aramayızn kızlar onlar kossun peşiniziden..
gun olur devran döner bu işler böyledir herzaman
devran ya dönmezse peki yinede aramayalımmı cunku o devranın dönmesini beklersem ve dönmezse tekrar aramaktan korkuyorum nolursa olsun silelimmi onları kendimi 3 aydır tutuyorum aramıyorum
Günaydın kızlar.Ben bugün çok mutlu kalktım. Rüyamda onunla telefonda konuşuyordum.Hiç bişey olmamış gibi beni aramış, aşkım aşkım diye konuşuyorduk. Bende ona diyordum ki "Biliyor musun bi daha ömrümün sonuna kadar sesini bile duymayacağımı sanıyordum" falan. O da olur mu aşkım ben seni hiç bırakır mıyım falan diyordu. Ne bielyim tabiki öylesine bi rüya ama rüyamda olsa bile sesini duymak beni çoookkk mutlu etti.Uyandığımda gerçekten konuçmuşuz gibi geldi.Buna da şükür ne yapayım:Saruboceq: Of şimdi içime bi hüzün çöktü ama neyse:sinifsinif:
Prensescim senin adına çok sevindim canım. Özellikle öyle cool ve kibar davranman iyi olmuş. Bence hiç bişey yapma.Bak önceden yüzüne bile bakmıyormuş ve sen o zamanlar arıyordun sanırım. Ama bak şimdi elini ayağını çekince nasıl da değişti.Sen pek bişey hissetmediğini söylemişsin.Umarım öyledir.Yani sonradan belki özleyebilirsin bilemiyorum.Ama ne olur bişey yapma canım.
Böcüküm, seninkini okurken biraz üzüldüm ben ya özür dilerimYani şuna üzüldüm, bi zamanlar 2 yıl boyunca canın olan kişi, sevgilin sana gayet yakında ama konuşamıyorsun, görmeye bile çekiniyorsun Bu koydu bana Ama inşallah o seni görmüştür canım.Eğer senin o kafede olduğunu bildiği için diğer kafede oturmuşsa muhtemelen cesareti olmadığı için canım. Yoksa emin ol seni görmek istemediği için değil, cesaretsizliğindendir.
Kızlar bu arada bugün 29 Haziran. Bizim ayrılalı, onun sesini duymayalı tam 5 ay oldu.Burdan o bilmesede onu çok sevdiğimi ve özlediğimi söylüyorum.:asigim:a.s.mafoldumben
İyiki görmemişsin canım daha kötü olurdunn bence :1rolleyes: Onun karşısına artık sarışınla beraber çıkarsın,hemde tam hazırlıklı olursunn... veya başka biri esmer, kumral farketmezo günlerde gelirrr, gelsin artıkk. :smiley-cool:
bide işin başka bi boyutu daha var, daha önce geçen sene bu zamanlar başka kız istetti,kız kabul etmedi,kimseyide bulamadı bana dönmeye çalışıyo heralde,kimseyi bulamayıp son seçenek olarak bana dönmesini de kabul edememki ben,hayatında kimse olmadğı zaman bana yöneliyor eskiden kız ark.kızdığı için beni msn'den silmişti,yani benim arkadaşıma böle sölemişti,hele gidip kız istetmesi bana acaip koydu yani
hoş devran döndümü dönmedimi hala belli deil aslında, çünkü napmak istediğini anlamıyorum,bu bölece kalabilirde burda:sm_confused:
evet kalabilir de... o yüzden sen çok takılma... şimdi bişey hissetmedin ; çok kötü olmadın ama işte biz kendi kendimizi de çok zorluyoruz bazen bunalım olalım diye... :tomato:
sen düşme bu tuzağa olur mu canım... ver elini anlaşalım vereliniortak
evet benden bi adım gelmeyince kalabilir bu iş burda,takılmıyorumda bunalımda olmuyorum iyiyim gerçekten anlaştık canımvereliniortak
Prensescim bende sana yorum yazmıştım. Yazmadım umursamadım sanma canım. Alıntı yazmadan yazdım.Bende evde çok sıkılıyorum. Bide kendinizi benim yerime koyun. Bir senedir evdeyim.Hakim olmayı inanın ki ikiimz için istemiştim.Ama ona ben avukatlığı sevmiyorum demiştim,yalan!!!Nasıl diyebilirdim ki o zaman ben asla Salihli'ye gelmem sende Ankara'ta gelmezsin o yüzden orta yol bu diyeİkimiz için mesleğimi bıraktım.Sırf ikimiz için.Ama ona avukatlığı sevmiyorum dedim.Şimdi ne oldu?O orda hayatına devam ediyor. Ben tüm gün evdeyim. Ne olacağım belli değil. İnanın evde olmak bide böyle aşk acısı çekerken çok zor.
Prensescim bende sana yorum yazmıştım. Yazmadım umursamadım sanma canım. Alıntı yazmadan yazdım.Bende evde çok sıkılıyorum. Bide kendinizi benim yerime koyun. Bir senedir evdeyim.Hakim olmayı inanın ki ikiimz için istemiştim.Ama ona ben avukatlığı sevmiyorum demiştim,yalan!!!Nasıl diyebilirdim ki o zaman ben asla Salihli'ye gelmem sende Ankara'ta gelmezsin o yüzden orta yol bu diyeİkimiz için mesleğimi bıraktım.Sırf ikimiz için.Ama ona avukatlığı sevmiyorum dedim.Şimdi ne oldu?O orda hayatına devam ediyor. Ben tüm gün evdeyim. Ne olacağım belli değil. İnanın evde olmak bide böyle aşk acısı çekerken çok zor.
ya kızlar bu arada kardeşim geldi ankaradan...ağustosta askere gidecek... köpeğine de ben bakıcam ama benim hiç hayvanım olmadı ; pek sevmem... ama şimdi hayır diyemedim kardeşime çok seviyor köpeğini..
köpek de bu arada dobermancık ... -tatlicadiarzu-
napıcam ben ; nasıl alışıcam bilmiyorum...
acaba diyorum köpeği gezdirirken sarışınla karşılaşsam da üstüne mi salsam kaydirigubbakcemile3
canımbenim teşekkür ederim, senin tekrar avukatlığa yönelme gibi bi şansın yokmu,geleceğine ona göre kurma düşüncesini bi kenara bırak bence,çünkü belliki bundan hayır gelmicek, bizler ne fedakarlıklar yapıyoruz yeri geliyo geleceğimizi riske atıyoruz ama asla değmiyor,bir an önce biyerden başlamaya çalışmalısın canım yoksa hayat gerçekten böyle gitmiyor, bizim geleceğimizi onlar vermiyor yolunu çizmek için bişiler yapmaya başla tatlım,sana da yazık eğitimine yazık, verdiğin onca emeğe,onca seneye yazık :teselli:
kız bana yolla bakarım ben çok sevimli oluyor onlar çirki yüzlü bizimde vardı rahmetli oldu
KÜÇÜK BÖCÜK BENCE SAL KIZ ÜSTÜNE GİTSİN ....:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?