ykk susuz kalasıca laleyı heççç bı yere kacırmayı dusunmuyorum ne halı varsa gorsun....
ben yenı asklara yelken açmaya karar verdım
Canım vardı ve bitti...2,5 yıl sürdü..Beklkedim askere gönderdim psikolojisi kötüydü askerden geldi düzeldi ve değişti.Aşık olan adam değişti...Kendi bilir dedim bende..
Buraya kadar..Beni aldattığı hissi var çok eminim..tanıyorum yapmaz dedim ama yaptı nefret kusuyorum resmen ona..O kadar kırdıki..Ruhum çok acı çekiyor..Yapmamalıydı bunu bana diyorum ve onu unutmak istiyorum artık..
Benim hikayemde böyle...Çok fedakarlık gösterdim ben bu ilşikide...Ama o kıymet bilmedi.
BAKALIM INSALLAH DONER SANA BIDAHA BASLARSINIZ CNM BENIM.....
UMUDUM HOSGELDIN CNM NASILSIN ?
KIZLAR GENE AKLIMA GIRDINIZZZZ YAAA BENIMKININDE 15 TEMMUZDA DOĞUM GUNU VARRR EN SON GECEN SENE 15 TEMMUZDA MSJ ATTIM TŞK EDERIM DIE DONDU VE HAYATIMDA BIRI VAR ARTIK DEDI....(((
ACABA HALA VARMIDIRR?
SİZCE 15 TEMMUZDA MSJ ATIYIMMI :s
Ooo sende beğendiysen ok demek ki yetenekliyim azda olsa :))) Az önce ben bi halt işledim Böcüüükkkk :) Şiiri gönderdim:gitme:
Haydin kolbastıyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
cnm bızde 15 temmuzda çıkmaya başlamıştık ve 16 temmuz onun doğumgünü.4 senedir 2 gündede ayrı kalmadım kım bılır bu sene o günlerde neler yapacak.
meraktan çatlayacaazzz
saka bı yana guzel bı gundu bı ara kotu olup gozlerım dolsada yogun bı gundu iş flnda yapmadım bugun yapamadım kk yusunden :kedi: ama ıyı bı gundu hepınızı ıyıkı tanımısım kızlar bırlıkte nıce guzelll maceralı tatlı tatlı sohbetlı gunlerrre inşallah...
Beğenmene sevindim Pamukcum. İnan onu bi çırpıda yazıverdim.İçimden geldi birden. Bi çırpıda yazdım o yüzden çok içten ve doğal.lakıto ya nasıl bıse bu bayıldım masala....
Esincim bende senin içtenliğin ve beğenin için teşekkür ederim canım.Benim burdaki çoğu kişi hatta belkide herkes gibi kalbimden ne geçerse dilimdedir.Sağol canım...opuyorumnanaktan Canım Lakito cum çook güzel bir şiirdi, şiir gibi bişey yanii, tüm samimiyetinle buraya yazarken, ona duygularını anlatırken de, insanın içini acıtan ve benim gerçekten gözlerim dolu dolu okuduğum çok içten bir kızsın..
Şuan ondan başkasını düşünemiyorsun biliyorum ama dilerimki senin bu hassaslığına ve duygularına değer veren sana kıyamayan bir insanla birlikte olursun inş..
Çünkü bize çok kolay kıyabiliyorlar, şiirinde dediğin gibi başka bir masalın kahramanı olabiliyorlar...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?