Valla benim de en büyük hatam çabuk parlayaıp çabuk sönüyorum. Söndükten sonra bi bakıyorum her yer yıkık viran. Sonra topla toplayabilirsen... (Yine kendimi suçlamaya başladım yaa)
Öyle Ecrincim herkese herşeyini anlatmicaksin. Ya etrafımda ne insanlar var, ben bişey olsa hemen gidip ağlarım millet ne sorunlar yaşıyo canım aşkım diye hiç belli etmiyo. Ya o kadar ki düşünün 15 yıllık arkadaşımla her hafta sonu görüşürdük. Çıktığı bi çocuk vardı. Nişanlanacaklarını en son ben duydum. Mahalleden herkes duymuş. Neymiş efendim ben o zamanlar yeni ayrılmışımda nispet yapar gibi söylemek istememiş. Arkadaşın arkadaşa nispeti mi olur. Hayır öyle basit olsa neyse 15 yıl dile kolay.Böyle mantık mı var ya. Sildim gitti valla. Ben öyle insan olmadım olamam da.Zaten vardı sevmediğim huyları bu da bardağı taşırdı. Benim de herşeyim dilde... Adam bana evlenme teklifi etti, yaymadığım kimse kalmadı... Hatun bir ay saklamış..
Hadi hayırlısı Deryacımmmm....Ne güzel olur..Darısı burdaki herkesin başına.. Artık sevgilisinden ayrılıp yeni sevgili bulanlar topiği yaparızzz :)))) İnşallahhh..
kızla bakalım ya bilmem abartmıorum heralde..
biraz önce boyanede denke geldik burdaki...
oda geldi..
kot boyatmış ben elbise boyatcaktım boyahaneci dedi o renk olmaz..
oda hemen muhabbete girdi neden olmasın falan boyanır..elindeki kot rengini gösterdi. baktım bende öyle işte gibi çoçugu dahan net bve yakından gördüm heheh...
valla egerki birine bakabiliosam ben eski iş bitmiştir ozaman....çok mutluyum böyle bi hisde duydugum için..bakalım zaman..kimse bilemez..ama kimdir necidir bilmiorum açıkçası..
15 yıllıkmı aynısını yasadım desem ınanırmısın ılkokuldan berı yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmez... hep onun yuzunden bıttı benı doldurusa getırdı soyleydı boyleydı dıe sınsı sınsı kanıma gırdı.. annem farkedıomus hep uyarırdı benıı ama ykk kıme anlatıosunn dınleyen mı var basımda kavak yelleri.... daha neler nelerr..... sn olaylarını hıc anlatmıyım zaten... sıldım gıttı ust katımda oturuyor yuzune bıle bakmıorum artık
Merhaba kızlar.Günaydın hepinize. Bugün benim için özel bir gün.Biz 2 temmuz 2007'de birlikteliğe başlamıştık.Eğer bitirmeseydi tam 2 yılımız dolacaktı.
Merhaba kızlar.Günaydın hepinize. Bugün benim için özel bir gün.Biz 2 temmuz 2007'de birlikteliğe başlamıştık.Eğer bitirmeseydi tam 2 yılımız dolacaktı.
gulin89 çok teşkler canım bakalım ya bilmiorum öle hemen kafamda kurmakta istemiorum..
zamanla belli olur ama bakışları var çoçugun ondan eminim...
2 temmuz masalı
2 temmuzdu masal başladığında
masallardan masal prensi çıkıp gelmişti sonunda
oturuyordu işte kızın tam karşısında bir tatlıcıda.
Biraz utangaç biraz haylaz
gülümsüyordu karşısındaki kıza.
Kızın kalp atışları boğazında…
haydi, söyle der gibi bakıyordu masaldan çıkıp gelen adama.
Prens çekiniyordu, nasıl söyleyeceğini bilmiyordu aslında.
Hoşlanmıştı kızdan daha ilk bakışta,
kız anladı ki söylemek zor geliyordu adama
aldı peçeteyi, uzattı ona, “yazsana buna”
prensin yanakları al al olmuş yazmıştı duygularını kâğıda
kız da utangaç, cevabını yazdı peçete parçasına.
