burcucum dogum günün kutlu olsun .insan böle günlerde daha çok beklio arasın dieof ne yapcaz biz böle bekle bekle sonuç hep aynı
burcucum doğumgünün kutlu olsun benımde kutlamamıştı napalım kısmet boyleymiş demekki....
Burcucum doğumgünün kutlu olsun!!!
Bu arada mail adresime fenerbahçenin ürünlerini satan bi steden mailller gelip duruyor. Benimki fanatik fenerliydi.Ona hediye alırım diye fenerbahçenin ürünlerini satan (şimdi site ismi vermeyim) bi siteye üye olmuştum.Ona hediye alıp süpriz yaparım diye.
doğummm günü kızı buucuuu , yeni yaşın sana şans getirsin,tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiylee Şeniz
burcucum iyiki doğdun canım, yeni yaşında her şey gönlünce olsun !!
ben beklrdm doum günümde arasın die kandilde bile bekledim msjnı atmadı daha önce ayrılınca özel günleri kollardı bayaram kandil msj bahanesiyle konuşurdu unuttu artık tamamen of bıktım her gce mutsuz onu düşünmekten
bende tam tersini düşüüorum onu düşünmeyi bırakıp unutmaya çalışırsam oda tamamen unutcak gibi gelio :bbo:Daha öncede yazmıştım. Sanki ben onu ilişkimizi yaşadıklarmı düşündükçe onun hiç aklına gelmiyomuş gibi hissediyorum. O zaman bütün yük omzuma biniyor. Karşılıklı aşktan platonik aşka dönüşüm yaşıyoruz kızlarrr..:lepi:
güzellerim merhaba sizlere anlatmak istediklerim varzemuszemus
çoğunuz biliyosunuz, en yakın arkadaşım benimkinin kuzeniyle çıkıyor yani bizimkiler kuzen (hani bu arkadaşımla küsmüştüm ondan hbr almamak için,biz barıştık 1 aydır tekrar görüşüyoruz arkadaşımla)
cuma günü biz buluştuk akşam oldu arkadaşımın sevgilisi bizim buluştuğumuzu biliyordu geldi arkadaşımı oturduğumuz yerin önünden eve götürmek üzere aldı.ankaralılar bilir 7,caddede sedada oturuyorduk kaldırımla oturulan yerler nerdeyse bir,buraya kadar herşey normal,
aradan bir saat geçti geçmedi bi baktımki kim geliyor??!! benimki!! :1shok:belliki kuzeni söylemiş nerede olduğumuzu o da hemen soluğu bizim olduğumuz yerde almış.yanımızdan geçerken nbr dedi gevşek gevşek suratında da bi pişmiş kelle sırıtışıyla iyii senden dedim gördüğün gibi dedi yine gülerek,arkadaşıyla geçtiler, sonra tekrar geri döndüler yukarı doğru yürüdüler gittiler sandım, aradan yine 1 saat geçti geçmedi baktım geri geliyolar yanımdan tam geçerken bu sefer gevşek bi şekilde deil de ciddi bi şekilde iyi akşamlar dedi, yanımdan geçene kadar da bakışlarını hissettim,sonrada onların geri dönmesini görmeden biz kalktık saat 12ye geliyodu çünkü
demekki kızlar neymiş sabretmek gerekirmiş demekki neymiş gün gelir devran dönermiş alkisalkisalkis geçen sene yine aynı yerden geçerken yüzüme bakmıyodu selam bile vermiyodu, oysa o gün resmen kuzeninden haberimi alıp bilerek oraya geldi bir zamanlar ben onu görmek için saatlerce caddelerde turlardım gerçekten gün gelip devran dönüyor ama kızlar ben sevinemedim bile hiçbişi hissetmedim desem yeridir, onu görünce heyecanlandım evet benim için geldi diye içimde bi kıpırtı oldu evet ama asla eski hislerim yok bitmiş galiba evet bitmiş sabırlı olun sadece gün gelip roller deişiyor ve gün geliyor eski hisleriniz kalmıyor sadece sabır ve zamanopuyorumnanaktan
prensesim çok sevindim yaaa... hem arkadaşınla barışmış olmana ... hem de böyle hissedebilmene çok sevindim... dilerim ben de hissedebilirim zamanı gelince...
