Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bak nedicem cidden artık anlatmayın bende anlattım noldu kii.herkes ortalıgı karıştırdı..canım çok canımı yaktılar aama allaha havale ettim.. neden biizmki karizma altında son model araba hepsinin agzı açıkta....neden derya nıın işi iiii hepsi alt sınırlarda çalışıo benden bu aşşa görmek flan degil yanlış anlaşımasın ama hep bi kıskanma giymimle mah de kızlardan işe varana kadar..
noldun ben anlattım herşeyi kızlarla aynı ortamda takılıoduk cafe ortamımız flan hep aynıydı canım ben olmadıgım zamanlarda bizmkini görüolardı hemen bana gelip yetiştiriolardı ...
bigunde geldiler seninki çok fena bakıo bize..ben şok...sonra noldu bida karşılaşıolar bana dediki kız arkdaım ya seninki hiç bakmadı bişeymi söyleidn ona..yooo deidm görşmedik bile hem neden söylim..
yani durum şu ben söyledimmi bizimkine dedimi gidip yuzleşcez kim kime bakıomuş zor zabdettim dediki ben onlara sümümügümü bile atmam be nediosun sen..arkdaşlıgınıda kesicksin demişti...
kızlar akıllı olun kimseylede tanıştırmayın herkes bi yorum yapıo bişeyler geitip götürüo bu sefer kafa karışıo...
bunlar bana ders oldu artık..bak şimdi ayrıldık hiçbi lafını getirmiolar yaaaaaaaa.
sildim artk çogunu

Canım senin o bahsettiklerin arkadaş sıfatını alamaz zaten. Öyle şey mi olur ya. Gelecek bana diyecek ki bize bakyodu.Böyle şey mi olur. Arkadaş dediğin öyle bişey olsa dahi söylemez. Onlar açıkça belli etmişler ne olduklarını. sen benim 15 yıllık hatuna ne dersin. 15 yıl herşeyimizi biliriz hiç kopmamışız. Kız bana diyoki sana nispet yapar gibi söylemek istemedim. Ben onun mutluluğunumu kıskancam ya. Varmı böyle mantık. O dönemde benim en yakın arkadaşım evlendi moralim düzeldi. Onun sevinci benim sevincim oldu. Ben de bu 15 yıllık arkadaşıma herşeyimi anlatmıştım. Ne dedi biliyomusunuz bu olay yüzünden tartışırken. Sen ilişkilerinde de aynı hatayı yapıyosun bu yüzden kaybediyosun filan dedi. Düşünün ya onla dertleşmişim ağlamışım sızlamışım. O da beni haklı görürdü bana ettiği lafa bak. Sinirlendim şimdi ya. Allaha havale ediyorum.

15 yıllıkmı aynısını yasadım desem ınanırmısın ılkokuldan berı yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmez... hep onun yuzunden bıttı benı doldurusa getırdı soyleydı boyleydı dıe sınsı sınsı kanıma gırdı.. annem farkedıomus hep uyarırdı benıı ama ykk kıme anlatıosunn dınleyen mı var basımda kavak yelleri.... daha neler nelerr..... sn olaylarını hıc anlatmıyım zaten... sıldım gıttı ust katımda oturuyor yuzune bıle bakmıorum artık

hepinize merbahalarr bugün keyifler iyi galba kızlar naıslnız?

Hadi hayırlısı Deryacımmmm....Ne güzel olur..Darısı burdaki herkesin başına.. Artık sevgilisinden ayrılıp yeni sevgili bulanlar topiği yaparızzz :)))) İnşallahhh..

evet evet böyle bi topic açılmalı kesinlikle :kedi:

deryacım çok sevindim yaa hayırlısı olsun bak eskisi bitmiş içinde.kimdir necidir diye kafanı yorma bu yeni heyecanın tadını çıkar hayatım yerimseniben

aynen kızlar Allaha havale edıorum onun yuzunden bıttı bı gun ustu kapalı onada soledım onun yuzunden bıttıgını agzını acmadı.....bıze gelıodu son gunlerde tlf elınde sureklı ıkı laf edemıoruz ya aşkım sole aşkım bole... aa senın yk kızmıosun dımı banaa demeler.. sacmala dıodum gormezden gelıodum ama yk barız bılerek yapıomus.. annem ve ablam aynı ortamda bulundular ben ısteyken komsuda karsılasmıslar annem bu kız asmıs kendını agzından dusmedın o bı yerlre geldı ben bısı yapamadımm hala evdeım dıe... bak o ole b bole dıyıp dıyıp konusuomus..annem eve geldı bıdaha bukızla slmlasma bıle agzından dusmedın resmen cekemıo bı an once kalkıp gelmek ıstedık dıyıp durdular bıtırdım ama.. bunlar en basıtları daha neler var neler.... hakkaten bende sınırlendım...

