Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben burdaımmm ama yeter bahsetmeyın sunlardan vala cok uzuluyorum ya başka bısılerden bahsedelım eglenelım gulelım ya :sinifsinif:

durma dans et ozaman Şeker.....
Kız Öylesıne muhabbet baŞka bŞey degılkı
onlarla ılgılı ne konuŞcaz sadece hatalarımız canım

bılıorum ama ınsan ıster ıstemez etkılenıo

ben dans edemem etrafım dolu mıllet delı der bana sonra fln :))))))

BEN ÇIKIOM BıRAZDAN GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR..
K.ı.BAKIN ...
GENE ÇOK ÇALIŞTIMK HE BUGUN....

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus

Allahıma binlerce kez şükürlerr olsun... Bugün size hiç kavuşamayacağım sandım.. Ya sinirden çatladım anlatamam size.... Açılmadı site işyerinde deli oldum. Hiçde çalışmadım. Sürekli açmaya uğraştım. Dedim herhalde sitede bi sorun var, kızlarda yazamıyodur dedim. Ama sonra ya yazabiliyolarsa diye bir üzüldüm bir kahroldum.... Koşa koşa geldim eve bi baktım 20 sayfa olmuş nerdeyse..... Ben böyle işyerinin böyle internetinnn. Çok gıcık oldum yaaaa
Boş boş oturdum birde....
Nasılsınız. Bugün annem geliyo bursada dayımlara gelmişti. Çok özledim ya yolda. Valla insana anadan babadan başka yar olmazmış denir ya gerçekten doğru. 1,5 haftadır annem yok evde. Ama o kadar yarımım ki. Her gün ağladım ya. Allahım hepimizin annelerini babalarını bize bağışlasın inşallah...:Saruboceq:
Elin heriflerine ağlayacağıma oturup onlar için dua etsem daha iyi olur ama işte kaydirigubbakcemile

Ben bugün boş boş oturup durdum ya. Sizi çok özledim. Çok gıcık oldum.. Nerdesiniz. Nasılsınızzzz... Ben 2 gündür iyi olduğumu hissediyorum çok şükür..

kesinlikle eylülcüm

Canım tebrikler... Tabir-i Caizse direkten dönmüşsün kaydirigubbakcemile3
Hadi hayırlısı olsun. bence üstüne gitme bundan sonrası için...

Kızlar ben size bişeyler diyecektim gün boyu aklımdaydı,,, hepsini unuttumm yawww:roflol:

Bugün yoklamada alamadım. Baya varmışsınız hemen hemen hepiniz. ıyi ki başka alan olmamış yoklamayı. Sınıftan kalırdım devamsızlıktan mazallah...:kedi:

sizden öyle güç aldım ki şimdide ben terketmeyi düşünüyorum

Ne gücü kız.. Ordan bakınca çok mu güçlü görünüyoruz. Sakın ayrılayım filan deme. Yeteri kadar ayrızede var burda. Derdin ne. Valla pişman olursun sonra. Boşver ya akışına bırak. Hee yok aramızda olmak için diyosan tamam ayrılma ama yine de aramızda ol kabul ederiz. Ama bi şartla.. Bizi hor görmicenn sevgilileri terk etmiş diyeee kaydirigubbakcemile3 yazık bize..:lepi:

aşkolsun kız hor görürmüyüm.. bizim ki devam ediyor da çok mu mutluyum sanki(ileride ayrılırsam bu yazımı hatırlatın!!:)) çok kararsızım içim içimi yiyiyor hata yapmaktan korkuyorum bir de hiç güvenmiyorum sevgilimi bak anlatım de rahatlıyımm sizde yorum yapın dün ben perişan halde uyudum dedim ya iş yemeği vardı gece ararım demişti bi uyandım saat 2 aramayınca ben 5 tane falan mesaj attım hiç cevap vermedi merak ettim baya 10 dk da falan attım bu 5 msjı bu arada sonra telefonu kapandı.. yarım saat sonra açtı aradı beni.. içki almaya gidiyorum dedi. muhabbet çok güzel dedi.. sabah ararım dedi.. sabah 6 30 uyandım her zaman eve giderken arar beni merak ettim msj attım yine cevap yok uyumuşum 9 da yine msj attım cevap yok aradım meşgule aldı.. sonra 10 gibi bana msj attı.. kızlar hiç aldatmadı sadık olduğu söyler hep ama içim hiç rahat değil.. şimdide aradı yine yemeğe gidiyorlarmış.. gece nerede kaldın dedim otelde dedi. güya yemek yiyp otele geçmişler bu arada iş yaptığı kişide çok çapkın önceden söylemişti.. ben soru sorunca kızdı kapattı telefonu ben mi kuruntu yapıyorummm bişi diyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…