Anacım ne bileyim. Benim burda ilk arkadaşlarım sizsiniz :))))
Sen umudunu yitirme..
Ya ben bu topicteki kızlardan korkmaya başladım.. Hayır birgün hepimiz birbirimize gaz vermeyi kesicez ağlamaya başlicaz ve aricaz o olacak.. Düşünsenize yazı tura gibi. Yazı gelen kazanır. Arayalım hadi kim barışacak... :))) Tabi bu zaten nirvanada olan kçlarını dahada tavan yaptırmaktan başka bi işe yaramaz ama. Ne bileyim korkuyorum bizden... Ben aramam söyleyeyim. Eğer bişey yapacaksam karşısına çıkarım. Tesadüf işyerini de öğrendim.:))))))))))nihahaaaaa...
Galataia hosgeldın nasılsın teker teker gecmısten calıp calıp yazıo hepımızee sabahkı yoklugunu aratmıosun bakıorum opuyorumnanaktan
yaa bilmiorum tatlım ya... bakalım ... ama tesadüfler hoş oluyor ... en azından gülümsetiyor beni ve benim tek istediğim de gülümsemek yerimseniben
alla alla olması lazım ama :sm_confused:
tabiki yazcam kuzu zemuszemus temizlik var bizde bugün benim odamdan başladık haliyle biraz canım çıktı ama mis gibi kokuyorrrbide yarından itibaren bi süre yokum akrabama kalmaya gideceğim orda girip giremeyeceğimi nete bilmiyorum döndüğümdee bana dağlar kadar yazı olcak okumam için fazla coşmayınn heee kaydirigubbakcemile3
Bu çarpışma olayınıda Ecrin çıkarttı. Hadi bakalım birimizin işine yarasa bari..
Bu arada kızlar. Yarın şu benim damat arkadaş vardı ya. Onların düğünü var. Büyük ihtilmal görüşürler. Hala dayı çocukları sonuçta. Yarın akşam bu olay sonuçlandı sonuçlandı. Yoksa merak etmicem artık..
Bu çarpışma olayınıda Ecrin çıkarttı. Hadi bakalım birimizin işine yarasa bari..
Bu arada kızlar. Yarın şu benim damat arkadaş vardı ya. Onların düğünü var. Büyük ihtilmal görüşürler. Hala dayı çocukları sonuçta. Yarın akşam bu olay sonuçlandı sonuçlandı. Yoksa merak etmicem artık..
söz veremıycez ne yazıkkı bu aralar çenemiz fena düştü çunku sen gelene kadar bu topıc kapanıp yenisi açılırsa hiç şaşma kaydirigubbakcemile3
dikkat edin topiğimi kapattırmayın bakimm mafoldumben bura olmasa bu depresyondan nasıl çıkcazzz
sennn coççttuuunnnn geneee bucuuuu :mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?