Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar gayet iiim bugun..
özellikle sabah işe geldigimde bişey fark ettim..
biizim işyerinin karşısnında bi çoçuk var uzun zamandır dikkatimi çekmeye başladı her dışarı çıktıgımda gözler burda..bugunde çok belli etti..işe geldim baktım kapıya çıktı
çoçuk çok yakışıklı .....içim bi tuaf oldu bugun
neden olmasın kısmet bakalım...
bakıoduda ben hç önemsemiodum yani dikkat te etmemiştim okadar..
bugun böyle bigune başladım....

kısmet dediğin gibi hiç belli olmaz hadi hayırlısı :))

Ben bugünlerde daha iyiym.. Sanırım regl olduğumdan dolayı geçen günler baya duygusalmışım. Ben Lakitoyu merak ediyorum. O kötü gibiydi son zamanlarda. Acaba nasıl?

Hadi hayırlısı Deryacımmmm....Ne güzel olur..Darısı burdaki herkesin başına.. Artık sevgilisinden ayrılıp yeni sevgili bulanlar topiği yaparızzz :)))) İnşallahhh..

evet ya bulalım boyle bı topık açalım cok ıyı olarr :))

Bak sennn. Bizim hatun dünden hazır... E tabi sen zoru atlatmışsın... Daha atlatamayanlar var. Buluruz inşallah. Ama birbirimize destek çıkmalıyız. Birimiz bulursa eğer onun arkadaşlarından çevresinden bu topictekileride nasiplendirsin..

e herhalde yksa ne anladım ben o bulmadan.. sızede bulmazsam nasıl anlatıcam ıyi durumları olmaz ole nıspet yapar gıbı :S
omajjj olee...
istanbulda bulan arkadaslar ıstnb.ıkame edenlre bulacak..
boludakıler boludakılere..
ole ıste şehir dağılımı yapıcazz :))
ben eskısıne sungerı cektım kızlar yenı bırıne bakıorum hırs ettım en kısa zamanda bulucam vars sızın etrafınızda da bana referans olabılırsınızz kaydirigubbakcemile3

kızla bakalım ya bilmem abartmıorum heralde..
biraz önce boyanede denke geldik burdaki...
oda geldi..
kot boyatmış ben elbise boyatcaktım boyahaneci dedi o renk olmaz..
oda hemen muhabbete girdi neden olmasın falan boyanır..elindeki kot rengini gösterdi. baktım bende öyle işte gibi çoçugu dahan net bve yakından gördüm heheh...
valla egerki birine bakabiliosam ben eski iş bitmiştir ozaman....çok mutluyum böyle bi hisde duydugum için..bakalım zaman..kimse bilemez..ama kimdir necidir bilmiorum açıkçası..

burcu lakıto Çokmu kÖtÜydÜ geÇmıŞı okumadım ama...
Kızlar hepınıze ınŞ hayırlı kısmetler Çıkar...

Valla ben buldum ama şansım yaver giderse olacak hayatım. Ama Yüce Rabim otur oturduğun yerde onu şu eski laleyi bi sindir derse de yapacak bişeyim yok... Bir de eğer bununla olursa ağustosta kısa dönem askere gidecek.. Yani benim için değişecek bişey olmicakkk. Ara sıra sevgilisini özleyenler topiğine de uğrarım tabiiii :))))

Kesinlikle canım. Senin adına çok sevindim. Ben de başkasından etkilenibilyomuşum diye çok sevindim. Tabi ilişki bambaşka olur. Ama inşallah herşey iyi olur..Hadi hayırlısı gelişmeleri yaz gısss..

ohh maşallah hadı hayırlısı içine sinen biriyse inşallah olur güzelim sorunsuz bi şekilde :)
aman sende Ankaradasın nasıl olucakki şimdi bana faydan dokanmıycakk :mymeka:

burcu lakİto Çokmu kÖtÜydÜ geÇmİŞİ okumadım ama...
Kızlar hepİnİze İnŞ hayırlı kısmetler Çıkar...

inşallah çıkar cnm inşallahhh :Saruboceq:

burcu lakİto Çokmu kÖtÜydÜ geÇmİŞİ okumadım ama...
Kızlar hepİnİze İnŞ hayırlı kısmetler Çıkar...

Valla ben de kötüydü diye hatırlıyorum. Yani moral olarak.. Gelse de öğrensekkk.. Yoklama alıyorummmmmm...

MonaPisa : Yok
Lakito : Yok
PamukPrensesPathem : Yok
Ecrin : Burda
Derya3458 : Burda
Umudum : Kaçtııııı
Hayata : Kaçtııı
Küçük Böcük : Yok
Çenebaz : Yok
Buucuu :Burda

kız tabıkı yazarım ayıpsınız he....
Ama bakalım ..
Kızlar ben sevgılı yapsamda yapmasamda gene gırerım buraya herzaman burdayımm sızınle arkdaŞlık kurdum Çok guzel hemde
...

bak bak hemende muhabbete girmiş çakala bakk tamamdır bu iş oldu gibi :sm_cool::sm_cool:
ecrİn tamam canım sana referans olurum hahaha...........................

tmm bıtane buldum Derya bakınıosun hemen atrafına helal süt emmiş bi delikanluuuu istiommm :asigim:

Çok çıkarcı gördüm seni hayatımmm...
Seni de Ankaraya gelin getiririz artıkın. Zaten çoğunluk ankarada :)))) Valla topiğinde geçmişinde birileri yazmıştı yine çok doğru gelmişti. Topiğin çoğu Ankaralı. Ankaranın erkekleri sorunlu galibaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…