Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Öle bi gün gelmeyecek inşallah birimiz kötüyken diğeri topluyor o kötüyken öbürü çok kişinin kötü olduğu zamanda vurun dibini nolcak yani sonunda ölüm yok yaaa ama buraya yazın tüm depresifliğinizi illa mutlu olmanız gerekmiyor yada mutlu yazmanız, içinizden ne geliyorsa öle yazın kimsenin moraliniz kötü diye size bişey diyeceğini sanmıyorum bunlar hep aşama bi gün iyi bi gün kötü inşallah ilerde hep iyi zemuszemus

Galataia hosgeldın nasılsın teker teker gecmısten calıp calıp yazıo hepımızee sabahkı yoklugunu aratmıosun bakıorum opuyorumnanaktan

tabiki yazcam kuzu zemuszemus temizlik var bizde bugün benim odamdan başladık haliyle biraz canım çıktı ama mis gibi kokuyorrr bide yarından itibaren bi süre yokum akrabama kalmaya gideceğim orda girip giremeyeceğimi nete bilmiyorum döndüğümdee bana dağlar kadar yazı olcak okumam için fazla coşmayınn heee kaydirigubbakcemile3

yaa bilmiorum tatlım ya... bakalım ... ama tesadüfler hoş oluyor ... en azından gülümsetiyor beni ve benim tek istediğim de gülümsemek yerimseniben

alla alla olması lazım ama :sm_confused:

cesaret böcüğüüüm baktın olmadı sen bi adım at ama kapalı adım yerimseniben bi çarpış meselaaa delikafadulden inşallah hep gülümseyeceksin artık o güzel kalbinin değerini bilen biri olcak :1closedeyes:
bu arada böcüğüm telefonun özelliği engelle doğru sölüo umudum benim eski telde yok tu şimdikinde var, ama dediğim gibi numaranın kime ait olduğunu netten yada mesaj atıp servislere öğrenebilir

Bu çarpışma olayınıda Ecrin çıkarttı. Hadi bakalım birimizin işine yarasa bari..
Bu arada kızlar. Yarın şu benim damat arkadaş vardı ya. Onların düğünü var. Büyük ihtilmal görüşürler. Hala dayı çocukları sonuçta. Yarın akşam bu olay sonuçlandı sonuçlandı. Yoksa merak etmicem artık..

söz veremıycez ne yazıkkı bu aralar çenemiz fena düştü çunku sen gelene kadar bu topıc kapanıp yenisi açılırsa hiç şaşma kaydirigubbakcemile3

canım sende gidiyormusun düğüne arkadaşın sonuçda, gidiyorsan süslen püslen zaten gelir o senin yanına hihoyyyt

Aradım taradım dünyayı adım adım..
Ne güzeller gördüm ne güzeller tanıdım..
Hiçbiri dengim olmaz yanıma yaklaşamaz..
Ama sende inat bende gurur...
Bizden bi b.k olmaz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

cnm olsun rahat ol dualarımız senınle olmzsa da üzülme demek hayırlı dglmıs sabahkı gonderdıgım yazıyı hatırla herseyın bı sebebı var o sebebın ıcınde de hayrı sakın unutma bunu cnm...
kızlar hafta sonu ben gıremıycem cok konusmayın olarmı gelınce okuması zor olucak galataia ya dedım ama yk yk dusmesın cenenız ben gelım ole konusuruz:))))

söz veremıycez ne yazıkkı bu aralar çenemiz fena düştü çunku sen gelene kadar bu topıc kapanıp yenisi açılırsa hiç şaşma kaydirigubbakcemile3

dikkat edin topiğimi kapattırmayın bakimm mafoldumben bura olmasa bu depresyondan nasıl çıkcazzz

Hafta sonu uyumayı düşünüyorum :)))))))) Zaten benim en çok yazan. Hepinize laf yetiştiriyorum... Maşallahım var.... Geceleri kimseyi yakalayamıyorum zaten. Nerey kayboluyo bu kızlar anlamıyorum.

Kızlar bu arada benim lale benim face de kayıtlı. Yani şöyle biz birlikteyken kapatmıştık faceleri. Sonra ben açtım. Ara sıra onu arattırıyodum mail adresinden. Bigün aratayım derken yanlışlıkla istek gönderdim gel face e katıl diye. Bu kadar rezil bi durum olamaz. Ertesi gün maili almış hemen kaydolmuştu. Zannımca benim profili baya incelemişti. Ama 1 ay olacak o gün bugündür arkadaş listesinde sadece ben varım. Hiç karşılaşmadım. Ve hiç bi icraat yok. Yani hiç girmiyo. Ben de resim koymuyorum. Ama istiyorum ki şöyle güzel resimler koysam da bişey olsa da girip baksa. Acaba diyorum ki başka bi isimle bi face hesabı alıp onu eklesem oda böylece face e girse de girmişken görse mi kiiiii... Acabaaa...

İlk başlarda ayrılmıştık. Ben başka bi face den onu eklemiştim. Başka birisi gibi konuşmuştuk. Ama o anlamıştı benim olduğumu. Sonra ben de itiraf etmiştim ve görüşmeye başlamıştık. Ama o zaman öyle çıkmıyoduk görüşüyoduk... Naappsammmkii. Fikir versenizeeeee..

sennn coŞttuuunnnn geneee bucuuuu :mymeka::mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
sennn coççttuuunnnn geneee bucuuuu :mymeka::mymeka:

Vurmasana yaa. Kafam acııııııyoooo... Yaa. Daha 2 ay oldu. En son görüşeli 3 hafta oluyo. Kolay mı yaaaaa..ühhhüüüü üühhhüüü ühhüüüü...(((((((((((

bizde ayrılmıştık facek falan kayıtlı degildi bende ..
bigun bi baktım beni eklemişti ama ben kabul etmemiştim ozaman ayrıydık ne gerek var eklemeye..hepsiden sildim ben onu hayatta facebokta bile bakmıorum aratıpta bişeyine hiç gerek yok bence ...

vurmuorum cnm benım ama ne bılım kendını doldurma sımdı nerden cıktı face fln ???
hem sız ndn ayrlmstınız ?
nıe hala aramadı bırak o arasınnn

bucuuu bucuuu degıll öcü mübarek her yerde karşımda kız bi dur yerindee öbür topicten yakaladı kulağımızdan çekti getirdi kaydirigubbakcemile
gene bizi buraya gel deryamm burda laflayalım mirmirmirmir

burcucum o degil sen heran herşey yapabilirsin suan bu duygularla kızz..çoçugu facebokta eklersin....
benim burcu geçen biri facebokta ii agzımı aradı ecrinde bilio...bazen dioruz omudur acaba..
mail geldi ardından arkdaşlık istedgi kabul etmedim ama mailleştik..
kim oldugunu söylemedi okadar ısrarıma çıkıtıgım olup olmadıgını sordu resmen ona göre benle konuşcamış yoksa alnlamı yokmuşda.bissürü şey ben buna bi mail atttım döşedim daha çıt yok şimdi ..oda yazmış yolun açık olsun ozaman....acaba bazen omuydu diorum neden bir insan kendini saklarki benide tanıyan biri he nerde oturuudumu ii bilio..öyle işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…