Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Yk yk korkma ben ızın vermem kımseye artık rahat rahat dolanabılırsın topıcte korkma bısdennn ben senı korurumm :1closedeyes:
tipini söyle ecrin bulalım hemen sana..
bu arada dışarı çıkıyorum ben kızlar 1 saate dönerimm.. öptüm hepiinizi
esmer güzeli desemmmm :1closedeyes::roflol::sm_cool:
bence degıstırr hıc bekleme cnm ama genede sen bılırsın....

Umudum eğer aramak isterse bi şekilde ulaşır sana zaten canım.Neden sen öyle düşünüyorsun ki...Eğer değiştirmek istiyorsan değiştir.Ya da kapatma hattını başka bi hat daha al. Bi süre onu kullan canım.

açıkçası birkaç gün önce bir numara aradı başka nodan aradım açmıyor kim olduğunu öğrenmek için arkadaşıma anlattım değiş telini diyor benimki dönemez ama günün birinde aramazda olurda ararsa dağılırım hemde çok fena halde

umudum canım çözüm degil..
ben bizimkinden ayrıldım hemn hat degiştim..kuzenim demişki ozaman bida rahatsız etme kızı hattını degiştirdi flan..sonra bi baktım işyerinden beni aradı yeni numaranı ver die..
bende neyse verdim gene ögrendi tabii...bida ayrıldık gene degiştim ..bu sefer barıştık mecbur gene ögrendi şimdi hala aynı hattımı kullanıorum degiştirmemde bida..neymiş ulaşmak isteyen insan ulaşır taa işyerinden aradı beni kızgın bi şekilde ayrıyız he...telini degişmissin flan şaşımıştım..neyse arayan insan her türlü arar canım ama bence hiç degiştirme gerek yok valla..

şöyle birşey çözüm olabilir... hani numaranı değiştirmektense ;
bilmediğin numaralara kapattırırsın ... var öyle hizmetler... ama başkaları da ulaşamaz o zaman ... yok vazgeçtim ben bu fikirden -tatlicadiarzu-

değiştir canım ya boşver o üzülecek birgün diye sen her yabancı telefonda üzüleceğine o bir kere üzüldüğünde ruhun duymasın ; için acımasın ; aklına düşmesin :1closedeyes:

Umudum. Tamam hepimiz burda bizi aramalrını istiyoruz bunu görmek isteriz. Tabi eğer kaderimizde öyle bi gün varsa. Ama olmazsa olmaz. Rabbim öyle güzel herşeyi yerine koymuştur ki. Olacaksa olur zaten. Aklın şaşar. Umut bizi böyel zayıf yapan. Ya benim umudum yok arayacağına dair. Olsaydı beklerdim. Şimdi tlf çalıyo tanımadığım numara gizli numara olsun umrumda değil. Bildiğim tek şey var o değil. Oysa bile önemli değil. Ne zamanki açıktan arar döne pişmanım der o olur. Onun için sen her yabancı numarada ümitleneceksin. Aklına geleceği yuoksa da aklına gelecek. Yani bence değişttir. Temiz bi sayfa aç. Unutmanın ilk kuralı buna inanmak. Çoğumuz unatamam unutmak istemiyorum diyerek başladık bu işe. Ama başka çaremiz yok. Hatta hayat öyle bi yön veriri ki bize İnşallah. Bi bakmışsın arasa bile fark etmez senin için. Düşünsene hala onunla birliktesin ve seni geçmişte çok sevdiğin ve seni üzerek terk eden birisi arıyo umrunda olur muydu. Açıkçası ben sevdiğim insanla birlikteysem kimseyi takmam.

Kızlar biz aslına onları değil geçmiş günleri özlüyoruz. Oysa o günler hiç gelmeyecek. Onlar geri dönse bile bunu anlayamıyourz. Dün işten çıktım yolda giderken dedim kendi kendime hadi aradı açtım tlf. Görüşelim dedi. Ya benim az yine,2 ay.. Ben o iki ayı, o gecelerin o gözyaşların o kalp sızılarının sualini sormam mı... Güvenim azalmaz mı. Karşıma geçse ben bırakıp giderken nerdeydi bu gülüşün demem mi. Yok kızlar bitti ya o günler gelmiyo gelmez de...

