı düşündü,sürekli uyarılarda bulundu başladıgından berı aslında tamamen uyarıları aynıydı ve son anda konuşurken bıle aynı şeylerdeb bahsederken aslında ben ellerımle herseyı mahvettıgımı anladım ve canım inanki senın gibiydi oda başkası olsa umrumda olmaz ama aklını başına al nolursun dıye karşımda agladığını bıle dusununce hatırlıyorum ve ben onun sevgısıne aşık olmuştum.hep kadınımsın dedı onun ılk kız arkadaşydim benden öncesi kımsesı yoktu sevmeyi bıle bılmıyordu ama doğulu bır ınsan kaldıramadı yaşattıklarımı.canım benım de inancım hiç bitmedi ve kabus gibi 2 gün geçirdim sürekli ağladım çevremdekiler hakettin diye bakıyorlar.en yakınımdakiler hiçmi suçu yoktu şeklinde düşünüyorlar ama yoktu.heryerde onu görüyorum ama o kafasında bitirmişki benımle aynı ortama girmemek için yazlığa gelmeyecekmiş yanı tek umudum olan yazlıkta oturup konuşma hayalımde suya düştü.
umudum hiö bitmedi bitemiyor ama ben kendıme güvenemezken o nasıl güvenebılır belkıde gidip karşısına çıkmamı beklıyor ama aklına gelmiyormuşum çok sular geçmiş üstünden bazı şeylerin artık bizi kuramıyormuş artık kendımı üzsemde kendimi sırf üzücem ve ben onun benım ıcın bu kadar değerlı oldugunu daha yenı anlıyorum ve kahroluyorum...

Doğrudur, nickleri değiştirenler oluyor :)
Bende pek bakmadım buraya, 15 gündür sınavlarla uğraşıyordum zaten.. Sonunda bitti sınavlar tatile girdi okul, oh rahatladım modundayım -tatlicadiarzu-
Sen iyi gibisin iyisindir inş. Bir senin olayı biliyordum gibi doğru düzgün, napalım çok hızlı ilerliyor topik yetişemiyoruz şakkıdı
ehehe, buranın ilginç smileylerini bile özlüyor insan :)

bir ara bi durakladı topic ama bu ara maşallah. bende hiç yetişemiyorum:)
ben okuyana kadar çok geç oluyor:)iyi gibiyim ya fena değilim :) benimde sınavlar falan bitti üzerimden yük kalktı

herkese iyi geceler:)
yine topiği ben kapatıyorum. garip hissettim kendimi:)
eskidende hep böyle yapardım:)
yarın güzel bi gün olsun hepiniz için kızlar..

herkese iyi geceler:)
yine topiği ben kapatıyorum. garip hissettim kendimi:)
eskidende hep böyle yapardım:)
yarın güzel bi gün olsun hepiniz için kızlar..

bu kez ben kapatıcam galba topiği kendini garip hissetme bende burdaım hala prescesscim
herkese iyi geceler bende yatsam iyi olck mirmirmirmir

günaydın kızlar hayırlı haftalar

ben bu sabah yine seni hatırladım bitanem deyiişini gülüşünü aklıma gedikçe hala gülümsüyorum ben bu sabah özledim seni özledim bana kızmasını sitem etmeni özledim işte sende beni özledinmi diycem özlemedin senin sevdiğin var kalbim dolu ve o kadar mutlusunki bana seni nasıl silerim diyordun öyle güzel sildinki bir paröamı alarak sildin gelmeyeceğini bile bile seviyorum seni bu kelimeyi bana sola söyletmen aklıma geldi çektiğimiz çile bunlar içinmiydi hani ac sıkıntı çekerken bana ilerde beraber yaşayacağımız günleri düşününce mutlu olurdun yalancı

ben bu sabah hıçkıra hıçkıra uyandım canım çok acıdı sanki bunun içinmiydi peşimden gelişin her telefonu kapatırken senı sevıyorum dıye kapatman.bensız yapamayacagını düşündüğünü söylemen bunlar içinmi diye ağladım.aynaya bakmak bır ınsana acı verırmı bana artık acı verıyor.aynaya her bakışımda ağlayan gözlerle bakan bır ınsan görüyorum karşımda beni bu halde nasıl bıraktın aklım almıyor neden dıye soramıyorum karşına geçip,bıttı içimdeki sevgiyi öldürdün sen artık bır yabancıdan farksızsın bende böyle olsun istemezdim bu ilişkiyi bitiren taraf olmak istemezdim ama aklıma gelmiyorsun,sevgim bitti deyişin kulaklarımda sürekli.Allahım al bu canımı artık ben dayanamıyorum onsuzluğa.her geçen gün canım daha fazla acıyor.

