Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ecrin kız bilinmez çakalmı degilmi..ben çıktım oda dukkandan öyle çıktı. hehe
kısmet şeker..ulan bu zamana kadar hep gözümün önündeydi ama ben hiç farklı bakmadım dikkat bile etmedim ..valla işyeri etrafı yaa o kendini belli ettti dikattini çekmem için hehehee..
neyse kızlar ben fazla takmıorum görcez....
ecrinm kızz hadi sende yap bi manita hehe..
hayata nerde yahuuu

ya sabah kahvaltıda bende bırını gordum kafamı cevırdıkce goz goze geldık hesabı odeyıp cıkarken baktım arkasına donup bıdaa baktı..
bızım bankada gen.md old. ıcın 1.000 e yakın eleman var gıttıgımız yerde sırf bızım banka doluydu sanırım oda bızım bankadan bırı ama ılk defa goruorum ck hostu lacıvert takımın ıcınde tam bı karızmaydı :asigim:

Vayyy Vayyyy Vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Dökülün şekerlerrrr.. Aman amannn maşallahhh. Yaz geldi. Dışarı cıvıl cıvıl tabi insanın kanı kaynıyo. Hadi hayırlısı yaaa.. Çok sevindim..

Ya kızlar sizce benim şu düğündeki çocuk ister mi beni. Haber bekliyorum ama çok merak ediyorum...

etkılenmıssen neden ıstemesın canım kıı..
Bekle sabret bakalım burcucum....herŞeyın hayırlısını versın yarabbım..

etkİlenmİssen neden İstemesİn canım kİİ..
Bekle sabret bakalım burcucum....herŞeyİn hayırlısını versİn yarabbİm..

Canım. Ben daha önce anlatmıştım ya. Çocuk zaten kınada benden için çok güzel kız demiş damada. Düğünde de hep dibimdeydi. Ayrılmadı yanımdan. Tam muhabbet ediyoduk annem geldi. Neyse bizim çiftler balayına gittiğinde numaramı istemiş. Ama damat oda seni soruyodu ama dur gelelim biz bi yüzyüze konuşacağız seninle demiş.Numaramı vermemiş. Sebep şu. Ben bu damadın bir arkadaşıyla 2 sene önce 2 ay çıkmıştım. Meğer bu çocukla (damadın dayısının oğlu olur) tanışıyolarmış. Bir ara baya takılmışlar. Ama şimdi nasıl bilmiyorum. Sanmıyorum görüştüklerini. Bunu konuşacak damat. Ben de dedim ki hazır konuşmuşken öylesine takılmak için filansa da hiç olmasın dedim Tamam konuşucam ben onla dedi. Ağustosta da askere gidecek. Olursa 5 ay onu beklicem (( Sizce istermi ya.. O kadar muallak ki olay...Bugünlerde konuşurlar ama ne zaman.

Canım sabretceksın cıdden karıŞık bı durum..
Bıde askerlık beklıceksın ıyı dÜŞÜn canım ...
Takma okadar herŞey olucagna varır..

Nasıl takmayayım. İki haftadır ne olacak diye bekliyorum. Olursa hayatıma birisi girecek. Nasıl takılmaz ki..2 haftadır bi varamdı olacağına. Hayır yani eğer olursa ne kaldı askere gitmesine. Zamandan gidiyo :)))))

bucuuu cummm sabret bakalım ama acıkcası ben umutluyum olucak gıbıme gelıoo..
demek ıstemıorum ama bnım hıslerım kuvvetlıdır hadı hayırlısı cnm...

hadı bakalım hayırlısı .
bende çok mutluyum son 4 gündür stresli olan iş müdürümün istemıyorsanız iptal ederiz maili üzerine yapın yapın ne ıstıyorsanız dıye bır cevapla yanıtlandı.ben kazandım yani savaş verdim resmen 4 gündür yasositososito

askerlıgı 5 ay cnm nolucak bu sure ıcınde uzakta oldugu ıcın onu beklemenden dolayıda sana daha cok baglanıcaktır dıe dusunuyorum.. bence bu sorun dgl..dert etme kendıne tek sorun bu olsa keske..

Ne iş yapıyordun canım sen... Mesleğinde öğrenci yazıyo.

canım sana bsy soylıcem askere gidecek adamdan kaç ve mümkünse uzun süreli ilişkin yoksa kaç askerde erkeklerin gerçek anlamda fikri değişiyor çoğunun.ne sevenlerin ayrıldıgını bılıyorum ben o yüzden askere gıtmeyecek olsa ok derdim ama askerlik varsa arada olmasın...

askerlıgı 5 ay cnm nolucak bu sure ıcınde uzakta oldugu ıcın onu beklemenden dolayıda sana daha cok baglanıcaktır dıe dusunuyorum.. bence bu sorun dgl..dert etme kendıne tek sorun bu olsa keske..

Dert değil tabi. Başlasa herşey akışına bırakılır. Ama başlaması onun elinde. Çünkü benim 2 sene önceki çıktığımla arkadaşlarmış. Bi ara çok takılmışlar. Hala görüşüyolarmı bilmiyorum. Ben görüşmüyolardır diye düşünüyorum. Nasıl bi karar verilir bilemiyorum. Yani bir kızdan hoşlanıyorsun o da senden hoşlanıyo ama kız senin eskiden samimi olduğun bi arkadaşınla 2 sene çnce çıkmış. Napar ki bi erkek..

gözün aydın cnm bak o kadar dert etmıstın bununda üstesinden geldın :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…