Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

of ona hiç bişi olmuo olan hep bana oluo,sinir oluorum.
ağlasın istiorum,üzüntüden hastanelik olsun.basıcam kalayı şimdi olmicak

solucan....sen bi kendine gel yavaş yavaş suan normak yaşadıkların zaten..
ama sahip çık kendine....zaten suan herşeyi yapmaya maillisin..
sabret bugunleride atlatıcaksın...

ya aklıma bişi geldi saçma değmez ama ssizle paylaşmak istiorum.
kıza göstersem mi acaba arkadasıma attığı mesajları?

canım ben çıkıorum işten,yarında ehliyet snwm war..
akşamına da içip ağlicam azıcık.

ahh solucannn ahhh ne diyeyim kız ben sana parçaladık burda kendimizi bugünden beri seni biraz olsun sakinleştirelim diye ama duymuyosun bile
ağlamak YOK hele kıza mesajları göstermek hiç YOOKKK !!!
kızda üzülsün diyosun o kızın bir suçu yokki hayatım herşeyi yapan seninki...hem göstericeksinde nolcak kendini çok düşürürsün sakın yapma

Of of,benide araniza alirmisiniz,sevgili terketti,ardindan birde tam evlenecekken sözlümde terk etti...Yüzüm gülecekmi bir gün benimde

canım ben girdiğimde online olduğum gözükmüyor yani bunu önleyebiliyorsun ayarlardan belki giriyor ama sen görmüyorsun yerimseniben

Meraba kızlar, ben de sizdenim artık.. mafoldumben
Konuyu baştan okumaya karar verdim baya da okudum ama bi yerden sonra baktım ki olacak gibi değil, sona gelip yazıyım artık dedim :ecrin_bebek:

Aklıma takılanlar;

Küçük böcüğün 2 aylıktı ayrılığı ve güçlüydü..
Mona Pisanın sevgilisi yurt dışındaydı belirsizdi.
Princess 1 haftalık ayrıydı seviyordu ve bekliyordu..

Genel olarak aramayın bekleyin mantığı vardı, o kadar sayfa içinden yakalamam zor olacak, merak ediyorum bunların cevabını verebilecek olan var mı?
Aranmadı beklendi, gelişmeler neler, intikamlar alındı mı :kedi:

canım bak herkesin derdi kendine göre çok büyük anlıyorum ama burda sana anlatmak istedikleri acıların benzer olması hepimiz terkedildik kendimi verim sana örnek 3,5 sene çıktık ve ne hayaller kurduk ki yaşımız gereği bu hayallere daha yakındık şimdi sen demişin ya 40 gündür aramıyor ben sana şöle diim 136 gündür onun sesini duymadım..bi şekilde içimde beslediğim aşkı nefreti dizginlemeye çalışıyorum umarım sende düzelirsin, kolay değil biliyorumm senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…