kızlar günaydın....

günaydın kızlarr
umudum keyifsiz başlamışsın güne :teselli:

günaydın canım..
acını doya doya yaşa ağlamak istiyosan hıçkıra hıçkıra ağla akıt içindekileri swakın tutma zamanla acın biraz daha azalıcak hepimiz yaşadık bu günleri atlatmak çok zor olsada atlatıyo insan sende atlatıcksın :teselli:

hehe keyifsiz deyilim sadece özlem var ağlamadımda hatta gülüyorum tohaf durum sadece içimdekini yazmak istedim gece hep sorulrla uyuduğum içindir pazarlar yaramıyor gündüz uyuunca gece uyamıyor insan

güzellerim merhaba sizlere anlatmak istediklerim varzemuszemus
çoğunuz biliyosunuz, en yakın arkadaşım benimkinin kuzeniyle çıkıyor yani bizimkiler kuzen (hani bu arkadaşımla küsmüştüm ondan hbr almamak için,biz barıştık 1 aydır tekrar görüşüyoruz arkadaşımla)
cuma günü biz buluştuk akşam oldu arkadaşımın sevgilisi bizim buluştuğumuzu biliyordu geldi arkadaşımı oturduğumuz yerin önünden eve götürmek üzere aldı.ankaralılar bilir 7,caddede sedada oturuyorduk kaldırımla oturulan yerler nerdeyse bir,buraya kadar herşey normal,
aradan bir saat geçti geçmedi bi baktımki kim geliyor??!! benimki!! :1shok:belliki kuzeni söylemiş nerede olduğumuzu o da hemen soluğu bizim olduğumuz yerde almış.yanımızdan geçerken nbr dedi gevşek gevşek suratında da bi pişmiş kelle sırıtışıyla iyii senden dedim gördüğün gibi dedi yine gülerek,arkadaşıyla geçtiler, sonra tekrar geri döndüler yukarı doğru yürüdüler gittiler sandım, aradan yine 1 saat geçti geçmedi baktım geri geliyolar yanımdan tam geçerken bu sefer gevşek bi şekilde deil de ciddi bi şekilde iyi akşamlar dedi, yanımdan geçene kadar da bakışlarını hissettim,sonrada onların geri dönmesini görmeden biz kalktık saat 12ye geliyodu çünkü
demekki kızlar neymiş sabretmek gerekirmiş demekki neymiş gün gelir devran dönermiş alkisalkisalkis geçen sene yine aynı yerden geçerken yüzüme bakmıyodu selam bile vermiyodu, oysa o gün resmen kuzeninden haberimi alıp bilerek oraya geldi bir zamanlar ben onu görmek için saatlerce caddelerde turlardım gerçekten gün gelip devran dönüyor ama kızlar ben sevinemedim bile hiçbişi hissetmedim desem yeridir, onu görünce heyecanlandım evet benim için geldi diye içimde bi kıpırtı oldu evet ama asla eski hislerim yok bitmiş galiba evet bitmiş sabırlı olun sadece gün gelip roller deişiyor ve gün geliyor eski hisleriniz kalmıyor sadece sabır ve zamanopuyorumnanaktan

benımkisi gülincim geçmiyor nasıl bırseyse anlamıyorum ayrılalı yaklaşık 3 ay oldu hatta ben zorladım baskı kurmayı denedıgım ıcın bıttı desem yeridir gibi geliyor ama acım her geçen gün daha da artıyor bır tek umudum vardı yazlığa gelince görüşcez dıye adam yazlığa gelmeme kararı almış.elimdeki o şansımda yok oldu artık hıcbırseyım yok....

böcüğüm hadi okumadınmı hala yorumla artııkkkdelikafadulden
bide kızlar bundan sonra benim nasıl bi yol izlemem gerekir sizce:sm_confused:

canım hiç yüz verme yüz vermeyince önemsiyorlar çünkü bu bir gerçek o sana nasıl davranırsa sen bır adım daha azını yap neden böyle diye bır şapşal olsun .ama süpermiş.adına gerçek anlamda çok ama çok sevindim...

