Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ohhh Ohhhhh.. Yaşasınnn. Farkındamısınız hepimiz yeni ilişkilerimiz hakkında yolumuzu çizmeye başladık...Ecrin çok haklısın biz boşluktan hergün onları özlüyoruz...
Şöyl adam gibi biri çıksa karşımıza, bize değer verse, anlayışlı şevkatli olsa. Biz değer verdiğimzde şımarmak yerine kıymetini bilse inanın aklımıza bile gelmezler. Gerçekten boşluktayız. Ve kadın dediğin ilgidir aslında. Karşımıza böyle birisi çıkıp bize ilgi gösterse kayıtsız kalayamayacak olanımız yoktur... Yahuşuklu da olsun caanımmm...

valla güzelim benimkisi boşluktan değil ben onu biliyorum... biteli 9 ay oldu... ister istemez eee daha ne bekliyorum diyorsun... bir de bu çocuk geçmişimde vardı zaten... hani başkasına zaten bakamam ...bakmıyorum... içime sinmiyor ... ya tipini beğenmiyorum ; ya sesini ; ya elindeki sigarasını vs...

yani evet iyi biri çıkarsa neden değerlendirmeyelim ama ben ona da fırsat vermiyorum... zaten bu çocuk gelse bile benim zamana ihtiyacım var bunun farkındayım... çünkü hala onu özleyebiliyorum... ayrılığa ; onsuzluğa alışmak zaman aldı... şimdi hayatımda başka birinin varlığı fikrine alışmam lazım önce ... yerimseniben

kalbim agrıyor kızlarr sizdede varmı

Yok canım biz de yok. Bi zahmet de olmasın. Ağrır tabi. Yorulmuş, yıpranmış... Kolay atlatılmaz. Ama gerçekten yolun başındasın. Şu an yapman gereken şey kendini oyalayacak bişeyler bulman. Biz bu topicte başka şeylerde konuşuyoruz. Düşünsene hep opnlardan bahsettiğimizi. Herhalde hepimizi dayanamaz arardık. Ama alışılıyorrrr... Alışacaksın...
Bu arada bu topicteki anahtar kelime. Ben de ilk geldiğim de herkes bana ZAMAN diyordu...

ZAMAN Echocum sadece biraz ZAMAN...

bucuu bn koydum kafaya dune kadar ıstemıorum olmaz dıodum ama son zamanlarda kendımı yenı bırıne alıstırdım sureklı bu dogrultuda kendımı telkın edıorum ve gercekten ck yl kat ettım tek eksık suan atlı yada atsız fark etmezzz yakuşuklu prensımmmm....:asigim:

kesınlıkle arardık bucuuuuu dun ben bıle aramayı dusundum ya ıcımı ellerımı bı tıtremede aldı yaa bu topıkte amannn evlerdennn ırakkk... bırakın susuz kalasıca lalelerı ne hallerı varsa gorsunlerr..yenı maceralarla basladık bu sabah daha tatlı gelıo kulaga :))
ee ykmu baska kımsede gelısmelerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aman hayatım dünü hatırlatma seni de kaybediyoduk. Yani sen de aramayı düşündüysen ben öleyim o zaman. Senin 2 sene olmuş benim 2 ay...

Valla ben şu yeni laleyi merak ediyorum valla. Acaba olacak mı olur mu dikiş tuttururmuyum. Yoksa eski laleyi özlermiyim çok merak ediyorum.Dilerim yapmam öyle bişey de herşeyi mahvetmem...

eski ilişkimde bende aynı şeyleri yapıyordum bazen düşünüyorumda eski ilişkimde kızdığım şeylere şimdi kızmıyorum insan tecrübe edindikçe daha da olgunlaşıyor daha sağlıklı bi ilişki oluyor ama bi yandanda korkuların oluyor işte.senin eskisinede sevgi fazla gelmiş canım bunlara yaranılmıyor ki...sorun çıkartırsın dırdırcı olursun susarsın huzur verirsin senin için çaba gösteremiyorum sevemiyorum derler anlamak zoorrr

kalbim agrıyor kızlarr sizdede varmı

aman kalp ağrısı falan istemiyorum ben eskiden ağrıyodu hemde ne ağrımak ama bak geçti yeni umutlar bile yeşerdi o kırık kalbimde sende yaşayacaksın şuan çok yeni sağlıklı düşünemiyorsun zamanla ayrılığınızın ne kadar doğru bir karar olduğunu görüceksin

kııızz şu saydıklarının hepsine sahip bir erkek varmı?varsa nerdee acabaa delikafadulden

ellerim gözlerim yokluguna istemedende olsa alıstılar ama kalbim kabullenmiyorki onsuz yürüyemem devam edemem yola..

Ondan başkasını sevemem. Ondan başkasıyla evlenemem. Ne diyor bu insanlar benim onsuz yaşamam mümkün değil...Ya bi susun yaa seviyorum işte. Onun gibi sevemem kimseyii.. O benim herşeyimdi. Onsuz nasıl yaşarım. Beni seviyodu bi zamanlar değer veriyodu. O güzel günler nerde. Yok bitmiş olamaz. O günler tekrar gelecek. Bu insanlar buşuna unutursun diyor.. Ben unutmicam hayatımın sonuna kadar onu sevicem... O kadar da kötü değildi aslında iyi biriydi beni severdi değer verirdi. Belki de benden bi adım bekliyo arasım mı ki acaba. Arayayım bi ya. Aranır ve cevap alınır.... Sonuç daha kötü daha kötü daha kötü...
Başka bi yol o boşluktadır yada birini bulamamıştır... la benim çağırdığımda gelecek bi kız lazım der.. Ve seni arar... Sen özlemişsindir. Dayanamzsın. Zaten bekliyosundur. Tamam dersin. Tekrar uçmaya hazırsın.Uçarsın da zaten... Sonra çok geçmeden son darbeyi yersin. Bu da son olur. Hem de çok hazin...

Kızlar ya... Kitap mı çıkarsak kiii. İlhan Uçkan dan ne eksiğimiz kaldı ayolllll....

valla gayet açıklayıcı ve net olmuş...
bir kere onlar olmadan da yaşanıyor bu biiiir...
onlarsız da gülümseyip ; kahkaha atabiliyorsunuz bu ikiiiii...

eee hayat işte mutlu olmak için yaşıyorsak demek ki onlarsız mutlu da olunabiliirrr...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

böcüğüm bişi dicem,
onlar olmadan yaşanıyor birr,
onlar olmadan mutlu olunuyor iki ya,
kendi adıma söyleyim sizinkiler b.. kadar kalleş değildir ,
o olmadan mutlu olmak kadar mutlu eden bir şey de yok :)
içmiş gibiyim günlerdir, b.. yok ve ben mutluyum.

bak bu da doğru o olmadan mutlu olduğunu bilmek daha da mutluluk verici :lepi:

allah nazardan saklasın hep mutlu kal canımcım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…