vurmuorum cnm benım ama ne bılım kendını doldurma sımdı nerden cıktı face fln ???
hem sız ndn ayrlmstınız ?
nıe hala aramadı bırak o arasınnn
burcucum o degil sen heran herşey yapabilirsin suan bu duygularla kızz..çoçugu facebokta eklersin....
benim burcu geçen biri facebokta ii agzımı aradı ecrinde bilio...bazen dioruz omudur acaba..
mail geldi ardından arkdaşlık istedgi kabul etmedim ama mailleştik..
kim oldugunu söylemedi okadar ısrarıma çıkıtıgım olup olmadıgını sordu resmen ona göre benle konuşcamış yoksa alnlamı yokmuşda.bissürü şey ben buna bi mail atttım döşedim daha çıt yok şimdi ..oda yazmış yolun açık olsun ozaman....acaba bazen omuydu diorum neden bir insan kendini saklarki benide tanıyan biri he nerde oturuudumu ii bilio..öyle işte....
Aman biz zaten ya severiz yada nefret ederiz... İlla bi duygu beslicez yaniiiiii...
kızlar çok kötüyüm ya.ölmek istiorum artık senağlama
benım esyalarım wardı bunda anlatmıstım ya daha önce.arkadasıma msj atmıs solucanın esyalarını getirim mi die,arkadasımda ben istanbulda deilim geldiimde getirirsin demiş.neyse geldi arkadasım istanbula msj attı buna ben geldim müsaitsen getir esyaları die.o da müsaitim ama araba yok nası geitricem.solucan nasıl,napıo işe girdimi demiş.arkadasımda ewt coktan girdi çalışıo,senin çıktığın oldunu kuzenınden örendikten sora bunalımdan cıktı.onun içinde iyi oldu,sildi seni dedi.o da benım cıktıgım yok,ablamlar söletmiştir kuzene öle.nese bölesi daha ii.durumları biliosun.bitti artık.solucan iyi olsunda.ben onun kdr kimseyi sevemem,aklımdan çıkmıo çıkmicakta,özlüorum çok.onun için ölürüm.o benım herseyim yazmış.arkadasımda boşver unutursun sende dedi.o da o da unutucak bende unutucam ama çok param olsa solucanı da alır kaçarım.nese ya efkar bastı heralde.esyaları haftaiçi getirirm demiş.arkadasıdma tmm bye fln yazdı...
böle dıo ama dedıklerıle yaptıkları bir diil.birincisi kızla çıkıo,neden bunu inkar edio hala?ikincisi kızın resimlerini beğenmiş faceden falan baktım şimdi.
ya ölmek istiorum.arkadasm dıo seni sewmıo yalan söluo,sewse böle mi yapar ya kowmaktan beter etti seni dio.yedekte tutmak için yapıo dio.
Bense ne düşüncemi şaşırdım,özlüodur belki ama özlüosa nie aramıo.sırf ailesi beni istemıo die mi yani.beklıorum aricak die ağlıorum,iş yerinde bile ağlıorum durduk yere.bunalıma girdim iyicene.yaşamak istemiorum
kızlar çok kötüyüm ya.ölmek istiorum artık senağlama
benım esyalarım wardı bunda anlatmıstım ya daha önce.arkadasıma msj atmıs solucanın esyalarını getirim mi die,arkadasımda ben istanbulda deilim geldiimde getirirsin demiş.neyse geldi arkadasım istanbula msj attı buna ben geldim müsaitsen getir esyaları die.o da müsaitim ama araba yok nası geitricem.solucan nasıl,napıo işe girdimi demiş.arkadasımda ewt coktan girdi çalışıo,senin çıktığın oldunu kuzenınden örendikten sora bunalımdan cıktı.onun içinde iyi oldu,sildi seni dedi.o da benım cıktıgım yok,ablamlar söletmiştir kuzene öle.nese bölesi daha ii.durumları biliosun.bitti artık.solucan iyi olsunda.ben onun kdr kimseyi sevemem,aklımdan çıkmıo çıkmicakta,özlüorum çok.onun için ölürüm.o benım herseyim yazmış.arkadasımda boşver unutursun sende dedi.o da o da unutucak bende unutucam ama çok param olsa solucanı da alır kaçarım.nese ya efkar bastı heralde.esyaları haftaiçi getirirm demiş.arkadasıdma tmm bye fln yazdı...
böle dıo ama dedıklerıle yaptıkları bir diil.birincisi kızla çıkıo,neden bunu inkar edio hala?ikincisi kızın resimlerini beğenmiş faceden falan baktım şimdi.
ya ölmek istiorum.arkadasm dıo seni sewmıo yalan söluo,sewse böle mi yapar ya kowmaktan beter etti seni dio.yedekte tutmak için yapıo dio.
Bense ne düşüncemi şaşırdım,özlüodur belki ama özlüosa nie aramıo.sırf ailesi beni istemıo die mi yani.beklıorum aricak die ağlıorum,iş yerinde bile ağlıorum durduk yere.bunalıma girdim iyicene.yaşamak istemiorum
bİzİmkİ hele benİ kaÇkere uyardı her konuda ŞÖle yapma bÖyle yapma..
HerŞeyİmde karıŞırdı..bİgun bİ tartıŞtık dedİkİ bİz herŞeye ragmen bİr aradayız bak dedİ dİnle benİ bİraz..artık benİ Üzme artık derdİ bende Şİmdİ aldım boyumun ÖlÇÜsÜnÜ herŞey bİttİ..farklı bİttİ tabİ onun sayesİnde bence onunda İŞİne geldİ..zaten ama ŞuÇlu o nolursa olsun bende tanıosam zaten bİda ne arar nede karŞıma Çıkar.. O yuzden hİÇbİr beklentİm yok allah hepİmzİn gÖnlÜne gÖre versİn..
burdu ecrİn evet facebokta..ben ona bİ maİl attım o anladıkİ bence anladıgımı..
BaŞka bİrİ olsa bence hala konuŞmak İsterdİ egerkİ benden cİdden hoŞlanan bİrİyse dİmİ ama bana Öyle tanıttı kendİnİ kİmlİgİnİ aÇıklamadı..
İİİce sİnİr oldum ...hep attı zamanı gelİnce suan Çok erken..sana karŞılaŞtıgımızda aÇıklıcam kİm oldugumu ama kalbİnde bİrİ varmı yokmu bİlmem lazım...saÇma Şeyler egerkİ oysada kalbİmden geÇen o dİorum..yazık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?