Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bence buda bır umuttur benım çevremdekiler öyle zor dönemlerden geçerek beklemedıklerı anda hayat arkadaşlarını buldular ki anlatamam.ve günün ne zaman ne göstereceğini,bıze yaşadıgımız günün ne getireceğini kımse bılemez.bende bocalıyorum onu degıl onunla geçirdiğim günleri özlüyorum belkide hıcbır zaman tekrardan yaşayamayacagım ama her zaman eğer yenı bır başlangıç şansımız varsa neden başlamayalım görüşündeyim.....kim bilir belkide o cocuk senın hayat arkadaşının olabılecek bırısıdır hayat sana onu getirecektir.
umutların tükendiyse dene eger cocukta ısterse derim ben kuzum.ama sen bılırsın tabikide.
ben artık kendimi işime vermeyi düşünüyorum bugun bırısı bana bu depoda bekar kımse kalmadı sayılır hande hanım dedı bende ne guzel falan dedım konu bırden açıldıgında bebek resımlerı falan gördüm ve başka bır çalışan kımse bu depoya gelmeden hayatında evlılığı düşünmemişti bır anda oldu evlenıyorlar kımbılır sızınde kısmetınız açılır dedı ve hayatımda bırısı varmı yokmu bılmıyorlar kımbılır belkıde kısmetım bu depoda çalışırken karşılaştığım bırısı olabılır .benım artık ılıskıme daır umudum,hayalım kalmadı.bitti çok çaba sarfettim ama bitti bıtmesıne engel olamadım.giden gidiyor arkadaşlar ve artık toparlanmamız gerekiyor.

Canım teşekkür ederim fikirlerin için. Benden böyle bir şans varken değerlendirmek istiyorum ama herşeyi mahvetmekten çok korkuyorum. Gerçekten de giden gidiyor. Biz kendimizi suçlasak da değişen yok. O bir kalemde soğurken benden ben beni hayallerimiz aşkımı umutlarımı yaroıda bırakıp giden birine hala ağlıyorum. Bana söylediği gibi gerçekten de aklına gelmiyorum belki ama ben onu düşünüyorum hala. Ne acı..

Dua edin kızlar, eğer bu çocukla olursa Allahım yardım etsin de herşeyi mahvetmeyeyim. Çünkü ben benim laleyi beklersem daha çok beklerim.

Kendisi 34 yaşında ben 23 yaşındayım. Onun olgunluğuna öyle kapılmıştım ki. Etrafındakiş herkes evlenmesini istiyor. Benimle belki de bu yüzden bu kadar kısa zamanda evlenmeye niyet etti. Ailesinin içine kadar soktu, herşeyiyle yanında taşıdı. Tamam toydum cahillik ettiğim yerler vardı. Ama o kadar mı kötüydüm ben yaa. Belki de gerçekten son söylediğinde haklı. Ben ne yapmışımda bu kadar soğutmuşum seni kendimden dediğimde o bana burcu belki de sorun bende bunu söyleyip durma demişti. Haksızlık mı ediyorum kendime acaba fisfisfisfisfisfisfisfisfisklava:senağlama

Canımm sanırım bu banaydı... Çoook teşekkür ederim Umudum. Ben de aynı dileği senin ve topikteki tüm arkadaşlar için diliyorum. Dilerim Allah en kısa zamanda bizi refahlığa kavuşturur ve tüm sıkıntılarımızı giderir. Ve dilerim hepimiz çok mutlu evlilikler yaparız birgün. Allah hiçkimseyi evliliğiyle imtihan etmesin. :Saruboceq:

sen toparlanmak istersen,bittiğini kabullenip yoluna devam etmek istersen başarır canm ama onu bekledikçe daha çok hayal kırıklığı daha çok acı çekiyosun

bir ilişkinin bitmesinden tek taraf suçlu değildir ki burcucum boşuna kendinde hata arayıp durma düşündükçe kendini daha da suçlu hissedersin

Saol canım ya. Valla birileri bana bunu söylemese ben nerdeyse kendimi idam edicem benim yüzümden diye diye. Kendim ettim kendim buldum diye. Ya gerçekten bu pişmanlık ayrılık acısından daha beter. Bir yandan da ben çabaladım, düzeltmeye çalıştım herşeyi.. Bu kadar kolay vazgeçmemesi gerekirdi. Yok benim kendimi toparlamam lazım. Bu yeni çocuklada hayırlısı olsun bakalım eğer öğrendiğe şeye rağmen kabul ederse kafamı toplamış bir şekilde görüşmem lazım :mymeka:

canım bende senin gibiydim ama gün geçtikçe daha sonra sağlıklı düşünmeye başladıkça daha net görüyor herşeyi.bütün hata sende olsa bile sen düzeltmye çalışmışsın vazgeçmemişsin eğer o da isteseydi bu çabalarını görmezden gelmezdi yeni çocuklada hayırlısı olur inşallah insan asla başksına bişey hissedemem dediği anda birden aşık olabiliyor yeter ki eski ilişkini önce bir kafanda bitir