he bıde anneme demıskı varmı onda bısıler nısan fln gorusemıoruz uzun zamandır demıss annemde evet suan var bırı hepımız bılıoruz tanıstırdı bıze aksamda onla cıkıcaklar gc gelıcek bugun fln demıs.. aa dems hemen rengı donmus meslegı ne napıo demıs annemde oda bankacı fln demıs catladı dıo bı gorsenız... afferım anneme aklıma geldıkce guluorum nasılda vermıs agzının payını :)))

Aynen Ecrincim. Zaten ertesi günü nişanı oldu. Gitmedim. Ben de yıllarca annemleri çok tersledim. Arkadaşım o benim diye. Hadi küçüktüm görmüyodum. Ama en son benim laleyle tanıştırdım. Kimse yanıma yakıştırmazdı laleyi. Yani iyiliğimi istediklerinden herkes mahcup yanlış anlama filan diye söylerlerdi. Bu hatun bana demez mi burcu çok şanslısın filan. Anam bi korktum. Allahtan laleye çok güveniyodum. O da zaten sevmemişti. Annemler dedi ki tanıştırılırmı o hiç diye. Cahillik işte herkesi kendin gibi sanıyosun.

kızlar evet benimde ortaokuldan beri arkdaşım naptı erkek arkdaşımda geçmişte ne yaşadıysam anlatmıştı..ayrıldgımız dönemdi hatta ben onu bizimkinin amca ogluyla tanıştımıştım yaa suandada evleniolar..
canım benim yaptgııma bak onların yaptıgına arada bide üstüne ben kötü oldum nolursa olsun anlamıcaktı belkide biizmki aradı agzını bilmiorum zaten bizim bu iilişkimzin bitme nedenlerinden biri..bende kız arkdaşım hiç dinlemeden bi mail attım bitiridim..kuzenim anlatmıştı olayların hepsini..
kuzenimde zaten biizmkinin abisiyle çıkıodu onlarda evlendi biz biz sap kaldık işte..
kız arkdaşım şimdi benim sayemde yurt dışına gidio ya...
şimdi hiçbiriyle görüşmüorum kuzenimle bile onun bile hataları oldu...neyse morelim sıfır olcak gene...
allah bilir 2 neden havale ettim..
nolcak kızz her giyiindigimde bile gözleri kalıodu..evlensinler bakalım allah buyuktur..
kızlar kuzen beni tanıştırdı onla bende kız arkdşaımı öyle derken 6 kişilik grup olduk ama şimdi hepsi bitti işte..
vide kız arkdaşım çoçugu gördügünde 2 yıllık çıktıgı vardı onuda bıraktı üsütüne ..
neden pekii çoçuk yurt dışından gelmişti ortamda tanıştılar hatta biizm kız almış çoçugun telini..geldi çoçuk bana dediki ben buna guvenebilirimiyim bana sordu hep benim sayemde bugun onla evleniosa...

Merhaba kızlar.Günaydın hepinize. Bugün benim için özel bir gün.Biz 2 temmuz 2007'de birlikteliğe başlamıştık.Eğer bitirmeseydi tam 2 yılımız dolacaktı.

gulin89 çok teşkler canım bakalım ya bilmiorum öle hemen kafamda kurmakta istemiorum..
zamanla belli olur ama bakışları var çoçugun ondan eminim...

Kızlar ben aslında hiç şiir yazamam yetenekli eğilim hiç ama az önce bir şiir yazdım. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum.Biraz hikayemsi bişey.Çıkarken yazamamıştım şimdi bişeyler yazdım işte. Sizle paylaşmk istiyorum.

2 TEMMUZ MASALI
2 Temmuzdu masal başladığında
Masallardan masal prensi çıkıp gelmişti sonunda
Oturuyordu işte kızın tam karşısında bir tatlıcıda.
Biraz utangaç biraz haylaz
Gülümsüyordu karşısındaki kıza.
Kızın kalp atışları boğazında…
Haydi, söyle der gibi bakıyordu masaldan çıkıp gelen adama.
Prens çekiniyordu, nasıl söyleyeceğini bilmiyordu aslında.
Hoşlanmıştı kızdan daha ilk bakışta,
Kız anladı ki söylemek zor geliyordu adama
Aldı peçeteyi, uzattı ona, “Yazsana buna”
Prensin yanakları al al olmuş yazmıştı duygularını kâğıda
Kız da utangaç, cevabını yazdı peçete parçasına.
Peçeteler okunduğunda kavuşuverdi eller sonunda.
Kızın masalı başladı 2 Temmuz’da.
Gel zaman git zaman 1,5 yıl devam etti bu masal en tatlısıyla
Sevgiyle, güvenle ve tutkuyla
Farklı ülkelerde olsalar da kötü cadılar girmedi aralarına.
Kız hep güzel sonun inancıyla bekledi prensini aylarca
Ama gelmedi Prens bir gün bırakıverdi kızın ellerini zamansızca
Yarım kaldı masal, diğer masallar gibi bitmedi mutlulukla
Gökten üç elma düşmedi masalın sonunda; gözlerden yaşlar düştü.
Kız hep yalvardı, dualar etti Tanrı’ya
Ama dönmedi prens, kız anladı ki o artık başka bir masalda
Yine de dualarını eksik etmedi sevdiği adama.
Günlerden 2 Temmuz yine, kız tek başına gelmiş tatlıcıya
Sevdiği Prensi yok karşısında, masada tek başına
Almış peçetelikten bir peçete yazmış kendi başına
Prensine olan çaresiz sevgisini, özlemini yazmış her satıra
Avucunda hayal kırıklıkları, gönlünde ince bir sızıyla…
Her sene 2 Temmuzda kız aynı tatlıcıda aynı masada
Aynı aşkla…
Aynı aşkla…

