Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

burcucum dogum günün kutlu olsun .insan böle günlerde daha çok beklio arasın die of ne yapcaz biz böle bekle bekle sonuç hep aynı

Saol canım çook teşekür ederim. Ben beklemedim. Ama içim bi buruktu. Bugünü onunla geçirmek isterdim. Oysaki hep yalnızdım..

burcucum doğumgünün kutlu olsun benımde kutlamamıştı napalım kısmet boyleymiş demekki....

Saol canımm. Çok teşekkür ederim. Kısmet tabi. Ben de onun doğumgününü iple çerekdim kutlayayım da iletişme geçeyim diye...:mymeka:

Saol canım. Çok teşekür ederim...

Gerçekten her yer onlarla dolu ya. Çok isterdim hepsi girip bi paksınlar bu topiğe. Çok şaşırırlar. Bizde ben netten çeyiz için bişeyler alırken ayrıldık...senağlama

ben beklrdm doum günümde arasın die kandilde bile bekledim msjnı atmadı daha önce ayrılınca özel günleri kollardı bayaram kandil msj bahanesiyle konuşurdu unuttu artık tamamen of bıktım her gce mutsuz onu düşünmekten

doğummm günü kızı buucuuu , yeni yaşın sana şans getirsin,tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiylee Şeniz

Saol canımm. İnşallah inşalla. Hepimizin inşallah.

Kızlar kulun kula duası kabul olurmuş. Yüce Rabbim hepimize gönlümüzdeki sevgiyi bağışlasın. Ama hayırlısıyla. :Saruboceq:

Daha öncede yazmıştım. Sanki ben onu ilişkimizi yaşadıklarmı düşündükçe onun hiç aklına gelmiyomuş gibi hissediyorum. O zaman bütün yük omzuma biniyor. Karşılıklı aşktan platonik aşka dönüşüm yaşıyoruz kızlarrr..:lepi:

ıyi gecelrr kızlarr.Doğumgünüsüm bitti gitti.. Bi yaş daha gitti.. Yaşlandımm Ama beni yıllar değil yaşadıklarım yaşlandırdı. Şu 2 ayda 2 yıl gitti ömrümden...neyse. Kader
Alın yazımıda bu yazılıymış.Hepinize iyi geceler diliyorum.

bende tam tersini düşüüorum onu düşünmeyi bırakıp unutmaya çalışırsam oda tamamen unutcak gibi gelio :bbo:

nasılsınız kızlar ? off ben bu gece boğulucak gibiyim içim sıkılıyo benneyaptımki

ajanım... çok güzel hareket olmuş...
sen tabii ki bişey yapma, böyle devam et, yüz verme, reset atma
ama devranın dönmesinin tadını çıkar
devran döndüğünde illaki bizim anladığımız manada sorunsuz ilişki başlamış anlamına gelmiyor.
tam tersi devran döndüğünde roller değişmiş oluyor ama ilişki yine olmuyor :sm_confused:
sadece hayat senden aldıklarını geri vermiş oluyor, başta kendine güven duygusunu a.s
her neyse güzel birşey yerimseniben

inşallah görmüştür böcüşüm... mutlu mutlu gezindiğini kaydirigubbakcemile5
kişileri de mekanları da biliyorum ya, yanında yaşamış kadar oldum kaydirigubbakcemile3

rüyalarda buluşmuşsunuz lakitom kaydirigubbakcemile5
o duyguyu biliyorum kaydirigubbakcemile3

Günaydınn kızlarrr..

Prenses006 gerçekten senin için devranın dönmeye başladığını düşünüyorum. Özelliklede onu gördüğünde bir duygu yoğunluğu yaşamadığını yazmışsın ya. Dilerim gerçekten de o gün gelmiştir de senin için devran döner artık..:)))zemuszemus

günaydın kızlar...

bucuuuu nice mutlu yıllara canım... senin için güzel şeyler başlıyor bugün... öyle düşün...
şu an senin için bir yerlerde güzel birşeyler oluyor... ve gün geldiğinde sen bunu anlayacaksın... yerimseniben

:kedi:Arkadaşlar benim kafam çook karışık. ıçinden çıkamıyorum ya. Bir yandan benim laleyi düşünüyorum. Eski günler yaşadıklarım aklımdan çıkmıyo. Özlüyorum o günleri. Sonra bittiğini kabullenmeye çalışıyorum. Bocalıyorum yani.

Ama sadece durumum bu olsa iyi. Yaşar giderim böyle. Daha önce bahsetmiştim. Çok yakın bir arkadaşımın düğününde damadın yiğeninden etkilenmiştim diye. Düğünden sonraki ilk günler etkisindeydim. Ama sonra ondan ses çıkmayınca umudu kesmiştim. Ama aramış damadı numaramı istemiş.Yüzyüze konuşacaklar. Çünkü ben 2 yıl önce damadın bir arkadaşıyla 2 ay çıkmıştım. Yiğeniyle tanışıyorlarmış meğersem o çıktığım çocuk. Gelince yüzüne söyleyecekler. Ve eğer hala isterse benle görüşmeyi görüşeceğiz.

Şimdi ben o insandan evet etkilendim. Ama onunla birlikteyken aklıma benim lalenin gelmesini hiç istemiyorum. Bocalıyorum. Sil aklından diyorum ama bir yandan eski günler geliyo aklıma.

Ama bu insanı da kaybetmek istemiyorum. Zaten ağustos ta askere gidecek kısa dönem yapacak. Benden 5 yaş büyük. Ya ne bileyim. Offff offfff... Allahım inşallah eğer onunla olursa benim eski laleyi silebilirim. Ya en azından başkasından etkilenmek de bişeydir. Hoş bir yanımda sevgi,hayaller, tükenmiş umutlar... Bir yanımda sadece 1 kez muhabbetimin olduğu ama etkilendğim birisi. Bir yanda çıkmaz bir ilişki. Hatta olmayan, belki de birdaha olmayacak bir ilişki.. Diğer yanda umut vaad eden bir ilişki. Ne yapacağım akıl verinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…