Süperrrr. Ecrin harika bi yazı bu. Çok teşekkürler paylaştığın için.
ecrin çok guzel bi yazı..tşkkler kızz
kızlar hepinize birşey sorucam.hepimiz çok hayal kırıklığına uğradık eski laleler yüzünden bigün karşınıza yeni biri çıktı ve gerçekten ona aşık oldunuz birliktesiniz peki eskiden yaşadığınız hayal kırıklıkları nedeniyle yeni ilişkinizede buda hayal kırklığına uğratabilir.üzebilir diye gözüyle bakıp her hareketinden bi olumsuz anlam çıkarıp kafanızı boş yere meşgul edip geçmiş yüzünden bugününüzüde etkilermisiniz yoksa bugün yaşadığınız güzel duyguların tadını mı çıkarmaya çalışırsınız karışık oldu sanırım biraz ama başka nasıl anlatabilirim bilemedim
geçmiş geçmişte kaldı bugünğn tadını çıkarırım ama temkinli olmayıda bırakmam elden o kişiyede çok bağlanmam
gulin anladım demek istedigini sakın öyle hatalar yapmayalım onlar geçmişte kaldı egerki onların yaptıklarını düşünerek karşımızdakine davranırsak ilişki yurumez...sakın kıyaslamayın..
gülincim ck guzel anlatmıssın ben ne demek ıstedıgını anladım..
şahsen mutlulugumun uzerıne golge dusurucek kadar kafa yormam ama eskısınden bıraz daha temkınlı olurum...yaşın vrıdıgı bı durum olucakkı daha grcekcı bakar at gozluguyle dolasmam herhalde dıe dusunuyorum..
ya aslında bende şundan korkuyorum uzum süredir ciddi bişi yaşamadım yıllar oldu yeniden hayatıma girecek ınsana nasıl davranıcam ilişkimi nasıl yurutucem becerebılırmıyım dıorum bazen saçma gelmesın sakın sıze ole tuhaf bı dusunce gelıo bazen aklıma..
Canım ben dün akşam iş çıkışı kuaförüme gittim ve aynı konuyu konuştul. Kesinlikle her ilişkim benim için bir tecrübe oluyor. Belki canım yanıyor ama ben her ilişki sonrası hatalarımı tek tek bulup yeni ilişkimde yapmamaya çalışıyorum ve çalışacağım.
Mesela ben ilişkinin ilk başlarında gayet iyi ve seviyeli gidiyorum. Ama sonra vidaları gevşetip bir yumuşuyorum, üstüne bir düşüyorum. Ve bütün erkeklerden aynı şeyi duyuyorum. Erkeğin üzerine çok düşülmez diye. Bu ilişkimdeki hatam buydu mesela. Çok değer verdim. Ne dese yaptım. Herşeyde hatayı kendi üstüme aldım.
Echo seninkine benzer bişeyi ben de yaşadım. Suçsuz yere ağzıma geleni saydım. Yalancısın dedim. Ama eminim benim kadar ağır konuşmamışsındr. Ya bahsediyporum ya yine kendimi suçlu görecem bak şimdi((( Ama hayır ben hatamı anladım ve özrümü diledim. Seven affeder. Ve gerçekten isteyen ortada aldatma olmadıkça herşeyin oluruna gider. Gitmeyen erkekler zaten ilişkinin bitmesini isteyenlerdir.
Ya o değil de benim aklıma iki gündür şu düşünce geliyo. Ben başlamışım yeni biriyle yeni bi ilişkiye. Gitmişiz bi mekana bi bakmışım benim eski laleeee... Hatta onun yanında da bi hatun var.. Oturur ağlar mıyım, kalkıp gider miyim..Allahım sen esirge...
bu arada bir haberim var ... şu an burad olan kızlar siz pek bilmezsiniz ama ben yine de paylaşıım sizlerle hem eski bacular gelince görürler...
dün kardeşim ve köpeğiyle dışarı çıktık yine ... egenin kampüsüne gitmiştik...
