Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ecrin canım ne gerek varya nette araştırmaya flan bana ters gelio cidden ne halleri varsa görsünler...

vurmuorum cnm benım ama ne bılım kendını doldurma sımdı nerden cıktı face fln ???
hem sız ndn ayrlmstınız ?
nıe hala aramadı bırak o arasınnn

Allahımmmm.. 100.anlatışım olcekk... Canım benden 12 yaş büyük bu herif...Evlilik amaçlı tanıştırıldık. Ben ilk başlarda harikaydım aşık olmuştu. Sonra şımarıklığın verdiği etkiyle ben agresif çıkışlar yaptım seviyor ya beni. Ama bir o kadarda üstüne düşüyordum. 1 oldu 2 oldu. Adam dedi ki burcu sen değişmezsin e ben de böyle biriyle yapamam olmaz dedi. Yani hayatım, kalbini beynine taknışlar bu herifin. Sonra defoldu gitti. Aramaz. Aramazzzzz.... Aramazzz. Ben aramicam ki ya. Ben bişey yapmicam.. Sadece profil... Neyse Kapattımmmm

Ben bazen huylarımı sevıorum kÖpek gıbı sevsemde aramam valla..
Helekı suÇlu karŞımdakı ıse...
HıÇ aramam...gamsızım heralde bıraz..

burcu aynı laflar bızde heralde fazla Şımardık ıŞte..bu durumdayız canım napalım yapıcak bıŞey yok.............

kızlar çok kötüyüm ya.ölmek istiorum artık senağlama
benım esyalarım wardı bunda anlatmıstım ya daha önce.arkadasıma msj atmıs solucanın esyalarını getirim mi die,arkadasımda ben istanbulda deilim geldiimde getirirsin demiş.neyse geldi arkadasım istanbula msj attı buna ben geldim müsaitsen getir esyaları die.o da müsaitim ama araba yok nası geitricem.solucan nasıl,napıo işe girdimi demiş.arkadasımda ewt coktan girdi çalışıo,senin çıktığın oldunu kuzenınden örendikten sora bunalımdan cıktı.onun içinde iyi oldu,sildi seni dedi.o da benım cıktıgım yok,ablamlar söletmiştir kuzene öle.nese bölesi daha ii.durumları biliosun.bitti artık.solucan iyi olsunda.ben onun kdr kimseyi sevemem,aklımdan çıkmıo çıkmicakta,özlüorum çok.onun için ölürüm.o benım herseyim yazmış.arkadasımda boşver unutursun sende dedi.o da o da unutucak bende unutucam ama çok param olsa solucanı da alır kaçarım.nese ya efkar bastı heralde.esyaları haftaiçi getirirm demiş.arkadasıdma tmm bye fln yazdı...
böle dıo ama dedıklerıle yaptıkları bir diil.birincisi kızla çıkıo,neden bunu inkar edio hala?ikincisi kızın resimlerini beğenmiş faceden falan baktım şimdi.
ya ölmek istiorum.arkadasm dıo seni sewmıo yalan söluo,sewse böle mi yapar ya kowmaktan beter etti seni dio.yedekte tutmak için yapıo dio.
Bense ne düşüncemi şaşırdım,özlüodur belki ama özlüosa nie aramıo.sırf ailesi beni istemıo die mi yani.beklıorum aricak die ağlıorum,iş yerinde bile ağlıorum durduk yere.bunalıma girdim iyicene.yaşamak istemiorum

Canım bence odur o zaman. Yani ümitlendirmek istemem ama. Yani ne bileyim. Adresi biliyo. Sevgilin var mı yok mu soruyo. Merak ediyo. Ona göre konuşcam diyo. Kesinlikle rast gele birisi değil.

Ama benim yapmak istediğim şey böyle başka biriymiş gibi konuşmak değil. Hadi başka bi face ismi ile onu ekleyeyim. Ona mail gitsin o da açsın baksın face i sonra desin ki ben bi burcununn profile bakayım.. Unutmuştur çünkü o face hesabı olduğunu. Bu yani yapmak istediğim. Ha nerden biliyorum bakacağını. Çünkü listesinden ben varım br tek.

bızımkı hele benı kaÇkere uyardı her konuda ŞÖle yapma bÖyle yapma..
HerŞeyımde karıŞırdı..bıgun bı tartıŞtık dedıkı bız herŞeye ragmen bır aradayız bak dedı dınle benı bıraz..artık benı Üzme artık derdı bende Şımdı aldım boyumun ÖlÇÜsÜnÜ herŞey bıttı..farklı bıttı tabı onun sayesınde bence onunda ıŞıne geldı..zaten ama ŞuÇlu o nolursa olsun bende tanıosam zaten bıda ne arar nede karŞıma Çıkar.. O yuzden hıÇbır beklentım yok allah hepımzın gÖnlÜne gÖre versın..

bucuuu bana bağırma gelırım orayaa bakkk klava:
canımın içi şaka bı yana yasının frkını bılıorum ama ayrılıgın nedenı tam olarak bılmıodum o yuzden emın olmak ıcın sordum :kedi:
cekıp gıden o o aramalı yada bısıler yapmalı senın ne yapmak ıstedıgını de anladım bakıcaktın olesıne ama bole olmaz unutamazsın bırak deryanın dedıgı gıbı ne halı varsa gorsun...
deryayıda bırı ekledı gecen konusmaya calıstı agzından laf aldı fln hoş seyler degıl bunlar bosver guzelımm

