Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ykk susuz kalasıca laleyı heççç bı yere kacırmayı dusunmuyorum ne halı varsa gorsun....

ben yenı asklara yelken açmaya karar verdım

Amannn.. Şu benim askerden de ses çıksaydı. İçim kıpırdıyo ya düşününce... En geç cumartesi ses çıkar herhalde inşallah....

Ya bi yandan da ondan başkasıı.....

Neyse azar yicem yinee.. Burcuuu susss artıkk diye sesler yükselecekkk...

Neyse kızlar mesai bitttiii. Ben de hiç çalışmadım. Kuaföre gideceğim bugün. Saçlarımdan aldırayım. Akşama görüşelim... Ayrıcanaaa Lakitodan hala haber bekliyorum...
Hepinizi sevgiyle sarmalayıp öpüyorummm..

yk yk yenı umutlardan bhset kızmayız tam tersııı ınsalah kızlarr herkes hak ettıgını bulur bızde tabı hak ettıgımız mutlulugu buluruz.. opuorum sızı başbaş

zamanla unutursun canım... şimdi yaşanan güzel günler de gelecek aklına ama sen pes etme sakın... bence başaracaksın ... ve hakettiğin güzelliği yaşayacaksın...:teselli:

Selamm kızlar.. Ya Lakito nerde. Çatlicam meraktan acaba mailine cevap mı geldi yaaa....:Saruboceq:

cnm bızde 15 temmuzda çıkmaya başlamıştık ve 16 temmuz onun doğumgünü.4 senedir 2 gündede ayrı kalmadım kım bılır bu sene o günlerde neler yapacak.

opuyorumnanaktan Canım Lakito cum çook güzel bir şiirdi, şiir gibi bişey yanii, tüm samimiyetinle buraya yazarken, ona duygularını anlatırken de, insanın içini acıtan ve benim gerçekten gözlerim dolu dolu okuduğum çok içten bir kızsın..
Şuan ondan başkasını düşünemiyorsun biliyorum ama dilerimki senin bu hassaslığına ve duygularına değer veren sana kıyamayan bir insanla birlikte olursun inş..
Çünkü bize çok kolay kıyabiliyorlar, şiirinde dediğin gibi başka bir masalın kahramanı olabiliyorlar...opuyorumnanaktan

cnm bızde 15 temmuzda çıkmaya başlamıştık ve 16 temmuz onun doğumgünü.4 senedir 2 gündede ayrı kalmadım kım bılır bu sene o günlerde neler yapacak.

o günler hafta içine denk geldiği için yazlıkta olup onu göremeyeceksin sanırım
Ben kutlamamıştım doğumgününü..
Belki de o seni arar, dank eder yine görüşmek ister bu sefer gerçek anlamda??

ortıcımmmmmmmmmmmmŞeniz
sende yerını almısın burda canım hosgeldın..
nezaman operasyon yapıoz bole olmuyo dımııı:umursamaz:

Canlarım merhaba :)
Özellikle Buucuuu çok merak etmiş :) Ben çıktım dışarı limonlu parfemi yedim geldim :) Bi cevap yok kızlar. Zaten maili geç attım. Görmemiş bile olabilir.Akşam nete girmez o hiç.Yani bi ses yok. Zaten bişeyde beklemiyorum ki.Bişey demez.Dese bile şöyle der, "yanlış yapıyorsun zart zurt"...Çünkü anlamaz kızlar anlamaz.Kendince ona baskı yaptığımı düşünür belkide.

Esincim bende senin içtenliğin ve beğenin için teşekkür ederim canım.Benim burdaki çoğu kişi hatta belkide herkes gibi kalbimden ne geçerse dilimdedir.Sağol canım...

ya gercekten cok ıcten ve cok dogal ve tam san uygun senı sızın oykunuzu anlatmıs...yuregıne saglık
ınsdallah duyarsız kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…