Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kuşak farkı zaten çok etkiliyo... Kız 22 yaşında. Ben de ilk başlarda idare ederim diyodum ama yok. Öyle tartışmalar oldu ki bizim. Kendisine de söyledim. Aramızdaki 12 yaş geldi oturdu aramıza dedim. O da sustu kaldı. Öyle ama. Duygularla olmuyor yani. Ama arkadaşın çok akıllı hareket etmek zorunda. Tamam adam risk almış ama arkadaşında iyi düşünmeli. Olabilir neden olmasın. Ama bu şimdi değil ilerde belli olur. Yani ilk başlarda her ilişki gibi o da cicim cicim olur. Tartışmalarda belli olur. Adam evlenmiş boşanmış. Yani başından iyi bi tecrübe geçmiş. Neyin nsaıl olacağını biliyo. Evet erkeğin herşeyi bilmesi iyi ama bir de bunu kaldırabilecek kadın isterler. Şahsen ben bi yerden sonra kaldıramadım... Çocuk ruhum çıktı ortaya. Denesin diyoruz ama gerçekten bir Allah bilir. Ama bence hiçbişey engel değil. Arada sevgi aşk olduktan sonra. Yok kardeş gözüyle bakıyomuş filan. Aman be güzellerim, bu devirde kardeşlik mi kalmış. Elin adamından kardeş olmaz. Boşuna..

işte bende bunu söyledim bunu kaldırabilecekmisin sorunlar yada bazı durumlarda senınde ağır olmanı bekleyecek o insan dedim.bilmiyorum acaba öyle olurmu falan dedi bende size sormayı uygun gördüm ama burcu sende benım gıbı düşünüyorsun benımde kuşak farkından kastım buydu adam gerçi çok eğlenceli,hareketli bırısıymış ama bılemedım bende.

Y eğlence hareket tabi olacak 80 yaşında değilki. Kuşak dediğimiz 10-15 yaş gibi. Bunlar insnaın yaşadıklarıyla alakalı olgunluklar. Düşünsene ben 10 yıl sonra nasıl olacağım kimbilir Yada sen hayata yada diğer kızlar. Kimbilir nasıl olacağız. Bne şimdiden 2 ay öncesinden aldığım tecrübeyi düşünüyorum. 10 yıılı düşünemiyorum. O adamın beklentileri çok daha fazla olur. Ben elimden geldiğince ayak uydurmaya çalıştım. Ama bir yerde tıkandım. İllaki. Buda karakterle olur. Arkadaşın istediği kadar kendini sıksın yine de olmaz. Eğer karakteri uygunsa böyle bi ağırlığa olur. Yani ağırlık derken gerçekten çok mantıklı yaklaşması lazım.

canım bızımkı 33 yasındaydı ama tam oynaktı vallla zamn sÜper geÇıodu...ama mantıken hıÇ uymadık fıkırleırmız Çok ayrıydı hep uzalaŞamıoduk.. O daha farklı dÜŞÜnÜ bende..ama ben ondan daha agır baŞlıydım daha sakın o ıse tam yerınde durmayan tıplerden.kıŞılık ÇatıŞması oldu resmen..her hareketını takıp eder her hareketını dener..hp benım dedıgım olsun ıster...bÖyleler

bırde hep benı dedıklerım dogru der.
Benım dedıklerımı dınler der sankı ben gerızekalıyım bıŞey bılmıorum..noluo baŞlıo tartıŞmalarr

anladım canlar ben bunlardanda ona bahsedıcem bakalım ne dıyecek ne karar verecek adam iş delisi şehir dışı gezileri çok fazla olacak belkide bırlıkte gıdecekler bilmiyorum eğer olumlu karar verirse yaşayıp görmeleri gerekecek sanırım....

canım sıkılıyo yaa arada bir fırsat buldukça yazdığımdan muhabbetinizede katılamıyorum mafoldumben off neden bugün bu kadar duygusalım ben yaa banada özet geçin arada :sinifsinif:

[ı]benım kuzen dedım ya sıze..
Oda bızım lalenın abısıyle evlendı ıŞte oda evlenıp boŞnamıŞtı hatta kızı var adamın..
Allahtan bızımkının yoktu ÇoÇugu flan..
Onlar mesela bızım kız her dedıgını yapıodu o yuzden kazandı..
Bızımkı ayrıydık o dÖnem dmıŞkı..
KeŞke deryada senın gıbı olsaydı benı dınleseydı yanımda olsaydı ondan baŞka bıŞey ıstemıorum demŞ ozaman..abı sen benı delı edersen her konuŞmamı kkÜÇÜmsermıŞ gıbı bakarsan ben neı dınlım...
ılk baŞlarda herŞeyı o yapardı sonra bende yapmaya baŞladımzaten ..
Ama baktım herŞeyı deryadan beklıo hıÇbıŞey yapmıo..zar zor ıŞte eve geldım ıŞteyım flan dıe ms atardı..en ben bana bıŞeyın hesabını vermez benden hep beklerse ben napım daha..
Onlar Şımdı evlı kuzenım gayete mutlular heralde dıŞardan Öyleler ıÇlerıını bılemem..ama bızımkı abısıne gÖre daha mantıklı bakıo herŞeye abısı ÇoÇuk ruhlu bıraz..ıŞte bÖyle kızlar zor cıdden ay uyduramıosun.ne zaman napcakları bellı olmuo..
[/ı]

Ya bak aklıma geldi Derya... Gene geldiler bana da. Adi herif ya. Bana da aynısını davranıyodu. Yaşça büyğk ya. Ben yaşadım burcu ben o yollardan gçtim burcu en iyi ben bilirim burcu bu böyle olmam şöyle olur burcu. Angut lale ne olacak... Ben salağım sanki. Bak ben de agresif davranıyorum diye kendimi suçluyodum. Bana böyle davranan adama nasıl sinirlenmem yaaaaa

Ben onu çok özledim...................................................

Ben de ilk başta öyleydim hayatım. Ne diyosa o. Benim iş arkadaşımın 6 yıllık ilişkisi vardı evlendiler işte 2 hafta önce. Baktım nasıl yürüyo ilişkiler. Kız ne derse yapıyo. Ben de deneyeyim dedim. Ve biz zaten evlilik amaçlı tanıştırılmıştık. Tam 5 ay ara sıra görüştük ve ben onu tavlamaya çalıştım ne oldu. Baktı her dediğini yapıyorum uysalım. ağır davranıyorum. aşık oldu resmen. Çok değer vermeye başladı Bu sefer de ben kayışları kopardım... Ya ben yine kendimi suçlamaya başladım.

zaten diolardı..
sen çok agır başlısın o çok oynak..
bide akıl vermelerinde üstelerine yok ...
herşeyi onlar ii bilio biz ufagız yaa..

zaten diolardı..
sen çok agır başlısın o çok oynak..
bide akıl vermelerinde üstelerine yok ...
herşeyi onlar ii bilio biz ufagız yaa..

Kıyamam ben bize ya. Nasıl içimize dert olmuş... Yazık bize. Ufağız biz... Çok küçüğüzzz....

tepeden tırnağa tüylerim diken diken oldu mafoldumben

bir tarif bulamıyorum ... sadece çok içten...
canım benim yaaa :teselli:

burcu ben zaten bizimki bana dedi biz ayrıydık geldi oturuoz konşuoz..
ben dedi ilk senin oturup kalkmana dikkat ettim..herkesle öyle koluma takmam dedi..
evet ilk baş onlar düştü peşimize sonrada biz canım..
ama harbiden deli ediodu düşünüorumda o sinirle gene ben irgun biel salak kelimesi dahi kullanmış degilim..ben dinlerdim tartışınca o konuşur konuur en son lafımı kısa ve öz söylerdim..bana hep sen asisin degiştir kendini laf dinlemiosun..biraz beni dinle başda bişey yok hee problem zaten başkaarı yuzunden tartışırdık saçma sapan arkdaşları..
ortamı sevmiodum zaten..
aman neyse burcu yaa boşver...

Aman valla.... Düşün düşün aynı. İçim çok sızlıyo benim. Biz burda onları konuşuyoruz hala geçmişi kurcalıyoruz onlar şimdi kim bilir nerde kimlerle.....

Lakito sanırım Tatlıcıda şu an ((((((((((((((((

iki dakika boş bırakmaya gelmiosunuzzz gene dönmüşsünüzzz gerilereeee klava:klava:klava:

toparlanın bakım ben geldım hepınızın suan canı acıo ıcı sızlıo dımı içip içip sarhoş olmus gıbı konusup konusup sızdınız dımı kafayı buldunuz geneee klava:

yapmayın kızlarrr onlar belkı suan baska bırıyle goz goze konusup neler neler yapıolardır nıe hala konsuosunuz syfalar doldurmusunuz genee....
hemen kanal degıstırıııınnnnn çabukkkkkkkk :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…