Anacım ne bileyim. Benim burda ilk arkadaşlarım sizsiniz :))))
Sen umudunu yitirme..
Ya ben bu topicteki kızlardan korkmaya başladım.. Hayır birgün hepimiz birbirimize gaz vermeyi kesicez ağlamaya başlicaz ve aricaz o olacak.. Düşünsenize yazı tura gibi. Yazı gelen kazanır. Arayalım hadi kim barışacak... :))) Tabi bu zaten nirvanada olan kçlarını dahada tavan yaptırmaktan başka bi işe yaramaz ama. Ne bileyim korkuyorum bizden... Ben aramam söyleyeyim. Eğer bişey yapacaksam karşısına çıkarım. Tesadüf işyerini de öğrendim.:))))))))))nihahaaaaa...
esmer güzeli desemmmm :1closedeyes::roflol::sm_cool:tipini söyle ecrin bulalım hemen sana..
bu arada dışarı çıkıyorum ben kızlar 1 saate dönerimm.. öptüm hepiinizi
bence degıstırr hıc bekleme cnm ama genede sen bılırsın....kızlar ben bişiy sorcam herkesin fikrini istiyorum sabah arkadaşım telini değiş dedi bazen tanımadığım no çaldırıyor arkadaşımda o mu değilmi diye düşünecğeini teli değiş diyor eger günün birinde ararsa aradını znumara kullanılmamaktadır sözünü duysun diyor aslında mantıklı ama ben günün birinde ararsa acı çektiğini bilim istiyorum bir yöndende bilsem ne olacakki sadece canım acıycak bana fikir verin neolur ne yapmalıyım ilk telefon kullanmaya başlayalıdan hattım yani lise yıllarımdan ben hep ölünceye kadar bu hattı kulancam diye düşündüm şimdi değiştirme düşüncesi bile üzüyor
Umudum eğer aramak isterse bi şekilde ulaşır sana zaten canım.Neden sen öyle düşünüyorsun ki...Eğer değiştirmek istiyorsan değiştir.Ya da kapatma hattını başka bi hat daha al. Bi süre onu kullan canım.
kızlar ben bişiy sorcam herkesin fikrini istiyorum sabah arkadaşım telini değiş dedi bazen tanımadığım no çaldırıyor arkadaşımda o mu değilmi diye düşünecğeini teli değiş diyor eger günün birinde ararsa aradını znumara kullanılmamaktadır sözünü duysun diyor aslında mantıklı ama ben günün birinde ararsa acı çektiğini bilim istiyorum bir yöndende bilsem ne olacakki sadece canım acıycak bana fikir verin neolur ne yapmalıyım ilk telefon kullanmaya başlayalıdan hattım yani lise yıllarımdan ben hep ölünceye kadar bu hattı kulancam diye düşündüm şimdi değiştirme düşüncesi bile üzüyor
açıkçası birkaç gün önce bir numara aradı başka nodan aradım açmıyor kim olduğunu öğrenmek için arkadaşıma anlattım değiş telini diyor benimki dönemez ama günün birinde aramazda olurda ararsa dağılırım hemde çok fena halde
kızlar ben bişiy sorcam herkesin fikrini istiyorum sabah arkadaşım telini değiş dedi bazen tanımadığım no çaldırıyor arkadaşımda o mu değilmi diye düşünecğeini teli değiş diyor eger günün birinde ararsa aradını znumara kullanılmamaktadır sözünü duysun diyor aslında mantıklı ama ben günün birinde ararsa acı çektiğini bilim istiyorum bir yöndende bilsem ne olacakki sadece canım acıycak bana fikir verin neolur ne yapmalıyım ilk telefon kullanmaya başlayalıdan hattım yani lise yıllarımdan ben hep ölünceye kadar bu hattı kulancam diye düşündüm şimdi değiştirme düşüncesi bile üzüyor
:lepi: delikafadulden böcüğüm harika bi haber buuuu :) çok cool görünmüşündür sırnaşık şey bence köpekten korkmaktan çok cinsi açısından bir kızın elinde görmekten şaşırmıştır sengözlerimebaksanab hem iyi işte ayağını denk alsın sonra yanlış yaparsa köpeği salarız peşine :roflol: bence de bişeler olcak gibi aranızda hem çok güzel böle karşılıklı platonik ama açılsın artıııık sositosositobu arada bir haberim var ... şu an burad olan kızlar siz pek bilmezsiniz ama ben yine de paylaşıım sizlerle hem eski bacular gelince görürler...
