aşkolsun kız hor görürmüyüm.. bizim ki devam ediyor da çok mu mutluyum sanki(ileride ayrılırsam bu yazımı hatırlatın!!:)) çok kararsızım içim içimi yiyiyor hata yapmaktan korkuyorum bir de hiç güvenmiyorum sevgilimi bak anlatım de rahatlıyımm sizde yorum yapın dün ben perişan halde uyudum dedim ya iş yemeği vardı gece ararım demişti bi uyandım saat 2 aramayınca ben 5 tane falan mesaj attım hiç cevap vermedi merak ettim baya 10 dk da falan attım bu 5 msjı bu arada sonra telefonu kapandı.. yarım saat sonra açtı aradı beni.. içki almaya gidiyorum dedi. muhabbet çok güzel dedi.. sabah ararım dedi.. sabah 6 30 uyandım her zaman eve giderken arar beni merak ettim msj attım yine cevap yok uyumuşum 9 da yine msj attım cevap yok aradım meşgule aldı.. sonra 10 gibi bana msj attı.. kızlar hiç aldatmadı sadık olduğu söyler hep ama içim hiç rahat değil.. şimdide aradı yine yemeğe gidiyorlarmış.. gece nerede kaldın dedim otelde dedi. güya yemek yiyp otele geçmişler bu arada iş yaptığı kişide çok çapkın önceden söylemişti.. ben soru sorunca kızdı kapattı telefonu ben mi kuruntu yapıyorummm bişi diyin lütfen