Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım ben dün akşam iş çıkışı kuaförüme gittim ve aynı konuyu konuştul. Kesinlikle her ilişkim benim için bir tecrübe oluyor. Belki canım yanıyor ama ben her ilişki sonrası hatalarımı tek tek bulup yeni ilişkimde yapmamaya çalışıyorum ve çalışacağım.

Mesela ben ilişkinin ilk başlarında gayet iyi ve seviyeli gidiyorum. Ama sonra vidaları gevşetip bir yumuşuyorum, üstüne bir düşüyorum. Ve bütün erkeklerden aynı şeyi duyuyorum. Erkeğin üzerine çok düşülmez diye. Bu ilişkimdeki hatam buydu mesela. Çok değer verdim. Ne dese yaptım. Herşeyde hatayı kendi üstüme aldım.

Echo seninkine benzer bişeyi ben de yaşadım. Suçsuz yere ağzıma geleni saydım. Yalancısın dedim. Ama eminim benim kadar ağır konuşmamışsındr. Ya bahsediyporum ya yine kendimi suçlu görecem bak şimdi ((( Ama hayır ben hatamı anladım ve özrümü diledim. Seven affeder. Ve gerçekten isteyen ortada aldatma olmadıkça herşeyin oluruna gider. Gitmeyen erkekler zaten ilişkinin bitmesini isteyenlerdir.

Ya o değil de benim aklıma iki gündür şu düşünce geliyo. Ben başlamışım yeni biriyle yeni bi ilişkiye. Gitmişiz bi mekana bi bakmışım benim eski laleeee... Hatta onun yanında da bi hatun var.. Oturur ağlar mıyım, kalkıp gider miyim..Allahım sen esirge...

Kızlar Bengü ve Yalın ın yeni düeti benden hepimize gelsin bu şarkı...

Bardağı taşıran son damlayı
Bu aralar uzak tut bizden
Kalp düşmanı o hain gururu
Bu aralar sakın bizden

Özetle ben aşığım çok
Özetle ben hastayım çok
En deli aşk halimi hep sana sakladım ben
Taptığın o şarkılara seni yazdım ben

Artık sen de hislensen diyorum
Çocuğumuzun bile adını buldum ben
Seven küçük detaylara bozuluyor
İşte bir anlayabilsen

Ve ilgisiz soluyor kuruyor her çiçek
Yüzüne döndürebilsen
Özetle ben aşığım çok
Özetle ben hastayım çok

geçmiş geçmişte kaldı bugünğn tadını çıkarırım ama temkinli olmayıda bırakmam elden o kişiyede çok bağlanmam

ahh bağlanmamak elinde olsa keşke insanın yaa ama duygularını engellemiyosun ki

gulin anladım demek istedigini sakın öyle hatalar yapmayalım onlar geçmişte kaldı egerki onların yaptıklarını düşünerek karşımızdakine davranırsak ilişki yurumez...sakın kıyaslamayın..

haklısın kıyaslamamak gerekiyor bazen diyorum ki yaşa mutluluğunu eğer yine üzülürsende üzül bu korkuyla nereye kadar yaşayabilirsinki ama bazende farkında olmadan kafama takıyorum mesela eskisi hemen hemen her kavgada bana hayatımı mahvettin boğdun beni falan derdi daha biçok olumsuz laf duyardım ondan.o laflar beni o kadar çok etkilemişki bunu şimdi anlıyorum.kendimi bazen insanların hayatını mahveden biri gibi görüyorum ya küçücük bişeyde yeni olanı sıkıyorum boğuyorum gibi hissedip mutsuz oluoyrum

saçma değil canım insan tedirgin oluyo yeni ilişki başlarken ama olaylar öyle gelişiyoki senin elinde olmadan yürüyo zaten o ilişki elinde olmadan duygularınla davrnıyosun ona

bucu cok guzel demıssın sevennn ne olursa olsun ıllakı affeder...
ne kadar gurur yapıp aramasada bır gece ılla bı yerde pes edıcktır aklına geldıgınde burnunun dıregı sızlaya sızlaya arıyacaktır. bu yuzden aramayan adamdan hayır gelmezzz tecrubeyle sabıttır arkadaslar

halısın gulın kendılıgınden gelısıo plansız zamana bırakmak gerekıo belkı...

