Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

BoŞver burcu amann....facebokta zaten ma oldu hee..
Gulıncım bakıcaz kız nolur bılmemkı ama ıÇım bı hoŞ oldu hee...ÇoÇukta tıp flan ııı.

burcu gecenlerde farklı bı adda maıl geldı faceboktan her kımse resmen agzmımı aradı bende agzının payını verdım gÖnderdım..hehhehehehe

Selam;

Bitişler aslında yeni başlangıç..Neden olmasın değil mi??Belki ruh eşindir
Önemli olan yeni başlangıçlara açık olmak...Giden gitmiş değer verseydi yanıbaşımızda olurlaardı..Onların yasını neden tutalımki...Güzel günler bizi bekliyor buna inanıyorum:sm_cool:

Buucuuu, derya3458, EcRiN, eylül25, Galateia, hayata, Lakito

saol canım bakalım gelişmeleri anlatırım inş..
Canım gidenin yasını daha fazla tutamam..
Hayatıma yön vermem lazım...
Sevdim ama karşımdaki sevmedikten sonra hiçbişeyin önemi yok ne yaz falanda tutamam...
Bence herkes öyle yapsın 2 ay bitti ayrılalı biraz mantıkı olursak bence hepimiz atlatırız....
Giden kaybettii..

YA BENIM SUAN ISIM VAR OKUYAMIORUM SIZDE MASALLAH COK HIZLISIN BIRAZDAN GELICEM COK KONUSMAYIN BENIDE UNUTMAYIN TMM GELIORUM YARIM SAAT SONAA:gitme:

canım bir arkadaşım bu insan.
10 yıl kadar evli kalmış bir insan karşısındaki eşi ile üniversite yıllarında ingilterede okurken tanışmışlar ve türkiyeye dönüp evlenmişler.
adam kızın aynı zamanda müdürü ama telefon harıcınde aynı ortamda yılda en fazla 10 defa geliyorlar.geçen sene iş gezisindeyken yakinlaşma olmuş ama adam ablasının en yakın arkadaşıyken aradaki yakınlaşma yüzünden ablasıyla olan tüm bağlarını koparmış.
şehirdışı iş gezisinden eylülde dönmüşler kız istanbula şehirdışından dönünce eşin var diye görüşmemiş başka bır anlamda ama şehirdışındayken yakınlaşma yaşamışlar.
adam ocakta boşanmış
adamın kaybedebileceği çok şey var eğer herhangi birisi öğrenirse bu durumu ama kızın kaybedebileceği şey birtek iş buyüzdende samimiyetinden emin.
kızda onu çok sevıyor onun dışında kimseye o gibi bakamıyorum diyor.
karısı ile bağları adamın kopmuş .ortada çocuk değilde bir köpek var adam köpeği oğlu gibi görüyor.çocukları olmadıgı için köpek almışlar ona bakmışlar.
evliyken başta mutlu bir evlilikleri varmış karısı için herşeyi yapabilecek gibiymiş adam yani kıza hep ablası mükemmeller falan dıye anlatmış örnek aıle diye göstermiş ama iş gezisinde adam kendi hayatını anlatmış aslında mutlu olmadıklarını,karısını maddi manevi mutlu edemediğini,evliyken zamanında aldatıldıgını ama gene de kopamadığını ama artık eski duygularım kalmadı falan dıye anlatmış.ben seni gördüğüm anda aşık oldum o yüzdende direk senin için iş alanı yaratıp yanıma aldım demiş.
geçenlerde aramış kızı işle ilgili bir konu hakkında dışarıda görüşelim demiş gitmiş arkadaşımda ben senı unutamadım.ilişkin yoksa deneyelim eşim olmanı istiyorum demiş.kız bunları anlattı bana bende sordum aynı soruları ama aldığım cevap buydu siz onun yerınde olsanız ne yapardınız? ben ne akıl vericeğimi şaşırdım.....

EYLULCUM SGL YA ISIM VR AMA DAYANAMYP ACIORUM SITEYI YIYICEM BIRAZDAN ZILGITI O OLUCAK :kedi:

hayata cıdden Çok karıŞık..benımkıde bılıosun hayata evlenıp boŞanmıŞ bırıydı..
Konuyu en ı sen bılıosun canım..
Ben pek guvenmıorum evlenıpte boŞanmıŞŞ
bak noldu maıl ayakadım eskı eŞını hala sevdıgını Ögrendım..
Bızıımkı2 hafta bana evlılıkten bahsetmeye baŞlamıŞtı evlılıkten cıddıyetten bahsedıo evlıglımızın nasıl olcagnı bıle konuŞmuŞtuk ne Şekılde nasıl yaparız dıee ..noldu Şımdı bak ne hale geldım..bunlar bÖyle yaparak kendılerıne baglıolar..ama kız Çok sevıosa bı denesın ama Çok tedbırlı olsun canım .hareketlerıde herŞeyınde...

Hmmm. İyiymiş ya. Çocuk yok. Kız da yaşı 22 aralarında 10 yaş var. Olsun bizim de 12 vardı:)))
Bence görüşemey devam edebilirler. İki tarafta birbirine karşı bişeyler hissederken bunlara gem vurmak kolay değil zaten.

Valla ben duygusal insanım. Öyle mantık filan anlamam. Bence denesin. Ama kendini fazla kaptırmasın... Yoksa topiğe biri daha katılır ve forum çökecek bu gidişleeee...

canım onlar tecrÜbelı bızım gıbı degıller eyı nasıl konuŞcaklarınıda ıyı bılıolar...bız daha toyuz tatlım..
Sadece tedbırlı olsun okadar...
3 hafta senı sevıyorum dedı bana ben Şok oldum nasıl oluo dıodum ama hıÇbı dÜŞÜncemdede yanılmadım hepsıde Çıktı...
Ben bıle bıle belkıde atttım kendımı ateŞe..
Ama arkdŞına sÖyle sadece acelecı olmasın...

ecrin sen beni hepten unuttun sagol yaa satıldık 2 dakkada sositososito

nabtım kı bennn deryamm yaa cıkıcam cıkamıom sırf ole dedın dıe vala unutmadım hepınızın yerı ayrıı yazdıklarını da okuom inankı bak sadece yazmaya vaktım yk sımdılık... bolegmdekı şb mudurlerı hep degısmıs onlarla ılgılı bı calısma yapıos suan yogunlastım bırz

derya bende senın durumunu anlattım ama kızın dedği şey şu ablamdan dolayı bütün çevresindeki insanlar,arkadaşları,dostları benı tanıyor kardeşi gibi görmesi gereken kişiye zaten bu duyguyu hıssederek çok büyük bır risk alıyor tüm çevresini kaybetme tehlikesi var ve adam kızın müdürü ,adam işe girmesini sağladı ve şirketten birisi öğrenirse adamı işe başka duygular karıştırdığı için işten atılma tehlıkesı var yanı ıkıncı rısk bu.
sizce sevmese bu riskleri alırmıydı dedi doğru o yaştaki birisi geçmişini başka duygular için silemez sonuçta o kadar emeğini.

canım kız görüşüp görüşmemek konusunda kararsız çünkü bende yaşadım.ve bızde kuşak farkı var dıye olamadık.1 ay sürdü yaşlar fazla ise taraflar bırbırıne uymuyor ben bunu soyledım sızce boyle bsy olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…