doğum günün kutlu olsun burcu
bugün mü doğdun burcu delikafadulden mutlu yıllar a.s.
canım bence buda bır umuttur benım çevremdekiler öyle zor dönemlerden geçerek beklemedıklerı anda hayat arkadaşlarını buldular ki anlatamam.ve günün ne zaman ne göstereceğini,bıze yaşadıgımız günün ne getireceğini kımse bılemez.bende bocalıyorum onu degıl onunla geçirdiğim günleri özlüyorum belkide hıcbır zaman tekrardan yaşayamayacagım ama her zaman eğer yenı bır başlangıç şansımız varsa neden başlamayalım görüşündeyim.....kim bilir belkide o cocuk senın hayat arkadaşının olabılecek bırısıdır hayat sana onu getirecektir.
umutların tükendiyse dene eger cocukta ısterse derim ben kuzum.ama sen bılırsın tabikide.
ben artık kendimi işime vermeyi düşünüyorum bugun bırısı bana bu depoda bekar kımse kalmadı sayılır hande hanım dedı bende ne guzel falan dedım konu bırden açıldıgında bebek resımlerı falan gördüm ve başka bır çalışan kımse bu depoya gelmeden hayatında evlılığı düşünmemişti bır anda oldu evlenıyorlar kımbılır sızınde kısmetınız açılır dedı ve hayatımda bırısı varmı yokmu bılmıyorlar kımbılır belkıde kısmetım bu depoda çalışırken karşılaştığım bırısı olabılır .benım artık ılıskıme daır umudum,hayalım kalmadı.bitti çok çaba sarfettim ama bitti bıtmesıne engel olamadım.giden gidiyor arkadaşlar ve artık toparlanmamız gerekiyor.
canım bence buda bır umuttur benım çevremdekiler öyle zor dönemlerden geçerek beklemedıklerı anda hayat arkadaşlarını buldular ki anlatamam.ve günün ne zaman ne göstereceğini,bıze yaşadıgımız günün ne getireceğini kımse bılemez.bende bocalıyorum onu degıl onunla geçirdiğim günleri özlüyorum belkide hıcbır zaman tekrardan yaşayamayacagım ama her zaman eğer yenı bır başlangıç şansımız varsa neden başlamayalım görüşündeyim.....kim bilir belkide o cocuk senın hayat arkadaşının olabılecek bırısıdır hayat sana onu getirecektir.
umutların tükendiyse dene eger cocukta ısterse derim ben kuzum.ama sen bılırsın tabikide.
ben artık kendimi işime vermeyi düşünüyorum bugun bırısı bana bu depoda bekar kımse kalmadı sayılır hande hanım dedı bende ne guzel falan dedım konu bırden açıldıgında bebek resımlerı falan gördüm ve başka bır çalışan kımse bu depoya gelmeden hayatında evlılığı düşünmemişti bır anda oldu evlenıyorlar kımbılır sızınde kısmetınız açılır dedı ve hayatımda bırısı varmı yokmu bılmıyorlar kımbılır belkıde kısmetım bu depoda çalışırken karşılaştığım bırısı olabılır .benım artık ılıskıme daır umudum,hayalım kalmadı.bitti çok çaba sarfettim ama bitti bıtmesıne engel olamadım.giden gidiyor arkadaşlar ve artık toparlanmamız gerekiyor.
Canım teşekkür ederim fikirlerin için. Benden böyle bir şans varken değerlendirmek istiyorum ama herşeyi mahvetmekten çok korkuyorum. Gerçekten de giden gidiyor. Biz kendimizi suçlasak da değişen yok. O bir kalemde soğurken benden ben beni hayallerimiz aşkımı umutlarımı yaroıda bırakıp giden birine hala ağlıyorum. Bana söylediği gibi gerçekten de aklına gelmiyorum belki ama ben onu düşünüyorum hala. Ne acı..
Dua edin kızlar, eğer bu çocukla olursa Allahım yardım etsin de herşeyi mahvetmeyeyim. Çünkü ben benim laleyi beklersem daha çok beklerim.
Kendisi 34 yaşında ben 23 yaşındayım. Onun olgunluğuna öyle kapılmıştım ki. Etrafındakiş herkes evlenmesini istiyor. Benimle belki de bu yüzden bu kadar kısa zamanda evlenmeye niyet etti. Ailesinin içine kadar soktu, herşeyiyle yanında taşıdı. Tamam toydum cahillik ettiğim yerler vardı. Ama o kadar mı kötüydüm ben yaa. Belki de gerçekten son söylediğinde haklı. Ben ne yapmışımda bu kadar soğutmuşum seni kendimden dediğimde o bana burcu belki de sorun bende bunu söyleyip durma demişti. Haksızlık mı ediyorum kendime acaba fisfisfisfisfisfisfisfisfisklava:senağlama
sen toparlanmak istersen,bittiğini kabullenip yoluna devam etmek istersen başarır canm ama onu bekledikçe daha çok hayal kırıklığı daha çok acı çekiyosun
bir ilişkinin bitmesinden tek taraf suçlu değildir ki burcucum boşuna kendinde hata arayıp durma düşündükçe kendini daha da suçlu hissedersin
evet sana burcu:))
Saol canım ya. Valla birileri bana bunu söylemese ben nerdeyse kendimi idam edicem benim yüzümden diye diye. Kendim ettim kendim buldum diye. Ya gerçekten bu pişmanlık ayrılık acısından daha beter. Bir yandan da ben çabaladım, düzeltmeye çalıştım herşeyi.. Bu kadar kolay vazgeçmemesi gerekirdi. Yok benim kendimi toparlamam lazım. Bu yeni çocuklada hayırlısı olsun bakalım eğer öğrendiğe şeye rağmen kabul ederse kafamı toplamış bir şekilde görüşmem lazım :mymeka:
canım bende senin gibiydim ama gün geçtikçe daha sonra sağlıklı düşünmeye başladıkça daha net görüyor herşeyi.bütün hata sende olsa bile sen düzeltmye çalışmışsın vazgeçmemişsin eğer o da isteseydi bu çabalarını görmezden gelmezdi yeni çocuklada hayırlısı olur inşallah insan asla başksına bişey hissedemem dediği anda birden aşık olabiliyor yeter ki eski ilişkini önce bir kafanda bitir
selam millet nasılsınız..
burcuyla sevgili yaşları aynıymış boşuna suçlama kendini biz onlara göre toyduk onlar yaşları geregi dahada herşeye mantıklı bakıolar bizimki aşka sevgiye bakmıolar benimkide bitti bidaha olmıcak...
kendimide suçlamıorum...hiçbiriniz suçlmaayın...hepimizi hataları olur ama..
bu ilişkiye hemen bitirmeye gelmez..
allah gönlümüze göre versin...
siz neden ayrıldınız şeker
siz neden ayrıldınız şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?