Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ahh be güzelim yaaa... adam yoluna devam ediyor hem de tam gaz...
tamam unutamıyoruz ; hala özlüyoruz ; seviyoruz belki ama ...

öle izmire gitmeyi düşünmeler filan ... olmuyor be güzelim... :umursamaz:

korkma böcüğüm ben onun mesajlarına baktıkça gidesim gelmiyor:)) zaten bir gidersem gittiğimi annemler duyarsa paralar benim aile tutucu onu bile bilmiyorlar ağlayınca onlara sinirimden ağladım sanarlar benden beklemezler ya çok saflar yada ben öyle sanıyorum

neyse ben kaçar öpüyorum sizleri hepinize iyi akşamlar ben böyle diyorum ama içim acımıyor :))

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. 2 yıldır çıktıqım çocuk beni hiç beklemediqim bir anda bıraktı . 50 qün oldu ve hiçbir haber yok ne yapacaqımı hiç bilmiyorum :bbo:

Selamm kızlarrr.. Nerdesiniz huuhuuuu.. Bugün işte çok yoğundum giremedim. Ama aklım hep tpikteydi.

Bugün doğumgünüm. O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. ış yerinde sürekli ağladım. Ben onu o eski günlerimizi çok özlüyorum.. Dayanamayack gibi olıyorum. Bazen bişey yapmalıyım diyorum Böyle anlatamam ya bişey işteee... Tekrar eski günlerdeki olmamız için.

Gidip karşısına dikilmek istiyorum bazen.

Geçen gün bir yere gidiyordum. ılk kez gittiğim bir yer olduğu için elimde adres etrafıma bakarak. Onun iş yeri de o semtteydi. Adresi ararken bi yandan da merak ediyodum nerelerde acaba iiş yeri acaba birine sorsam mı diye. Sonra hoooop karşıma çıktı.. Kaldım böööleeemafoldumben

Yolun ortasında ne kadar beklediğimi bilmiyorum. Şaşkın gözleri gördüm en son. ış yerinin kapısının önünde arabası yoktu. Zaten akşamdı çıkmıştır işten.. Ya çok kötü oldum yaaa...

Hava karardıktan sonra dışarda olmak yasaktı, hala çıkmıyorum hava karardıktan sonra. Her gün evden işe işten eve beni götürür getirirdi. Üstelik çook mesafe vardı ama yinede o kadar istekli gelirdiki beni almaya. Şimdi gözlerim yolda. Belki diyorum. Bi MUCıZE olur da bi sabah... Olmuyo...

Ya gelse.. Geç olmadan gelse. Bende ki bu aşk sönmeden, bu özlemin ortasında gelse..Kaldığımız yerden devam esek.. Kendi ellerimle mahvettiğim aşka ağlıyorum şimdii.. Belki birgün diyorum bazen. Ama ben onu unutmaktan, ona olan duygularımın körelmesinden çok korkuyorum. Bir yandan da bu duygularımm bitsin istiyorum...

Ya dönsün istiyorum artıııkkk...senağlama

Haykırmak mı dersin yılların hatırına
Aşkımın şaşalı anılarını
Yoksa fısıldamak mı yüreğim hergün her akşam
Boncuk boncuk dökülen gözyaşlarımı
Derin derin uykumu bölerken her akşam
Avuturum kendimi yastığınla
Saçının kokusu kalmış biraz üstünde
Tabi o da gidecek sen gittin diye

Sana ağlaya ağlaya yitiremem kendimi ben
Sensiz olmaz gülüm sensiz olmaz
Bu hayat ruhumu satsa öbür hayata
Ölüm bile sensiz olmaz

Ben de manyadım bu akşam..hayır olsun off

Canım buucuu doğum günün kutlu olsun, demin yazdığım şarkı bana, bu da sanaaaa...a.s.

Bugün bir başka yüreğim yanıyor
Kendimden önce merak ediyor soruyorum
Başka ellerde belkide mutlusun
Bense seninle bittiğim yerde duruyorum

Bugün senin doğum günündü
Ömrüm yıllara bölündü
Ruhumu teninle boyadım
Evimdir kokunla yaşadım
Buda sana hediyem alırsan
Aklının bi yerinde dursun
Unutma yaşıyor olursam
Aynı adreste bulursun

Canım Çook teşekkür ederimm. Çok saol esincim. a.s.a.s.

Çok güzelmiş ya. Bugün hiç durmak bilmedi bu gözlerim.

Ben seninle bittiğim yerde duruyorum...

Çok güzel yaaa.. Gerçekten de hala aynı yerdeyim. Bıraktığı yerde.

ya kendini bırak bana ya da beni bana bırakta yaşayayım.
Sönmüyor Ateşimiz, Alev Alevde yanmıyor.. bu nasıl ayrılık bir daha gelme gelme de alışayım.
ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam.
ya benim ol herşeyinle ya da unut herşeyimle.
yıllardır denedik olmadı suç biraz bende biraz da sende
ama uzatmayalım artık sakın bir daha gelme

sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor.
ayrılık zor ama beraberken de olmuyor.
yazılmışsa bir kez ilahi kalemle kaderimiz
hiç bir kalem kaderi silip baştan yazmıyor...

Ne benim oluyorsun nede beni bende bırakıyorsun Nefesin nefesimken nefesini alıp gidiyorsun Canım canımdan çekiliyor.. Tam hersey bitti dedigim an yine karşıma çıkıyorsun.. Ne yaşatıyor Ne öldürüyorsun .. YaR SeN BendeN Ne istiyorsuN?..

Canım bu şarkı mı şarkıysa adı ne? Bayıldım sözlerine, bu kadar mı beni anlatır yaw

Ben de çoook kötü bir doğum günü geçirmiştim..
Benim gibi bir kıza yapılmaz bu ama işte vicdan yoktuki..
Siz yazınca aklıma geldi, amaaan zaten bugün iyi değilim
Canım sıkkın biraz, geçicek azıcık böyle takılayım da

Bu arada. Az önce gizli numara yapıp ev telefonunu aradım. Babası yoktu zaten evde. Enn son yalnız kalıyodu evde. Ama o da açmadı. Yani açan olmadı. Valla işte aynen düşündüğüm gibi. Benimle birlikteyken evden dışarı adımını atmak istemeyn adam, şimdi gezip gününü gün ediyodur diye düşünüyorum. Düşündükçe kahroluyorum...:enbuyukkk:

doğumgününü kutlamaz mıki? fisfisfis

Hayır... Unutmuştur bile. Aklına geldiyse bile asla yapmazzz..lmaz:

burcucum dogum günün kutlu olsun .insan böle günlerde daha çok beklio arasın die of ne yapcaz biz böle bekle bekle sonuç hep aynı

Burcucum doğumgünün kutlu olsun!!!
Bu arada mail adresime fenerbahçenin ürünlerini satan bi steden mailller gelip duruyor. Benimki fanatik fenerliydi.Ona hediye alırım diye fenerbahçenin ürünlerini satan (şimdi site ismi vermeyim) bi siteye üye olmuştum.Ona hediye alıp süpriz yaparım diye.

doğummm günü kızı buucuuu , yeni yaşın sana şans getirsin,tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiylee Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…