Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hmm buna ne denır bılmemkı her erkek bır dgl sonucta..
sanırım kısmet eger yasayacagınız bısıler varsa engel dgl bu... hayırlısı artık cnm benım ck dusunme derım bırak olursa süpriz olsun :)

Hayatacım ben hiç asker yolu beklemedim. Ama bekleyen arkadaşlarım askerliğini beklediğin erkekler daha çok bağlanır diyolar. Ne bileyim, hani o giderken bizim zaten 1 aylık bi ilişkimiz olmuş olacak eğer olursa tabi. Bir de zaten konuşulacak onunla bunlar başta. Damat konuşacak. Ben herşeyi ona bıraktım. Yani öyle çocuk gibi şeylere gelemem. Bir de 28 yaşında hani öyle küçük de değil ki psikoloji filan o kadar etkilensin. O kadarını da bilmiyorum. Ama askere gidecek diye de vazgeçmek istemiyorum. Ben seversem beklerim çünkü.Artık yaparsa bi öküzlük oda onun bileceği iş :))))) Tabi olursa yani isterse beniiii...

Ben de sizi arıyodum. Az önce sevgilis olmayanlar topiğindeydiniz. Bi yazı okudum bi baktım yine yoktunuz orda geri buraya geldim... Şaşırdımmm

Valla bende diyorum bu sahneleri bi yerden tanıyorum. Gerçekten Türk Filmlerine ne kadar benziyo. Gerçekten sevmiş ama helal olsun yani.. Ben yapamam. Ama bence bir yerden sonra sevgi değil o. Yani ne bileyim. Kör olmuş. Ailesini kendini yok görmeye başlamış.. Bence birazda cahillik var. Yanii bişeylerin bilincinde olmak lazım. Ya sevilecek adam var sevilmeyecek. Büyük konuşmuyorum ama, yürek güzellikleri sever, çirkinlikleri kötülükleri nasıl sever...

evet yazıyı bende okudum sevgiyi flan asmış o mevzu...
ama helal olsun bende yapmazdım..biz en ufak şeylerde ayrılıoruz...
ama hatalar insanlar için.....

nsl bıttıkı cnm sızınkı 9 ay fln dıodu kızlar 9 aymı oldu bıtelı senmıydın o ?

evet yazıyı bende okudum sevgiyi flan asmış o mevzu...
ama helal olsun bende yapmazdım..biz en ufak şeylerde ayrılıoruz...
ama hatalar insanlar için.....

en ufakmı şahsen ben en en en ufak seyde ayrılıorum ya..

arıyım o an acmasın yada mesgul olsun tlf bıtmıstır benım ıcın 2 gun ceker tırıbımı cekemeyen bırıyse bıter gıder..

evet kızz 9 aydır hala beklio ...
beklemekler ömür geçmez...
kimseyide beklemem vallaz bazen su gamzsı hallerimi seviorum özellikle sevgi konusunda yasımı tutuorum ama vazgeçmeyide biliorum...
kızla sizde öyle yapın bence artık umut flan bırakmayın içinizde...

ecrin zaten bu umursaamaz tavırlar bitirio ya bizde şeker..
hemen bitsin die die ilişkim bitti zaten benim ama yanlışmış anlamadan dinlemeden yorum yapmamak lazım artık tecrübelerim le kaldım bundan sonra daha tecrübeli oldum tabii..bide su sinirimi atlatabilsem çok sinirliyim ya...
ma en azından artık hatalarımız görüoruz...

oyle deryamm ya umursamızlık en ıyısı ben aşmışım bugün gene düşündüm baya yol kat etmişimm (2,5 yıl oldu ohaa bana kat etiyim bariii :)))
ama benimde tecrübem şu oldu artık kimseye hiç bişi anlatmıycam siz hariç sizden zarar gelmez adım gibi eminim hepınızı coksevdım görmeden.. ama yakınımdakılere fln asla hatta olursa bırı kımseyle tanıstırıp ortama bıle sokmamayı dusunuyorum.. cunku sacma gelıcek ama ben hep en zırvedekılerle bısıler yasadım halıyle etrafımdakıler bunu hazmedemedıler ben farkında olmadan benı doldurdular bende bıtırdım.. ck sevdım dedıgım kısıyle boyle bıttı benımkı hatta ınanmıycaksınız ama en yakınımdakılrde meger kur yapıolarmıs ona içten içe ah çekıolarmıs onun ıcın..
çok gec fark ettım ama bundan sonrası ıcın ders oldu...

Valla benim de en büyük hatam çabuk parlayaıp çabuk sönüyorum. Söndükten sonra bi bakıyorum her yer yıkık viran. Sonra topla toplayabilirsen... (Yine kendimi suçlamaya başladım yaa)

Öyle Ecrincim herkese herşeyini anlatmicaksin. Ya etrafımda ne insanlar var, ben bişey olsa hemen gidip ağlarım millet ne sorunlar yaşıyo canım aşkım diye hiç belli etmiyo. Ya o kadar ki düşünün 15 yıllık arkadaşımla her hafta sonu görüşürdük. Çıktığı bi çocuk vardı. Nişanlanacaklarını en son ben duydum. Mahalleden herkes duymuş. Neymiş efendim ben o zamanlar yeni ayrılmışımda nispet yapar gibi söylemek istememiş. Arkadaşın arkadaşa nispeti mi olur. Hayır öyle basit olsa neyse 15 yıl dile kolay.Böyle mantık mı var ya. Sildim gitti valla. Ben öyle insan olmadım olamam da.Zaten vardı sevmediğim huyları bu da bardağı taşırdı. Benim de herşeyim dilde... Adam bana evlenme teklifi etti, yaymadığım kimse kalmadı... Hatun bir ay saklamış..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…