böcüğüm bişi dicem,
onlar olmadan yaşanıyor birr,
onlar olmadan mutlu olunuyor iki ya,
kendi adıma söyleyim sizinkiler b.. kadar kalleş değildir ,
o olmadan mutlu olmak kadar mutlu eden bir şey de yok :)
içmiş gibiyim günlerdir, b.. yok ve ben mutluyum.
Harikasın canım. Bunun farkına varmış olman çok güzel. Aslında hepimiz onlar olmadan da mutlu oluyoruz ama farkında değiliz. Hatta şöyle söyleyeyim. Hepimiz onlar yokken de huzurluyuz.. Hatta daha huzurluyuz.Kaybetme korkumuz yok..Yanlış birşey söyleme korkumuz yok... Oh bitti gitti işteee... Kısmet böyleymiş. Alın yazımıda yoklarmış....
Ben de bu topiğe ilk geldiğimde dedim bu nasıl sevgilisinden ayrılanlar ya. Geyik yapıyolar bunlar beni anlamaz... Sen de şimdi diyosundur. Ben ne diyorum bunlar ne diyoo.. Sana çok kötü bi fikir. Git kitapçıya al güzel bi kitap oku. Başka hayatlara başka hayatlara bak. Biliyorum dışarı çıkmak istemezsin kimseyi istemezsin ama.
1. kendine bakım yap.
2. Kitaop oku
Kızlar ben bugün bi sürü makyaj malzemesi alcam ya. Ondan pek yazamıyorum size araştırma yapıyorum :))))))))))))))))))) Sefam olsun ohhhh.. Fazla makyaj yapmamı sevmezdi lale. Kıskanç gençtim zatem ondan 12 yaş kadar, iyice güzel oluyorum diye çekemiyodu beni :)))) Simli eyeliner alicam her renkten. Ben eyeliner i çok kullanırım yakışır...
kızlar evet bende bi bakıma girdi of of of.....
bi bakan bida bakıo ama ....
ama tık yok hehehhe....
gerçekten sosyal faaaliyet önemli kafanız dagılırr kızlaarr ona odaklanırsan çıkamassınız işin içinde...