Solucan sakin ol. Evet inkar ediyo çünkü onu seven birisi var onu kaybetmek istemiyo. Evet inkar edşyo çünkü kaç yıllık alışkın olduğu birisi var onun için de kolay değil bir anda silip atmak. Ama bu silip atmaması seni hala seviyo anlamında değil. O hayatına yön vermiş. Seni uğrunda savaşacak kadar sevmiyo. Parayla filan olmaz bu iş. Gerçekten seven diretir ailesine. O kız değil erkek. Kız gibi annesinin eteklerinin arkasına saklanması bahane...
Ayrıca unutma sana neler yaptığını. Bunlar olur. Seni merak edecek tabi. Tabi özleyecek. Ama bu kadar hayatım. Sevgi farklı. Biz sevdiğimizden özleriz onlar alışkanlıktan özler. Bu yüzden erkekler daha çabuk unutur...

Sakın kanma. Çok güzel demiş arkadaşın. Senin böyle olduğunu gördükçe o daha beter olacak. Sanıyo musun ki o kızla bi sonları olacak. Asla.... Hep söylerim gözyaşlarının üzerine kimse mutluluk kuramaz.. İçin rahat olsun. Ve içinde hep şunu söyle son gülen iyi güler. Bırak ablalrı da ailesi de kendisi de Allahından bulsun. Ben o adama erkek demem öyle abla anne dinleyecek beni satacak. böyle sevgi olmaz hayatım. Toparla kendini.

Bak bu lafları arkadaşına söylemesi sebebi de sen onu ara diye. Yapma sakın düşme. Seni umutlandırmak istiyo. Hadi aradın diyelim. Sanıyo musun ki aa solucan ben de seni özlemiştim diyecek. Asla egosunu tatmin edecek kapatack telefonu. Sakın..

cnm çok klişe bi laf olucak ama genede söylıyım seven özleyen adamı zincirler tutmaz bi şekılde arar sorar ynıden bırlıkte olma ıhtımalınız yksa bıle arar bunu soyler sesını duyar gene kapatır ama anladıgım kadarıyla bunda bole bısı ykkk......
yedekte tutma meselesı olabılr gıbı ama bılmıorum yazdıkların kadarını bılıorum suan oncesı sonrası nedır bılmıorum yanlıs ynlendırmekıstemıorum...

solucan canım bencede yalan sÖylÜo ÇoÇuk...
Kovmaktan beter etmıŞtı senı kaydeye bıle almamıŞtı..
Ozaman yapsaymıŞ ya bıŞyler canım..
Solucan hıÇ sakın takma arkdaŞın haklı ve senı yedekte tutmak ısteyebılır.. Ben senın yerınde olsa o eŞyaları bıle bıda almazdım canım tenezzÜl edıp..
Bırak gıtsın yoluna Şımdı laf sÖylerımde ortak mÜsaıt degıl..
Amac ne bılıomusun senın aklını karıŞtırmak ve soru ıŞaretlerıylerı bırakmak
senın onun aramanı saglamak...sakın sakın uzak dur bıdahada yaklaŞma
...

burdu ecrın evet facebokta..ben ona bı maıl attım o anladıkı bence anladıgımı..
BaŞka bırı olsa bence hala konuŞmak ısterdı egerkı benden cıdden hoŞlanan bırıyse dımı ama bana Öyle tanıttı kendını kımlıgını aÇıklamadı..
ıııce sınır oldum ...hep attı zamanı gelınce suan Çok erken..sana karŞılaŞtıgımızda aÇıklıcam kım oldugumu ama kalbınde bırı varmı yokmu bılmem lazım...saÇma Şeyler egerkı oysada kalbımden geÇen o dıorum..yazık bence

Aynen canım aynen. Kendimizi suçlu hissetiriyolar bir de. İşte artık bu gönül işlerinin piiri olmuşlar. Ohoo. Sevmek unutmak onlar için basitleşmiştir artık. Biz yeni tanışıyoruz bu duygularla...Benimki de asla aramaz biliyorum ben. Neyse bazen esiyolar zaten böyle. Ama duruyo listemde işte. Girdiği filan yok büyük ihtimalle unuttu face den hesap aldığını... Neyse ne. Boşveriyorum ben..

bucuu ağlamak istiorum bilior musun..
ben de senin gibi düşünüyorum.benım aramam için yapıo pislik.
ama çok büyük konuşuorum asla aramam.
beni sewmıo mu yani bucu

solucancım arkdaŞlar haklı ben bız nasıl artık sılıosak sende sıl...gıden kaybedendır gıttın kaybettın..
Aynen durum bu....

İyide neden canım benim. Çekinmiştir. Yüzü yoktur. Yani neden bu şekilde kestirip attın. Şunu söyleseydin ya bana kim olduğunu söylersin yada bi daha sana karşılık vermem. Hep işe yaramıştır bu. Yani ne bileyim.. Belki şimdiye barışmıştınız. Ama mail senin eski laleye göre miydi. Yoska kim olursa olsun diye attığın bi mail miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…