Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yani tam böyle durumların adamı olarak bu soruyu yanıtlamak istemezdim ama ben olsam ben de kuşkulanırdım. Yani benim eski lale nin ilk başlarda gece hayatı vardı, sonradan ben üzülüyorum diye çıkmıyodu(meğer ne büyük fedakarlık yapmış)... Neyse (kaçan balık büyük oluyor da)... Benim gece, sabaha karşı, içki, sarhoşluk, kötü arkadaşlar, otel, telefon kapatma vs. gibi söleri duyunca aklıma hep kötü şeyler gelir. Anladığım kadarıyla ilişkin biraz sallantıda. Hemen ayrılma. Düşün dicem ama boşver... Belki çok bunalacaksın yapmasın etmesin diye sorup sıkıştıracaksın içinden bu geçiyo belki, ama yapma... Üstüne gitme. Rahat bırak. Yapacak olan adam yapar. Sorma da nerde ne yapar diye..
Ay benim lale benimle olsaydı da tek geceleri çıkıp dışarılara benim aklımı karıştırsaydı. (bak gör halimi nelere düşmüşüm)... Benim taktiğimde şuydu hayatım. Belki işine yarar. Ben bu gece dışarı çıkmayı düşünüyorum deri. Ben de tamam hayatım, eve geldiğinde haber ver o zaman, çünkü bu haberi alana kadar uyumayacağım. Çıkmadı ve böyle böyle ben çıkma demeden bırakmıştı. Haa bi gece çıktı yılbaşında, onda da sabaha kadar benimle konuştu mafoldumben... Sanırım sevmiş beni gısssssenağlamasenağlama

kızlar napıosunuz kızzzzzzzzzzzzzzzz..
Ne var ne yok........
Ben sap sap oturuorum.........
Dedim bakim vukat varmı.........şimdlik
iiii

burcu tabiki sevmişlerdir ama fazla asırı delirircesine degil..
Biizmkide gece 11 de aramıştı 5 dak görim seni özledim dedi...
Içmiş birazda nolur beni üzme derdi heppppp...........
Ama nerde işte giden gittii...............................
Anılar kaldı..............

Çok üzerine gidiyorsun. biraz ağır takıl sen kızsın :) okudum senin yazdıklarınıda adam seni seviyorum ayrılamam falan demiş daha ne istiyorsunki? durup dururken ayrılmakta nerden çıktı hem? gerçekten seven nası ayrılık lafını kullanır anlamıyorum. harcama bence ilişkini herseyi kurcalama beynini kemirip durma. birazda rahat bırak bence çok sık msj atma seni özlemesine izin ver... ve su telefonu yüzüne kapaması hiç hoş değil. çirkin olmus bence uyar onu ama hesap sorar gibi değil kırıldığını belli ederek. yani çok taviz verme sana böyle saygısızlıklar yapmamalıı :) böyle küçük küçük şeyler birikir soraa bi bakmışsın ayrılık gelmişşş... aman canım dikkat et seviyosan ufak tefek şeyler için birbirinizi kırıpta ilişkiyi sarsmayınn... bak biz nası üzülüyoruz acı çekiyoruz sen ayrılığa dayanabirlimisin,onsuzda olabilrim diyomusun,pişman olmam diyormusun? elindeyken kıymetini bil ilişkinin... hee olmuyor gerçekten yapamıyorum dersen zorlada değil :) hayırlısı olsun hakkında.

Offf offffffff... Sevmişlerdir dimi. Yani sevmiştir dimi... Bununla bile avunabilirim... Tai arkasından isyan geliyo... Sevdiyse nerde hani,, böyle sevgi mi olur... O sevgi görmemiş...
Nerde kim bilir yaaa. Allah o beden sonra biri girdiyse hayatına yada girecekse hepsinden beter kazıklar yesin de inşallah burcu burcuuu diye inim inim inlesin....lmaz: beddua değil yaaa...yanlış anlaşılmasın.. Ama içim acır, benim mutluluğumun üstüne mutluluk kurması...alkisalkisalkisÇok üzgünüm çoook

Burdayım canlarım... Anam gelldi.1,5 haftadır bursadaydı. Hasret gideriyommm..Pamuk Prenses sen nasılsın bugünn. Esin de burda ama sesi çıkmıyoo...

:icecream::icecream:
Vay beee... Ne kadar harika bi laf. Birden kendimi çok gereksiz böcek gibi küçücük bişey hissettim. Kader diye bişe var tabi. Unutuyoruz biz. Alın yazısı...

guzel dımı tugbacım soz gercekten cok dogru dusunursek..

bende ıyıyım esıncım dolanıyorum..

buucuuucum annecıgınle hasret gıder gozun aydın

eylulcum allah yardımcın olsun

ama ama ama tuğba dön nolurrr gitmeee ben yeni geldim sen niye gidiyosun

kızlar rüyamda avizenin ampulünün patladığını gördüm, sanırım annemin elinde patladı
gerçek gibiydi çok korkmuşum yaw bu sabah

düğün var 2 tane, ay sonunda, beyaz elbise alcam ama nerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…