Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

prenses zarf atmanız iyi olmuş

evet canım, arkadaşım sevgilisine k..i gördük sanki demiş görmediğimiz halde, o da szarfı yedi benimkini aradı heralde, bahçelidemisin diye,benimkide ayrı bi saf kalktı geldi, hani zaten bahçelide ya, biz görür gibi olduk ya,özel olarak gelmedi yani:roflol::roflol:bu erkekler ne kadar açıkgöz geçinselerde muhakkak bi saf yanları oluyo kaydirigubbakcemile3

haklısın böcüğüm hemen bi iyi akşamlar'a falan kanmamak lazım,yasakkelime
bakalım bundan sonra bişiler yapcakmıbenneyaptımki
hayatacım benimkinin hep bi saf yanı vardı zaten,ne zaman olta atsak hep oltaya gelmişti ama son zamanlarda hiçbi oltayı yemiyodu bu böle nasıl oldu anlamadım,eşref saatine denk geldi heralde:sm_confused:

Günaydın kızlar.Ben bugün çok mutlu kalktım. Rüyamda onunla telefonda konuşuyordum.Hiç bişey olmamış gibi beni aramış, aşkım aşkım diye konuşuyorduk. Bende ona diyordum ki "Biliyor musun bi daha ömrümün sonuna kadar sesini bile duymayacağımı sanıyordum" falan. O da olur mu aşkım ben seni hiç bırakır mıyım falan diyordu. Ne bielyim tabiki öylesine bi rüya ama rüyamda olsa bile sesini duymak beni çoookkk mutlu etti.Uyandığımda gerçekten konuçmuşuz gibi geldi.Buna da şükür ne yapayım:Saruboceq: Of şimdi içime bi hüzün çöktü ama neyse:sinifsinif:
Prensescim senin adına çok sevindim canım. Özellikle öyle cool ve kibar davranman iyi olmuş. Bence hiç bişey yapma.Bak önceden yüzüne bile bakmıyormuş ve sen o zamanlar arıyordun sanırım. Ama bak şimdi elini ayağını çekince nasıl da değişti.Sen pek bişey hissetmediğini söylemişsin.Umarım öyledir.Yani sonradan belki özleyebilirsin bilemiyorum.Ama ne olur bişey yapma canım.
Böcüküm, seninkini okurken biraz üzüldüm ben ya özür dilerim Yani şuna üzüldüm, bi zamanlar 2 yıl boyunca canın olan kişi, sevgilin sana gayet yakında ama konuşamıyorsun, görmeye bile çekiniyorsun Bu koydu bana Ama inşallah o seni görmüştür canım.Eğer senin o kafede olduğunu bildiği için diğer kafede oturmuşsa muhtemelen cesareti olmadığı için canım. Yoksa emin ol seni görmek istemediği için değil, cesaretsizliğindendir.

Kızlar bu arada bugün 29 Haziran. Bizim ayrılalı, onun sesini duymayalı tam 5 ay oldu.Burdan o bilmesede onu çok sevdiğimi ve özlediğimi söylüyorum.:asigim:a.s.mafoldumben

hihoyyyt aaa süper yaa canım çok sevimdimmm... darısı basımızaaa

İyiki görmemişsin canım daha kötü olurdunn bence :1rolleyes: Onun karşısına artık sarışınla beraber çıkarsın,hemde tam hazırlıklı olursunn... veya başka biri esmer, kumral farketmez o günlerde gelirrr, gelsin artıkk. :smiley-cool:

prensesim yeni okudum demek seninkini gördun ve bişe hissetmedin süper bende benımkini gördüm:S

çok sevindim canım:) mükemmel davranmışsın, inşallah yolunaa köle oluurr sırnaşık şey

yalnız kızlar ben rest çekmedimki sadece mrb ii akşamlarına cevap verdim,şaşkın bakışlarımı da gördü öle bakakaldım yani,ilk geçerken slm verdiğinde çok gevşekti sırıtıp duruyodu dalga geçiyo sandım, ama ikinci geçişinde gayet ciddi şekilde ii akşamlar dedi geçerken gözgözede geldik baktığmı gördü

bütün olayı okudunmu nilim sedada oturuyoduk biz,bikaç kere önümden geldi geçti, kuzeninden aldı haberi hemen damladı

okudum canımm hepsinii yanii cidden gün oluyor devran dönüyor umarım bigün benimkide öyle olur bende ilk gördügümde iyiydim ama sonradan arayasım geldi sende öyle olmamış ne güzel bozulmasın inşallahopuyorumnanaktan

yok nilim arayasım falan gelmedi, sanırım istediği de o ,yani benim aramamı istiyor,hep ilk adım benden geldi ya,aramayı düşünmüyorum geçen sene yine tam da aynı yerde aynı durumda slm vermeyi bırak yüzüme bile bakmamıştı gerçi napmak istediğini de anlayamadım.böyle uzun aralar verip aramayınca genelde benden bi adım geldiğinde atlar ama bu sefer o adım attı hiç yapmadığı bişiyi yaptı hakkaten bilmiyorum napmak istiyo bakalım çıkar ortaya yada bu da burda kalır

valla bilmiyorumki canım bende anlaamdım napmak ıstedıgını erkeklere akıl sır ermıyor pek kafada yorma zaten anlamak ıcın nasılsa bişey hissetmemişsin eskisi gibi en azından...

bu arada bende nolursa olsun aramayım değilmi arada kriz gelıyor yıne:S

bide işin başka bi boyutu daha var, daha önce geçen sene bu zamanlar başka kız istetti,kız kabul etmedi,kimseyide bulamadı bana dönmeye çalışıyo heralde,kimseyi bulamayıp son seçenek olarak bana dönmesini de kabul edememki ben,hayatında kimse olmadğı zaman bana yöneliyor eskiden kız ark.kızdığı için beni msn'den silmişti,yani benim arkadaşıma böle sölemişti,hele gidip kız istetmesi bana acaip koydu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…