aşkolsun kız hor görürmüyüm.. bizim ki devam ediyor da çok mu mutluyum sanki(ileride ayrılırsam bu yazımı hatırlatın!!:)) çok kararsızım içim içimi yiyiyor hata yapmaktan korkuyorum bir de hiç güvenmiyorum sevgilimi bak anlatım de rahatlıyımm sizde yorum yapın dün ben perişan halde uyudum dedim ya iş yemeği vardı gece ararım demişti bi uyandım saat 2 aramayınca ben 5 tane falan mesaj attım hiç cevap vermedi merak ettim baya 10 dk da falan attım bu 5 msjı bu arada sonra telefonu kapandı.. yarım saat sonra açtı aradı beni.. içki almaya gidiyorum dedi. muhabbet çok güzel dedi.. sabah ararım dedi.. sabah 6 30 uyandım her zaman eve giderken arar beni merak ettim msj attım yine cevap yok uyumuşum 9 da yine msj attım cevap yok aradım meşgule aldı.. sonra 10 gibi bana msj attı.. kızlar hiç aldatmadı sadık olduğu söyler hep ama içim hiç rahat değil.. şimdide aradı yine yemeğe gidiyorlarmış.. gece nerede kaldın dedim otelde dedi. güya yemek yiyp otele geçmişler bu arada iş yaptığı kişide çok çapkın önceden söylemişti.. ben soru sorunca kızdı kapattı telefonu ben mi kuruntu yapıyorummm bişi diyin lütfen
yani tam böyle durumların adamı olarak bu soruyu yanıtlamak istemezdim ama ben olsam ben de kuşkulanırdım. Yani benim eski lale nin ilk başlarda gece hayatı vardı, sonradan ben üzülüyorum diye çıkmıyodu(meğer ne büyük fedakarlık yapmış)... Neyse (kaçan balık büyük oluyor da)... Benim gece, sabaha karşı, içki, sarhoşluk, kötü arkadaşlar, otel, telefon kapatma vs. Gibi söleri duyunca aklıma hep kötü şeyler gelir. Anladığım kadarıyla ilişkin biraz sallantıda. Hemen ayrılma. Düşün dicem ama boşver... Belki çok bunalacaksın yapmasın etmesin diye sorup sıkıştıracaksın içinden bu geçiyo belki, ama yapma... üstüne gitme. Rahat bırak. Yapacak olan adam yapar. Sorma da nerde ne yapar diye..
Ay benim lale benimle olsaydı da tek geceleri çıkıp dışarılara benim aklımı karıştırsaydı. (bak gör halimi nelere düşmüşüm)... Benim taktiğimde şuydu hayatım. Belki işine yarar. Ben bu gece dışarı çıkmayı düşünüyorum deri. Ben de tamam hayatım, eve geldiğinde haber ver o zaman, çünkü bu haberi alana kadar uyumayacağım. çıkmadı ve böyle böyle ben çıkma demeden bırakmıştı. Haa bi gece çıktı yılbaşında, onda da sabaha kadar benimle konuştu mafoldumben... Sanırım sevmiş beni gısssssenağlamasenağlama
aşkolsun kız hor görürmüyüm.. bizim ki devam ediyor da çok mu mutluyum sanki(ileride ayrılırsam bu yazımı hatırlatın!!:)) çok kararsızım içim içimi yiyiyor hata yapmaktan korkuyorum bir de hiç güvenmiyorum sevgilimi bak anlatım de rahatlıyımm sizde yorum yapın dün ben perişan halde uyudum dedim ya iş yemeği vardı gece ararım demişti bi uyandım saat 2 aramayınca ben 5 tane falan mesaj attım hiç cevap vermedi merak ettim baya 10 dk da falan attım bu 5 msjı bu arada sonra telefonu kapandı.. yarım saat sonra açtı aradı beni.. içki almaya gidiyorum dedi. muhabbet çok güzel dedi.. sabah ararım dedi.. sabah 6 30 uyandım her zaman eve giderken arar beni merak ettim msj attım yine cevap yok uyumuşum 9 da yine msj attım cevap yok aradım meşgule aldı.. sonra 10 gibi bana msj attı.. kızlar hiç aldatmadı sadık olduğu söyler hep ama içim hiç rahat değil.. şimdide aradı yine yemeğe gidiyorlarmış.. gece nerede kaldın dedim otelde dedi. güya yemek yiyp otele geçmişler bu arada iş yaptığı kişide çok çapkın önceden söylemişti.. ben soru sorunca kızdı kapattı telefonu ben mi kuruntu yapıyorummm bişi diyin lütfen
burcu tabiki sevmişlerdir ama fazla asırı delirircesine degil..
Biizmkide gece 11 de aramıştı 5 dak görim seni özledim dedi...
Içmiş birazda nolur beni üzme derdi heppppp...........
Ama nerde işte giden gittii...............................
Anılar kaldı..............
napıosunuz kızlar
ıyım tugbacım ıyı gıdıyo valla:))
sen napıosun
ehh iştee fena değil benimde.
' kul plan yaparmış,kader gülermiş. bayıldımm süpermiş canım. kaydirigubbakcemile5 çok doğruu herşeyi akışına bırakmak lazımm komik oluyoruz demek kaydirigubbakcemile3
bucuu esın nasılsınız
Burdayım canlarım... Anam gelldi.1,5 haftadır bursadaydı. Hasret gideriyommm..Pamuk Prenses sen nasılsın bugünn. Esin de burda ama sesi çıkmıyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?