Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bence foto koyabilirsin ve emin olabilirsin bakacağına, benimki ben koyduğmda bakmıştı fotolarıma bide söylemiş ti iyi görünüyorsun saçlar yakışmış faln bende sinir oldum o gün kapadım facemi bben gıcık oldum benden haber alsın istemedim kapadım ama koyarsan bakar yanişakkıdı

özelden çağrı bile atmıo.şimdi kız warya belki ilerde onla ayrılırlar die yedekte tutmak istio olabilir.
bence kızla tanıştığı için beni bıraktı.ailesinide bahane olarak öne sürdü

haklısınız kızlar benim kafamı karıştırmak için.nolur beni yalnız bırakmayın.bunalıma girdim.

ayy kıyamam yaa kanma ona sakın tatlım kızlarında dediği gibi gerçekten sevseydi her zorluğa göğüs gererdi seni kaybetmek istemediğinden sevgilisi olduğunu söylememiş üzme kendini durup dururken bi şekilde sana haber yollayıpta hayatını mahvetmesine izin verme :1hug:

bucuu ağlamak istiorum bilior musun..
ben de senin gibi düşünüyorum.benım aramam için yapıo pislik.
ama çok büyük konuşuorum asla aramam.
beni sewmıo mu yani bucu

Hayır hayatım sevmiyo. Biz sevilmediğimiz için seviyodur filan diyoruz iki gülüşe iki lafa. Sevmek bu değil canım benim. Bak bize. Sevgi nasıl oluyo bi bak kendine. Seven vazgeçer mi ya. Seven ağlatır mı. Seven kırar mı. Seven başkasına bakar mı. Özlemek dediği alışkanlık.

O Seni Sevmiyo Solucannnnn....
Seni isteseydi senin yanında olurdu.. Başkasının değil...
Ama sen onun egosunu okşadın aradın ettin ya. Tabi şimdi egosunu okşayacak birisi yok. E tabi ne oldu. Özler tabi öyle aranmayı. Karşısındakini kırıp atmayı tabi özler.
Bırak ya öyle sevgi mi olur..
Kurban olsun annem o sana. Ne bunalımı gıssss....
Salla gitsin..
Annemin bi lafı var... O benim kapımın köpeği olamaz diye. Olamaz tabi.
Başlarım ablasına anasına. Defolsun gitsin köpek ya.
Acayip sinirlendim şimdi.
Beni atmazlar dimi (((
Neyse sevmiyo canım.
Dost acı söyler sevmiyo. Bir dahada olmayacak Sondu bitti. Buna inan. Ve yaşa hayatını.

burcu valla maıller hep ÇelıŞkılıydı..
Zaten en son dedımkı.
Sen zaten benı Çok ıı tanıosun sadece agzımı arıosun ..kım oldugunda umrumda degıl.bıdaha rahatsız etme..
Dedımkı bunlar sevıyesızce hareketler..maıll atmalar dedım..
Benım dedım hayatımda bırı olmayabılır ama kalbım dolu uzun zamanda dÜŞÜnmÜorum dedım kımseyı....
Oda yazmıŞ ....yolun aÇık olsun sana ıyı sevıyeler...

solucan cnm anladıgım kadarıyla ıyı bır ısın var özgürlük desen oda var tip desen emınımkı fazlasıyla var ee daha ne ondan baskası olmıycakmı snıosun ole bı olucakkı ıyı kı olmus dıyıceksın.. bıraz cesaretını topla bunalım lafını da sıl aklından... onunla ılgılı konusmamaya aklına getırmemeye calıs:..aklına gelırsede ıyı seylerı degıl nasıl bıttıgını sana nasıl acı cektırdıgını dusun...

Canım resim koycam ama o hiç bakmıyo face ine.. Yani zannımca unttu gitti face i açtığını. Çünkü bi açtığı gün online de başkada bişey yapmadı. Listesinde de ben varım sadece. Ondan diyorum başka bi isimle acaba arkadaşlık isteğimi göndersem diye.

Deryayla Ecrin beni yanlış anladı. Ben bişey olsun diye değil. Nispet yapmak için yapayım istiyorum. Düğünlerde çekilmiş güzel fotolarım var. Onları koyayım da çatlasın istiyorum. Ondan yani. Yoksa böyle şeylerle zaten bişey olmaz biliyorum. Amaç nispet bak yaşıyorum o ağlayan gitti için... Çünkü en son çok kötü olduğumu biliyodu. Valla nasıl toparlandım ben de bilmiyorum. Sizin sayenizde kesinlikle

Tam laleye gÖre bence anlamıŞtır oysa..
Ya bence resmen karŞımdakı kıŞı hemen 4 maılde kalbıde bırının olup olmaması Çok Önemlı.dermı tuaf.
Canım senın dedıgın gıbıde yaptım Çok ısrar ettım ama aÇıklamadı

Allah cezasını vermesin. Nefret ediyorum böyle güçsüz erkeklerden ya. Valla biz erkeklerden daha erkek olmuşuz. Şeyim var diyen erkek sanıyo kendini. Adam gibi aramak. Adma gibi sevmek sahip çıkmak nerde. Artık onuda biz bayanlar yapıyoruz.. Şeyimiz yok ama idare ediyoruz...