benden de bir haber... cts akşam arkadaşlarla dışardaydık... her zaman oturduğumuz yere oturmamışlar biz kankamla sonradan gittik.. hatta dedik de neden başka yer oturdular kovuldular mı diye geyik yaptık...
neyse ben de cts baya ii hissediyordum kendimi; görünüm olarak... bir ara arkadaşlarla geyik yaparken benim onla görüşen arkadaşımla atışmaya başladık ama şakadan... sonra beni alt edemeyeceğini anladı ve çok pis yerden vurdu ... Çok üzgünüm çoook
bana 2 cafe yanda kim var biliyormusun dedi... ben anladım tabii ... bakmayacaktım ama başka arkadaşım bakmayayım diye kafamı tuttu ; gerek yok dedi... ama çok sinir oldum... ondan oturmamışlar o kafeye ... ama bunu söylemenin ne gereği vardı... bari gidip otursaydınız... 2 yan cafede oturuyor ve ben 2 yılımı paylaştığım adama dönüp bakamıyorum bile... :gitme:
bilmiyorum o beni gördü mü ; bizimkilerin oturduğu yere geçmek için önce o kafenin önünden geçtik çünkü... dilerim görmüştür... onun orda olduğundan haberim olana kadar da gayet neşeliydim ; dilerim ki görmüştür o halimi... sonra kalktık başka yere zaten... ama toparlanmam zaman aldı... kankam da göremedi yüzü yola mı dönüktü ; yanında kim vardı bilmiyorum... eşşek arkadaşıma sormadım; sormam da... diğerini sordum ben hiç görmedim bile ; o söyledi oturmayalım die ben de direkt çıktım dedi...
nerdeyse 9 ay sonra karşılaşmaya ilk kez bu kadar yakındık... iyi ki de görmedim... ama keşke o görmüş olsaydı ve ben bilmemiş...
toparlanmak için sarışın çocuğu düşünüyorum ben de ne yapayım :sm_confused:
Günaydın kızlar.Ben bugün çok mutlu kalktım. Rüyamda onunla telefonda konuşuyordum.Hiç bişey olmamış gibi beni aramış, aşkım aşkım diye konuşuyorduk. Bende ona diyordum ki "Biliyor musun bi daha ömrümün sonuna kadar sesini bile duymayacağımı sanıyordum" falan. O da olur mu aşkım ben seni hiç bırakır mıyım falan diyordu. Ne bielyim tabiki öylesine bi rüya ama rüyamda olsa bile sesini duymak beni çoookkk mutlu etti.Uyandığımda gerçekten konuçmuşuz gibi geldi.Buna da şükür ne yapayım:Saruboceq: Of şimdi içime bi hüzün çöktü ama neyse:sinifsinif:
Prensescim senin adına çok sevindim canım. Özellikle öyle cool ve kibar davranman iyi olmuş. Bence hiç bişey yapma.Bak önceden yüzüne bile bakmıyormuş ve sen o zamanlar arıyordun sanırım. Ama bak şimdi elini ayağını çekince nasıl da değişti.Sen pek bişey hissetmediğini söylemişsin.Umarım öyledir.Yani sonradan belki özleyebilirsin bilemiyorum.Ama ne olur bişey yapma canım.
Böcüküm, seninkini okurken biraz üzüldüm ben ya özür dilerimYani şuna üzüldüm, bi zamanlar 2 yıl boyunca canın olan kişi, sevgilin sana gayet yakında ama konuşamıyorsun, görmeye bile çekiniyorsun Bu koydu bana Ama inşallah o seni görmüştür canım.Eğer senin o kafede olduğunu bildiği için diğer kafede oturmuşsa muhtemelen cesareti olmadığı için canım. Yoksa emin ol seni görmek istemediği için değil, cesaretsizliğindendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?