öncelikli olarak sana yazıyorum canım :)
bence numaranı değiştirmene gerek yok öncelikle gizli numaralara aramayı kapat her hatta mevcut bu
eğer onun aramasını istemiyorsan sadece onun numarasını engellleyebilirsin aradığında sende gözükecek aradığı ama ona ulaşılamıo dicek telin
arayan numara gözüküyor ve kim olduğunu bilmiyorsan turk... dede ave.. da bilinmeyen numaralar diye bi hizmet var ordan öğrenebilirsin kimin aradığını,eğer bu kişi rahatsız ediyorsa hep o numarayıda engelleyebilirsin
yani hattını değiştirip sonra aldığın numarayı arkadaşlarına duyurmak zor iş artı bir şekilde ulaşmak isteyen kişi bulur yine
umarım yardımcı olabilmişimdir kaydirigubbakcemile2

:lepi: delikafadulden böcüğüm harika bi haber buuuu :) çok cool görünmüşündür sırnaşık şey bence köpekten korkmaktan çok cinsi açısından bir kızın elinde görmekten şaşırmıştır sengözlerimebaksanab hem iyi işte ayağını denk alsın sonra yanlış yaparsa köpeği salarız peşine :roflol: bence de bişeler olcak gibi aranızda hem çok güzel böle karşılıklı platonik ama açılsın artıııık sositososito

ISIM VRDI SIMDI BAKABILDIM AMA OKDUGUM KDRYLA KIMSE BANA SOYLEYECK SZ BIRAKMAMIS AGZINIZA SAGLIK KIZLAR AYNEN OLE..
HELE SEN BUCCUUUU SENI DEGISMIS GORDUM BENLE KONUSA KONUSA BANA BENZEDIN KIZ GEL OPıMM BIDANEEE kaydirigubbakcemileŞenizŞeniz

tşk ederim kızlar ben numara engellemyi sordum olmuyormuş sadece o telefon özelliğinden oluyormuş birde özel no değil tanımadığım numaralar arıyor son iki haftadır geceleri çaldırıyo bir kere çaldırıyor

bencede değiştir canım bu şekilde her değişik no çağrı yaptığında o sanıp umutlanıcaksın acın hep taze kalıcak merak etme o isterse eğer ulaşır zaten bi şekilde

kim aramış diye öğrenebildinmi internet sayfalarında var numarayı yazıp öğrenebiliyorsun?

valla tek hayallerimden biri bu işim olsun maaşımı alim direkt yatırcam parfümeriyeee delikafadulden haaa ayın ortasına gerek yok bi sürü hediye alırım ben 3 günde biter :roflol:

kızlaarrr patlamak üzereyim sıkıntıdan tansiyonum 10 5 delirmek üzeretyim

canım sen o tansiyonla nasıl ayakta duruyorsun en son benim öyle olduğunda bayılma üzereydim ayaklarım kesilmişti çok düşmüş canım bi ayran yap kendineee fisfisfis

Galataia hosgeldın nasılsın teker teker gecmısten calıp calıp yazıo hepımızee sabahkı yoklugunu aratmıosun bakıorum opuyorumnanaktan

Amannn ecrincim sevinmene sevindim... Ama yok o anlık bi sinirle çıkıyo. Onu yazdım gittim bi aynaya baktım. Ya sanki akşam görüşecekmişiz gibi. Hay tüküreyim ben böyle aşkın sevdanın içine. Neymiş be. Lale devrinden kalmayız hepimiz. Millet arkasını döndüğü gibi unutuyo. Off offff.. Her hali gözümün önünde yaa. Akşamları hava karardıktan sonra dışarı çıkmıyorum hala. Sanki hayatımda o var... Ya keşke hepsinin aynı anda başlarına saksı filan düşsede hepsi dönse biz de burda bayram etsekkk.. O zaman ne güzel olurdu. Ya hayatında birisi varsa... Öleyim ben o zaman yaaaaa....

yaa bilmiorum tatlım ya... bakalım ... ama tesadüfler hoş oluyor ... en azından gülümsetiyor beni ve benim tek istediğim de gülümsemek yerimseniben

alla alla olması lazım ama :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…