Evet haklısın Gülin İş kafada bitirmekte. Ama işte insan elinde olmadan düşünüyor. Sonra duruyorum bu yeni çocuğu düşünüyorum. Ya resmen farklı iki boyutta yaşıyorum.

selam millet nasılsınız..
burcuyla sevgili yaşları aynıymış boşuna suçlama kendini biz onlara göre toyduk onlar yaşları geregi dahada herşeye mantıklı bakıolar bizimki aşka sevgiye bakmıolar benimkide bitti bidaha olmıcak...
kendimide suçlamıorum...hiçbiriniz suçlmaayın...hepimizi hataları olur ama..
bu ilişkiye hemen bitirmeye gelmez..
allah gönlümüze göre versin...

Gerçekten mii.. Valla ne mantık ne mantık. Adamın duyguları körelmiş beeeaa:lepi:

Ben böyle üzülüyorum onun niye hiç aklına gelmiyor diyorum ben de. Kim bilir ne ayrılıklar yaşamıştır. Kimbilir bu kaçıncı olmuştur da artık alışmıştır. İsyan edesim geliyo bazen ya. Geceleri dışarı çıkmıyordu artık. İçkiyi bırakmıştı. Ben üzülüyorum diye. Hatta sigarayı bile bırakmıştı seninle birlikte daha uzun yaşamk istiyorum demişti bana. Sen benim namusumsun hayatımın kadınısın demişti. Allah affetsin de yüreğim isyanlarda. İsyanım ona ama. Beni böyle kandırıp gidene. senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

klava:klava:klava:klava:

burcucum aynı Şeyler..
Hemen herkesle tanıŞtırmaya ÇalıŞtı ama ben yanaŞmadım 1 ay hemen sonra Çok Çabuk sahıplenmek..
HerŞeyınle ılgılenmesı ÇoÇugu gıbı..
Hergun ılgılı alakalı araması nereye gıttıgını sÖylemesıı.
Sana sorumluluk duymayı Ögretmesı..ben haber vermezdım o napsa bana kendı bıldırırdı bunlarda baglama yÖnlerı..hemen evlılıkten bahsetmek..
HerŞeyıne karıŞması arkdaŞına kadar...
Bunlar bızı elde edene kadar sonra Çekılıolar hıÇbıŞeyde yapmıolar baŞta alıŞtırıolar ..
ÇÜnkı onlar Çok yaŞamıŞlar herŞeyı vede alıŞmıŞlar bızse daha yenı baŞlıoruz herŞeye canım..
O yuzden bende artık beklemıorum dıorımkı herŞey yalanmıŞ..
Kendımıde suÇlamaktan vezgeÇtım..
Sende Öyle yap...
Ben elımden gelenı yaptım vıjdanımda rahat ama onun vıjdanı herzaman sızlıcak benı bu Şekılde sap gıbı bıraktı..ne halı varsa gÖrsÜn artık..

siz neden ayrıldınız şeker

Canım aynen senin yazdıkların.Bu kadar mı bağlar bir insan kendine.

Biz herşey çok güzelken yavaş yavaş sönmeye başladı. Bir akşam yemeğe çıkmıştık. Bana evlenme tekliif etti. Ailesiyle neyin nasıl olacağını konuşmuş. Benimle konuştu. Mayısta nişanlanırız dedi. Nisan başındaydın o zaman. Tamam dedim. Gece eve geldik. Konuştuk telefonda. Sonra kapattıktan sonra ben bişeyine kızmıştım naz yapmak istedim. Mesaj yazdım hareketlerinden dolayı mayıs erken diye düşünüyorum diye. O da tabi bu kadar kararsızdın da neden yemekte söylemedin. Ne olacak ben herkese mayıs dedim. O zaman bir hafta görüşmeyelim sen kafanı topla kararını bana bildir dedi. Ben de bu sefer hayır ben seni istiyorum bir hafta dayanamam dedim. yani dengesiz davrandm. Ertesi gün kavga ettik. Bitme noktaısna geldi. Ama bitmedi, ben çok kötüydüm. Sonra benden soğumaya başladı. Uzaklaşmaya. Ben de artık dayanamıyorum ne oluyo dedim. Sana zaman dedim. Kafanı topla biraz dedim tamam dedi. 2 gün sonra aradı beni. Özledim görüşelim dedi. Ben biraz ağırdan satayım kendimi dedim.