Peçeteler okunduğunda kavuşuverdi eller sonunda.
Kızın masalı başladı 2 temmuz’da.
Gel zaman git zaman 1,5 yıl devam etti bu masal en tatlısıyla
sevgiyle, güvenle ve tutkuyla
farklı ülkelerde olsalar da kötü cadılar girmedi aralarına.
Kız hep güzel sonun inancıyla bekledi prensini aylarca
ama gelmedi prens bir gün bırakıverdi kızın ellerini zamansızca
yarım kaldı masal, diğer masallar gibi bitmedi mutlulukla
gökten üç elma düşmedi masalın sonunda; gözlerden yaşlar düştü.
Kız hep yalvardı, dualar etti tanrı’ya
ama dönmedi prens, kız anladı ki o artık başka bir masalda
yine de dualarını eksik etmedi sevdiği adama.
Günlerden 2 temmuz yine, kız tek başına gelmiş tatlıcıya
sevdiği prensi yok karşısında, masada tek başına
almış peçetelikten bir peçete yazmış kendi başına
prensine olan çaresiz sevgisini, özlemini yazmış her satıra
avucunda hayal kırıklıkları, gönlünde ince bir sızıyla…
her sene 2 temmuzda kız aynı tatlıcıda aynı masada
aynı aşkla…
aynı aşkla…
Valla ben de kötüydü diye hatırlıyorum. Yani moral olarak.. Gelse de öğrensekkk.. Yoklama alıyorummmmmm...
MonaPisa : Yok
Lakito : Yok
PamukPrensesPathem : Yok
Ecrin : Burda
Derya3458 : Burda
Umudum : Kaçtııııı
Hayata : Kaçtııı
Küçük Böcük : Yok
Çenebaz : Yok
Buucuu :Burda
ecrin kız bilinmez çakalmı degilmi..ben çıktım oda dukkandan öyle çıktı. hehe
kısmet şeker..ulan bu zamana kadar hep gözümün önündeydi ama ben hiç farklı bakmadım dikkat bile etmedim ..valla işyeri etrafı yaa o kendini belli ettti dikattini çekmem için hehehee..
neyse kızlar ben fazla takmıorum görcez....
ecrinm kızz hadi sende yap bi manita hehe..
hayata nerde yahuuu
ya sabah kahvaltıda bende bırını gordum kafamı cevırdıkce goz goze geldık hesabı odeyıp cıkarken baktım arkasına donup bıdaa baktı..
bızım bankada gen.md old. ıcın 1.000 e yakın eleman var gıttıgımız yerde sırf bızım banka doluydu sanırım oda bızım bankadan bırı ama ılk defa goruorum ck hostu lacıvert takımın ıcınde tam bı karızmaydı :asigim:
aynen kızlar Allaha havale edıorum onun yuzunden bıttı bı gun ustu kapalı onada soledım onun yuzunden bıttıgını agzını acmadı.....bıze gelıodu son gunlerde tlf elınde sureklı ıkı laf edemıoruz ya aşkım sole aşkım bole... aa senın yk kızmıosun dımı banaa demeler.. sacmala dıodum gormezden gelıodum ama yk barız bılerek yapıomus.. annem ve ablam aynı ortamda bulundular ben ısteyken komsuda karsılasmıslar annem bu kız asmıs kendını agzından dusmedın o bı yerlre geldı ben bısı yapamadımm hala evdeım dıe... bak o ole b bole dıyıp dıyıp konusuomus..annem eve geldı bıdaha bukızla slmlasma bıle agzından dusmedın resmen cekemıo bı an once kalkıp gelmek ıstedık dıyıp durdular bıtırdım ama.. bunlar en basıtları daha neler var neler.... hakkaten bende sınırlendım...
he bıde anneme demıskı varmı onda bısıler nısan fln gorusemıoruz uzun zamandır demıss annemde evet suan var bırı hepımız bılıoruz tanıstırdı bıze aksamda onla cıkıcaklar gc gelıcek bugun fln demıs.. aa dems hemen rengı donmus meslegı ne napıo demıs annemde oda bankacı fln demıs catladı dıo bı gorsenız... afferım anneme aklıma geldıkce guluorum nasılda vermıs agzının payını :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?