Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

merhaba kızlar dün sınavda gördüm bnmkini yüzüne bile bakmadm selam vermedim hiç ama o vicdansız benim ona hediye ettiğim ayakkabıyı giyiyor hala benim göreceğimi bile bile bu saygısızlık değil mi ?

angele neden saygısızlk olsun canım...
bende bizimkinin aldıgı cep telefonu almıştı ,,,,,,, çanta almıştı onu hala kullanıorum...canım
öyle düşünme sakın sen zaten hediye etmissin oda giyniodur yanlış düşünerek giymemiştir...

Canım onlar bizim kadar ayrıntı düşünselerdi zaten kendilierin böyle sevenleri üzmezlerdi. Onun için erkeklerin hareketine anlam vermek yada anlamaya çalışmak yersiz bizim için. Dengesiz mahluklar onlar. Ya var mısınız Feminist olalım. Ama Ecrin olmaz o yeni aday bekliyo. İnşallah bulur en kısa zamanda. Ecrin düğün çok oluyo bu aralar. Hiç bi düğünü kaçırma çevrendeki. Bak ben buldum ama şansızlıktan olmuyo benimde...

açıkcası ben kötüyüm evde yatalak hastamız var ona bakıyorum iki gündür evde ama çok yoruldum seneyede sınava gireceğim nasıl olacak bilmiyorum moralim çok bozuk

Geçmiş olsun Azra. Ben de iyi gibiyim. Ya alışveriş yapıcam ondan. Dün kuaföre gittim bugün makyaj malzemesi alıcam benden mutlu olabilir mi....Maaşı yeni aldığım nasıl belli ama :)))) 20 gün sonra borç isteyebilirm sizden kızlarr..

buucu sana birşey söyliycem sen bazı şeyleri yeni öğrenmeye başlamışken o bazı şeylere doymuş olacak ilerde sorun çıkcaktır sen gezmek isteyeceksin o istemeycektir en bazıti erkek olgun olacak o fazla olgunuda zarar

umudum dedıklerınde haklısın benımkıde buyuktu...9 ysaŞ ama yaŞamıŞtı herŞeyı farklılık olmuoda fazla.ben farklı Şeyler yapmak ıstıodum o bı cafede oturmsk bıle yetıodu cıdden fark edıo yaa bıde doymuŞler herŞeye..

ben geldim kızlarr öğle yemeğimi yedim şimdi nescafe içicem sizler neler yapıyosun moraller iyi dimi sengözlerimebaksanab

kızlar yemekteydım arkadaslarla sımdı geldım :icecream:
kesınlıkle yeter arıorum artık hrkese haber ettım :roflol:

AZRACIM GECMIS OLSUN YENI GELDIM GEC OKUDUM

BUCUUU HARCA ANNEM HARCAAA BEN KREDI ACCAM HEPINIZE YETERKI SIZ KENDINIZE GELIN TOPARLANIN kaydirigubbakcemile3

Doğru canım. Zaten daha önce de bahsettim. Ben onun olgunluğunu kaldırmadım. Tamam çok hoşuma gidiyodu olgun olması ama.. İşte tartışmalarda olsun çocuklaşıyodum. Ama gezmek açısından sağolsun yani acayip gezdirmiştir beni. Her hafta yemeğe çıkardık. Ve her seferinde farklı yerlere. Tabi yılların yorgunluğu da vardı yok değil. Aktif ama bir o kadar doymuştu. Kesinlikle kızlar hayatınıza yeni girecek erkek doymuş olsun. Yaşamış olsun herşeyi. Yoksa gözleri dışarda olur. Ben gerçekten mutluydumm.. Ühüüüü ühüüüü.. Gene geldiler yaaa. Özledim yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…