Buluşacaktık akşamı. Ama mesaj attı midem çok ağrıyo diye. Ben de yani yazdım o da çok kalpsizsin burcu yazdı. Neyse ben ilgilenmeye başladım. Kıyamadım. Ama sonra aradım bi baktım tlf kapalı hiç yapmazdı. Evi aradım babası evde olmadığını söyledi.Oysa o evde yatıyorum demişti bana. Mesajlar yazdım. Hakaretler ettim. ıyiki mayıs erken demişim dedim. Gözyaşlarım senden çıksın dedim daha neler neler. Telefonu açtı geldi beni aldı. Çok kötüydü. O midesi ağrıdığında ya küvete girerdi yada arabaya binip kaloriferi açar ısınırdı. Arabadaymış.Sen sabredip telefonu açmamı bekleyip nerdeydin dediğinde ben sana evdeydim deseydim haklısın yazdıklarında ama en ufak şeyde beddua etmen benim gözümü korkuttu sen evlenince hemen emeklerim haram olsun der çıkarsn dedi.
Sonra beni eve bırakmasını söyledim. Telefonlara çıkmadı. Zor ikna ettim. 4 saat uğraştım. Burcu bitsin istemiyorum bitmesini ama çok yüzgöz olduk. Yürümez artık dedi. Ben ısrar ettim. ve 1 hafta sonra kendimi zorluyorum seni de üzüyorum buna hakkım yok yapamıyorum dedi ve gitti. Uzun oldu ama. Tekrar yaşadım sanki o anları. Yazarken kendim o kadar çocuk gibi geldim ki kendime.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

En tuhafı yanı da hiç yalan söylememişti. Yalan ve sadakat konusunda çok güvenmiştim ona. Nasıl yalan söylediğine inandıysam o an. Halbuki görüşmek istemese istemiyorum diyecek bir insan. Oldukça açık sözlü. Tıpkı son sözleri gibi. Bitti gitti burcu, aklıma bile gelmiyosun, çok soğudum,bilsem geçecek bu soğuma inan dönerim ama geçmeycek biliyorum dedi. Ve biliyorum o yalan söylemez:1closedeyes:

Şeker aynı konular hareketlerımızde ÇoÇuksu zaten kaprıslerımle sıktım bazen olayları buyuturudum artık dayanamadı heralde son zamanlar oda degıŞtı buda benı sınır edıodu..ama genede ayrılmayız dıodum Şeker..oda aÇık sÖzlÜydÜ ıÇı neyse dıŞıda o..bızım bence dengesız hareketlerımız bu hale geıtrdı dıe dÜŞÜnÜorum Şeker..onlar yaŞlarını almıŞ ve ÇoÇuksa hareketler gelmıo onlara..
Bızse sebep bızımkı evlenmıŞ boŞanmıŞ bırıydı..
En son onun bılgısayarda bı maıl yakaladım eskı eŞıne atmıŞ..
Bıttı dedım ms attım ..o anlamadı ılk olayı telı flan kapadım..sonra aÇtım telı dÜzgÜn aramamıŞ bıle..zaten suÇunu bılıo..sesı Çkmadı ben ms attım buna..
Dedım kı demekkı o ınsan dÖnse sen bugun kabul edersın eŞı ıÇın..
Oda evet haklısın Ö-dogrusu bu dedı..onun kadar kımseyı sevemezmıŞ...ben hıÇ karŞıma bıle alıp konuŞmadım hıÇbıŞey fırsat vermedım neyını dınlıcemkı gÖrdÜgÜm maıl herŞeyı aÇıkladı..
Madem sen baŞkasını sevıosun benle ne ıŞın var..zamanımı nıye ÇalıŞıosun..
Bırde o sınırle ona uzun bı maılll attım dahada arayamaz zaten yuzu olamaz..
Evet bende guvenmıŞtım ınanmıŞtım ama bak neler Çıktı..2 ay olcak ayrılalı kendımı toparlamaya ÇalıŞıorum..ama ınŞ pıŞman olur..
Ben sınırılıyımdır baya sınırlenınce gÖzÜm bıŞey gÖrmez..
Son zamanlar zaten bı tuaftı..
Ama genede ılgılıydı yanıı..ılgısınıd eksık etmezdı ama ben tuaflık sezıodum..
Belkıde bÖylesı hayırlısır...
En son tatrıŞtık zatn dedı benı sıkıosun dedı herŞeyde en ufak Şeylerde tartıŞıosun...ben manyakmyım durduk yere tartılım ama en buyk hatam su bılıroum..
Her tartıŞmamızda bıtsın ayrılalım demem..
ıster ıstemez guvensızlık bı tedırgınlık bunlar..ıŞte bızım toy olmamız hatalrımız bunlar..
Ama bundan sonrakı ılıŞkımde bıda bunlar olurmu olmaz hepsı tecrÜbe oldu bende..
SevmemıŞ ınsan bunları yaptıysa blmıorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…