NE GUZELL OZETLEMISSIN YA YAŞADIM RESMEN KIZZ kaydirigubbakcemile3
BENCE GUZEL BI TESADUF HAYATINDA BIRI YKSA OLMAMASI ICIN BI NEDEN YK GIBIME GELIO :)
BUARADA FARK ETTINIZ MI KIZLAR BUDA LALELERE AHLANIP VAHLANMAMIZ OZLEMEMIZ YADA UZULMELERIMIZ SUAN ASLINDA BOSLUKTA OLMAMIZ HAYATIMIZDA YENI HEYECANLARIN OLMAMASINDAN KAYNAKLANIO.. BENCE KARSIMIZA IYI BIRILERI CIKSA BOLE BI TPICE IHTIYACIMIZ OLMIYCAKK.. INSALLAH OLUR YENI BI TPIC ACARIZ KENDIMIZEE YAA BUCUNUN DEDIGI GIBII ..
ADINI DA KOYDUM BILEEE
YENI BULANLAR TOPICIII kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kalbim agrıyor kızlarrsizdede varmı
Yok canım biz de yok. Bi zahmet de olmasın. Ağrır tabi. Yorulmuş, yıpranmış... Kolay atlatılmaz. Ama gerçekten yolun başındasın. Şu an yapman gereken şey kendini oyalayacak bişeyler bulman. Biz bu topicte başka şeylerde konuşuyoruz. Düşünsene hep opnlardan bahsettiğimizi. Herhalde hepimizi dayanamaz arardık. Ama alışılıyorrrr... Alışacaksın...
Bu arada bu topicteki anahtar kelime. Ben de ilk geldiğim de herkes bana ZAMAN diyordu...
ZAMAN Echocum sadece biraz ZAMAN...
kesınlıkle arardık bucuuuuu dun ben bıle aramayı dusundum ya ıcımı ellerımı bı tıtremede aldı yaa bu topıkte amannn evlerdennn ırakkk... bırakın susuz kalasıca lalelerı ne hallerı varsa gorsunlerr..yenı maceralarla basladık bu sabah daha tatlı gelıo kulaga :))
ee ykmu baska kımsede gelısmelerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya ben ilk başlarda benle değil de arkadaşlarıyla buluştuğunda ne çok sinirlenir hatta kendimi yorardım ; ağlardım filan ... sonra bir baktım ki benim de arkadaşlarım var bazen o olmadan görüşmek istiyorum... bu da onun en doğal hakkı ... neden di bu işkence...
sonra bu sorun olmaktan çıkmıştı... benim ilk ilişkimdi ama ben çok yol aldım... çok şey öğrendim... ama biraz onu mutlu etmek içindi... onu mutlu etmek için sorun çıkarmamayı öğrendim ; anlayışla karşıladım ama bu arada kendimin de huzuru vardı ... bu bana yetiyordu... ama bu huzur onu rahatsız etti...
yani çok emindi sevgimden ... ve bu yüzden bitti... birden bire bitti ... ben seni çok sevemiyorum dedi çünkü sen zaten beni seviyorsun... yani beni sevmek ya damutlu etmek için hiç çaba harcaması gerekmiyordu ve bunu yapmadığını birşeylerin eksik olduğunu söyledi... haklıydı belki de... aslında evet haklıydı... onun için eksiklikti bu o da ilişkisinde çaba harcamak istiyordu...ama ben fırsat vermedim belki...
bundan sonraki ; elbet kısmet ama biraz daha farklı olacak... ben o çabayı görmek isterim artık ... gösteremiyorsa kendimi yormayacağım ... demek ki birşeyler eksik kalacak sonra da bana patlayacak... olduuu bir kere daha aynı şeyi yaşayamama ya sengözlerimebaksanab
kalbim agrıyor kızlarrsizdede varmı
Ohhh Ohhhhh.. Yaşasınnn. Farkındamısınız hepimiz yeni ilişkilerimiz hakkında yolumuzu çizmeye başladık...Ecrin çok haklısın biz boşluktan hergün onları özlüyoruz...