bucum sarkı guzelmıs hıc dınlemedım en kısa zamanda dınlıycem inş..
buarada cafede gorme meselesıne kesınlıkle ıstıfımı bozmam sırnasırım benımkıne catlatırım onu ne kaybettıgını gozune soka soka gosterırımmm :))

doğru söylüyosun burcucum her ilişki bir tecrübe.eski hataları yapmamaya çalışıyo insan ama bende aynı senin gibiyim başta seviyeli sonra vidalar bi gevşiyo üstüne düşüyorum biraz geride durmak gerekiyo sanırım.

ayrıca kendini suçlu görme sen özürünü dilemişsin ki geri dönüşü olmaması için büyük bir hata yapmamışsın ki karşılıklı anlayış gerekiyo öyle her hatada ayrılık olmaz ki ama bu erkekler pek bi bayılıyo ayrılmaya

ben olsam kalkıp gitmem de ağlamam da ama hareketlerim bi değişir ilginç bi durum yaa yok ben henüz bu kadar gerilime hazır değilim kafamçokkarıştı

bu arada bir haberim var ... şu an burad olan kızlar siz pek bilmezsiniz ama ben yine de paylaşıım sizlerle hem eski bacular gelince görürler...

dün kardeşim ve köpeğiyle dışarı çıktık yine ... egenin kampüsüne gitmiştik...
hastanenin ordan geçtik eve dönerken ... tam o sırada bir de kimi göreyim :1shok:

sarışın çocuk ve kardeşi olduğunu düşündüğüm bir çocuk... köpeciği ben tutuyordum bana alışsın diye ben de ona alışayım diye ... kardeşi köpeği gördü biraz mesafe vardı aramızda benim sarışına gösterdi ... sarışın çocuk önce bizim dobermancıka baktı sonra beni gördü ayy çok komikti acayip şaşırdı ...kaydirigubbakcemile3

hadi bu çocuk köpekten korkuyorsa ayy hiç yaklaşmıcak bana yaaa... :sinifsinif:

bu arada karşılaştığımız yerde çok alakasız bir yerdi... hastanede acilin yanı ... ordan forum bornova diye bir yer var oraya gidiliyor muhtemelen o da oraya gidiyordu birkça kere de orda karşılaşmıştık çünkü... ama demek o ıssız yolu kullanıyormuş... bundan sonra hep oralarda dolanıcam ben de :kedi:

böcükcüm hadı hayırlısı bak ben dun çarpısamdım ama sen bırını gozune kestırmıssın ıste.. bellı olmaz vala bakarsın bı sabah gelıp kızlarr suprız bız bırlıkteyızz dersınnn opuyorumnanaktan

Hmm ne güzel olmuş dicem ama dobermancık değil de şöyle şirin bi süs köpeği daha sevimli gelirdi belki sarışına.. :))))
Gittiği yere ve geçtiği yolları öğrenmen iyi olmuşş.. Takılırsın artık. Hep o yolda gezdir köpeciği pardon dobermancığı.. Ayy çok korkarım yaa.

benim öğrendiğim şu canım ne olursa olsun ben kendimi yormayacağım...
onlar nasıl rahat davranıyorsa ben de rahat davranacağım... ve benim hayatımın merkezi ne o kişi ne de ilişkim olacak ... benim kendi hayatım olacak ; ilişkimle ilgili yaşadığım sorun ise ilişkime dair bir sorun olacak ; hayatımın sorunu değil...

kendimden çok şey feda eteyeceğim ; elbet fedakarlıkta bulunacağım ama kendimden değil... sonraki ilişkimde önemli olanın kendim olduğunu farkeden bir ben olacağım...
o yüzden daha da sağlıklı olacak ; çok sevsem de belli etmeyeceğim hatta mümkünse çok seven taraf ben olmayacağım kaydirigubbakcemile3

dobermancık nasıl işe yaramış hayırlısı olsun böcük inşallah sarışının köpek korkusu yoktur delikafadulden

evet siz bilmiyorsunuz bari ufak bir açıklama yapayım...
benimki ile tanışmadan önce bu çocukla yaklaşık 1 sene aynı saatte işe gidip aynı saatler de dönerdik... ister istemez farkettik birbirimizi ... sonra abuk sabuk yerlerde de karşılaşmaya başladık ve bakışmaya... ama sadece bakışıyorduk... ben eğer işten erken gelmişsem ekmek almak bahanesiyle evden çıkıp karşısına çıkardım... öle bir heyecan yaratmıştım hayatımda...

