Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yk azra yenı aday yok sadece artık yenı aday olsun ıstıorum kendımı buna hzırladım bı an once olsun ıstıorum :)

kızlaarrr patlamak üzereyim sıkıntıdan tansiyonum 10 5 delirmek üzeretyim

Canım kıyamam ya. Boşver ya. Dışarısı cayır cayır yanıyo. İnsan gezdiğini anlamıyo. Hele antalyadasın. Sabret canım benim... Öyle kötüyüm dersen daha çok kötü oursun. Bak bizimle yazşıyosun. İçini dköüyosun sohbet ediyoruz..

Ben ehliyete gidiyorum...Bana bi öğretmemişti araba kullanmayı. İnat ettim öğrencem babamdan da alıcam arabay. Dilerim karşılaşırız trafikte. Yani olmadı karşılaştırırım ben bizi trafikte. ehuehuehuuu...Basarım gaza geçerim giderim... Ayy hayali bile güzelll..

Selam kızlar.Bakıyorum gayet iyisiniz maşallah :)
Böcüküm, köpek sana uğurlu gelmiş :) Artık sen köpeciği yanından ayrımazsın :))) Fakat güzel bi tesadüf olmuş. Konuşmasanız, tanışmasanız bile aranızda bi iletişim olmuş aslında.Bence devamı gelecek ve siz tanışacaksınız gibime geliyor.E tanışın ne olacak. Sevgili olmasanız bile arkadaş olursunuz.Hem bakalım bunca zaman bakıştığın kişi nasılmış, baktığına değimiş mi demi ama görmüş olursun. Belkide ruh ikizindir. Ama benim hep senin için istediğim yeni birisi değil aslında itiraf edeyim. Ben senin için hep öncekinin dönmesini ve onunla olmanı istiyorum.Tabi ki önemli olan senin mutluluğun. Ama ne yapayım ben belkide ilahi adalet yerini bulsun istiyorum işte :) Hem sende demiştin ya önceden "onun benim için doğru kişi olduğuna inanıyorum" demiştin.O yüzden benim isteğim senin için öncelikle Lale.Ama olmayacaksa da en kısa zamanda eeeennnnn muhteşem biri, sarışın bebe ya da başkası.

Buucuuu, EcRiN+, eylül25, gülin-89, Lakito+

hoşgeldin lakitocum geçmişi mi okuyosun. senin adının yanında + işareti varmıydı yaa

hayırlıysa olsun lakıto eger degılse yenıden barısıp bıdaha ayrılıp bunları yasatacaksa olmazsın cnm...

azracım ınsallah pek umudum yk ama bakalım artık :))

buuucccuuu cok guldum yaa cahıllık ıste yazmıssın yaaa deluuuu kaydirigubbakcemile3

Anacım ne bileyim. Benim burda ilk arkadaşlarım sizsiniz :))))
Sen umudunu yitirme..

Ya ben bu topicteki kızlardan korkmaya başladım.. Hayır birgün hepimiz birbirimize gaz vermeyi kesicez ağlamaya başlicaz ve aricaz o olacak.. Düşünsenize yazı tura gibi. Yazı gelen kazanır. Arayalım hadi kim barışacak... :))) Tabi bu zaten nirvanada olan kçlarını dahada tavan yaptırmaktan başka bi işe yaramaz ama. Ne bileyim korkuyorum bizden... Ben aramam söyleyeyim. Eğer bişey yapacaksam karşısına çıkarım. Tesadüf işyerini de öğrendim.:))))))))))nihahaaaaa...

ya benim göreceğimi bile bile giymesi ?

Canım onlar bizim kadar ayrıntı düşünselerdi zaten kendilierin böyle sevenleri üzmezlerdi. Onun için erkeklerin hareketine anlam vermek yada anlamaya çalışmak yersiz bizim için. Dengesiz mahluklar onlar.

doğru diorsn canm ya iyice nefret ettim ondan

tipini söyle ecrin bulalım hemen sana..
bu arada dışarı çıkıyorum ben kızlar 1 saate dönerimm.. öptüm hepiinizi

Vayyy kırmışız zincirleriii. Bak üzülüyodun bi de... Çık bakalım hava al dicem ama orda hava almak naamümkün olduğu için Allah yardımcın olsun. Ohh ben işyerimde serin serin oturcam..

kızlar ben bişiy sorcam herkesin fikrini istiyorum sabah arkadaşım telini değiş dedi bazen tanımadığım no çaldırıyor arkadaşımda o mu değilmi diye düşünecğeini teli değiş diyor eger günün birinde ararsa aradını znumara kullanılmamaktadır sözünü duysun diyor aslında mantıklı ama ben günün birinde ararsa acı çektiğini bilim istiyorum bir yöndende bilsem ne olacakki sadece canım acıycak bana fikir verin neolur ne yapmalıyım ilk telefon kullanmaya başlayalıdan hattım yani lise yıllarımdan ben hep ölünceye kadar bu hattı kulancam diye düşündüm şimdi değiştirme düşüncesi bile üzüyor

Maşallah anacım ne yaptın sen... Ömürlük mu aldın hattı. Canım ben de öyle düşünürdüm arar değiştirmem diye. Ama en son numaramı unuttuğunu biliyorum. Bence bulmak isteyen adam ne yapar ne eder bulur. Öyle rahatsız eden varsa bence değiştir. Çünkü bu senin hayatın Kendin için yaşa. Ama evet aradığında ulaşamadığında belki sen göremeyecksin ama daha beter olur bence... Hayatını tamamen değiştirdiğini düşünür. Ama yok bu hat benim umudum diyorsan sen bilirsin. Ben mesela artık hiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççç ama hiiiiçççç beklemiyorum. Aramazzz. Ama bulmak isterse bulur. Evimi biliyo işimi biliyo vs. Sende bunları düşün. Açık kapı bırakmana gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…