Ooo sende beğendiysen ok demek ki yetenekliyim azda olsa :))) Az önce ben bi halt işledim Böcüüükkkk :) Şiiri gönderdim:gitme:
Haydin kolbastıyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
Hayatında biri var mı bilmiyorum kızlar.Duymadım hiç.Ortak kişiler var ama.Söylerler mi bana bilemiyorum. Belki varsa bile söylemezler ama hep dua ediyorum eğer hayatında biri varsa inş bana söylerler diye...Çünkü bana söylememeleri değil tam tersi söylemeleri benim iyiliğim içindir.Ben pek sanmıyorum biri olduğunu ama bilemem.
Bu arada korktum ben :) Telimi kapadım. Korkuyorum...
BAKALIM INSALLAH DONER SANA BIDAHA BASLARSINIZ CNM BENIM.....
UMUDUM HOSGELDIN CNM NASILSIN ?
KIZLAR GENE AKLIMA GIRDINIZZZZ YAAA BENIMKININDE 15 TEMMUZDA DOĞUM GUNU VARRR EN SON GECEN SENE 15 TEMMUZDA MSJ ATTIM TŞK EDERIM DIE DONDU VE HAYATIMDA BIRI VAR ARTIK DEDI....(((
ACABA HALA VARMIDIRR?
SİZCE 15 TEMMUZDA MSJ ATIYIMMI :s
HADİ BAKALIM LAKİTO BU SON DAHADA TIK YOKSA BİDAHA BURDA ÜZÜGÜN OLDUGUNU GÖRMEK İSTEMİORUZ HABERİN OLSUN YAS TUTMAK FALAN YOK...
KIZLAR BENDE MAİL ATSAMMI ŞÖYLE HAKARET DOLU Bİ ŞİİR NASIL OLUR SİZCE..NORMALDE AYRILDIKTAN SONRA GUZEL Bİ MAİL ATMIŞTIM AMA ŞİİR DAHA FARKLI OLUR BELKİ
KIZ LAKİTO Bİ ŞİİRDE BİZE YAZ HAKARET DOLU HEPİMİZİ GÖNDEREK KIL OLANLAR HEHHEE.:tomato:
cnm servısle gıdıcem E5 ten ama ındıkten snra 100 m yuruycem o arada carpabılırım bırınee :roflol::roflol:
e-5 ten mi???
Hım...Bah sen gel bir gün bizimm iş yerine gelllll..
bie gelım canım anlamadım :))
gidiyimmi yaniiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kıyamammmm... Gitme tabii ki... Ama sen bari rahat durr.. Biz zaten zor duruyoruz... Yani ya örgütleşip hepimiz birden ariicazzzz yada böyle yaparak birbirimize engel olucazzz.. Ama sen ne güzel daha iyiydinnn. Düşünme onu. Yolda birine çarp sen emi.. Koluna da kitap al çarptığında düşür kitaplarını... Geriden bizimkisiii birr aşk hikayesi çalsııınnn...
Ya bi ara topictekilerin herkesin laleri kaçırıyoduk yaa. Ne oldu yaa. Bence yapmalı haa...
Ayrıca Lakito ok. anladık tlf kapattın da. Bari bize yaz hayatım.. Merak ettimm nerdesinnn. Cevap mı geldii...
tmm olur mesaı saatlerı ıcınde gelemem ama yada sen onları bızım bankaya gondersene ben bıdane kredı kartı fln verım samımıyetıde ılerletmıs oluruz kaydirigubbakcemile3
Aşkolsun kızlar. ınsan giderken bi haber veriri. ıyi geceler der.
Neyse kimse yok ama iyi geceler sevgili topic... Sevgilisinden ayrılanlar Kulübündeki kızçelerden bugünlük bu kadarrrr.... Sanmaki bizim laleler bizi arar da biz de seni terk ederiz. Mutlu ol, yarında sonraki gün de diğer günlerde seninleyiz... Yeni nesil geldikçe biz de gideriz amaaa...80 yaşına kadar halaaramadı beni lalee yazacak halimiz yok. Her acıya alışılıyo. ınsan ölüme alışıyo. Neyse topic. Buugün beni çok sinirlendirdin. ışyerinde açılmadın. Ama dilerim yarın açılırsın. Çalışmamayı düşünüyorum yarınlmaz: patron okurmuş kaydirigubbakcemile3
Bugün yoklama almadım. Yarın alıcam ama. Sen üzülme topic. Hoşçakal. Sevgiyle kal. hihoyyyt
Canım vardı ve bitti...2,5 yıl sürdü..Beklkedim askere gönderdim psikolojisi kötüydü askerden geldi düzeldi ve değişti.Aşık olan adam değişti...Kendi bilir dedim bende..
Buraya kadar..Beni aldattığı hissi var çok eminim..tanıyorum yapmaz dedim ama yaptı nefret kusuyorum resmen ona..O kadar kırdıki..Ruhum çok acı çekiyor..Yapmamalıydı bunu bana diyorum ve onu unutmak istiyorum artık..
Benim hikayemde böyle...Çok fedakarlık gösterdim ben bu ilşikide...Ama o kıymet bilmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?