Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Echo 2 ay mı hÇbıŞey degıl bence yolun basındayken sal gıtsın fazlada ÜzÜlme...

25 gün nasıl bi kindir o ya.. Hasbam yani sen suçsuz yere laf söyledin diye öylemiii.. Sen özür dileyince iyice havalara girmiş... Bu askerlik psikolojisi de beni yedi bitirdiiiii... Echo boşver, silmeye untmayan çalış. Zaten 2 ay dediğinin 25 gününü zehir etmiş. Sen şuna kısaca 1 ay de. Ve boşver canım valla. Yol yakınkan dön.. Daha iyi işi gücü olan sana değer veren biri çıkar karşına elbet.

Ecriiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn sen nasılsın bebeeğeeemmmm..

Çarpıştın mı dün e 5 te biriyle gıss...

Echocum sakın sakın donmey bıdaha baslama yaş bu iş dinle benı pısman olmıycaksın yolun basındayken bunlar oluosa ooo oooooo ooooooooooo....

bucuuuummm gunaydın kısçemmm
yk carpısmadım ya ama yolda bı bakan bıdaa bakıodu
bu sabah aynı yere kahvaltıya gıttım (dun gıttım demıstım ya ) arkadasların masasına yaklasıncaya kadar herkes donup baktı otururknde bı kac kısının gozlerı ustumdeydı kızlarda gordu ama bu kadar..
yanı dısardan bakan begenıo ama herkes benım hayatımda bırı var sanıoo hep kulagıma bole seyler gelıo..
cok sevdıgım yakın buldugum ınsanlar bıle hayatımda bırı var sanıo senı bos bırakmazlar dıo ama 2 senedır bostayımmmm hatta 2,5 yıll fln (

SAlı günü bitirdim..Ne arıyor ne soruyor....Aşkından ölen adama bakın..
Çok arıyacak benii çoookk ama ben dönmeyeceğim asla!
..

daha yeniymiş canım aramasın boşver aklı başına gelince arar nasıl olsa burnunu sürtersin sende biraz arada gerekiyor böyle şeyler

baya kinci biriymiş demekki uzattıkça uzatmış kafası karışık diye seninle görüşmemesi gerekmiyoki uzak tut kendini biraz ondan değerini anlasın öyle zırt pırt herşeyde senden ayrılamıycağını anlasın

echo ben de katılıyorum arkadaşlara daha 2 ay olmuş ne bu bıkkınlık...ne demek almaya gelicem deyip gelmemeler hatta haber vermeden ... ne kadar incindiğini tahmin edebiliyorum... bir de yüzsüzce ben söz vermemiştim demeler haftada 1 aramalar...

yok güzelim bence bu adam seni haketmiyor... yol yakınken paylaşılıp da unutulacak şeyler çoğalmadan ardına bakma bile derim... çünkü eninde sonunda geleceğin yer aynı...

sonuçta 2 aylık bir ilişki ve sen onu yeterince tanımıyor olduğundan yanlış anlamış olabilirsin ; ardından da özür dilemişsin zaten ... buna hoşgörü gösteremeyecek kadar dar görüşlü ise güle güle demek lazım o adama... demek ki ilişki ne demek bir fikri yok bu çocuğun...

bir de sana birşey söyleyeceğim geleceğim deyip gelmemekle ilgili... ben 2 yıllık ilişkimde bir kere yaşadım bunu... birgün önce buluşalım demişti alsancakta ertesi gün akşama kadar konuşmadık... akşam ben işim olduğu için alsancağa gittim...işim bitince de aradım ... ama açmadı telefonlarımı ; çok korktum bişey oldu diye... meğer kafası karışıkmış konuşacak gücü yokmuş vs ve 3 gün sonra da ayrılmak istediğini söyledi...

ve bunun öncesinde işi çıksa da söz verse de buluşamayacaksak mutlaka önceden haber verdi... bu saygıdır canım ... karşındaki insan sana saygı duymuyorsa bitmeli orda...

bence çabuk atlatacaksın tatlım :teselli:

Canım boşverrr baksınlar.. Yani bakmakla kalsınlarrr.. Ruhun okşanır... Zaten öyle bakanlardan bişey olmaz. Yolda bulduğun yolda kalır cafede bulduğun cafede... Kısmet canım bu işler. Elbet bi ortam gelecek bişeyler olacak. Sen hep bakımlı ol da. Ne olur ne olmaz.

yk cnm ole aman aman takmıorum kafama zaten elbette olucak bı gun maksat muhabbet eskılerden konusup sınırlenmekten ıyıdır :))

deryacım gunaydın nabıosun varmı sende gelısmler :))

NIYE BEN" DIYEN HERKES ICIN....

