BAKALIM INSALLAH DONER SANA BIDAHA BASLARSINIZ CNM BENIM.....
UMUDUM HOSGELDIN CNM NASILSIN ?
KIZLAR GENE AKLIMA GIRDINIZZZZ YAAA BENIMKININDE 15 TEMMUZDA DOĞUM GUNU VARRR EN SON GECEN SENE 15 TEMMUZDA MSJ ATTIM TŞK EDERIM DIE DONDU VE HAYATIMDA BIRI VAR ARTIK DEDI....(((
ACABA HALA VARMIDIRR?
SİZCE 15 TEMMUZDA MSJ ATIYIMMI :s
HADİ BAKALIM LAKİTO BU SON DAHADA TIK YOKSA BİDAHA BURDA ÜZÜGÜN OLDUGUNU GÖRMEK İSTEMİORUZ HABERİN OLSUN YAS TUTMAK FALAN YOK...
KIZLAR BENDE MAİL ATSAMMI ŞÖYLE HAKARET DOLU Bİ ŞİİR NASIL OLUR SİZCE..NORMALDE AYRILDIKTAN SONRA GUZEL Bİ MAİL ATMIŞTIM AMA ŞİİR DAHA FARKLI OLUR BELKİ
KIZ LAKİTO Bİ ŞİİRDE BİZE YAZ HAKARET DOLU HEPİMİZİ GÖNDEREK KIL OLANLAR HEHHEE.:tomato:
Kızzz Allah seniii emiii... Maili yazarken ki harcadığım enerjiye değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. Kendimi gaza getiriyorum yanlış anlaşılmasın, çok da kötü biri değildir aslındaa..
pürüzsüz cilde ulaşmak için arapkızı sabunu tavsiye ediorum kullanın....her derde deva belki sizede olru
bu aksam teyzemlere gıdıorum dua edın orda yolda bırıyle carpısım bısı olsun bırıyle tanısımmm...
oturup arayacaklarmı, cevap gelıcekmı yı dusunmekten daha yakın bı ıhtımal bu cunku.....
tmm kızlar soz verıorum bıdaha konusmıycam onla ılgılııı sizde konusmayın bırbırımızı gorupp gaza gelıoruzz
kızlar ben orıflame kullanıorum yesılı varya tonık cok ıyı gelıo sızede tavsıye ederımmmm.....
ohhh ıste bu yaaa bunlardan bahsedelımmm :)))))
Ecrin hangi güzergahtan gidiyorsun hayatımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?