Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aramayızn kızlar onlar kossun peşiniziden..
gun olur devran döner bu işler böyledir herzaman

bence sen onunla bir gelecek asla düşünme bunlara kafa yorma yordukca kafan karışır duyguların depreşir kendimden bılıyorum cunku:S

aramayızn kızlar onlar kossun peşiniziden..
gun olur devran döner bu işler böyledir herzaman

devran ya dönmezse peki yinede aramayalımmı cunku o devranın dönmesini beklersem ve dönmezse tekrar aramaktan korkuyorum nolursa olsun silelimmi onları kendimi 3 aydır tutuyorum aramıyorum

devran ya dönmezse peki yinede aramayalımmı cunku o devranın dönmesini beklersem ve dönmezse tekrar aramaktan korkuyorum nolursa olsun silelimmi onları kendimi 3 aydır tutuyorum aramıyorum

nilim benim durumumu bilmiyormusun sen, o devranın dönmesini beklerken ne badireler atlattım nelerden geçtim yeri geldi 1,5 yıl görüşmedim konuşmadım 6 yıldır o devranın dönmesini bekliyorum ve sonunda döndü Allah büyük buna inan

hoş devran döndümü dönmedimi hala belli deil aslında, çünkü napmak istediğini anlamıyorum,bu bölece kalabilirde burda:sm_confused:

kuzucum yok ... benim arkadaşlar onu görünce oturmamışlar o cafeye ... o oturuyormuş zaten... biz de baya sonra gittik zaten ... geçerken gördüyse görmüştür ...

Kızlar bu arada bugün 29 Haziran. Bizim ayrılalı, onun sesini duymayalı tam 5 ay oldu.Burdan o bilmesede onu çok sevdiğimi ve özlediğimi söylüyorum.:asigim:a.s.mafoldumben

canım benim... :teselli:

hayırlısı olsun tatlım... yerimseniben

kesinlikle haklısın canım...a.s
işte sen şimdi bunları çok net farkedebileceksin... ve ona göre karar vereceksin eğer bir gelişme olursa...

hoş devran döndümü dönmedimi hala belli deil aslında, çünkü napmak istediğini anlamıyorum,bu bölece kalabilirde burda:sm_confused:

evet kalabilir de... o yüzden sen çok takılma... şimdi bişey hissetmedin ; çok kötü olmadın ama işte biz kendi kendimizi de çok zorluyoruz bazen bunalım olalım diye... :tomato:

sen düşme bu tuzağa olur mu canım... ver elini anlaşalım vereliniortak

evet benden bi adım gelmeyince kalabilir bu iş burda,takılmıyorumda bunalımda olmuyorum iyiyim gerçekten anlaştık canımvereliniortak

Prensescim bende sana yorum yazmıştım. Yazmadım umursamadım sanma canım. Alıntı yazmadan yazdım.Bende evde çok sıkılıyorum. Bide kendinizi benim yerime koyun. Bir senedir evdeyim.Hakim olmayı inanın ki ikiimz için istemiştim.Ama ona ben avukatlığı sevmiyorum demiştim,yalan!!!Nasıl diyebilirdim ki o zaman ben asla Salihli'ye gelmem sende Ankara'ta gelmezsin o yüzden orta yol bu diye ıkimiz için mesleğimi bıraktım.Sırf ikimiz için.Ama ona avukatlığı sevmiyorum dedim.Şimdi ne oldu?O orda hayatına devam ediyor. Ben tüm gün evdeyim. Ne olacağım belli değil. ınanın evde olmak bide böyle aşk acısı çekerken çok zor.

ya kızlar bu arada kardeşim geldi ankaradan...ağustosta askere gidecek... köpeğine de ben bakıcam ama benim hiç hayvanım olmadı ; pek sevmem... ama şimdi hayır diyemedim kardeşime çok seviyor köpeğini..

köpek de bu arada dobermancık ... -tatlicadiarzu-
napıcam ben ; nasıl alışıcam bilmiyorum...

acaba diyorum köpeği gezdirirken sarışınla karşılaşsam da üstüne mi salsam kaydirigubbakcemile3

doğru söylüyorsun canım... işteyken ne kadar canın yansa da bir anda işin içinde kaybolup derdini unutabiliyorsun... işte bu yüzden sen de bir an önce karar vermelisin...

avukatlığı seviyorsun ve bunun farkındasın... bu da bir adım... başlamak bitirmenin yarısıdır demişler ... yerimseniben

canımbenim teşekkür ederim, senin tekrar avukatlığa yönelme gibi bi şansın yokmu,geleceğine ona göre kurma düşüncesini bi kenara bırak bence,çünkü belliki bundan hayır gelmicek, bizler ne fedakarlıklar yapıyoruz yeri geliyo geleceğimizi riske atıyoruz ama asla değmiyor,bir an önce biyerden başlamaya çalışmalısın canım yoksa hayat gerçekten böyle gitmiyor, bizim geleceğimizi onlar vermiyor yolunu çizmek için bişiler yapmaya başla tatlım,sana da yazık eğitimine yazık, verdiğin onca emeğe,onca seneye yazık :teselli:

kız bana yolla bakarım ben çok sevimli oluyor onlar çirki yüzlü bizimde vardı rahmetli oldu

lakıto senın hayatın ondan Önemlı can okumana sebeplerın olması lazım..
O nasıl devam ettırıosa sende ettır yarın bırgun Çok pıŞman olursun Şekerrrr..
Meslegın aılen herŞeyden Önemlı olması lazım

aynen ben de böyle düşünüyorum...
hayatında olsaydı da kendine göre karar vermeliydin canım...

bir ilişkide fedakarlıkta bulunacaksan bu senin geleceğin olmamalı... lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…