prensesim çok sevindim yaaa... hem arkadaşınla barışmış olmana ... hem de böyle hissedebilmene çok sevindim... dilerim ben de hissedebilirim zamanı gelince...

benden de bir haber... cts akşam arkadaşlarla dışardaydık... her zaman oturduğumuz yere oturmamışlar biz kankamla sonradan gittik.. hatta dedik de neden başka yer oturdular kovuldular mı diye geyik yaptık...

neyse ben de cts baya ii hissediyordum kendimi; görünüm olarak... bir ara arkadaşlarla geyik yaparken benim onla görüşen arkadaşımla atışmaya başladık ama şakadan... sonra beni alt edemeyeceğini anladı ve çok pis yerden vurdu ... Çok üzgünüm çoook

bana 2 cafe yanda kim var biliyormusun dedi... ben anladım tabii ... bakmayacaktım ama başka arkadaşım bakmayayım diye kafamı tuttu ; gerek yok dedi... ama çok sinir oldum... ondan oturmamışlar o kafeye ... ama bunu söylemenin ne gereği vardı... bari gidip otursaydınız... 2 yan cafede oturuyor ve ben 2 yılımı paylaştığım adama dönüp bakamıyorum bile... :gitme:

bilmiyorum o beni gördü mü ; bizimkilerin oturduğu yere geçmek için önce o kafenin önünden geçtik çünkü... dilerim görmüştür... onun orda olduğundan haberim olana kadar da gayet neşeliydim ; dilerim ki görmüştür o halimi... sonra kalktık başka yere zaten... ama toparlanmam zaman aldı... kankam da göremedi yüzü yola mı dönüktü ; yanında kim vardı bilmiyorum... eşşek arkadaşıma sormadım; sormam da... diğerini sordum ben hiç görmedim bile ; o söyledi oturmayalım die ben de direkt çıktım dedi...

nerdeyse 9 ay sonra karşılaşmaya ilk kez bu kadar yakındık... iyi ki de görmedim... ama keşke o görmüş olsaydı ve ben bilmemiş...

toparlanmak için sarışın çocuğu düşünüyorum ben de ne yapayım :sm_confused:

böcüğüm hadi okumadınmı hala yorumla artııkkkdelikafadulden
bide kızlar bundan sonra benim nasıl bi yol izlemem gerekir sizce:sm_confused:

ayy ben kendi derdime düşmüşüm :kedi:

canım benim ya bence aynen devam et... şimdi bir merhabasına ; iyi akşamlarına tavlanmayalım ; yelkenleri indirmeyelim değil mi yerimseniben

o gün nasıl kibarca karşılık verdiysen aynen öle karşılık ver eğer gelişme olursa... ama tabii içimde bazı şeyler eksilmiş diyorsun... pek de üzerinde düşünme istersen... bunca yol almışken ... olur da o senle iletişime geçerse bak bakalım duruma ; yeniden birşeyler hissedecekmisin..

aslında böylesi çok iyi ya ... yani senin hislerinin azalması ... şimdi çok daha net görebilirsin herşeyi ve çok daha net kararlar alabilirsin... :lepi:

ama biz yine de paçaları sıvamaya başlamayalım kaydirigubbakcemile3

oluyor böyle tatsız durumlar böcüğüm, ama bunun üzüntüsü de geçecek emin ol,gücünü ve azmini hep takdir etmişimdir kaydirigubbakcemile5bunu da sarışın çocuğa bile gerek duymadan atlatacaksın 1-2 gün üzülüyor insan sonra yeniden toparlanıyorsun :1hug:bence o seni görmüştür cafenin önünden geçtiysen. benim arkadaş da sevgilisine zarf atmış,k...'i (benimki) görür gibi olduk bahçelide demiş benimki gelmeden önce.halbuki gördüğümüz falan yok zarf atmış resmen.sonrada heralde çocuk benimkini aradı bahçelidemisin diye o da fırsat bildi bunu geldi, hani sanki bahçelideymiş gerçekten gibi :roflol:
hiçbişi yapmayı düşünmüyorum aynen devam deilmiCADIARZU

aynen devam canım... yerimseniben
hiçbirşey yapmıyordun yine yapmayacaksın... sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…