ay ben akıllanmam geçen gün aklıma koydum binip gidecektim izmire sonra benimkinin mesajlara baktım gerçek tokat gibi yüzüme vurdu nişanlandım siye bas bas bağırıyordu önüne geleni düğüne çağırrıyordu ben hala görmek istiyorum kafamçokkarıştı
Canım buucuu doğum günün kutlu olsun, demin yazdığım şarkı bana, bu da sanaaaa...a.s.
Bugün bir başka yüreğim yanıyor
Kendimden önce merak ediyor soruyorum
Başka ellerde belkide mutlusun
Bense seninle bittiğim yerde duruyorum
Bugün senin doğum günündü
Ömrüm yıllara bölündü
Ruhumu teninle boyadım
Evimdir kokunla yaşadım
Buda sana hediyem alırsan
Aklının bi yerinde dursun
Unutma yaşıyor olursam
Aynı adreste bulursun
Nerdesiniz kızlarrrrr...
ya kendini bırak bana ya da beni bana bırakta yaşayayım.
Sönmüyor Ateşimiz, Alev Alevde yanmıyor.. bu nasıl ayrılık bir daha gelme gelme de alışayım.
ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam.
ya benim ol herşeyinle ya da unut herşeyimle.
yıllardır denedik olmadı suç biraz bende biraz da sende
ama uzatmayalım artık sakın bir daha gelme
sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor.
ayrılık zor ama beraberken de olmuyor.
yazılmışsa bir kez ilahi kalemle kaderimiz
hiç bir kalem kaderi silip baştan yazmıyor...
Ne benim oluyorsun nede beni bende bırakıyorsun Nefesin nefesimken nefesini alıp gidiyorsun Canım canımdan çekiliyor.. Tam hersey bitti dedigim an yine karşıma çıkıyorsun.. Ne yaşatıyor Ne öldürüyorsun .. YaR SeN BendeN Ne istiyorsuN?..
Canım bu şarkı mı şarkıysa adı ne? Bayıldım sözlerine, bu kadar mı beni anlatır yaw
Bu arada. Az önce gizli numara yapıp ev telefonunu aradım. Babası yoktu zaten evde. Enn son yalnız kalıyodu evde. Ama o da açmadı. Yani açan olmadı. Valla işte aynen düşündüğüm gibi. Benimle birlikteyken evden dışarı adımını atmak istemeyn adam, şimdi gezip gününü gün ediyodur diye düşünüyorum. Düşündükçe kahroluyorum...:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?