Brenda yamac tirmanisi yapmak isteyen genc bir kadindi. Bir gun
cesaretini toplayarak bir grup tirmanisina katildi. Tirmanacaklari
yere vardiklarinda, neredeyse duvar gibi dik, buyuk ve kayalik bir
yamac cikti karsilarina. Tum korkularina ragmen, Brenda azimliydi. Emniyet
kemerini takti, Ipi yakaladi ve kayanin dik yuzune tirmanmaya basladi. Bir
sure tirmandiktan sonra, nefeslenebilecegi bir oyuk buldu.. Orada asili
dururken, gruptan yukarida ipi tutan kisi dalginliga Duserek
Ipi gevsetiverdi. Aniden bosalan ip, hizla Branda'nin gozune
carparak lensinin dusmesine neden oldu.

Lens cok kucuktu ve bulunmasi neredeyse imkânsizdi. Lens yamacin
ortasinda bir yerlerde kalmisti ve Brenda artik bulanik goruyordu.
Umitsizlik icinde Brenda, lensini bulmasi icin Allah'a dua edebilirdi
yalnizca.. Ve icten ice dusunup dua etmeye basladi.
"Allah'im! Sen bu anda buradaki tum daglari gorursun.
Bu daglar uzerindeki her bir tasi ve yapragi bildigin gibi,
benim lensimin yerini de biliyorsun. Onu bulmama yârdim et."

Patikalardan yuruyerek asagi indiler. Asagi indiklerinde, tirmanmak
u zere oraya dogru gelen yeni bir grup gorduler. Iclerinden biri
"Aranizda lens kaybeden var mi?" diye bagirdi.

Brenda'nin sonradan ogrendigine gore, lensi bir karinca tasiyordu
ve karinca yurudukce yavasca kayanin uzerinde hareket edip parlayan
lens kizlarin dikkatini cekmisti.

Eve donduklerinde Brenda lensini nasil bulduklarini babasina
anlatacak ve bir karikaturcu olan babasi da agziyla lens tasiyan bir karinca
resmi cizerek, karincanin uzerindeki baloncuga sunlari yazacakti:

"Allah'im! Bu nesneyi neden tasidigimi bilemiyorum. Bunu yiyemem
ve neredeyse tasiyamayacagim kadar agir. Ama istedigin sadece bunu
tasimamsa, senin icin tasiyacagim..."

"BU YUKU NIYE TASIYORUM" demeyin.....

bılmıorum cnm bence tavrını koymalısın nıe arıosun napmaya calısıosun dıe.. nıyetın dogru duzgun ılıskı yasamak dglse vaktımı alma gıbılerınden fln...

Süperrrr. Ecrin harika bi yazı bu. Çok teşekkürler paylaştığın için.

kız napim geldim işte çalışmaya..ya bu dedigim kişi vrya gördügümü dikkat bende kaçkere denedim heee.bide dun akşam çıkıorum kapıda beklemem gerekti adam hiç çekinmeden bakıo valla..insan çaktımaz dimi yok bunda öle bişey bence yuzsuz bişeye benzio hehehe
bilmiorum şeker nolur valla fazla bi gelişme yok

kızlar hepinize birşey sorucam.hepimiz çok hayal kırıklığına uğradık eski laleler yüzünden bigün karşınıza yeni biri çıktı ve gerçekten ona aşık oldunuz birliktesiniz peki eskiden yaşadığınız hayal kırıklıkları nedeniyle yeni ilişkinizede buda hayal kırklığına uğratabilir.üzebilir diye gözüyle bakıp her hareketinden bi olumsuz anlam çıkarıp kafanızı boş yere meşgul edip geçmiş yüzünden bugününüzüde etkilermisiniz yoksa bugün yaşadığınız güzel duyguların tadını mı çıkarmaya çalışırsınız karışık oldu sanırım biraz ama başka nasıl anlatabilirim bilemedim

geçmiş geçmişte kaldı bugünğn tadını çıkarırım ama temkinli olmayıda bırakmam elden o kişiyede çok bağlanmam

gulin anladım demek istedigini sakın öyle hatalar yapmayalım onlar geçmişte kaldı egerki onların yaptıklarını düşünerek karşımızdakine davranırsak ilişki yurumez...sakın kıyaslamayın..

gülincim ck guzel anlatmıssın ben ne demek ıstedıgını anladım..
şahsen mutlulugumun uzerıne golge dusurucek kadar kafa yormam ama eskısınden bıraz daha temkınlı olurum...yaşın vrıdıgı bı durum olucakkı daha grcekcı bakar at gozluguyle dolasmam herhalde dıe dusunuyorum..

ya aslında bende şundan korkuyorum uzum süredir ciddi bişi yaşamadım yıllar oldu yeniden hayatıma girecek ınsana nasıl davranıcam ilişkimi nasıl yurutucem becerebılırmıyım dıorum bazen saçma gelmesın sakın sıze ole tuhaf bı dusunce gelıo bazen aklıma..

ben nişanlımla hep en son çıktıgım kişiyi kıyasladım ve olay bu hale geldi neden bana onun gibi davaramıo gibilerde herşeyde bişyler aramaya başladım anladımki herkes aynı degil..aynı şekilde yargılamamk lazım ve karşımdakini oldugun gibi kabul etmek lazım en önemlisi bu..tabiki tedbiri bırakmıcaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…