ama çocuk sadece bakıyordu... ben de deli oluodum ... bişi yapsın diye... neyse günün birinde benimkiyle tanıştım o aralar sarışınla pek karşılaşamamıştık ... aklım onda olsa da sabır sabır nereye kadar dedim kaydirigubbakcemile3

benimkiyle başladık işte ... ve 2 yıl sürdü ... 2 yılda 1-2 kere karşılaştık yine... sonra bir kere benimki vardı yanımda ... tabii ben o zamanlar hiç bakmadım ona... eskiden bakardım :))) ayrıldıktan sonra en kötü olduğum zamanlardan birinde karşılaştık 2 kere ...

sonra bu hafta içinde salıydı galiba karşılaştık ben yine gelgitlerdeydim o gün... iyi geldi bana ... bir de dün işte ...

yani bu çocuğun hikayesi azcık eski ama galiba ömür boyu bakışcaz biz bununla

bu arada köpek de kardeşimin ; askere gidecek bana alışsın diye beraber geziyoruz...

Kesinliklee... Kısaca hep bir adım geride duracaksın erkekten... Öyle daha kıymet biliyolar... Ben bırak bir adım önde olmayı bi bakmışsın koşa koşa gidiyodumm... Ama yok artık.. O önden gitsin bakalım bi yolu yol mu?

söylediklerin çok doğru böcüğüm hele '' benim kendi hayatım olacak ; ilişkimle ilgili yaşadığım sorun ise ilişkime dair bir sorun olacak ; hayatımın sorunu değil...
'' bu cümlen aslında olması gereken.ne kadar hayatının merkezi yaparsan o kadar çok üzülüyorsun.dikkatli olmaya çalışıyorum ama elimden geldiği kadarıyla kontrollü olabiliyorum

NE GUZELL OZETLEMISSIN YA YAŞADIM RESMEN KIZZ kaydirigubbakcemile3
BENCE GUZEL BI TESADUF HAYATINDA BIRI YKSA OLMAMASI ICIN BI NEDEN YK GIBIME GELIO :)

BUARADA FARK ETTINIZ MI KIZLAR BUDA LALELERE AHLANIP VAHLANMAMIZ OZLEMEMIZ YADA UZULMELERIMIZ SUAN ASLINDA BOSLUKTA OLMAMIZ HAYATIMIZDA YENI HEYECANLARIN OLMAMASINDAN KAYNAKLANIO.. BENCE KARSIMIZA IYI BIRILERI CIKSA BOLE BI TPICE IHTIYACIMIZ OLMIYCAKK.. INSALLAH OLUR YENI BI TPIC ACARIZ KENDIMIZEE YAA BUCUNUN DEDIGI GIBII ..
ADINI DA KOYDUM BILEEE
YENI BULANLAR TOPICIII kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya ben ilk başlarda benle değil de arkadaşlarıyla buluştuğunda ne çok sinirlenir hatta kendimi yorardım ; ağlardım filan ... sonra bir baktım ki benim de arkadaşlarım var bazen o olmadan görüşmek istiyorum... bu da onun en doğal hakkı ... neden di bu işkence...

sonra bu sorun olmaktan çıkmıştı... benim ilk ilişkimdi ama ben çok yol aldım... çok şey öğrendim... ama biraz onu mutlu etmek içindi... onu mutlu etmek için sorun çıkarmamayı öğrendim ; anlayışla karşıladım ama bu arada kendimin de huzuru vardı ... bu bana yetiyordu... ama bu huzur onu rahatsız etti...

yani çok emindi sevgimden ... ve bu yüzden bitti... birden bire bitti ... ben seni çok sevemiyorum dedi çünkü sen zaten beni seviyorsun... yani beni sevmek ya damutlu etmek için hiç çaba harcaması gerekmiyordu ve bunu yapmadığını birşeylerin eksik olduğunu söyledi... haklıydı belki de... aslında evet haklıydı... onun için eksiklikti bu o da ilişkisinde çaba harcamak istiyordu...ama ben fırsat vermedim belki...

bundan sonraki ; elbet kısmet ama biraz daha farklı olacak... ben o çabayı görmek isterim artık ... gösteremiyorsa kendimi yormayacağım ... demek ki birşeyler eksik kalacak sonra da bana patlayacak... olduuu bir kere daha aynı şeyi yaşayamama ya sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…