SAlı günü bitirdim..Ne arıyor ne soruyor....Aşkından ölen adama bakın..
Çok arıyacak benii çoookk ama ben dönmeyeceğim asla!
..
erkek arkadasım askerden 3 ay önce geldi biz 2 aydır cıkıyoruz.. işsiz iş arıyordu 3 günlük mersine yarım saatlik mesafede bi iş çıktı bende git dedim ..tabi her gun aksam evine dönecekti.. neyse ben o arada ablamda kalıyordum evdede net yoktu.. ewe geldıgımde oda geldı mersine .ve ankaraya gitmesi gerekiyordu ..aksarayda molaya yakın bı zamanda buna msj cektım yalancısın diye.. nasıl anlamadım cok aptalım fln dedim...
facebookta butun gun vıdeolar atmıs ..arkadaslarıyla yazısmıs ben onu işte sanarken.. neyse aradı ne oluyor diye bende dedimki hani işe gidiyordun .hayır laptopum yanımdaydı baglantıda vardı girdim dedi .ben tabi baya bozuldum ...mesaj attım aradım özür diledim birden yargıladım diye .. kustu bana .guvenmeyen bı ınsana neden bısey dıyeyım dedi..arada konustuk ama yaklasık 25 gundur devam ettı .o sırada bana ne askım nede bısey dedı..
bende ankaraya gıttım havamı degıstırmek ıcın .seni aştiden alıcam dedi gelmedi msj atmadı..
mersine geldim pazartesı gunu salı gunu gorusuruz dedik gene aynısını yaptı.. ben ankaradayken hıc aramadım onu unutmaya calıstım ama o hatırlattı bana kendısını sureklı haftada 1 arıyordu..
salı gunu sordum neden benı aramadın neden bısey demedın dıye annemler sivasa gidicekti alısverıs yaptık fln ..zaten soz vermemıstım dedı..ben bana durust ol sana bısey sorucasm dedgımde evet dedi .benimle gercekten görüsmek istiyormusun dedım ewet diyor . iş yuzunden kafam karısık diyor..
ama artık inanmıyorum ..seven insan görüsür ... o küslük işine yaramıs demekkı o kadar cok degilmişim içinde tamamen silip atabildi bende bundan sonra sildim onu .gene msne gireyim gene yüssüz yüssüz slm yazar....
Echocum sakın sakın donmey bıdaha baslama yaş bu iş dinle benı pısman olmıycaksın yolun basındayken bunlar oluosa ooo oooooo ooooooooooo....
bucuuuummm gunaydın kısçemmm
yk carpısmadım ya ama yolda bı bakan bıdaa bakıodu
bu sabah aynı yere kahvaltıya gıttım (dun gıttım demıstım ya ) arkadasların masasına yaklasıncaya kadar herkes donup baktı otururknde bı kac kısının gozlerı ustumdeydı kızlarda gordu ama bu kadar..
yanı dısardan bakan begenıo ama herkes benım hayatımda bırı var sanıoo hep kulagıma bole seyler gelıo..
cok sevdıgım yakın buldugum ınsanlar bıle hayatımda bırı var sanıo senı bos bırakmazlar dıo ama 2 senedır bostayımmmmhatta 2,5 yıll fln (
NIYE BEN" DIYEN HERKES ICIN....
Brenda yamac tirmanisi yapmak isteyen genc bir kadindi. Bir gun
cesaretini toplayarak bir grup tirmanisina katildi. Tirmanacaklari
yere vardiklarinda, neredeyse duvar gibi dik, buyuk ve kayalik bir
yamac cikti karsilarina. Tum korkularina ragmen, Brenda azimliydi. Emniyet
kemerini takti, Ipi yakaladi ve kayanin dik yuzune tirmanmaya basladi. Bir
sure tirmandiktan sonra, nefeslenebilecegi bir oyuk buldu.. Orada asili
dururken, gruptan yukarida ipi tutan kisi dalginliga Duserek
Ipi gevsetiverdi. Aniden bosalan ip, hizla Branda'nin gozune
carparak lensinin dusmesine neden oldu.
Lens cok kucuktu ve bulunmasi neredeyse imkânsizdi. Lens yamacin
ortasinda bir yerlerde kalmisti ve Brenda artik bulanik goruyordu.
Umitsizlik icinde Brenda, lensini bulmasi icin Allah'a dua edebilirdi
yalnizca.. Ve icten ice dusunup dua etmeye basladi.
"Allah'im! Sen bu anda buradaki tum daglari gorursun.
Bu daglar uzerindeki her bir tasi ve yapragi bildigin gibi,
benim lensimin yerini de biliyorsun. Onu bulmama yârdim et."
Patikalardan yuruyerek asagi indiler. Asagi indiklerinde, tirmanmak
u zere oraya dogru gelen yeni bir grup gorduler. Iclerinden biri
"Aranizda lens kaybeden var mi?" diye bagirdi.
Brenda'nin sonradan ogrendigine gore, lensi bir karinca tasiyordu
ve karinca yurudukce yavasca kayanin uzerinde hareket edip parlayan
lens kizlarin dikkatini cekmisti.
Eve donduklerinde Brenda lensini nasil bulduklarini babasina
anlatacak ve bir karikaturcu olan babasi da agziyla lens tasiyan bir karinca
resmi cizerek, karincanin uzerindeki baloncuga sunlari yazacakti:
"Allah'im! Bu nesneyi neden tasidigimi bilemiyorum. Bunu yiyemem
ve neredeyse tasiyamayacagim kadar agir. Ama istedigin sadece bunu
tasimamsa, senin icin tasiyacagim..."
"BU YUKU NIYE TASIYORUM" demeyin.....
kızlar hepinize birşey sorucam.hepimiz çok hayal kırıklığına uğradık eski laleler yüzünden bigün karşınıza yeni biri çıktı ve gerçekten ona aşık oldunuz birliktesiniz peki eskiden yaşadığınız hayal kırıklıkları nedeniyle yeni ilişkinizede buda hayal kırklığına uğratabilir.üzebilir diye gözüyle bakıp her hareketinden bi olumsuz anlam çıkarıp kafanızı boş yere meşgul edip geçmiş yüzünden bugününüzüde etkilermisiniz yoksa bugün yaşadığınız güzel duyguların tadını mı çıkarmaya çalışırsınız karışık oldu sanırım biraz ama başka nasıl anlatabilirim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?