Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

geçmişi okurken çok güzel bişey yazmıştınız kimdi eylülmüydü unuttum şimdi ama gerçekten birlikte olduğunuz zaman hep fesat gözleri ve sözleri üzerimde hissediyordum, ne zamanki ayrıldık yada kavga ettik o zaman mutlu olan insanlar gördüm, ki ben hiçkimsenin hayatına karışmayan bir insanım, bunu insanların nasıl yapabildiğine inanamıyorum, insanlar mutlu değiller ve başkasının mutlu olmasına dayanamıyorlar, evet bu kesin

Rüyada ışık saçan ampul görmek, huzurlu ve neşeli günlerin yakın olduğuna delalet edermiş
ışık saçıyordu da sonra patladı, hımm aşkım da elimde patladı zaten aynı öyle -tatlicadiarzu-

evet esin derya ile onu konuştuk bugün.. ayrılınca çevreden gelen tepkiler daha da üzüyor insanı

biz birlikteyken, benimkinin bir arkadaşı vardı evliydi, zamanında çok sorun yaşamışlar eşiyle, aylarca aynı evde yabancı gibi yaşamışlar, o yüzden bizim mutluluğumuzu gördükçe özellikle karısı deli oluyodu ve bunu çok belli ediyordu

vee birde bu eski sevgili meselesi, eski sevgilisi de bizi çekemeyenlerdendi, devamlı kendini hatırlatmak için arardı laleyi..

Bunlar ve daha birçok konu beni sinir küpü yapmıştı, çok sabırlıyımdır ama dolmuş taşmışım demekki

O günler geride kaldı 5 ay kadar..

Ayyy ben korkarım öyle insanlardan. Öyle başkasının mutluluğunu çekemeyen insanların yüzleri zaten gülmez... Tısssssss... Yılanlarrr:1no2:

çatlicam yaa. şu bizim damat artık görüşse de dayısının oğluyla ne olacaksa olsa. belki unutturur bana onu. belki bağlanır yeniden severim. Hoş sanki artık her yeni aşk her yeni ilişki sonu hüsranla bitecekmiş gibi geliyo bana.. Her seferinde bu son diye sarılıp, canım acıyacakmış da yine yarım kalacakmış gibi geliy. Ama olsun yine de bi konuşsalar artık ya. Bakarsınız artık sevgilim olur. Ama o zaman da ben yine de gitmicemm. Tabi beni aranızda isterseniz...

Hatta abartıp ben yeni biriyle görüüşüyoken hala buraya eski laleden bahsedermiş...lmaz: kendimi kaptırıpppzemuszemus

Aşkolsun kızlar. ınsan giderken bi haber veriri. ıyi geceler der.

Neyse kimse yok ama iyi geceler sevgili topic... Sevgilisinden ayrılanlar Kulübündeki kızçelerden bugünlük bu kadarrrr.... Sanmaki bizim laleler bizi arar da biz de seni terk ederiz. Mutlu ol, yarında sonraki gün de diğer günlerde seninleyiz... Yeni nesil geldikçe biz de gideriz amaaa...80 yaşına kadar halaaramadı beni lalee yazacak halimiz yok. Her acıya alışılıyo. ınsan ölüme alışıyo. Neyse topic. Buugün beni çok sinirlendirdin. ışyerinde açılmadın. Ama dilerim yarın açılırsın. Çalışmamayı düşünüyorum yarın lmaz: patron okurmuş kaydirigubbakcemile3

Bugün yoklama almadım. Yarın alıcam ama. Sen üzülme topic. Hoşçakal. Sevgiyle kal. hihoyyyt

hayatta her ıstedıgıme sahıbım ama bı aşka sahıb olamadım oldum ama oda uctu elımden..mutluluk yasakmı bana aceba..hep gulerım ama kalbımın bı yerınde hep kanıyan bı sızım var ve gecmıyoda ..gozlerımı kapasam aklıma gelıyo ve hemen acıyom gozlerımı unutamıyorum..canım yanıyo.....nefes bogazımda dugumlenıyo...

Günaydınn kızçelerr...
Bana yarım edinn nolurrr. Dün gün boyu siteye giremedim. Bugün de giremedim de aslında en son çare ktunnel den girdi. Ama neden böyle oluyo bi fikriniz var mı???

Günaydınn kızçelerr...
Bana yarım edinn nolurrr. Dün gün boyu siteye giremedim. Bugün de giremedim de aslında en son çare ktunnel den girdi. Ama neden böyle oluyo bi fikriniz var mı???

iş yerinde internetle ilgili güvenlik ayarlarından kaynaklanıyordur...
ama nasıl çözülür bilmiyorum.. :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…