Şöyl adam gibi biri çıksa karşımıza, bize değer verse, anlayışlı şevkatli olsa. Biz değer verdiğimzde şımarmak yerine kıymetini bilse inanın aklımıza bile gelmezler. Gerçekten boşluktayız. Ve kadın dediğin ilgidir aslında. Karşımıza böyle birisi çıkıp bize ilgi gösterse kayıtsız kalayamayacak olanımız yoktur... Yahuşuklu da olsun caanımmm...
ellerim gözlerim yokluguna istemedende olsa alıstılar ama kalbim kabullenmiyorki onsuz yürüyemem devam edemem yola..
Ondan başkasını sevemem. Ondan başkasıyla evlenemem. Ne diyor bu insanlar benim onsuz yaşamam mümkün değil...Ya bi susun yaa seviyorum işte. Onun gibi sevemem kimseyii.. O benim herşeyimdi. Onsuz nasıl yaşarım. Beni seviyodu bi zamanlar değer veriyodu. O güzel günler nerde. Yok bitmiş olamaz. O günler tekrar gelecek. Bu insanlar buşuna unutursun diyor.. Ben unutmicam hayatımın sonuna kadar onu sevicem... O kadar da kötü değildi aslında iyi biriydi beni severdi değer verirdi. Belki de benden bi adım bekliyo arasım mı ki acaba. Arayayım bi ya. Aranır ve cevap alınır.... Sonuç daha kötü daha kötü daha kötü...
Başka bi yol o boşluktadır yada birini bulamamıştır... la benim çağırdığımda gelecek bi kız lazım der.. Ve seni arar... Sen özlemişsindir. Dayanamzsın. Zaten bekliyosundur. Tamam dersin. Tekrar uçmaya hazırsın.Uçarsın da zaten... Sonra çok geçmeden son darbeyi yersin. Bu da son olur. Hem de çok hazin...
Ondan başkasını sevemem. Ondan başkasıyla evlenemem. Ne diyor bu insanlar benim onsuz yaşamam mümkün değil...Ya bi susun yaa seviyorum işte. Onun gibi sevemem kimseyii.. O benim herşeyimdi. Onsuz nasıl yaşarım. Beni seviyodu bi zamanlar değer veriyodu. O güzel günler nerde. Yok bitmiş olamaz. O günler tekrar gelecek. Bu insanlar buşuna unutursun diyor.. Ben unutmicam hayatımın sonuna kadar onu sevicem... O kadar da kötü değildi aslında iyi biriydi beni severdi değer verirdi. Belki de benden bi adım bekliyo arasım mı ki acaba. Arayayım bi ya. Aranır ve cevap alınır.... Sonuç daha kötü daha kötü daha kötü...
Başka bi yol o boşluktadır yada birini bulamamıştır... la benim çağırdığımda gelecek bi kız lazım der.. Ve seni arar... Sen özlemişsindir. Dayanamzsın. Zaten bekliyosundur. Tamam dersin. Tekrar uçmaya hazırsın.Uçarsın da zaten... Sonra çok geçmeden son darbeyi yersin. Bu da son olur. Hem de çok hazin...
valla gayet açıklayıcı ve net olmuş...
bir kere onlar olmadan da yaşanıyor bu biiiir...
onlarsız da gülümseyip ; kahkaha atabiliyorsunuz bu ikiiiii...
eee hayat işte mutlu olmak için yaşıyorsak demek ki onlarsız mutlu da olunabiliirrr...
ben de geldiiiiiim
bugün inşallah sizin için çoooooook güzel bir gün olur:)
böcüğüm bişi dicem,
onlar olmadan yaşanıyor birr,
onlar olmadan mutlu olunuyor iki ya,
kendi adıma söyleyim sizinkiler b.. kadar kalleş değildir ,
o olmadan mutlu olmak kadar mutlu eden bir şey de yok :)
içmiş gibiyim günlerdir, b.. yok ve ben mutluyum.
kızlar yaşlarınız kaçç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?