Hafta sonu uyumayı düşünüyorum :)))))))) Zaten benim en çok yazan. Hepinize laf yetiştiriyorum... Maşallahım var.... Geceleri kimseyi yakalayamıyorum zaten. Nerey kayboluyo bu kızlar anlamıyorum.
Kızlar bu arada benim lale benim face de kayıtlı. Yani şöyle biz birlikteyken kapatmıştık faceleri. Sonra ben açtım. Ara sıra onu arattırıyodum mail adresinden. Bigün aratayım derken yanlışlıkla istek gönderdim gel face e katıl diye. Bu kadar rezil bi durum olamaz. Ertesi gün maili almış hemen kaydolmuştu. Zannımca benim profili baya incelemişti. Ama 1 ay olacak o gün bugündür arkadaş listesinde sadece ben varım. Hiç karşılaşmadım. Ve hiç bi icraat yok. Yani hiç girmiyo. Ben de resim koymuyorum. Ama istiyorum ki şöyle güzel resimler koysam da bişey olsa da girip baksa. Acaba diyorum ki başka bi isimle bi face hesabı alıp onu eklesem oda böylece face e girse de girmişken görse mi kiiiii... Acabaaa...
Allahımmmm.. 100.anlatışım olcekk... Canım benden 12 yaş büyük bu herif...Evlilik amaçlı tanıştırıldık. Ben ilk başlarda harikaydım aşık olmuştu. Sonra şımarıklığın verdiği etkiyle ben agresif çıkışlar yaptım seviyor ya beni. Ama bir o kadarda üstüne düşüyordum. 1 oldu 2 oldu. Adam dedi ki burcu sen değişmezsin e ben de böyle biriyle yapamam olmaz dedi. Yani hayatım, kalbini beynine taknışlar bu herifin. Sonra defoldu gitti. Aramaz. Aramazzzzz.... Aramazzz. Ben aramicam ki ya. Ben bişey yapmicam.. Sadece profil... Neyse Kapattımmmm
haklısınız kızlar benim kafamı karıştırmak için.nolur beni yalnız bırakmayın.bunalıma girdim.
bucuu ağlamak istiorum bilior musun..
ben de senin gibi düşünüyorum.benım aramam için yapıo pislik.
ama çok büyük konuşuorum asla aramam.
beni sewmıo mu yani bucu
canım bence foto koyabilirsin ve emin olabilirsin bakacağına, benimki ben koyduğmda bakmıştı fotolarıma bide söylemiş ti iyi görünüyorsun saçlar yakışmış faln bende sinir oldum o gün kapadım facemibben gıcık oldum benden haber alsın istemedim kapadım ama koyarsan bakar yanişakkıdı
burcu valla maİller hep ÇelİŞkİlİydİ..
Zaten en son dedİmkİ.
Sen zaten benİ Çok İİ tanıosun sadece agzımı arıosun ..kİm oldugunda umrumda degİl.bİdaha rahatsız etme..
Dedİmkİ bunlar sevİyesİzce hareketler..maİll atmalar dedİm..
Benİm dedİm hayatımda bİrİ olmayabİlİr ama kalbİm dolu uzun zamanda dÜŞÜnmÜorum dedİm kİmseyİ....
Oda yazmıŞ ....yolun aÇık olsun sana İyİ sevİyeler...
Canım resim koycam ama o hiç bakmıyo face ine.. Yani zannımca unttu gitti face i açtığını. Çünkü bi açtığı gün online de başkada bişey yapmadı. Listesinde de ben varım sadece. Ondan diyorum başka bi isimle acaba arkadaşlık isteğimi göndersem diye.
Deryayla Ecrin beni yanlış anladı. Ben bişey olsun diye değil. Nispet yapmak için yapayım istiyorum. Düğünlerde çekilmiş güzel fotolarım var. Onları koyayım da çatlasın istiyorum. Ondan yani. Yoksa böyle şeylerle zaten bişey olmaz biliyorum. Amaç nispet bak yaşıyorum o ağlayan gitti için... Çünkü en son çok kötü olduğumu biliyodu. Valla nasıl toparlandım ben de bilmiyorum. Sizin sayenizde kesinlikle
Kızlar kusuram bakmayın ya sinirleştim ben yine...Özürler dilerim...Ama valla insan dayanamıyo artıkk.
ilk basta evet yanlıs anldım :kedi:
nispet için yap tabii ohh catlasınn :dance:
solucan bak arkadasn ne guzel demıs o senı unuttu bunalımda fln da dgl artık sende unut demıs cok guzel soylemıs sevınmen gerekıo sen nıe uzuluosun bırak o sımdı içi içini yesın olduğu yerde duramasın kudursun.. sıkma tatlı canını...
dök içini canım senden farkımız ykk (benım var gercı arsızlastım takmıorum artık hıc bıseyıı onumuzdekı maçlara bakıorummmm ) :roflol::roflol:
çok acı çekiorum.kabullenemiorum sewmedini,zoruma gidio.
ben bunları haketmedim.pişmanım,yalwarırım dön demesini o kadar istiorumki anlatamam.
onu üzmek istiorum
solucana bugun ne desek bos daha cok yenı daha cok taze.........
Allah yardımcın olsun....
ama sunuda unutma hersey sende baslayıp sende bıtıo sen ıstedıktn snra olmıycak sey yktur sadece bıraz savs...cıkar onu aklından...
bucuuu sgl cnm eksık olma gene arastırmalara devam yılmak yokk :)))
kızlar az once lavaboya gıttım taö gecıorum asansorun kapısı acıldı hep gordugum bı cocuk var uzman yrdmcısı cocuk yenı basladı ışe yanımdan gctı tıptıp bahtı ahh bee dedııı.......
yemın ederım yaa bu nedemekk kııı sımdııııııı..........
bende hıc bakmadım salına salına yurudum gne :)))
çok acı çekiorum.kabullenemiorum sewmedini,zoruma gidio.
ben bunları haketmedim.pişmanım,yalwarırım dön demesini o kadar istiorumki anlatamam.
onu üzmek istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?