Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Merhaba kızlar.Günaydın hepinize. Bugün benim için özel bir gün.Biz 2 temmuz 2007'de birlikteliğe başlamıştık.Eğer bitirmeseydi tam 2 yılımız dolacaktı.

bitanesi çok güzel anlatmışın duygularını :) inşallah ilerde bu masalın prensi ellerini hiç bırakmayacak senin, yüm kalbimde diliyorum senin için yerimseniben

Kızlar beğenmenize çok sevindim...ılk şiirim. Belki gönderirim bilmiyorum. Ama sağolun hepinizi ayrı ayrı yazamadım, alıntıda yapmadım. Bugün ben o tatlıcıya gideceğim gerçekten ama sadece şiir değil :)

benımde aynı durumda olan bir sürü arkadaşım vardı üni döneminde kıyametler kopuyordu neden dışarıdasın ne işin var o insanlarla bırde üni dönemimde kızlar ve cocuklarda aynı evde kalmalar vardı.ne yapabılırımkı kızlar gel dıye ısrar edıyorlardı sorsam kızacaktı hep gittim sonradan söyledim.o dönemde özelliklede bır arkaşım için herseyı yapabılecek durumdaydım.kız sürekli birileriyle tanıştırıyordu erkek arkadaşı ile arası sağlam olsun dıye onun arkadaşları falan mesaj çekince ıster ıstemez mesaj cekıyordum ve benımkısı hep görüyordu mesajları konuşma yapma etme dedi zamanında dınlemedim.kızı gördü Allah a yakın benden uzak olsun dedı zaten bırcok tartışmamız özelliklede son geldiğinde ona güvenım falan hep bu kız yüzünden bitti.hala canım benım o ama o benım üzüntümde artık yanımda deıl,hatta napıyorsun bıle demıyor.anlamıyorum arkadaşlar cidden anlamıyorum nasıl dostluktu neden beni dolduruşa getirdi ilişkim hakkında bilmiyorum.kızın sahip olabileceği herseyi var hatta maddi anlamda benden daha fazla şeylere sahip.çok ta havalı bır kız ama ....sanırım kıskandı.bılmıyorum ama demekki dost kazığıda yememiz lazımmiş.

canım sormayı deneseydin keşke ama şuda var belkide bitmesi gerekiyor artık olumlu bakarsan sürekli acı çekersin unutmayı dene yani düşünmemeyi ben bu hafta onu düşünceğim zamanlarda başka yapacak şeyler buluyorum en olmadı yatıp uyuyorum ve bılıyorum ki zamanla unutacağım sende dene .seni anlıyorum cok zor neden bıtmedı yada ısterse ben burdayım neden yok dıye beklerken unutmak ama imkansız değil.

bızde de hıc yktu hıc kavga ettıkmı dıe dusunuyorum 3 yıl ıcınde hyr hıc etmedık... gercekten etmedık

oda sebesızce sessızce cıktı yanı hayatımdan oyle sanırım hıkayeye bılmedıgım ıcın soruorum cnm yanlsı anlama... zamann...zaman... zamannn... unutmayıı ogretmez belkı ama alışmayııı ogretıo...

kızlar size birşey sorucam sizce evlenip ayrılan birisi ile adam 32 yaşındaysa kız 22 yaşındaysa olabilirlermi yoksa adamın farklı bır amacımı vardır ama adamın kız evliykenki halini biliyor ve adam ben boşandım senin için diye karşısına gelse o adama güvenip ,denemeyi düşünürmüsünüz?

Kesinlikle sadece alışmayı öğretiyo. Varlığına nasıl alışıyorsak yokluğuna da öyle alışıyoruz. Tek bi farkla.. Geriye yüreğimizde ki sevgi ve anılar kalıyo. Oda zaten yetiyo umutla beklemeye....

umut ettğimiz sürece unutamayız....umut bittiği zamanda aklımızdan çıkacaklar.o yüzden umut etmemeyi deneyin...

Çocuk yok mu?
Ne kadar evli kalmış?
Ne kadar boşanmış?
Evliyken ki halini biliyorsa nasıldı evlilikleri, mutlumuydu?
Kız için nasıl boşanır ki, kız ümit mi vermiş. Öyle boşanmak kolay mı?
Kız onu seviyor mu?
Adamın duygularından samimiyetinden emin mi?
Karısı huzursuzluk çıkarırmı?
Bu kız kim? Sen misin ?????????????????

canım biz böyleyiz işte bende senin gibiyim üstüne üstüne giderim onla gittiğim yerlere arkadaşımla gittim tek gittim gitmesem zaetn evden çıkmamam lazım tüm istanbulu gezmişiz maşallah tur rehberi gibi adamı 3,5 sene gezdirmişimsırnaşık şey

hayata olabilir neden olmasın o kız onu ii tanıosa....ama anlamadıgım bu kızla çıkmışlarmiki zamanında

ben şimdik kaçıyorum biraz alışveriş yapacağım zemuszemus lakitocum git tabi istiyorsan ama güzel bişeler ye emi ve çikolatalı olsunki, en azından fizyolojik olarak mutlu ol yerimseniben

Geçen facebooktan ortaokula giden bir yiğeni vardı. Onu ekleyip ablacım nasılsın diye yazmıştım. İçimde kötü bi niyet yoktu. Bacaksız kız. Ne cevap yazmış ve de arkadaşlık isteğimi kabul etmemiş..

burcu sen avukatmıısın...........
O ne yav sorgu sualll

Canım sormuş amacı farklımıdır diye. Ben de onun için sordum. Hangi erkek başka bi kız için hiç ümit vermemişken karısından boşanır. Yani ne bileyim. Kandırmak filan da olabilir. Böyle şeylerde ayrıntı önemli. O yüzden sordum... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…