burcu canım evet aynen konuŞtukca sİnİrlerİm zıplıo..
Ooo sende beğendiysen ok demek ki yetenekliyim azda olsa :))) Az önce ben bi halt işledim Böcüüükkkk :) Şiiri gönderdim:gitme:tepeden tırnağa tüylerim diken diken oldu mafoldumben
bir tarif bulamıyorum ... sadece çok içten...
canım benim yaaa :teselli:
Haydin kolbastıyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2dereboyu kavaklar :teytey: dereboyu kavaklar :teytey:
hadi hoppa hoptek :dance: :teytey: :dance: :teytey:
Evet baktım canım sen ordasın bende okudum.Aman yorum bile yapmadım. Senin yorumundan sonra ne yazabilirim ki noktayı koymuşsun gene tatlım :) Bende önceden öyleydim ama yeterki Allah sevdiklerimize sağlık versin.Arada mesafe olsa ne olacak ki.Duygusuzluk değil bu canım.Ben mesela korkmuyorum ailemden ayrılmaktan. Ulaşım araçları var. Uçak olmasa bile totbüs var. Yeter ki sağlık versin Allah ailemize sevdiklerime ne olacak ki...ya kızın biri evlenicekmiş ailemden ayrılıcam diye başlık açmış... her mesajında da eli mendilli ağlayan smiley... aman yaaa ... nedir bu hüzün anlamadım ki ... bazı insanlar sanki dert arıyor kendine ya da ben çok duygusuzum :sm_confused:
ya kızın biri evlenicekmiş ailemden ayrılıcam diye başlık açmış... her mesajında da eli mendilli ağlayan smiley... aman yaaa ... nedir bu hüzün anlamadım ki ... bazı insanlar sanki dert arıyor kendine ya da ben çok duygusuzum :sm_confused:
Aslında göndermeyecekytim canım. Ama hep birbirimize takılırdık, benim için bi şiir bile yazmadın diye :) Alsın işte şiir :))) Ayrıca aha buraya yazıyorum hiç bişey yazmayacak :) Yazsada kötü bişey yazıp tersler belki. Olsun o zaman da gözümden düşer:dilcikar:Lakito Lakito Lakito Lakito Lakito Lakito Lakito Lakitoooo
Tebrikler iyi cesaret...
Böylesine güzel bir şiire de kayıtsız kalırsa pes artık...
Haber bekliyorum. İçimden bi ses bu sefer cevap yazacak diyo..
Hayırlısı
Şirimi mail ile gönderdim :)Lakİo sen ms mı attın kız yoksa ben anlamadım bİŞey yahu
Canım gideceğim ama kardeşimi bekliyorum. Canı tatlı istemiş :) Ne bileyim birlikte gideriz.lakito gıtmedınmı tatlıcıya ?
Yok tatlım biz öyle tanışmadık.Sağolsun ortak bi arkadaşımız tanıştırmıştı bizi.Birbirimize msnlerimizi vermişti. Öyle aylarca msnde konuştuk. Sonra Ankara'ya geldi o.İşte şiirimde anlattığım gibi tatlıcıda (isim vermiyorum reklam olur) açılmıştı bana.Yani gerçek yazdıklarım.Ne kadar güzel günlerdi düşünüyorumda...lakito şimdi okudum çok güzel yazmışsın karşılaşmanızda çok güzelmiş
Yaaaa...Gitme bekle bi. Çok heyecanlandımm. Belki cevap gelir.. Az bekle sonra git. Ben de seni gittin de geldin sandımdııı..Hayırlısı olsun be Lakito. Hayatında birisi varmıydı biliyomusun neler yaptığıyla ilgili bişey..
Hayatında biri var mı bilmiyorum kızlar.Duymadım hiç.Ortak kişiler var ama.Söylerler mi bana bilemiyorum. Belki varsa bile söylemezler ama hep dua ediyorum eğer hayatında biri varsa inş bana söylerler diye...Çünkü bana söylememeleri değil tam tersi söylemeleri benim iyiliğim içindir.Ben pek sanmıyorum biri olduğunu ama bilemem.umarım hayatında bırı ykturrr yoksa olur bıdaha ben hep arıodum cvp vermıodu en son dayanamadı hayatımda bırı var dedı bana o gunden sonrada aramadım hıc...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?