Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

BAKALIM INSALLAH DONER SANA BIDAHA BASLARSINIZ CNM BENIM.....

UMUDUM HOSGELDIN CNM NASILSIN ?

KIZLAR GENE AKLIMA GIRDINIZZZZ YAAA BENIMKININDE 15 TEMMUZDA DOĞUM GUNU VARRR EN SON GECEN SENE 15 TEMMUZDA MSJ ATTIM TŞK EDERIM DIE DONDU VE HAYATIMDA BIRI VAR ARTIK DEDI.... (((
ACABA HALA VARMIDIRR?
SıZCE 15 TEMMUZDA MSJ ATIYIMMI :s

HADı BAKALIM LAKıTO BU SON DAHADA TIK YOKSA BıDAHA BURDA ÜZÜGÜN OLDUGUNU GÖRMEK ıSTEMıORUZ HABERıN OLSUN YAS TUTMAK FALAN YOK...
KIZLAR BENDE MAıL ATSAMMI ŞÖYLE HAKARET DOLU Bı ŞııR NASIL OLUR SıZCE..NORMALDE AYRILDIKTAN SONRA GUZEL Bı MAıL ATMIŞTIM AMA ŞııR DAHA FARKLI OLUR BELKı
KIZ LAKıTO Bı ŞııRDE BıZE YAZ HAKARET DOLU HEPıMıZı GÖNDEREK KIL OLANLAR HEHHEE.:tomato:

ecrın sende at bu seferde ÇoÇuk ben evlendım yazar he nasıl olur.. Ecrın..
Bırak ne atıcaksın ...

kendinize gelin ne maili kutlaması hiç bişiy yapmıcaksınız
lakito o duyguyu bilirim iyi yada kötü dönmesini beklersin bir cevap beklersin inş hayal ettiğin gibi olur canım

Buyur burdan yok... Kız yok ne mesajı... Olur mu hiç öyle. Atma. Sen atlatmıştım. Ya seni bu topiğe çağırdığıma pişman etmeeeee... Depreşmeeee... Sakin ol. Unut gitsin annem. Sana yeni birini bulcez dur sen. Acele etmeee...

Ama aslında atabilisin de sanki. Yani ne olacak. Güzel şeyler paylaşmışsınız. Onları hatırına der atarsın.

Ama ya sonra.. Ya terslerrr... Ya hiç cevap yazmaz... Yada belki sana geri dönmek ister ama senin mesajınla dönmüş olur. Yada sadece saol der bişey olmamış gibi. Aralarında iyi bişey görebiliyomusun. Sen de iyi günlerin hatırına kalırsın...

Kızzz Allah seniii emiii... Maili yazarken ki harcadığım enerjiye değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. Kendimi gaza getiriyorum yanlış anlaşılmasın, çok da kötü biri değildir aslındaa..

ya kızlar cıdden ben unutmustum yanı bastırıodum aklıma getırmemeye calısıorum (ne kadar her uyandıgımda ılk o aklıma gelsede uyumadan once aklıma o gelsede ) ben unuttum unutmayı ıstedıgım ıcın aklıma getırmemeye dillendırmemeye calısıorum ama ne bılım bole bahsedınce aklıma gelıo tutamıorum ıste kendımı bazen cokmu acızım dıorum ama yk sadece karsı koyamıorum ona.. belkıde benımkı bı saplantıdır.. yada hayatımda bırı yk dıe boleyım.. ama denıorum ınanın etrafımda cok ınsan var tam olucak bı skılde bı akslık cıkıo dıorum acaba benım kısmetım o muydu teptım ve artık ıstesemde kımse olmuyo... uff cıdden kotu oldum elım ayagım tıtrıo
Lakito attı dıe bende gaza geldım belkıde bı umut belırdı ıcımde ama neysee bosverın...

kızlar cıdden zararı bıze lutfen baska seylerden bahsedelım..

Kızzz Allah seniii emiii... Maili yazarken ki harcadığım enerjiye değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. Kendimi gaza getiriyorum yanlış anlaşılmasın, çok da kötü biri değildir aslındaa..

Ya kızlar bak kızıyoprum sizlere haaklava:
Ne bu gidenin arkasından hüzünler yok mail cevap beklemek umutlanmak..
Ya adam 1 yıldır aramıyor ne doğum gününde msj atması..Siz bir dahamı üzülmek istiyorsunuz.Ne yani sizin değerinizi 1 yıl sonra anladı geri geldi kabul mü edeceksiniiz??
yazık değil mi sizin 1 yılınıza..
Keşke bir araya gelsek ne güzel olurrrrrrrrrrrrrr
o zaman gösteririm ben sizeeee:tomato:

Kız eylÜl bunlar uÇmaya baladı yahuu<..
Ecrın acız falan deılsın sadece kendını yıpratıosun..
Lakıto cvp lar yokmu

evet evet atın su maıl atma fıkrını aklınızdannn (baştaa bennn bakın atım bıle sustum )):mymeka::mymeka:

pürüzsüz cilde ulaşmak için arapkızı sabunu tavsiye ediorum kullanın....her derde deva belki sizede olru

bu aksam teyzemlere gıdıorum dua edın orda yolda bırıyle carpısım bısı olsun bırıyle tanısımmm...
oturup arayacaklarmı, cevap gelıcekmı yı dusunmekten daha yakın bı ıhtımal bu cunku.....

tmm kızlar soz verıorum bıdaha konusmıycam onla ılgılııı sizde konusmayın bırbırımızı gorupp gaza gelıoruzz

kızlar ben orıflame kullanıorum yesılı varya tonık cok ıyı gelıo sızede tavsıye ederımmmm.....

ohhh ıste bu yaaa bunlardan bahsedelımmm :)))))

Ecrin hangi güzergahtan gidiyorsun hayatımmmm

kızlar ben orıflame kullanıorum yesılı varya tonık cok ıyı gelıo sızede tavsıye ederımmmm.....

ohhh ıste bu yaaa bunlardan bahsedelımmm :)))))

Kız ben dünden hazırım bunlardan bahsetmeye. Oriflame in renk açıcı özelliği olan sabunu ve kremi varmış ya onu bilen var mı?

canım ecrinim sen bir süre bu topice bakma bakalım ne dersin ben sana özet geçerim:)

kız burcu sitenin basında yazıo ben makarasına yazdım yaa valla komiklik olsun..
he bu arada kızlar çatlaklar için burdaki sitede formul buldum..
kahve ve limon karışım bana ii geldi
....

Bence de Ecrin. Sen bi sağlamdın seni de yoldan çıkarttık. Biz seni çok seviyoruz ama iyiliğin için bi müddet başka topicte görüşelim :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…