dün kardeşim ve köpeğiyle dışarı çıktık yine ... egenin kampüsüne gitmiştik...
hastanenin ordan geçtik eve dönerken ... tam o sırada bir de kimi göreyim :1shok:
sarışın çocuk ve kardeşi olduğunu düşündüğüm bir çocuk... köpeciği ben tutuyordum bana alışsın diye ben de ona alışayım diye ... kardeşi köpeği gördü biraz mesafe vardı aramızda benim sarışına gösterdi ... sarışın çocuk önce bizim dobermancıka baktı sonra beni gördü ayy çok komikti acayip şaşırdı ...kaydirigubbakcemile3
hadi bu çocuk köpekten korkuyorsa ayy hiç yaklaşmıcak bana yaaa... :sinifsinif:
bu arada karşılaştığımız yerde çok alakasız bir yerdi... hastanede acilin yanı ... ordan forum bornova diye bir yer var oraya gidiliyor muhtemelen o da oraya gidiyordu birkça kere de orda karşılaşmıştık çünkü... ama demek o ıssız yolu kullanıyormuş... bundan sonra hep oralarda dolanıcam ben de :kedi:
kalbim agrıyor kızlarrsizdede varmı
şöyle birşey çözüm olabilir... Hani numaranı değiştirmektense ;
bilmediğin numaralara kapattırırsın ... Var öyle hizmetler... Ama başkaları da ulaşamaz o zaman ... Yok vazgeçtim ben bu fikirden -tatlicadiarzu-
değiştir canım ya boşver o üzülecek birgün diye sen her yabancı telefonda üzüleceğine o bir kere üzüldüğünde ruhun duymasın ; için acımasın ; aklına düşmesin :1closedeyes:
umudum. Tamam hepimiz burda bizi aramalrını istiyoruz bunu görmek isteriz. Tabi eğer kaderimizde öyle bi gün varsa. Ama olmazsa olmaz. Rabbim öyle güzel herşeyi yerine koymuştur ki. Olacaksa olur zaten. Aklın şaşar. Umut bizi böyel zayıf yapan. Ya benim umudum yok arayacağına dair. Olsaydı beklerdim. şimdi tlf çalıyo tanımadığım numara gizli numara olsun umrumda değil. Bildiğim tek şey var o değil. Oysa bile önemli değil. Ne zamanki açıktan arar döne pişmanım der o olur. Onun için sen her yabancı numarada ümitleneceksin. Aklına geleceği yuoksa da aklına gelecek. Yani bence değişttir. Temiz bi sayfa aç. Unutmanın ilk kuralı buna inanmak. çoğumuz unatamam unutmak istemiyorum diyerek başladık bu işe. Ama başka çaremiz yok. Hatta hayat öyle bi yön veriri ki bize inşallah. Bi bakmışsın arasa bile fark etmez senin için. Düşünsene hala onunla birliktesin ve seni geçmişte çok sevdiğin ve seni üzerek terk eden birisi arıyo umrunda olur muydu. Açıkçası ben sevdiğim insanla birlikteysem kimseyi takmam.
Kızlar biz aslına onları değil geçmiş günleri özlüyoruz. Oysa o günler hiç gelmeyecek. Onlar geri dönse bile bunu anlayamıyourz. Dün işten çıktım yolda giderken dedim kendi kendime hadi aradı açtım tlf. Görüşelim dedi. Ya benim az yine,2 ay.. Ben o iki ayı, o gecelerin o gözyaşların o kalp sızılarının sualini sormam mı... Güvenim azalmaz mı. Karşıma geçse ben bırakıp giderken nerdeydi bu gülüşün demem mi. Yok kızlar bitti ya o günler gelmiyo gelmez de...
