Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya belkı ınanmıosunuzdur ama gercekten bole oldu manyak herıf ya bıde guldu bıde yetkılı olucak tühh senın boyuna posuna kaydirigubbakcemile3

cnm bıdaha dıorum bakan eden soran ck ama bıturlu olmuyo ne dıyım ınsallah dedıgın gıbı olur da olur :)

yok kızlar beni anlamıosunuz die bişi yok.ben dediğim gibi sadece yedirmeiorum.
40 gündür aramıorum ya bunu noldu sesi soluğu cıkmıo,kafasını karıştirim die yapmıstır belki..
ama inanamııorum ya bu kadar hain bu kadar wicdansız olamaz yaa off.
ben mi çok iyi niyetliyim anlamadımki

O kadar canım..

yani birde bu olaylardan sonra hiç ağlayıp üzüldünü görrmedim ya ona da sinir oluorum.
way be diorum bu kadar mı sewmiş..

burcu sana neden kızalım....
canım içinden geliosa yaparsın şeker..
canım ben o mailleri bilerek atttım zaten bide demesin bak 2 gunde hemen netten biriyle samimi oluo belkide beni denedi çıktıgım olup olmaıdıgını ögrenmketi bence..benden cidden hoşlanan biri olsaydı uzatırdı sorardı herşeyi die düşünüorum yanlşımıyım bilemiorum işte durumlar buuu...

solucan bzen insan kendine yediremio...bukadar basitmi diosun beni sevmemişmi diosun..hepimiz yaşadık ama zamanla herşey geçio gördügünde bile bşey hissetmceksin yeri gelince..
haketmedigin için bunları hissesiosun..bırak gitsin ya ...

Anladım canım. Yani hakettiğin almış. Düzgün davransa böyle bi mail almazdı senden. Amacı seni denemkti belki de...

Kızlarrr.. Hepinizi çok öpüyyorum ben.. Solucan sen de kendini üzme. İşte o kadar mı bu kadar mı diyosun ya evet bu kadar canım. Herşey bu kadar basit ki burda bu kadar insan var.. Ve herşey o kadar basitmiş ki sen de burdasın. Zaman zaman zaman..
Öpüyorum hepinizi. Gidip makyaj malzemesine yatırım yapıcam ben....byssssss

ya aklıma bişi geldi saçma değmez ama ssizle paylaşmak istiorum.
kıza göstersem mi acaba arkadasıma attığı mesajları?

canım sakın yapma öyle bişey kendini çok küçük düşürürsün ne gerek var....
dahada herşey berbat bi hal alır...yapma derim..

neden ya o kızda üzülsün,belkide terk eder bunu ne güzel işte.
ben bana dönsün die beklemıorumki amaç huzursuzluk wermek.
belkide kızı sewıo,acı çeker işte.

solucan sen ozaman koca bı sıfır olursun..
Sen kendın dahada huzrsuz olucaksın pıŞmanlık duyucaksın...
Ama sen bılırsın bence yanlıŞ...

bak canım herzaman açık bi kapı bırakmak iyidir şimdi kızgınlıkla bunları düşünüosun ama..
sonra ben neden yaptım dersin...sen bilirsin...neden daha çok kendini zayıf biri olarak gösteriosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…