Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya gercekten cok ıcten ve cok dogal ve tam san uygun senı sızın oykunuzu anlatmıs...yuregıne saglık
ınsdallah duyarsız kalmasın
Biliyor musun Pamukcum nasıl kalırsa kalsın, ne düşünürse düşünsün...Tabi ki çok isterim güzel şeyler düşünsün, kalbi biraz yumuşasın, hatasını anlasın ama öyle bi beklentim gerçekten yok. Hem belkide şiirimi okuyunca bilemem o beni hatalı bulacak, öyle değerlendirecek...Ben o şiiri bana geri dönsün arasın diye o amaçla göndermedim inanki.Sadece bana bi şiir yazmadın derdi öyle bi ara birbirime söz vermiştik şiir yazacaktık. Yazamamıştım. İşte alsın şiirini. Benden ona,sevgimden bir hatıra...

Ki sen benim gözyaşlarımı da gördün
sen benim ilk aldıgım güldün
Heyecanını kaybetmişsin
yok inancını kaybetmişsin
Doya doya sarhoşum
bize çok günah etmişsin :çok üzgünüm:

Selam kızlarr..

Lakitocum valla çok merak etmiştim. ıyi dileklerim seninle. Belki de okumamıştır mailini...

Nasılsınız bebekleee bu temmuz akşamında...

ben de geldim kizlar.
burcucum sende ankaradasın anlatılacak bir şey yok.
cehennem gibi.
nasıl bir sıcak anlamadım ya. biraz gece olsun da serinlesin diye bekliyorum.

lakitocum mailin aynen benimde tüylerimi diken diken etti.
hele sonu çok güzel olmuş.
eşşek değilse güzel bir karşılık verir.

gerçi beklentilere girmeyelim.
ne yapacakları belli olmuyor.

Aynen canım ya. Daha dur temmuzun başındayız kimbilir ortalarında nasıl sıcak olacak...

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Herkese iyi geceler kızlar.... Yarın yeni birgün yeni umutlar.. Ve dilerim yeni mutluluklar getirir hepimize:Saruboceq:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Beğenmene sevindim canım benim :) İnanki bi beklentim yok. Ahanda tekrar yazıyorum işte, bişey demez benimkiii, biliyorumsırnaşık şey

neyse iyi geceler hpinize kafayı vurum yatım yaa uykum geldi sabah işe gitcez byyyyyyyyyy

günaydın güzellerr :dance:

tabiki umudunu yitirmeyeceksin insan her acının üstesinden gelebiliyo yeter ki sen iyi olabilmek için çaba sarfet eylülcüm ne kadar oldu ayrılalı yeni mi?

ortıcımmmmmmmmmmmmŞeniz
sende yerını almısın burda canım hosgeldın..
nezaman operasyon yapıoz bole olmuyo dımııı:umursamaz:

yk ortı yaa tık yok operasyon da yalan oldu bansana yaa kaldık gene bı basımızaa

günaydın kızlar kım var kım ykkkk herkese selamlarrr nabıonuzz opuyorumnanaktan

Günaydın kızçelerrr...
Amının biri daga katılmış aramıza... Hoşgeldin mi desemmm niye geldin mi :)))

Echo anlat kız açılırsın... Bir de bizim fikirleri al.. Artık mevkii sahibi olduk ayrılık konularında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…