tşk ederim kızlar ben numara engellemyi sordum olmuyormuş sadece o telefon özelliğinden oluyormuş birde özel no değil tanımadığım numaralar arıyor son iki haftadır geceleri çaldırıyo bir kere çaldırıyoröncelikli olarak sana yazıyorum canım :)
bence numaranı değiştirmene gerek yok öncelikle gizli numaralara aramayı kapat her hatta mevcut bu
eğer onun aramasını istemiyorsan sadece onun numarasını engellleyebilirsin aradığında sende gözükecek aradığı ama ona ulaşılamıo dicek telin
arayan numara gözüküyor ve kim olduğunu bilmiyorsan turk... Dede ave.. Da bilinmeyen numaralar diye bi hizmet var ordan öğrenebilirsin kimin aradığını,eğer bu kişi rahatsız ediyorsa hep o numarayıda engelleyebilirsin
yani hattını değiştirip sonra aldığın numarayı arkadaşlarına duyurmak zor iş artı bir şekilde ulaşmak isteyen kişi bulur yine
umarım yardımcı olabilmişimdir kaydirigubbakcemile2
tşk ederim kızlar ben numara engellemyi sordum olmuyormuş sadece o telefon özelliğinden oluyormuş birde özel no değil tanımadığım numaralar arıyor son iki haftadır geceleri çaldırıyo bir kere çaldırıyor
umudum cnm senın nıe sesın cıkmıo keyfın mı yk ?
bende 20 yaşındayımmm :lepi:
valla tek hayallerimden biri bu işim olsun maaşımı alim direkt yatırcam parfümeriyeee delikafadulden haaa ayın ortasına gerek yok bi sürü hediye alırım ben 3 günde biter :roflol:Kıyamam ya....
Ben de bu topiğe ilk geldiğimde dedim bu nasıl sevgilisinden ayrılanlar ya. Geyik yapıyolar bunlar beni anlamaz... Sen de şimdi diyosundur. Ben ne diyorum bunlar ne diyoo.. Sana çok kötü bi fikir. Git kitapçıya al güzel bi kitap oku. Başka hayatlara başka hayatlara bak. Biliyorum dışarı çıkmak istemezsin kimseyi istemezsin ama.
1. kendine bakım yap.
2. Kitaop oku
Kızlar ben bugün bi sürü makyaj malzemesi alcam ya. Ondan pek yazamıyorum size araştırma yapıyorum :))))))))))))))))))) Sefam olsun ohhhh.. Fazla makyaj yapmamı sevmezdi lale. Kıskanç gençtim zatem ondan 12 yaş kadar, iyice güzel oluyorum diye çekemiyodu beni :)))) Simli eyeliner alicam her renkten. Ben eyeliner i çok kullanırım yakışır...
kızlaarrr patlamak üzereyim sıkıntıdan tansiyonum 10 5 delirmek üzeretyim
ISIM VRDI SIMDI BAKABILDIM AMA OKDUGUM KDRYLA KIMSE BANA SOYLEYECK SZ BIRAKMAMIS AGZINIZA SAGLIK KIZLAR AYNEN OLE..
HELE SEN BUCCUUUU SENI DEGISMIS GORDUM BENLE KONUSA KONUSA BANA BENZEDIN KIZ GEL OPİMM BIDANEEE kaydirigubbakcemileŞenizŞeniz
:lepi: delikafadulden böcüğüm harika bi haber buuuu :) çok cool görünmüşündür sırnaşık şey bence köpekten korkmaktan çok cinsi açısından bir kızın elinde görmekten şaşırmıştır sengözlerimebaksanab hem iyi işte ayağını denk alsın sonra yanlış yaparsa köpeği salarız peşine :roflol: bence de bişeler olcak gibi aranızda hem çok güzel böle karşılıklı platonik ama açılsın artıııık sositososito
tşk ederim kızlar ben numara engellemyi sordum olmuyormuş sadece o telefon özelliğinden oluyormuş birde özel no değil tanımadığım numaralar arıyor son iki haftadır geceleri çaldırıyo bir kere çaldırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?