Kızlar kusuram bakmayın ya sinirleştim ben yine...Özürler dilerim...Ama valla insan dayanamıyo artıkk.

ilk basta evet yanlıs anldım :kedi:
nispet için yap tabii ohh catlasınn :dance:

solucan bak arkadasn ne guzel demıs o senı unuttu bunalımda fln da dgl artık sende unut demıs cok guzel soylemıs sevınmen gerekıo sen nıe uzuluosun bırak o sımdı içi içini yesın olduğu yerde duramasın kudursun.. sıkma tatlı canını...

Kızlar kusuram bakmayın ya sinirleştim ben yine...Özürler dilerim...Ama valla insan dayanamıyo artıkk.

dök içini canım senden farkımız ykk (benım var gercı arsızlastım takmıorum artık hıc bıseyıı onumuzdekı maçlara bakıorummmm ) :roflol::roflol:

Yaşasınnnn izin çıktı birinden... Resimler elime geçsin de...:)))))

dök içini canım senden farkımız ykk (benım var gercı arsızlastım takmıorum artık hıc bıseyıı onumuzdekı maçlara bakıorummmm ) :roflol::roflol:

Kız sen ankarada olacaktın var ya. Emin ol bulurdum sana birini...
Ama benim istanbulda da arkadaşlarım var. Elimiz kolumuz uzundur bizim ciğerim...

çok acı çekiorum.kabullenemiorum sewmedini,zoruma gidio.
ben bunları haketmedim.pişmanım,yalwarırım dön demesini o kadar istiorumki anlatamam.
onu üzmek istiorum

ben bunları haketmedim.pişmanım,yalwarırım dön demesini o kadar istiorumki anlatamam.
onu üzmek istiorum

Başa sardık solucan farkındasın dimi...
İstediği oldu yani.
Ya bırak allah üzer onu. Allam Yarrebbim.
Yok sana laf işlemez artık. Kopmuşsun sen. Echo bizi dinledi dinledi gitti. Sende az sonra bunlar beni anlamıyo der gidersin. Çünkü en başa dönmüşsün. Saolsun başarmış yani. Tebrik etmek lazım.

solucana bugun ne desek bos daha cok yenı daha cok taze.........
Allah yardımcın olsun....
ama sunuda unutma hersey sende baslayıp sende bıtıo sen ıstedıktn snra olmıycak sey yktur sadece bıraz savs...cıkar onu aklından...

bucuuu sgl cnm eksık olma gene arastırmalara devam yılmak yokk :)))
kızlar az once lavaboya gıttım taö gecıorum asansorun kapısı acıldı hep gordugum bı cocuk var uzman yrdmcısı cocuk yenı basladı ışe yanımdan gctı tıptıp bahtı ahh bee dedııı.......
yemın ederım yaa bu nedemekk kııı sımdııııııı..........
bende hıc bakmadım salına salına yurudum gne :)))

Sooooooolllllluuuuuuucccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Siiiillllllkkkkeeeeeelllllleeeeeeennnnnn kıııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Keennndddddiiiiineeeee geeeeelllll.. O sanaaaa nelerrrrrr yaptıııııı. Sevilecek neesssiiii kaldddıııııııı....
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Soooooooooooollllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuucccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yaaaaaaaaaaaaapppppppppppppmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ohh ohh. Sefam olsunnn. Uzman yardımıcısı haaa.... Süper olmuşşş... Kıssss sen var yaa. Hadi sen bu gidişle 2 haftaya kalmazsın canım benim. Hadi hayırlısı.

onu üzmek istiorum

bak tatlım burda hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadık zamanında ama bak şimdi gülüp eğlenebiliyoruz hepimiz onsuz yaşamam diyoduk ama bak yaşıyoruz sende yaşayacaksın sende güleceksin...

o yalvarsın istiyosun ya emin ol ki şuan arasa dön diye yalvarsa olan sana olcak çünkü ona karşı direnemiyceksin barışıcaksın ve buda senin için hayırlı olmayacak bak sana şunu diyeyim kendine geldiğinde iyi ki o benden vazgeçmiş diyeceksin hayatımın hatasını yapmaktan dönmüşüm diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…