Yok kızlar tabiki tekrar avukatlık yapacağım ben. Sadece onun için işimden ayrıldım, hakimlik dedim.Ama olan bana oldu. Düzenim herşeyim bozuldu.Benim en büyük desteğimken bıraktı beni ortada aniden. Tabiki bişeyler yapacağım ama inanın karar vemek o kadar kolay değil.Temmuz, Ağustos hadi neyse de en geç eylülde zaten %100 iyice asılmam lazım.
Böcükcüm ne şanslısın :) Bende köpeklere bayılıyorum ama annem eve sokmazBi köpeğim olsa ne güzel arkadaş olurdu şimdi bana.
Tatlım yaz mevsimi hem işler kesat olur hemde farzet işe başlarsam tatil yapamam :) Hadi onuda geçtim başvurduğum yerlerden bi haber gelmedi ki daha.Böcükcüm açıkçası İzmir'e yerleşmeyi isterdim ben :) Orda büro mu açsam ki :) Ama orasıda büyük yer ve hiç bilmiyorum.niye öle ; niye eylüle kadar bekliceksin ?
gel beraber bakalım o zaman opuyorumnanaktan
Tatlım yaz mevsimi hem işler kesat olur hemde farzet işe başlarsam tatil yapamam :) Hadi onuda geçtim başvurduğum yerlerden bi haber gelmedi ki daha.Böcükcüm açıkçası İzmir'e yerleşmeyi isterdim ben :) Orda büro mu açsam ki :) Ama orasıda büyük yer ve hiç bilmiyorum.
Bu arada kızalr mutfaktayım yemek yaptığım için PC başında olamıyorum pek.
oo lakito ne yemek pişiriyorsun bende izmire yerleşmek istiyorum ama sedece benimkni uzaktan görmek için sevdiğimden değil zaten hiç gitmedim izmire anca rüyamda görürüm izmiri
oo lakito ne yemek pişiriyorsun bende izmire yerleşmek istiyorum ama sedece benimkni uzaktan görmek için sevdiğimden değil zaten hiç gitmedim izmire anca rüyamda görürüm izmiri
Canım herkes pek sevmez ama zeytinyağlı bamya yaptım. Şimdi birde tavuklu arpa şehriye pilavı yapacağım :) İyice ev kızı oldum ben :) Sabahta mozaik pasta yapmıştım.İşte beni kaçırdığına yansın :)))anladım canım ... yerimseniben
ayy gel izmire ne güzel olur ...
bu arada hepimiz kendimizi murfağa mı adadık ne ... -tatlicadiarzu-
ne yapıosun bakıım ?
ben zeytinli kek yapıyorum... çok güzel oluyor... bir ara yapıp resmini çekip siteye koyucam... kaydirigubbakcemile3
ne vuruyon aa napım ilerde annem özgür bırakırsa gelip görmeyi istiyorumbeni bowlinge falan götürürsün dimi gelirsem böcük kardeşim bu sene götürecekti istemedim aklıma gelen ilk fırsatta yanına gitmeye kalakarım diye kaydirigubbakcemile3aferin sana ... sebepe bak... :mymeka:
allam yareppim yaaalmaz:
olur valla ama benim bir senem daha var özgür olmam içinCanım herkes pek sevmez ama zeytinyağlı bamya yaptım. Şimdi birde tavuklu arpa şehriye pilavı yapacağım :) İyice ev kızı oldum ben :) Sabahta mozaik pasta yapmıştım.İşte beni kaçırdığına yansın :)))
Umudum İzmir'e gitsem bende benimkine yakın olacağım hehe :) Salihli-İzmir yakın :) Hadi gel bizde İzmir'e yerleşelim :)
Böcüküm o kekin tarifinide istiyorum.Bide tatlı tarifi verecektin ya bana kremşantili.Unutmadım ben :)
Canım illaki İzmir olması şart değil ki bana gelmeniz için. Neresi olursa gelin tabiki.Ben seve seve size yemekler,tatlılar yaparım.Hatta Salihli'ye gelin.Birlikte bağda üzüm toplarız.Size üzümden pekmez, üzüm yapraklarından dolma sararım :))) Şimdi Böcük şamarı indirecek bana bak görürsün :)))ne vuruyon aa napım ilerde annem özgür bırakırsa gelip görmeyi istiyorumbeni bowlinge falan götürürsün dimi gelirsem böcük kardeşim bu sene götürecekti istemedim aklıma gelen ilk fırsatta yanına gitmeye kalakarım diye kaydirigubbakcemile3
lakito sen yerleş izmire bizi sak olarak misafir et güzel mis kokulu yemekler yap bize
Canım herkes pek sevmez ama zeytinyağlı bamya yaptım. Şimdi birde tavuklu arpa şehriye pilavı yapacağım :) İyice ev kızı oldum ben :) Sabahta mozaik pasta yapmıştım.İşte beni kaçırdığına yansın :)))
Umudum İzmir'e gitsem bende benimkine yakın olacağım hehe :) Salihli-İzmir yakın :) Hadi gel bizde İzmir'e yerleşelim :)
Böcüküm o kekin tarifinide istiyorum.Bide tatlı tarifi verecektin ya bana kremşantili.Unutmadım ben :)
ne vuruyon aa napım ilerde annem özgür bırakırsa gelip görmeyi istiyorumbeni bowlinge falan götürürsün dimi gelirsem böcük kardeşim bu sene götürecekti istemedim aklıma gelen ilk fırsatta yanına gitmeye kalakarım diye kaydirigubbakcemile3
lakito sen yerleş izmire bizi sak olarak misafir et güzel mis kokulu yemekler yap bize
Canım illaki İzmir olması şart değil ki bana gelmeniz için. Neresi olursa gelin tabiki.Ben seve seve size yemekler,tatlılar yaparım.Hatta Salihli'ye gelin.Birlikte bağda üzüm toplarız.Size üzümden pekmez, üzüm yapraklarından dolma sararım :))) Şimdi Böcük şamarı indirecek bana bak görürsün :)))
bana izmir sanda salihliyi yasaklıyorum yoksa yiycez dayağı biz orta yerde buluşak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?