Merhaba kızlar.Günaydın hepinize. Bugün benim için özel bir gün.Biz 2 temmuz 2007'de birlikteliğe başlamıştık.Eğer bitirmeseydi tam 2 yılımız dolacaktı.

Ne denir ki canım.. Zaman işte.. Akıp geçiyo..

lakitocum uzun zamandır senin yazdıklarını takip ediyorum ama yorum yazamıyorum çünkü insan bu dönemde çok hassas olur o yüzden yanlış bişey söyleyip seni üzmek istemedim ama sana tek diyceğim sabır tatlım biraz daha sabır gün,ay,yıl saymaktan vazgeç artık iş bulduğun an yeniden doğucaksın bak gör şimdi evdesin daha çok takıyosun ama geçicek :teselli:

gulin89 çok teşkler canım bakalım ya bilmiorum öle hemen kafamda kurmakta istemiorum..
zamanla belli olur ama bakışları var çoçugun ondan eminim...

kurma canım ama bunlar çok tatlı heyecanlar kaçamak bakışmalar falan bunların tadını çıkar kısmet belki güzel bir başlangıç olur senin için zemuszemus

biz zaten herkesi kendimiiz gibi gördügümüz için bu durumdayız cnım ...
malasef şimdi cahilligimiz iyi niyetimizin çekioruz..başkada bişey yok..
biizmki kaçkaere kızdı onlarla gezmeme sevmiorum dedi yaa ben söz verdim tutamadım bile...
bigun böyle cafeye gittik bizim laleyle ayrıydık kızlar..
hepimizin takıldıgı cafe kızlarda dediki sende gel..
ayrıryım ya hiç gitmek istemedim neyse gittim..bizim lale benden biraz sonra daha dayıları arkdaşları..
saat 12 ye gelio kızlara diorm kalkın artık ben osaaate kada kalamam bide....zaten neyse biizmki karşımda dayısı flan deli oldu zaten o sate kadar orda kalmama...bilioki ben kalmam ..dayısı emişki deryayı ben alıp eve bırakcam saat kaç oldu bak halbuki ayrıyız..biizmkide ms atıo habi re kalk ordan ben gelip kaldırcam die....bana dediki herkes beni burda tanıo senide neden kendine laf getiriosun etrafımdaki insanları laf söletiosun dayısı flanda orda yaa yanlış düşündü insanlar ister istemez..
ama ben dinlemiorum ..neyse dayısı geldi slm flan neyse sonra bizimki geldi saydıda saydı bana kalk dedi çabuk burdan...neyse kalktım bizi eve bıraktı..biz kaldık tek yarın arıcam konucaz dedi..senin edi ne işin var burda onlarla daha koca bulamdılarmı dedi cafede oturuolar saate kadar sen dio neden kalmıosun onlaramı baglısın flan bissrü laf sonra barıştık işte dedi bida görmicem bacaklarını kırarım..kaşarlar dedi bide onlarla takılıosun bissürü laf ama...onlar dedi senin basına belada açarla dedi lafınıda yaparlar göremiosmuzun...annemde sölemişti hatta hepsi haklı çıktı işte
...

çok güzel olmus..
Yazıcak bısı bulamıorummm allah dayanma gucu versın sana arkadasım

sanırım yoklamadan sınıfta kaldıımmm :roflol:

inşallah kızlar,açın yelkenleri yeni aşklara opuyorumnanaktan

Offfffffffffffffffffffffffffffff...
Lakito inanmıyorum ya ne kadar harika bi yazı. Tüylerim diken diken oldu. Canımm. Üzme kendini. Gerçekten kelimelerin kifayetsiz kalacağı bi yazı..Diyorum ya şu bizim laleler girip bi baksalar acaba neler yazıyo burda, onları böyle seven yürekler bir okusalar ne olur acaba...

annen süpermiş ayy çok hoşuma gitti :) böle kıskanan insanları hiç sevmem ama ne yazıkki benimde çevremde var :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…