Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yok kızlar tabiki tekrar avukatlık yapacağım ben. Sadece onun için işimden ayrıldım, hakimlik dedim.Ama olan bana oldu. Düzenim herşeyim bozuldu.Benim en büyük desteğimken bıraktı beni ortada aniden. Tabiki bişeyler yapacağım ama inanın karar vemek o kadar kolay değil.Temmuz, Ağustos hadi neyse de en geç eylülde zaten %100 iyice asılmam lazım.
Böcükcüm ne şanslısın :) Bende köpeklere bayılıyorum ama annem eve sokmaz Bi köpeğim olsa ne güzel arkadaş olurdu şimdi bana.

[color="ındigo"]bÖcÜk katılıorum ne komedı olur kız :)))))))))))) sal sal bencede ............[/color]

niye öle ; niye eylüle kadar bekliceksin ?

gel beraber bakalım o zaman opuyorumnanaktan

Bende bu durumlara Çok geldım onun yuzunden sınavımdan dÜŞÜk not aldım sırf ÇalıŞamadım ama ne gerek var yazık gunah degılmı aklım basıma geldı artık........

ya canavarmı sevimli köpek salma kıyamam pek şeker oluyor onlar böcük resmini eklersin buraya merak ettim

niye öle ; niye eylüle kadar bekliceksin ?

gel beraber bakalım o zaman opuyorumnanaktan
Tatlım yaz mevsimi hem işler kesat olur hemde farzet işe başlarsam tatil yapamam :) Hadi onuda geçtim başvurduğum yerlerden bi haber gelmedi ki daha.Böcükcüm açıkçası İzmir'e yerleşmeyi isterdim ben :) Orda büro mu açsam ki :) Ama orasıda büyük yer ve hiç bilmiyorum.
Bu arada kızalr mutfaktayım yemek yaptığım için PC başında olamıyorum pek.

oo lakito ne yemek pişiriyorsun bende izmire yerleşmek istiyorum ama sedece benimkni uzaktan görmek için sevdiğimden değil zaten hiç gitmedim izmire anca rüyamda görürüm izmiri

anladım canım ... yerimseniben
ayy gel izmire ne güzel olur ...

bu arada hepimiz kendimizi murfağa mı adadık ne ... -tatlicadiarzu-
ne yapıosun bakıım ?

ben zeytinli kek yapıyorum... çok güzel oluyor... bir ara yapıp resmini çekip siteye koyucam... kaydirigubbakcemile3

ya işte insan birşeyle meşgul olmak istiyor ... mutfakta oyalanmak da çok iyi geliyor valla...
tavsiye ederim :)

oo lakito ne yemek pişiriyorsun bende izmire yerleşmek istiyorum ama sedece benimkni uzaktan görmek için sevdiğimden değil zaten hiç gitmedim izmire anca rüyamda görürüm izmiri

Canım herkes pek sevmez ama zeytinyağlı bamya yaptım. Şimdi birde tavuklu arpa şehriye pilavı yapacağım :) İyice ev kızı oldum ben :) Sabahta mozaik pasta yapmıştım.İşte beni kaçırdığına yansın :)))
Umudum İzmir'e gitsem bende benimkine yakın olacağım hehe :) Salihli-İzmir yakın :) Hadi gel bizde İzmir'e yerleşelim :)
Böcüküm o kekin tarifinide istiyorum.Bide tatlı tarifi verecektin ya bana kremşantili.Unutmadım ben :)

aferin sana ... sebepe bak... :mymeka:

allam yareppim yaaa lmaz:
ne vuruyon aa napım ilerde annem özgür bırakırsa gelip görmeyi istiyorumbeni bowlinge falan götürürsün dimi gelirsem böcük kardeşim bu sene götürecekti istemedim aklıma gelen ilk fırsatta yanına gitmeye kalakarım diye kaydirigubbakcemile3
lakito sen yerleş izmire bizi sak olarak misafir et güzel mis kokulu yemekler yap bize

olur valla ama benim bir senem daha var özgür olmam için bende istiyorum mozaik pastanın ve kekin tarifini canım mozaik pasta çekti akşama bende mandallı pasta yapcam oda mozaige benziyor nasılsa

Canım illaki İzmir olması şart değil ki bana gelmeniz için. Neresi olursa gelin tabiki.Ben seve seve size yemekler,tatlılar yaparım.Hatta Salihli'ye gelin.Birlikte bağda üzüm toplarız.Size üzümden pekmez, üzüm yapraklarından dolma sararım :))) Şimdi Böcük şamarı indirecek bana bak görürsün :)))

bana izmir sanda salihliyi yasaklıyorum yoksa yiycez dayağı biz orta yerde buluşak en iyisi

merhaba kızlar nasılsınız bayadır yazmıyordum var mı gelişme , bende yok herşey aynı maalesef

geliş amacınız buysa almıyorum sizi izmire lmaz:

bana izmir sanda salihliyi yasaklıyorum yoksa yiycez dayağı biz orta yerde buluşak en iyisi

sizin yazdıklarınızı görmemiştim...
hem biliyorsunuz hatanızı hem de utanmadan yazıyorsunuz demi...

ahhh ahhh ... ikiniz de dayak istemişsiniz açık açık bari üzmeyeyim sizi...
aklınızı başınıza alın yavrular höyt :mymeka:

ay ben akıllanmam geçen gün aklıma koydum binip gidecektim izmire sonra benimkinin mesajlara baktım gerçek tokat gibi yüzüme vurdu nişanlandım siye bas bas bağırıyordu önüne geleni düğüne çağırrıyordu ben hala görmek istiyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…