iş yerinde internetle ilgili güvenlik ayarlarından kaynaklanıyordur...
ama nasıl çözülür bilmiyorum.. :sm_confused:
kızlar gayet iiim bugun..
özellikle sabah işe geldigimde bişey fark ettim..
biizim işyerinin karşısnında bi çoçuk var uzun zamandır dikkatimi çekmeye başladı her dışarı çıktıgımda gözler burda..bugunde çok belli etti..işe geldim baktım kapıya çıktı
çoçuk çok yakışıklı .....içim bi tuaf oldu bugun
neden olmasın kısmet bakalım...
bakıoduda ben hç önemsemiodum yani dikkat te etmemiştim okadar..
bugun böyle bigune başladım....
evet ya bulalım boyle bı topık açalım cok ıyı olarr :))
e herhalde yksa ne anladım ben o bulmadan.. sızede bulmazsam nasıl anlatıcam ıyi durumları olmaz ole nıspet yapar gıbı :S
omajjj olee...
istanbulda bulan arkadaslar ıstnb.ıkame edenlre bulacak..
boludakıler boludakılere..
ole ıste şehir dağılımı yapıcazz :))
ben eskısıne sungerı cektım kızlar yenı bırıne bakıorum hırs ettım en kısa zamanda bulucam vars sızın etrafınızda da bana referans olabılırsınızz kaydirigubbakcemile3
kızla bakalım ya bilmem abartmıorum heralde..
biraz önce boyanede denke geldik burdaki...
oda geldi..
kot boyatmış ben elbise boyatcaktım boyahaneci dedi o renk olmaz..
oda hemen muhabbete girdi neden olmasın falan boyanır..elindeki kot rengini gösterdi. baktım bende öyle işte gibi çoçugu dahan net bve yakından gördüm heheh...
valla egerki birine bakabiliosam ben eski iş bitmiştir ozaman....çok mutluyum böyle bi hisde duydugum için..bakalım zaman..kimse bilemez..ama kimdir necidir bilmiorum açıkçası..
Valla ben buldum ama şansım yaver giderse olacak hayatım. Ama Yüce Rabim otur oturduğun yerde onu şu eski laleyi bi sindir derse de yapacak bişeyim yok... Bir de eğer bununla olursa ağustosta kısa dönem askere gidecek.. Yani benim için değişecek bişey olmicakkk. Ara sıra sevgilisini özleyenler topiğine de uğrarım tabiiii :))))
burcu lakİto Çokmu kÖtÜydÜ geÇmİŞİ okumadım ama...
Kızlar hepİnİze İnŞ hayırlı kısmetler Çıkar...
burcu lakİto Çokmu kÖtÜydÜ geÇmİŞİ okumadım ama...
Kızlar hepİnİze İnŞ hayırlı kısmetler Çıkar...
kızla bakalım ya bilmem abartmıorum heralde..
biraz önce boyanede denke geldik burdaki...
oda geldi..
kot boyatmış ben elbise boyatcaktım boyahaneci dedi o renk olmaz..
oda hemen muhabbete girdi neden olmasın falan boyanır..elindeki kot rengini gösterdi. baktım bende öyle işte gibi çoçugu dahan net bve yakından gördüm heheh...
valla egerki birine bakabiliosam ben eski iş bitmiştir ozaman....çok mutluyum böyle bi hisde duydugum için..bakalım zaman..kimse bilemez..ama kimdir necidir bilmiorum açıkçası..
ecrİn tamam canım sana referans olurum hahaha...........................
ohh maşallah hadı hayırlısı içine sinen biriyse inşallah olur güzelim sorunsuz bi şekilde :)
aman sende Ankaradasın nasıl olucakki şimdi bana faydan dokanmıycakk :mymeka:
inşallah çıkar cnm inşallahhh :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?