hastanenin ordan geçtik eve dönerken ... tam o sırada bir de kimi göreyim :1shok:
sarışın çocuk ve kardeşi olduğunu düşündüğüm bir çocuk... köpeciği ben tutuyordum bana alışsın diye ben de ona alışayım diye ... kardeşi köpeği gördü biraz mesafe vardı aramızda benim sarışına gösterdi ... sarışın çocuk önce bizim dobermancıka baktı sonra beni gördü ayy çok komikti acayip şaşırdı ...kaydirigubbakcemile3
hadi bu çocuk köpekten korkuyorsa ayy hiç yaklaşmıcak bana yaaa... :sinifsinif:
bu arada karşılaştığımız yerde çok alakasız bir yerdi... hastanede acilin yanı ... ordan forum bornova diye bir yer var oraya gidiliyor muhtemelen o da oraya gidiyordu birkça kere de orda karşılaşmıştık çünkü... ama demek o ıssız yolu kullanıyormuş... bundan sonra hep oralarda dolanıcam ben de :kedi:
kızlar hepinize birşey sorucam.hepimiz çok hayal kırıklığına uğradık eski laleler yüzünden bigün karşınıza yeni biri çıktı ve gerçekten ona aşık oldunuz birliktesiniz peki eskiden yaşadığınız hayal kırıklıkları nedeniyle yeni ilişkinizede buda hayal kırklığına uğratabilir.üzebilir diye gözüyle bakıp her hareketinden bi olumsuz anlam çıkarıp kafanızı boş yere meşgul edip geçmiş yüzünden bugününüzüde etkilermisiniz yoksa bugün yaşadığınız güzel duyguların tadını mı çıkarmaya çalışırsınız karışık oldu sanırım biraz ama başka nasıl anlatabilirim bilemedim
bu arada bir haberim var ... şu an burad olan kızlar siz pek bilmezsiniz ama ben yine de paylaşıım sizlerle hem eski bacular gelince görürler...
dün kardeşim ve köpeğiyle dışarı çıktık yine ... egenin kampüsüne gitmiştik...
hastanenin ordan geçtik eve dönerken ... tam o sırada bir de kimi göreyim :1shok:
sarışın çocuk ve kardeşi olduğunu düşündüğüm bir çocuk... köpeciği ben tutuyordum bana alışsın diye ben de ona alışayım diye ... kardeşi köpeği gördü biraz mesafe vardı aramızda benim sarışına gösterdi ... sarışın çocuk önce bizim dobermancıka baktı sonra beni gördü ayy çok komikti acayip şaşırdı ...kaydirigubbakcemile3
hadi bu çocuk köpekten korkuyorsa ayy hiç yaklaşmıcak bana yaaa... :sinifsinif:
bu arada karşılaştığımız yerde çok alakasız bir yerdi... hastanede acilin yanı ... ordan forum bornova diye bir yer var oraya gidiliyor muhtemelen o da oraya gidiyordu birkça kere de orda karşılaşmıştık çünkü... ama demek o ıssız yolu kullanıyormuş... bundan sonra hep oralarda dolanıcam ben de :kedi:
böcükcüm hadı hayırlısı bak ben dun çarpısamdım ama sen bırını gozune kestırmıssın ıste.. bellı olmaz vala bakarsın bı sabah gelıp kızlarr suprız bız bırlıkteyızz dersınnn opuyorumnanaktan
Hmm ne güzel olmuş dicem ama dobermancık değil de şöyle şirin bi süs köpeği daha sevimli gelirdi belki sarışına.. :))))
Gittiği yere ve geçtiği yolları öğrenmen iyi olmuşş.. Takılırsın artık. Hep o yolda gezdir köpeciği pardon dobermancığı.. Ayy çok korkarım yaa.
benim öğrendiğim şu canım ne olursa olsun ben kendimi yormayacağım...
onlar nasıl rahat davranıyorsa ben de rahat davranacağım... ve benim hayatımın merkezi ne o kişi ne de ilişkim olacak ... benim kendi hayatım olacak ; ilişkimle ilgili yaşadığım sorun ise ilişkime dair bir sorun olacak ; hayatımın sorunu değil...
kendimden çok şey feda eteyeceğim ; elbet fedakarlıkta bulunacağım ama kendimden değil... sonraki ilişkimde önemli olanın kendim olduğunu farkeden bir ben olacağım...
o yüzden daha da sağlıklı olacak ; çok sevsem de belli etmeyeceğim hatta mümkünse çok seven taraf ben olmayacağım kaydirigubbakcemile3
benim öğrendiğim şu canım ne olursa olsun ben kendimi yormayacağım...
onlar nasıl rahat davranıyorsa ben de rahat davranacağım... ve benim hayatımın merkezi ne o kişi ne de ilişkim olacak ... benim kendi hayatım olacak ; ilişkimle ilgili yaşadığım sorun ise ilişkime dair bir sorun olacak ; hayatımın sorunu değil...
kendimden çok şey feda eteyeceğim ; elbet fedakarlıkta bulunacağım ama kendimden değil... sonraki ilişkimde önemli olanın kendim olduğunu farkeden bir ben olacağım...
o yüzden daha da sağlıklı olacak ; çok sevsem de belli etmeyeceğim hatta mümkünse çok seven taraf ben olmayacağım kaydirigubbakcemile3
söylediklerin çok doğru böcüğüm hele '' benim kendi hayatım olacak ; ilişkimle ilgili yaşadığım sorun ise ilişkime dair bir sorun olacak ; hayatımın sorunu değil...
'' bu cümlen aslında olması gereken.ne kadar hayatının merkezi yaparsan o kadar çok üzülüyorsun.dikkatli olmaya çalışıyorum ama elimden geldiği kadarıyla kontrollü olabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?