Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ecrin sana birini yolluyak çarparsın he birine..
yada birek çarp dikkatini çeken olursa canım

Ooo sende beğendiysen ok demek ki yetenekliyim azda olsa :))) Az önce ben bi halt işledim Böcüüükkkk :) Şiiri gönderdim:gitme:

Haydin kolbastıyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

aferin yavrucum ... ne diyeyim yine kelimeler yetersiz kaldı :1closedeyes:

korkarsın tabii alla alla ... aç çabuk o telefonu ... ben ararım diye mi kapattın yoksa kötükedihüso

tabii tabii hemen at mesaj bekleme doğum gününü de ... töbe töbeee :mymeka:

demi yaaa kaydirigubbakcemile3

ben cok cabuk doldurusa gelıorum tam 1 senedır arayıp sormuorum dusunun o kadar ıstıkrarlıyım kafaya koydummu yapıorum dıllndırmemeye calısıodum hatta unutmustum bıle ama bu topıce gırınce bole oldum hemen doldurusa geldım eskıte gıttım.. ckarkende bole emen fıkır dgstırıp ayrılıodum ıste bu yuzden kaybettım ama yk bıraz hava aldım sımdı geldım ıyıyım bıdaha onla ılgılı konusmak yk.......... söz verıorum kndıme...
konusursam ağzıma vurun bıdane :mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
gidiyimmi yaniiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Kıyamammmm... Gitme tabii ki... Ama sen bari rahat durr.. Biz zaten zor duruyoruz... Yani ya örgütleşip hepimiz birden ariicazzzz yada böyle yaparak birbirimize engel olucazzz.. Ama sen ne güzel daha iyiydinnn. Düşünme onu. Yolda birine çarp sen emi.. Koluna da kitap al çarptığında düşür kitaplarını... Geriden bizimkisiii birr aşk hikayesi çalsııınnn...

Ya bi ara topictekilerin herkesin laleri kaçırıyoduk yaa. Ne oldu yaa. Bence yapmalı haa...

Ayrıca Lakito ok. anladık tlf kapattın da. Bari bize yaz hayatım.. Merak ettimm nerdesinnn. Cevap mı geldii...

tmm olur mesaı saatlerı ıcınde gelemem ama yada sen onları bızım bankaya gondersene ben bıdane kredı kartı fln verım samımıyetıde ılerletmıs oluruz kaydirigubbakcemile3

evet ıyıydım bugun vıdalar bıraz gevsedı ama cabuk toparladım....
bıdaha olmıycak Allah'ın ıznıyle :Saruboceq:

saka bı yana guzel bı gundu bı ara kotu olup gozlerım dolsada yogun bı gundu iş flnda yapmadım bugun yapamadım kk yusunden :kedi: ama ıyı bı gundu hepınızı ıyıkı tanımısım kızlar bırlıkte nıce guzelll maceralı tatlı tatlı sohbetlı gunlerrre inşallah...

eylülcum senın hayatında bırı varmı ?

buarada derya umudum hayata nerde
böcük sende hosgeldın napıosun nslsn?

deliiiii kaydirigubbakcemile3 kız bunee allah seni naapmasın kaydirigubbakcemile3 çok hoş olmuşş

Son düzenleme:
Evet yaa. Umutsuzluğa hiç kapılmıyoruz kızlar.
Onlar bizi hayatlarından çıkarmışlar biz hala onları konuşuyoruz.
Ya offff. Gelin kaçıralım şu laleleriiii... Bu gidişin sonu kötüü..

Yalnız ben Lakitoyu harbi çook merak ettim.

ykk susuz kalasıca laleyı heççç bı yere kacırmayı dusunmuyorum ne halı varsa gorsun....

ben yenı asklara yelken açmaya karar verdım

kızlar ben 10 dk snra cıkıorum sımdıden solıyım anıden cıkarsam yazamayabılırım..
kendınıze cıcı bakınn... yrn yenı maceralarla gorusmek üzereeee opuyorumnanaktanzemuszemus

anladım cnm ben dılıyorum kı ınsallah ahlayıp vahlarla suan bılıkte oldukları kısıler tarafından boynuzlanırlarda akılları baslarına gelır..onlara verılecek en ıyı ceza bu bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…